TESA-TAPE EXPERT

Contactgegevens TESA-TAPE EXPERT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TESA-TAPE EXPERT: address, phone, fax, email, website, opening hours

TESA-TAPE EXPERT

Regio (region): Kruishoutem, België

Adres (address): Karreweg 139A,9770, België

Telefoon (phone): 09 388 32 16 09 388 32 16

Fax (fax): +32 (10) 864-63-63 +32 (10) 864-63-63

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TESA-TAPE EXPERT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TESA-TAPE EXPERT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TESA-TAPE EXPERT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TESA-TAPE EXPERT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TESA-TAPE EXPERT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TESA-TAPE EXPERT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TESA-TAPE EXPERT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TESA-TAPE EXPERT
Products information TESA-TAPE EXPERT

BTW identificatienummer (tax): BE08092498779
Ondernemingsnummer: 3776794433
Hoofdstad (capital): 719,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 800,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2015
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in TESA-TAPE EXPERT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TESA-TAPE EXPERT
(Get full report from official database of BE for TESA-TAPE EXPERT)

Aanvulling soorten activiteiten voor TESA-TAPE EXPERT
Addition kinds of activities for TESA-TAPE EXPERT

2074. Katoenzaadoliefabrieken | Cottonseed oil mills
239206. Slip deksels en pads | Slip covers and pads
305302. Inpak materiaal | Packing materials
492599. Gasproductie en / of distributie, nec | Gas production and/or distribution, nec
14999906. Gilsoniet mijnbouw | Gilsonite mining
17210303. Aanhangsel markering aannemer | Pavement marking contractor
25110700. Houtgazon en tuinmeubilair | Wood lawn and garden furniture
25140301. Kribben: metaal | Cribs: metal
37430206. Trolley retrievers | Trolley retrievers

Werken bij TESA-TAPE EXPERT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TESA-TAPE EXPERT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TESA-TAPE EXPERT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TESA-TAPE EXPERT. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier vaste namiddag (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je helpt met het laden en lossen met behulp van een elektrische transpalet. De bedoeling is dat je na een tijd de verantwoordelijkheid op kan nemen om elke dag het laden en lossen in goede banen te leiden.

  • Marketing Assistent (Tijdelijk) (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    In afwachting van de aanwerving van een ervaren trade marketing specialist, is onze klant op zoek naar een tijdelijke marketing assistent. In deze functie voer je operationele taken uit binnen ons trade marketing departement en werk je mee aan de ontwikkeling en uitrol van ons sales en marketing plan. Daarnaast sta je ons marketing team bij in de uitwerking en de uitvoering van sales en marketing programma's volgens EMEA Strategieën en Activity plans. Verder help je mee in de organisatie van beurzen en evenementen en biedt je ondersteuning aan onze product managers tijdens deze evenementen. Bedrijfsprofiel: Onze klant is wereldmarktleider op het gebied van materiaalbehandelings-systemen en -componenten. Daarnaast levert men apparatuur voor verfspuiten, beschermende coatings, verfcirculatie, smering en het doseren van kleef- en dichtmiddelen. Dankzij voortdurende investeringen in materiaalmanagement en -beheersing, biedt onze klant innovatieve oplossingen voor de wereldmarkt.  

  • Onderhoudstechnieker (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Hasselt, actief in industrieel en machine-onderhoud, zijn we op zoek naar onderhoudstechniekers/storingstechniekers, regio Limburg: Je wordt ingepland bij een klant, dit kunnen opdrachten van een jaar zijn, soms ettelijke jaren en sporadisch slechts enkele maanden Met jouw eigen camionette vertrek je van thuis uit naar de werkplaats, waar je instaat voor: Onderhoud aan productiemachines in zowel de chemische, de voedings-, de automotive- als de metaalsector  Storingen oplossen maar ook preventief onderhoud aan machines

  • Operator (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Ranst die gespecialiseerd is in het verdelen van drank, zijn wij dringend op zoek naar een operator. Je zal in teamverband al de geautomatiseerde machines mee bedienen: Spoelmachine, vuller, etiketteermachine,... Hiervoor zal een interne opleiding worden voorzien. Technische kennis en inzicht is een must om de lijn mee in gang te houden.

  • Machine operator (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Hamont-Achel, zijn we op zoek naar een machine operator. Takenpakket: - Het bedienen van diverse machines - Laden en lossen - Slijpen, branden, ...

  • Vloerder (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Eeklo zijn wij op zoek naar een vloerder. (M/V) tegels/klinkers voor opritten & terrassen hoofdzakelijk particuliere projecten

  • Loodgieter (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: Konvert Construct Leuven

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Maakt alle elementen klaar die nodig zijn voor de volledige installatie van een sanitaire of verwarmingsinstallatie (op gas, stookolie, steenkool, hout, zonne-energie, ...) en plaatst ze volgens de veiligheidsregels. Regelt de installaties, stelt ze in werking en voert er herstelwerkzaamheden aan uit. Bijkomende activiteiten kunnen zijn: ventilatie- en airconditioningssystemen voor huishoudelijk gebruik installeren, zwembaden installeren en onderhouden.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Zonhoven (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Student polyvalent medewerker/keukenhulp regio Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een gekende fastfoodketen in Wetteren zijn wij op zoek naar polyvalente medewerkers die vooral willen inspringen in de keuken bij het bereiden van voedsel.

  • Zaalmedewerker - barman/barvrouw (student) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Merl'O

    Type: Studentenjob

    Voor een toffe horecazaak in Roeselare zijn wij op zoek naar studenten die zich voornamelijk op vrijdag- en zaterdagavond kunnen vrijmaken. Indien je op weekavonden en/of op zondagmiddag sporadisch kunt inspringen is dit heel mooi meegenomen. Wij zijn op zoek naar ieman die zowel achter de bar als in de zaal kan functioneren. Takenpakket: dranken klaarzetten en aan tafel brengen, eten doordragen, tafels afruimen, inspringen bij de afwas indien nodig,... Wij zijn op zoek naar iemand met minimum een eerste ervaring in de sector of die gemotiveerd is, snel nieuwe zaken aanleert, matuur is, klantvriendelijk is en waarop wij kunnen rekenen. Sollicitaties enkel geldig met motivatie en bijhorend cv.

  • PROJECTCOORDINATOR (BE758094) (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: OLSTE BV

    Type: Vaste Job

    Olste nv is een groeiende onderneming die reeds 17 jaar actief is als projectontwikkelaar, waarvan het overgrote deel van de realisaties zich in Knokke bevinden. Olste nv zorgt voor hoogwaardige projecten op zeer gunstige liggingen, wat zij waarmaakt door zich te omringen met professionele medewerkers en betrouwbare onderaannemers. Gezien de sterke groei, zijn we momenteel voor hen op zoek naar een (m/v): PROJECTCOORDINATOR GEDREVEN PROJECTBEGELEIDER VOOR INTERIEURAFWERKING VAN HIGH-END RESIDENTIELE BOUWWERKEN Functie Als projectbegeleider ben je verantwoordelijk voor een optimale oplevering van de toegewezen projecten. Dit maak je waar door de organisatie en coördinatie van de verschillende diensten en aannemers, met een focus op de afwerkingsfase. Als spilfiguur weet je de verschillende stakeholders aan te sturen en op die manier hoogkwalitatief top design af te leveren. Vanaf de verkoop tot de oplevering van het project ben je het aanspreekpunt voor de klant. Je vertaalt de noden en behoeften van de klant naar een eerste voorontwerp en begeleidt hen in diens keuzes. Je bent hun adviseur op vlak van interieurvormgeving. Je organiseert en plant de activiteiten op de werf en volgt ter plaatse ook de uitvoering hiervan op. Omdat je steeds oog hebt voor kwaliteit en kostenefficiëntie, verzeker je optimale resultaten. Je stuurt de onderaannemers aan om dit te bereiken. Je waakt over de naleving van de wettelijke voorschriften inzake kwaliteit, veiligheid en milieu. Je organiseert werfvergaderingen om op een vlotte manier met de medewerkers te communiceren en hen te informeren. Je rapporteert aan de directie.

  • Freelance HR Manager (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Jouw functie omvat afwisselende taken en hierin stel je de nodige prioriteiten: - Je zorgt voor de continuïteit van de HR agenda en werkt samen met de HR Assistant aan het HR beleid. - Je staat in voor de rekrutering, selectie, aanwerving en onboarding van nieuwe medewerkers in overleg met de afdelingsverantwoordelijken en je begeleidt hen in doorstroom tot eventuele exit. Je staat in contact met de betreffende selectiepartners. - Je coördineert de noden betreffende opleidingen, trainingen en vorming. - Je superviseert de personeels- en loonadministratie, het uitvoerende gebeurt door de HR Assistant op dit vlak. - Je bent het aanspreekpunt binnen de organisatie voor alle medewerkers en directie op het vlak van HR en je zorgt voor de interne communicatie. - Je voorziet maandelijkse statistieken en rapporten vanuit eblox van SD Worx en vanuit Excel. - Je neemt deel aan de ondernemingsraad en het CPBW en het directiecomité. - Bij audits voorzie je de nodige informatie. - Je volgt functionerings- en evaluatiegesprekken op. - Je volgt de opgemaakte personeelsbudgetten op. - Je bent de mentor van de HR stagiaire die in dienst is tot maart.

Zoek naar antwoorden van TESA-TAPE EXPERT in sociale netwerken
Look for responds of TESA-TAPE EXPERT in social networks

Lees alle opmerkingen voor TESA-TAPE EXPERT. Laat een reactie achter voor TESA-TAPE EXPERT. TESA-TAPE EXPERT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TESA-TAPE EXPERT. Leave a respond for TESA-TAPE EXPERT. TESA-TAPE EXPERT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TESA-TAPE EXPERT op de google maps. Adres en contacten TESA-TAPE EXPERT
Location of TESA-TAPE EXPERT on the google maps. Address and contacts of TESA-TAPE EXPERT

Andere gerelateerde bedrijven als come TESA-TAPE EXPERT TESA-TAPE EXPERT: Peetermans J | Beerten W | Van Raak L BVBA | Carderie Verviétoise S.A. | Bureau dEtudes Greisch sa

Other related companies as TESA-TAPE EXPERT: Peetermans J | Beerten W | Van Raak L BVBA | Carderie Verviétoise S.A. | Bureau dEtudes Greisch sa

TESA-TAPE EXPERT is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio Kruishoutem, België. De volledige naam van het bedrijf is TESA-TAPE EXPERT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08092498779. Het bedrijf TESA-TAPE EXPERT bevindt zich op het adres: Karreweg 139A,9770. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 719,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 800,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in TESA-TAPE EXPERT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TESA-TAPE EXPERT is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TESA-TAPE EXPERT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TESA-TAPE EXPERT, openstaande posities, locatie van TESA-TAPE EXPERT op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

TESA-TAPE EXPERT is a company, that was registered 2015 in Kruishoutem region, Belgium. Full name of company is TESA-TAPE EXPERT, company assigned to the tax number BE08092498779. The company TESA-TAPE EXPERT is located at the address: Karreweg 139A,9770. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 719,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 800,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in TESA-TAPE EXPERT were not found.
The main activity of TESA-TAPE EXPERT is Printing, Publishing and Allied Industries, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of TESA-TAPE EXPERT is not available. You also can look at reviews of TESA-TAPE EXPERT, open positions, location of TESA-TAPE EXPERT on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over TESA-TAPE EXPERT, Kruishoutem: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TESA-TAPE EXPERT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TESA-TAPE EXPERT, Kruishoutem: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TESA-TAPE EXPERT, employees, financial statistics.