Loggere Metaalwerken NV

Contactgegevens Loggere Metaalwerken NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Loggere Metaalwerken NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Loggere Metaalwerken NV

Regio (region): Hoogstraten (Meer), België

Adres (address): Brusselstraat 35,2321, België

Telefoon (phone): 03 317 03 50 03 317 03 50

Fax (fax): 03 317 03 66 03 317 03 66

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Loggere Metaalwerken NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Loggere Metaalwerken NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Loggere Metaalwerken NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Loggere Metaalwerken NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Loggere Metaalwerken NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Loggere Metaalwerken NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Loggere Metaalwerken NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Loggere Metaalwerken NV
Products information Loggere Metaalwerken NV

BTW identificatienummer (tax): BE01054107666
Ondernemingsnummer: 6289916992
Hoofdstad (capital): 422,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 727,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2013
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Loggere Metaalwerken NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Loggere Metaalwerken NV
(Get full report from official database of BE for Loggere Metaalwerken NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Loggere Metaalwerken NV
Addition kinds of activities for Loggere Metaalwerken NV

20870100. Voedselkleurstoffen | Food colorings
22319908. Wollen breedgeweven stoffen | Wool broadwoven fabrics
33699902. Gietstukken, met uitzondering van sterven, precisie | Castings, except die-castings, precision
34659902. Fenders, auto: gestempeld of geperst metaal | Fenders, automobile: stamped or pressed metal
36410209. Pilotlichten, radio | Pilot lights, radio
45139900. Luchtkoerierdiensten, niet inbegrepen | Air courier services, nec
50650310. Transformers, elektronisch | Transformers, electronic
59470103. Cadeaumanden | Gift baskets
78220302. Distributie, voor televisie: film | Distribution, for television: motion picture

Werken bij Loggere Metaalwerken NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Loggere Metaalwerken NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Loggere Metaalwerken NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Loggere Metaalwerken NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Gouden operator gezocht (Puurs, 2 ploegen) (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als gouden operator bedien je de installaties en volgt het proces op van de machines. Eventueel kan je ook de heftruckchauffeurs vervangen indien nodig. Orde en netheid is een must voor jou en je respecteert de hygiëne en veiligheidsvoorschriften.

  • Tijdelijke lasser (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Recrewtment

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze klant in de Antwerpse Haven zijn wij op zoek naar een tijdelijke lasser om te werken aan kranen (op de begane grond). Wat zijn je taken als lasser? Je staat in voor een tijdelijke lasopdracht van zeker al 2 à 3 weken. Verlenging is mogelijk maar hier is nog geen absolute zekerheid over Als gecertificeerd lasser kan je vlot halfautomaat lassen Je last onderdelen aan kranen, maar werkt gewoon op de begane grond

  • Machinist (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant te Genk is op zoek naar een bandenkraanmachinist. Dit bedrijf is gespecialiseerd in wegenbouw, grondwerken, rioleringswerken.

  • lasser (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant actief in de staalbouw zoeken wij eraren lasser vormen plooien in betonijzer stukken aflassen - half-automaat gewapend beton maken lassen van staalconstructie

  • magazijnier (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Let's Work is op zoek naar een magazijnier. Het takenpakket bestaat uit: - voorbereiding productie: afdrukken etiketten , manueel etiketten op de verpakking - orderpicking -heftruck elektrische transpallet - receptionering goederen - een 1 ste werkervaring in een soortgelijke job

  • Dynamische Sales Executive (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Internal Sales Talents Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Vanuit je hands-on ingesteldheid, goochel je dagelijks met volgende verantwoordelijkheden: Klanten, leveranciers én prospecten horen bijna dagelijks jouw enthousiaste stemgeluid aan de telefoon; Jouw argusogen zorgen voor onberispelijke opmaak en opvolging van offertes; Met jouw blik op de toekomst, doe je prijsaanvragen bij leveranciers; Gezien het kleine team, werk je nauw samen met het Customer Service team en bied je hen ondersteuning; En last but not least volg je de budgetten en targets op. Bedrijfsprofiel: De partner van Sales Talents maakt deel uit van een internationale groep, dat een solide reputatie heeft opgebouwd als leverancier van producten/oplossingen van TOP kwaliteit! Dit voor fabrikanten over de hele wereld. Vandaag zijn ze op zoek naar een dynamische "Sales Executive" die de commerciële afdeling zal ondersteunen.

  • Huishoudhulp met dienstencheques in Beernem-Oostkamp (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Rijkhoven – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (RIJKHOVEN)

    Regio: RIJKHOVEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • productiemedewerker - voeding (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een job in de productie met een goede verdienste? Wij zijn voor deze periode tot en met 31 december op zoek naar de geschikte personen voor deze job! Werken in 2 ploegen is geen probleem? Lees dan snel verder! Dit is een familiebedrijf die aperitiefhapjes produceert op grote schaal. Je zal helpen met het vullen, garneren en inpakken van deze hapjes. Zij produceren hapjes en worstenbroodjes voor winkels zoals Aldi, Colruyt,… Je dient er rekening mee te houden dat je in contact zal komen met voedingswaren (varkensvlees EN vis). Dit wil zeggen dat je hiervoor eerst zal moeten langsgaan bij jouw huisdokter voor een attest dat aangeeft dat je geschikt bent om in de voeding te werken. Het aantrekkelijke loon wordt bovendien nog aangevuld door je ploegenpremie. Hoe ziet jouw werkdag als student - productiemedewerker eruit? We zijn op zoek naar zowel mensen die de hapjes helpen opvullen en garneren als naar personen voor de inpak van de hapjes. Voor beide taken zal je een hoog werktempo moeten aanhouden, en geassisteerd worden door een machine.

  • DevOps Engineer (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: FOREACH

    Type: Vaste Job

    We zoeken een ervaren DevOps Engineer met een voorliefde voor automatisering en testing. Je weet dat de lijn tussen development en operations dun is, en maakt deze graag nog wat dunner. Je kan uiteraard vlot overweg met Java, C#, of PHP, en hebt liefst voeling met meer dan één taal. Daarnaast speel je graag met Docker, heb je ervaring met AWS of een gelijkaardige cloud provider en is Linux voor jou een tweede thuis. Bij Foreach ondersteun je al onze developers om custom Java en .NET applicaties uit te rollen, te testen en te onderhouden. Hierbij zet je in op voortdurend stroomlijnen en automatiseren waar mogelijk. Je monitort applicaties end-to-end en zorgt voor een betrouwbaarheid die geen gelijke kent.

  • Teamleader verhandelaar rollend materieel - NMBS Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: CENTRALE WERKPLAATS

    Type: Vaste Job

    Ben je een echte teamspeler en is veiligheid voor jou topprioriteit? Dan ben jij misschien de persoon die we zoeken! We zijn op zoek naar een Teamverantwoordelijke rangeerder/verhandelaar rollend materieel om ons team in de CW Mechelen te versterken!! Je stuurt het team ‘Rangeringen’ aan. Je zorgt voor een continue dienstverlening aan de productieafdelingen. Je staat in voor het voorbereiden, verdelen en toezicht houden op de vordering en de uitvoering van de werken. Je communiceert met de verschillende afdelingen binnen CW Mechelen. Je voert het nazicht uit en doet specifieke controles. Je vindt veiligheid een topprioriteit! Je hebt een grote verantwoordelijkheidszin om de geldende procedures strikt na te leven. Je beheerst de handelingen van het verplaatsen en het rangeren van reizigerstreinen zodat je kan inspringen indien nodig. Je bent bereid om bijkomende veiligheidsopleidingen te volgen en hiervoor te slagen.

  • Verkoper/adviseur (flexijob) op zaterdag M/V (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ZELFBOUWMARKT

    Type: Flexijob

    We zijn op zoek naar een adviseur/verkoper voor zaterdagen. Volgende taken zijn erg belangrijk: Je zal klanten advies geven over onze producten. Je geeft uitleg over de technische kant. Je zal actief verkopen en klanten ook zelf gaan aanspreken. Je kan goed met een PC werken (Excel, Word, Outlook, kassasysteem)

Zoek naar antwoorden van Loggere Metaalwerken NV in sociale netwerken
Look for responds of Loggere Metaalwerken NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Loggere Metaalwerken NV. Laat een reactie achter voor Loggere Metaalwerken NV. Loggere Metaalwerken NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Loggere Metaalwerken NV. Leave a respond for Loggere Metaalwerken NV. Loggere Metaalwerken NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Loggere Metaalwerken NV op de google maps. Adres en contacten Loggere Metaalwerken NV
Location of Loggere Metaalwerken NV on the google maps. Address and contacts of Loggere Metaalwerken NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Loggere Metaalwerken NV Loggere Metaalwerken NV: Carlton Salons BVBA | ALG NV | De Swaef J Eurocave NV | Plastruco Technics N.V. | Challenge Congo asbl

Other related companies as Loggere Metaalwerken NV: Carlton Salons BVBA | ALG NV | De Swaef J Eurocave NV | Plastruco Technics N.V. | Challenge Congo asbl

Loggere Metaalwerken NV is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio Hoogstraten (Meer), België. De volledige naam van het bedrijf is Loggere Metaalwerken NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01054107666. Het bedrijf Loggere Metaalwerken NV bevindt zich op het adres: Brusselstraat 35,2321. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 422,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 727,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Loggere Metaalwerken NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Loggere Metaalwerken NV is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Loggere Metaalwerken NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Loggere Metaalwerken NV, openstaande posities, locatie van Loggere Metaalwerken NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Loggere Metaalwerken NV is a company, that was registered 2013 in Hoogstraten (Meer) region, Belgium. Full name of company is Loggere Metaalwerken NV, company assigned to the tax number BE01054107666. The company Loggere Metaalwerken NV is located at the address: Brusselstraat 35,2321. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 422,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 727,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Loggere Metaalwerken NV were not found.
The main activity of Loggere Metaalwerken NV is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Loggere Metaalwerken NV is not available. You also can look at reviews of Loggere Metaalwerken NV, open positions, location of Loggere Metaalwerken NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Loggere Metaalwerken NV, Hoogstraten (Meer): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Loggere Metaalwerken NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Loggere Metaalwerken NV, Hoogstraten (Meer): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Loggere Metaalwerken NV, employees, financial statistics.