Sarbacane (Boutique) SPRL

Contactgegevens Sarbacane (Boutique) SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Sarbacane (Boutique) SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Sarbacane (Boutique) SPRL

Regio (region): Brussel (Sint-Pieters-Woluwe), België

Adres (address): de Hinnisdaellaan 15,1150, België

Telefoon (phone): 02 779 26 58 02 779 26 58

Fax (fax): 02 779 26 61 02 779 26 61

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Sarbacane (Boutique) SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Sarbacane (Boutique) SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Sarbacane (Boutique) SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Sarbacane (Boutique) SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Sarbacane (Boutique) SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Sarbacane (Boutique) SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Sarbacane (Boutique) SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Sarbacane (Boutique) SPRL
Products information Sarbacane (Boutique) SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE05708465576
Ondernemingsnummer: 6551940917
Hoofdstad (capital): 126,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 247,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1985
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Sarbacane (Boutique) SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Sarbacane (Boutique) SPRL
(Get full report from official database of BE for Sarbacane (Boutique) SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Sarbacane (Boutique) SPRL
Addition kinds of activities for Sarbacane (Boutique) SPRL

2674. Zakken: Niet-bekleed papier en multiwall | Bags: uncoated paper and multiwall
23290208. Melton jassen: mannen, jongeren en jongens | Melton jackets: men's, youths', and boys'
24510101. Stacaravans | Mobile home frames
34999926. Wielen: kruiwagen, wandelwagen, enz .: schijf, gestempeld metaal | Wheels: wheelbarrow, stroller, etc.: disc, stamped metal
36340305. Ventilators, elektrisch: vloer | Fans, electric: floor
39110110. Shirt studs, kostbaar en halfedel metaal of steen | Shirt studs, precious and semiprecious metal or stone

Werken bij Sarbacane (Boutique) SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Sarbacane (Boutique) SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Sarbacane (Boutique) SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Sarbacane (Boutique) SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Handlanger Lader-Losser 2-ploegen (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ASAP XL MAINFREIGHT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Mainfreight, een logistiek bedrijf te Oostende, zoeken wij gemotiveerde medewerkers. Als handlanger sta je in voor het manueel laden en lossen van goederen volgens de opgegeven instructies. Dit met oog voor veiligheid, kwaliteit en rendabiliteit zodat zendingen steeds tijdig op hun bestemming geraken. Na een positieve evaluatie wordt je verder opgeleid tot orderpicker en/of heftruckbestuurder. Je werkt in 2 ploegen.

  • Magazijnier (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als magazijnier sta je in voor de ontvangst en opslag van goederen in de opslagplaats. Verder zorg je ervoor dat de goederen klaar staan voor distributie alsook voor de orde/netheid en algemeen onderhoud van het magazijn.

  • Productiemedewerker Opglabbeek MIRKA (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Start People Genk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, Mirka in Opglabbeek, zijn wij op zoek naar productiemedewerkers. Je staat in voor algemene productie- en inpaktaken bij het versnijden van schuurpapier.

  • CNC kunstof (ESSEN)

    Regio: ESSEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je kan zelfstandig programa's schrijven en afwerken. Je werk met een sin numeriek besturingsdienst. Tevens sta je in voor het draaiwerk, het zagen van platen en ben je verantwoordelijk voor het materiaalbeheer van de semi-producten(kunststof platen, staven etc..)

  • MAGAZIJNIER - HEFTRUCKBESTUURDER (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: Select HR Groot-Bijgaarden

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je komt terecht in een groeiend bedrijf, waar je ingezet wordt voor de algemene magazijnierstaken. Laden & lossen aan de hand van de heftruck, artikelen stockeren, verzamelen van in te laden materiaal... Een deel van het magazijn bevindt zich hierbij buiten.   In deze functie werk je optimaal samen met jouw collega's en ben je polyvalent inzetbaar. Bedrijfsprofiel: Voor een bedrijf binnen de bouwsector zijn wij op zoek naar een voltijds HEFTRUCKBESTUURDER.

  • Gemotiveerde huishoudhulp dienstencheques m/v regio Kuurne halftijds (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: VZW COMFORTE

    Type: Dienstenchequebaan

    Vzw Comforte is op zoek naar een gemotiveerde poetsmedewerker voor de regio Kuurne. Vzw Comforte is een samenwerking tussen vzw bik, pwa Zwevegem en OCMW Zwevegem. We bieden diensten aan met dienstencheques aan de inwoners van Zuid West Vlaanderen. Zowel strijk, vervoer en huishoudhulp. Gezien de organisatie in volle bloei is zijn we op zoek naar gemotiveerde medewerkers om ons team van huishoudhulpen te versterken. Hou je van netheid en sociaal contact ? Dan ben jij de collega die wij zoeken. We bieden je een deeltijds contract aan met optie vast in de regio Kuurne of Zwevegem. Rijbewijs is niet vereist. Je krijgt de mogelijkheid om je kennis te verruimen/te delen met je collega's tijdens maandelijkse intervisiemomenten. We onthalen je in een warme sfeer en bieden een tewerkstelling aan op maat.

  • Huishoudhulp regio Lille (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: STEAM & CLEAN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je doet graag huishoudelijke taken, je houdt ervan om zelfstandig te werken, je bent stipt en hebt een grote verantwoordelijkheidszin? Dan ben je bij STEAM & CLEAN aan het juiste adres. STEAM & CLEAN biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, koken tot boodschappen doen. ...

  • kok of hulpkok (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: DUC DE BOURGOGNE

    Type: Vaste Job

    Voorbereiden en klaarmaken maaltijden, bestellingen doorgeven en nazien, opstellen menu's en suggestie's, werkplaats en materiaal onderhouden ...

  • Psycholoog/Psychologisch Assistent (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: FLINK!

    Type: Zelfstandige activiteit

    Binnen ons multidisciplinair team staat u enerzijds in voor het psychodiagnostisch onderzoek in samenwerking met andere disciplines. U heeft ervaring met het afnemen van semi-gestructureerde en gestructureerde interviews en spelobservaties, klasobservaties alsook met het afnemen, scoren en interpreteren van de ADOS, CAT, Columbus, Familie in dieren, House Tree Person en Teach. Anderzijds behoort ook therapie geven aan kinderen en jongeren tot uw takenpakket.

  • Verpleegkundige in de thuiszorg, Brugge - Knokke (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Werfreserve

    Als thuisverpleegkundige ben je een waardevolle zorgverlener voor jouw patiënt. Je hebt een heel gevarieerd takenpakket: inspuitingen geven, medicatie toedienen, wondverzorging, hygiënische zorgen, geavanceerde verpleegtechnieken toepassen,... De functie van thuisverpleegkundige verschilt met andere jobs als verpleegkundige om diverse redenen: Het persoonlijk contact met je patiënt maakt thuisverpleging tot een heel dankbare job! Het ondersteunen van je patiënt doe je niet alleen. Je komt terecht in een geïntegreerd zorgteam. Samen met jouw collega’s zorgcoördinatoren, verzorgenden, maatschappelijk assistenten, poetshulpen en vrijwilligers geef je jouw patiënt totaalzorg. Via je tablet ben je in staat om het verpleegdossier elektronisch af te handelen en hoef je niet te stressen omwille van het administratieve werk. Je krijgt de vrijheid om je te verplaatsen met een eigen bedrijfswagen. Je doorkruist jouw regio en dat is best wel fijn om te doen. En denk je nu van: “Dit is te mooi om waar te zijn?” Ideaal! Wij overtuigen je graag in een persoonlijk gesprek van de vele voordelen die je als verpleegkundige in de thuiszorg mag ervaren. O ja! Wij hebben ook vacatures als thuisverpleegkundige binnen de mobiele equipe. Je verplaatst je dan in verschillende regio's binnen je arrondissement om acute afwezigheid van collega's op te vangen. Je werkt over een ruimere regio met een zelf vooraf te bepalen uurrooster. Voor thuisverpleging in de mobiele equipe zoeken we iemand die bewust kiest voor nog meer afwisseling.

  • Tekenaar Bouwkunde (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een tekenaar bouwkunde met ervaring in het uittekenen van de wapening en eventueel de bekisting van bouwkundige constructies. Ook algemene bouwkundige plannen uittekenen, behoort tot uw taak. Dit is een functie op het studiebureau. De werklocatie ligt in het centrum van Brussel.

  • FLEXI JOB Beenhouwerij te Lommel (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: VERSO FOOD

    Type: Flexijob

    In onze beenhouwerij van Budgetslager staan wij open voor flexi jobs. Dit wil zeggen dat je op afgesproken dagen mee deel kan uitmaken van ons team. Hier sta je dan mee in voor : Verkoop van vers vlees , traiteur- en charcuterieproducten Helpen voorbereiden / aflsuiten van de verstoog Leergierig en klantvriendelijk Uren de plannen met de verantwoordelijke van het filiaal

Zoek naar antwoorden van Sarbacane (Boutique) SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Sarbacane (Boutique) SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Sarbacane (Boutique) SPRL. Laat een reactie achter voor Sarbacane (Boutique) SPRL. Sarbacane (Boutique) SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Sarbacane (Boutique) SPRL. Leave a respond for Sarbacane (Boutique) SPRL. Sarbacane (Boutique) SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Sarbacane (Boutique) SPRL op de google maps. Adres en contacten Sarbacane (Boutique) SPRL
Location of Sarbacane (Boutique) SPRL on the google maps. Address and contacts of Sarbacane (Boutique) SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Sarbacane (Boutique) SPRL Sarbacane (Boutique) SPRL: Karting des Fagnes SPRL | Country Gardens BVBA | Ambaro N.V. | TME B.V.B.A. | UNIVERSAL TECHNOLOGIES

Other related companies as Sarbacane (Boutique) SPRL: Karting des Fagnes SPRL | Country Gardens BVBA | Ambaro N.V. | TME B.V.B.A. | UNIVERSAL TECHNOLOGIES

Sarbacane (Boutique) SPRL is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio Brussel (Sint-Pieters-Woluwe), België. De volledige naam van het bedrijf is Sarbacane (Boutique) SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05708465576. Het bedrijf Sarbacane (Boutique) SPRL bevindt zich op het adres: de Hinnisdaellaan 15,1150. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 126,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 247,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Sarbacane (Boutique) SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Sarbacane (Boutique) SPRL is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Sarbacane (Boutique) SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Sarbacane (Boutique) SPRL, openstaande posities, locatie van Sarbacane (Boutique) SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Sarbacane (Boutique) SPRL is a company, that was registered 1985 in Brussel (Sint-Pieters-Woluwe) region, Belgium. Full name of company is Sarbacane (Boutique) SPRL, company assigned to the tax number BE05708465576. The company Sarbacane (Boutique) SPRL is located at the address: de Hinnisdaellaan 15,1150. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 126,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 247,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Sarbacane (Boutique) SPRL were not found.
The main activity of Sarbacane (Boutique) SPRL is Construction - Special Trade Contractors, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Sarbacane (Boutique) SPRL is not available. You also can look at reviews of Sarbacane (Boutique) SPRL, open positions, location of Sarbacane (Boutique) SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Sarbacane (Boutique) SPRL, Brussel (Sint-Pieters-Woluwe): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Sarbacane (Boutique) SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Sarbacane (Boutique) SPRL, Brussel (Sint-Pieters-Woluwe): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Sarbacane (Boutique) SPRL, employees, financial statistics.