Accessoires W.D. Diffusion NV

Contactgegevens Accessoires W.D. Diffusion NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Accessoires W.D. Diffusion NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Accessoires W.D. Diffusion NV

Regio (region): Wervik, België

Adres (address): Oude Beselarestraat 52,8940, België

Telefoon (phone): 056 31 15 87 056 31 15 87

Fax (fax): 056 31 49 56 056 31 49 56

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Accessoires W.D. Diffusion NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Accessoires W.D. Diffusion NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Accessoires W.D. Diffusion NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Accessoires W.D. Diffusion NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Accessoires W.D. Diffusion NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Accessoires W.D. Diffusion NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Accessoires W.D. Diffusion NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Accessoires W.D. Diffusion NV
Products information Accessoires W.D. Diffusion NV

BTW identificatienummer (tax): BE06935913085
Ondernemingsnummer: 2766326904
Hoofdstad (capital): 245,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 571,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2011
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Accessoires W.D. Diffusion NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Accessoires W.D. Diffusion NV
(Get full report from official database of BE for Accessoires W.D. Diffusion NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Accessoires W.D. Diffusion NV
Addition kinds of activities for Accessoires W.D. Diffusion NV

5088. Transportmiddelen en benodigdheden | Transportation equipment and supplies
14460000. Industrieel zand | Industrial sand
33999904. Stalen ballen | Steel balls
38290206. Geofysische of meteorologische elektronische apparatuur | Geophysical or meteorological electronic equipment
50450100. Computer randapparatuur | Computer peripheral equipment

Werken bij Accessoires W.D. Diffusion NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Accessoires W.D. Diffusion NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Accessoires W.D. Diffusion NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Accessoires W.D. Diffusion NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Stagiair Sales Antwerpen bij Qiwie (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HEEFT-NIEUWE-JOBS

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als Stagiair Sales bij Qiwie krijg je de opportuniteit om jezelf te ontwikkelen in de wereld van de verkoop. Jij wilt graag verder ontdekken hoe je met de juiste communicatie jouw doelen kunt bereiken. Het overtuigen van anderen zie jij als een echte uitdaging. Je telefoneert graag als Stagiair Sales en hebt hierbij oog voor een verzorgd taalgebruik.

  • Operator - 2 ploegen - Menen (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een hout verwerkend bedrijf regio Menen zijn we op zoek naar operatoren.

  • All-Round Medewerker (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Zonhoven zijn we op zoek naar een All-Round Medewerker. Je kan ingeschakeld worden als productiearbeider, magazijnier en hulpkoerier, afhankelijk van de nood binnen het bedrijf. Je kan onder meer instaan voor het correct afwegen van de grondstoffen en mengen, op basis van recepturen. Dit betekent dat je de recepturen goed moet lezen, interpreteren en soms ook hoeveelheden kan omrekenen. Tijdens het hele proces zorg je ervoor dat je eigen werkruimte proper blijft. Als magazijnier moet je de orders klaarmaken, op basis van orderpicklijsten. Daarnaast kan het ook zijn dat je mee gaat leveren met de chauffeur. Soms moet je de producten manueel tillen en binnendragen bij de klant. Dit betekent dat je telkens zakken van 25 kg moet tillen, wat fysiek zwaarder werk is. Bovendien moet je klantgericht en vriendelijk zijn.

  • AFWASSER | nieuwe zaak Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Afwas met de hand Afwas met machine Keuken proper houden

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 8 u Rumbeke , combineren met andere gezinnen mogelijk. (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Dit gezin is op zoek naar iemand die 8 u op de donderdag kan gaan poetsen & strijken.Er is een klein hondje aanwezig.Ruime parking voor de woning. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te Hansbeke 16u/week (HANSBEKE)

    Regio: HANSBEKE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16u/week voor een gastgezin wonende te Hansbeke. U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal instaan voor het schoonmaken, strijken en de dagdagelijkse huishoudelijke taken. Planning kan besproken worden met het gastgezin. Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • HUISHOUDHULPEN REGIO IZEGEM (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: GREENHOUSE IZEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Izegem zoeken hulp in het huishouden. Met meer dan 3400 huishoudhulpen staan we dagelijks klaar om duizenden gezinnen te helpen in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen.

  • Student bijrijder m/v te Humbeek (HUMBEEK)

    Regio: HUMBEEK

    Bedrijf: Start People Mechelen

    Type: Studentenjob

    Je zal samenrijden met de chauffeur om de bestellingen van huishoudelektro bij de klanten thuis te gaan leveren en plaatsen. Je hoeft zelf niet te rijden.

  • Zelfstandige diëtist (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: LOGOPEDIE FRAUKE VERSCHATSE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Aangezien mijn ambities en mogelijkheden het toelaten om te dromen van een multidisciplinaire praktijk, ben ik op zoek naar iemand met een vrij beroep die op zoek is naar een praktijkruimte. Dit mag een kinesist(e), psycholo(o)g(e), diëtist(e) en/of ergotherapeut(e) zijn. Ik geloof steevast in de positieve werking van een multidisciplinaire praktijk. Ik huur het onderste gedeelte van een appartementsgebouw. Hierbij horen 3 bureaus, een wachtruimte, een toilet en een kleine keuken. Ik gebruik voorlopig slechts 1 ruimte. De andere 2 bureaus staan vrij. De praktijkruimte is gelegen op een belangrijke weg in Zulte en is hierdoor ook vrij zichtbaar. Ik bied een eigen ruimte aan en de mogelijkheid om op zelfstandige basis je beroep uit te oefenen. Je bepaalt zelf de te presteren uren en dagen en je breidt naar believen je uurrooster uit.

  • Logopedist met specialisatie Stottertherapie - Senses Praktijkhuis Mortsel (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken voor Senses Praktijkhuis in Mortsel een zelfstandig logopedist met specialisatie Stottertherapie. Senses Praktijkhuis bestaat uit een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, echtscheidings- en ouderschapsbemiddeling, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesist, chiropractor, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat uit een uitgebreid team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Ben je op zoek naar een fijne werkplek om je praktijk uit te bouwen en doe je dit graag in een groepspraktijk waar allerlei andere disciplines aanwezig zijn, dan is dit een unieke kans voor jou. Indien interesse, kan je deze deeltijdse job uitbreiden naar een voltijdse job door ook op onze tweede locatie in Lier te gaan werken. Meer informatie over onze groepspraktijk kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

  • Technieker Centrale verwarming & Sanitair installaties (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: YES! TALENTS AALST

    Type: Werfreserve

    Voor een dynamisch bedrijf zijn we op zoek naar techniekers(met enige administratie) Heb je een diploma Centrale verwarming en sanitair/ + ervaring op zak? Ben je gebeten om problemen op te sporen en op te lossen? Administratie(rapporteringen) schrikt jou niet af? Voel je de kriebel? Aarzel dan niet om te solliciteren!

  • Flexijob Restaurantmedewerker (ZEPPEREN)

    Regio: ZEPPEREN

    Bedrijf: COLLAZZONE

    Type: Flexijob

    Mensen vriendelijk verwelkomen en ontvangen. Oog hebben voor detail wanneer ze aan tafel zitten. Uitserveren van gastronomische gerechten en passende dranken. We zoeken een teamplayer voor minimaal 1 dag per week. Het mogen meerdere dagen zijn. Eventueel 1 vaste dag of variabel. Dit kan samen besproken worden.

Zoek naar antwoorden van Accessoires W.D. Diffusion NV in sociale netwerken
Look for responds of Accessoires W.D. Diffusion NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Accessoires W.D. Diffusion NV. Laat een reactie achter voor Accessoires W.D. Diffusion NV. Accessoires W.D. Diffusion NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Accessoires W.D. Diffusion NV. Leave a respond for Accessoires W.D. Diffusion NV. Accessoires W.D. Diffusion NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Accessoires W.D. Diffusion NV op de google maps. Adres en contacten Accessoires W.D. Diffusion NV
Location of Accessoires W.D. Diffusion NV on the google maps. Address and contacts of Accessoires W.D. Diffusion NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Accessoires W.D. Diffusion NV Accessoires W.D. Diffusion NV: Cox S | Bert Containerdienst BVBA | ALUBOIS | CTR B.V.B.A. | Samsonite Europe N.V

Other related companies as Accessoires W.D. Diffusion NV: Cox S | Bert Containerdienst BVBA | ALUBOIS | CTR B.V.B.A. | Samsonite Europe N.V

Accessoires W.D. Diffusion NV is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio Wervik, België. De volledige naam van het bedrijf is Accessoires W.D. Diffusion NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06935913085. Het bedrijf Accessoires W.D. Diffusion NV bevindt zich op het adres: Oude Beselarestraat 52,8940. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 245,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 571,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Accessoires W.D. Diffusion NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Accessoires W.D. Diffusion NV is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Accessoires W.D. Diffusion NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Accessoires W.D. Diffusion NV, openstaande posities, locatie van Accessoires W.D. Diffusion NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Accessoires W.D. Diffusion NV is a company, that was registered 2011 in Wervik region, Belgium. Full name of company is Accessoires W.D. Diffusion NV, company assigned to the tax number BE06935913085. The company Accessoires W.D. Diffusion NV is located at the address: Oude Beselarestraat 52,8940. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 245,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 571,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Accessoires W.D. Diffusion NV were not found.
The main activity of Accessoires W.D. Diffusion NV is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Accessoires W.D. Diffusion NV is not available. You also can look at reviews of Accessoires W.D. Diffusion NV, open positions, location of Accessoires W.D. Diffusion NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Accessoires W.D. Diffusion NV, Wervik: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Accessoires W.D. Diffusion NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Accessoires W.D. Diffusion NV, Wervik: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Accessoires W.D. Diffusion NV, employees, financial statistics.