DUPUIS CHEMISIER-HABILLEUR SPRL

Particuliere bedrijvenEten en Drinken Plaatsen • DUPUIS CHEMISIER-HABILLEUR SPRL
Private companiesEating and Drinking Places • DUPUIS CHEMISIER-HABILLEUR SPRL

Contactgegevens DUPUIS CHEMISIER-HABILLEUR SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DUPUIS CHEMISIER-HABILLEUR SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

DUPUIS CHEMISIER-HABILLEUR SPRL

Regio (region): Charleroi, België

Adres (address): Boulevard Joseph Tirou 65,6000, België

Telefoon (phone): 071 30 01 24 071 30 01 24

Fax (fax): 071 30 68 14 071 30 68 14

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DUPUIS CHEMISIER-HABILLEUR SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DUPUIS CHEMISIER-HABILLEUR SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DUPUIS CHEMISIER-HABILLEUR SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DUPUIS CHEMISIER-HABILLEUR SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DUPUIS CHEMISIER-HABILLEUR SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DUPUIS CHEMISIER-HABILLEUR SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DUPUIS CHEMISIER-HABILLEUR SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DUPUIS CHEMISIER-HABILLEUR SPRL
Products information DUPUIS CHEMISIER-HABILLEUR SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE02614715576
Ondernemingsnummer: 9083190917
Hoofdstad (capital): 154,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 372,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2012
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in DUPUIS CHEMISIER-HABILLEUR SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DUPUIS CHEMISIER-HABILLEUR SPRL
(Get full report from official database of BE for DUPUIS CHEMISIER-HABILLEUR SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor DUPUIS CHEMISIER-HABILLEUR SPRL
Addition kinds of activities for DUPUIS CHEMISIER-HABILLEUR SPRL

8031. Kantoren en klinieken van osteopathische artsen | Offices and clinics of osteopathic physicians
384302. Tandheelkundige materialen | Dental materials
508300. Boerderij- en tuinmachines | Farm and garden machinery
769902. Tank reparatie en schoonmaakdiensten | Tank repair and cleaning services
20370102. Vruchten, snelvriezen en koude verpakkingen (bevroren) | Fruits, quick frozen and cold pack (frozen)
25210202. Kasten, kantoor: hout | Cabinets, office: wood
39999934. Schoenpatronen | Shoe patterns
50859900. Industriële benodigdheden, nec | Industrial supplies, nec

Werken bij DUPUIS CHEMISIER-HABILLEUR SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DUPUIS CHEMISIER-HABILLEUR SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DUPUIS CHEMISIER-HABILLEUR SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DUPUIS CHEMISIER-HABILLEUR SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • medewerker glijbekisting (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Actief Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bouwbedrijf regio Turnhout zijn we dringend op zoek naar arbeiders voor de glijbekistingsploeg (bekisters): Je zal instaan voor het lossen van de mixers aan de glijbekistingsmachine (bedienen zijschotten en lossen van de mixer).

  • Magazijnier met Heftruckervaring (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een familiebedrijf gevestigd in de Waaslandhaven zijn we op zoek naar ervaren magazijniers met heftruckattest (m/v) - Ben je op zoek naar een job als magazijnier? - Heb je ervaring met de heftruck? - En laat jij je niet afschrikken door gekoelde ruimtes? DAN IS DEZE JOB ECHT IETS VOOR JOU!! Een groot gedeelde van je taken bestaat uit manueel werk: - laden en lossen van vrachtwagens - kwaliteitscontroles - labeling Daarnaast ben jij ook bedreven in het rijden met de heftruck.

  • Productiemedewerkers voeding (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: Synergie Genk Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Zonhoven zijn wij op zoek naar productiemedewerkers in de voedingssector. Je zal werken in twee ploegen of in een vaste nachtpost. Je start altijd via dagcontracten!

  • Postbode Tienen (m/v) (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een belangrijk deel van uw werk speelt zich af in het distributiekantoor. Je ontvangt de zendingen die tot jouw ronde behoren. Je zorgt er zelf voor dat je postronde gestructureerd en efficiënt verloopt. De rest van de tijd werk je in de buitenlucht: je reikt de gesorteerde post uit per fiets, motorfiets of per auto.

  • Huishoudhulp Zoersel 15u/week (SINT-ANTONIUS-ZOERSEL)

    Regio: SINT-ANTONIUS-ZOERSEL

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor een jong gastgezin wonende te Zoersel zoeken we een exclusieve huishoudhulp voor 15u/week. Doordat je bijna dagelijks bij je gastgezin over de vloer komt, ben je als het ware hun 'reddende engel' wat betreft hun huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job waarin je de ruimte krijgt je taken zelfstandig in te delen. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en wederzijds respect. Deze job kan gecombineerd worden met andere gastgezinnen in de buurt waardoor meerdere uren mogelijk worden. Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die het huishouden runt alsof het hun eigen huishouden betreft. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet.

  • Student verkoper ONLY Kortrijk (Ringlaan) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

    Type: Studentenjob

    ONLY KORTRIJK (Ringlaan) IS LOOKING FOR A STUDENT WORKER Zit fashion in je bloed en wil je ook graag aan de slag als ambassadeur van ONLY? Solliciteer dan nu voor de functie van student verkoper! We look forward to hearing from you! JOBVERANTWOORDELIJKHEDEN: Service is bij ONLY prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden. Je zorgt voor het op orde houden van de winkel (plooien, ophangen, presenteren) en het aanvullen van de stock; Je verzorgt een correcte en snelle verwerking van leveringen (goederen uitpakken, kleding beveiligen en labelen); Je doet kassaverrichtingen, ontvangt betalingen en staat in voor de dienst-na-verkoop; Je kent de veiligheidsprocedures en leeft deze nauwgezet na.

  • Marketing Assistant - Student job (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Cross International

    Type: Studentenjob

    Ben je gepassioneerd door Marketing en ben je twee halve dagen per week beschikbaar? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wil je graag jouw kennis van Marketing omzetten in de praktijk en heb je zin om mee te bouwen aan onze marketing- en communicatiestrategie? Jouw takenpakket: Je staat in voor het operationeel uitvoeren van de contentplanning en voorziet de nodige content hiervoor. Je maakt social media posts aan en plaatst deze op het juiste kanaal Je ondersteunt ons in het zoeken zoeken naar artikels, maken van foto's, videos, etc. Je adviseert ons over mogelijke content en houdt ons op de hoogte van de nieuwste trends. Je staat in voor de redactie van onze interne en externe nieuwsbrief.

  • Junior Account manager - Digital sales (AWANS)

    Regio: AWANS

    Bedrijf: MCB BELGIQUE

    Type: Vaste Job

    Jouw verantwoordelijkheden: Samen met de andere leden van het digital salesteam boost jij onze E-commerce. Je bent verantwoordelijk voor een klantenportefeuille die je punctueel verzorgt. Je bouwt klantrelaties op door een proactieve benadering en commerciële ingesteldheid. Dankzij het gebruik van onze CRM tool voel jij je klanten perfect aan. Met behulp van onze productspecialisten bezorg jij de klant een technische oplossing waar nodig. Je hebt een geoliede samenwerking met onze sales managers on the road. Je denkt digitaal en brengt deze gedachte over naar je klanten.

  • Ontwikkelaar Sharepoint (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: FORUM JOBS GEEL

    Type: Vaste Job

    Als Ontwikkelaar Sharepoint ben je verantwoordelijk voor :  Het oplossen van problemen en toegangsaanvragen te verwerken met Tier 3 programma Het werken binnen een Sharepoint (office365) omgeving  Het bijstaan van de IT afdeling met het voeren van audits  Het bijstaan van de IT managment afdeling met het begeleiden en verbeteren van Sharepoint Het opvolgen van de technologische evaluaties  Het voorzien van technische trainingen voor gebruikers op Sharepoint  Het opmaken en onderhouden van documenten Het aanwezig zijn bij noodgevallen die kunnen voorkomen 

  • Senior dossierbeheerder / Accountant - Regio Wemmel (WEMMEL)

    Regio: WEMMEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1669725-inline.html?cid=Partner_VDAB U komt terecht in een accountantskantoor dat zich sinds enkele jaren behartigd over een diverse klantenportefeuille regio Wemmel (kmo's, grotere ondernemingen, vzw's, éénmanszaken, …). Om hun exponentiële groei te ondersteunen, zijn ze momenteel op zoek naar ervaren dossierbeheerder met sterke communicatieve capaciteiten voor hun kantoor. Op termijn krijg je ook de mogelijkheid om aan te sluiten als partner. Als senior dossierbeheerder /accountant ziet jouw takenpakket er zo uit: Je fungeert als eindverantwoordelijke voor de boekhouding & fiscaliteit van jouw klanten Je zorgt voor de accurate afwerking van de verschillende fiscale aangiften zoals de personenbelasting, de vennootschapsbelasting en de BTW. Na elke maand, elk kwartaal of elk boekjaar sta je in voor de balans en bijhorende rapporteringen. U bent de vertrouwenspersoon van de klanten en geeft op een professionele en persoonlijke manier advies. U zorgt in samenwerking met jouw team voor de verdere uitbouw van de klantenportefeuille.

  • Kapper/kapster (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: SINT-HIERONYMUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    PC Sint-Hiëronymus is een algemeen psychiatrisch centrum, gevestigd te Sint-Niklaas, met als verzorgingsgebied het Waasland en de regio Dendermonde. Het centrum bestaat uit een polikliniek, opname-afdelingen, dagcentra en een psychiatrisch verzorgingstehuis. Psychiatrisch centrum Sint-Hiëronymus wil een toegankelijk en herstelgericht centrum zijn voor (jong)volwassenen en ouderen met een psychische kwetsbaarheid. Herstelgerichte zorg is voor ons een partnerschap tussen alle betrokken actoren, zowel van binnen als buiten ons centrum. Zorgen op maat doen we samen. Momenteel zijn wij op zoek naar een kapper of kapster op zelfstandige basis voor 1 dag per week. Tarieven in onderling overleg overeen te komen.

  • RECEPTIE extra avond (weekendwerk) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: TER BRUGHE

    Type: Flexijob

    Je zorgt voor een vlekkeloze check-in en check-out van de gasten. Je staat de gasten correct en gastvrij te woord en geeft informatie. Je beantwoordt de telefoon en verwerkt de reservaties. Je bedient indien nodig gasten in de bar Opgelet!: Wisselend rooster (opties kunnen besproken worden) OPGELET: NIET naar de receptie van het hotel telefoneren! De receptie houdt zich NIET bezig met sollicitaties.

Zoek naar antwoorden van DUPUIS CHEMISIER-HABILLEUR SPRL in sociale netwerken
Look for responds of DUPUIS CHEMISIER-HABILLEUR SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor DUPUIS CHEMISIER-HABILLEUR SPRL. Laat een reactie achter voor DUPUIS CHEMISIER-HABILLEUR SPRL. DUPUIS CHEMISIER-HABILLEUR SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DUPUIS CHEMISIER-HABILLEUR SPRL. Leave a respond for DUPUIS CHEMISIER-HABILLEUR SPRL. DUPUIS CHEMISIER-HABILLEUR SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DUPUIS CHEMISIER-HABILLEUR SPRL op de google maps. Adres en contacten DUPUIS CHEMISIER-HABILLEUR SPRL
Location of DUPUIS CHEMISIER-HABILLEUR SPRL on the google maps. Address and contacts of DUPUIS CHEMISIER-HABILLEUR SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come DUPUIS CHEMISIER-HABILLEUR SPRL DUPUIS CHEMISIER-HABILLEUR SPRL: SMEYERS (LES) ENTREPRISES | Dienst Investeringen in Vlaanderen | ELECTRO HAUTERS BVBA | ATEA-DEAL | Colors N.V.

Other related companies as DUPUIS CHEMISIER-HABILLEUR SPRL: SMEYERS (LES) ENTREPRISES | Dienst Investeringen in Vlaanderen | ELECTRO HAUTERS BVBA | ATEA-DEAL | Colors N.V.

DUPUIS CHEMISIER-HABILLEUR SPRL is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio Charleroi, België. De volledige naam van het bedrijf is DUPUIS CHEMISIER-HABILLEUR SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02614715576. Het bedrijf DUPUIS CHEMISIER-HABILLEUR SPRL bevindt zich op het adres: Boulevard Joseph Tirou 65,6000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 154,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 372,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in DUPUIS CHEMISIER-HABILLEUR SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DUPUIS CHEMISIER-HABILLEUR SPRL is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DUPUIS CHEMISIER-HABILLEUR SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DUPUIS CHEMISIER-HABILLEUR SPRL, openstaande posities, locatie van DUPUIS CHEMISIER-HABILLEUR SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

DUPUIS CHEMISIER-HABILLEUR SPRL is a company, that was registered 2012 in Charleroi region, Belgium. Full name of company is DUPUIS CHEMISIER-HABILLEUR SPRL, company assigned to the tax number BE02614715576. The company DUPUIS CHEMISIER-HABILLEUR SPRL is located at the address: Boulevard Joseph Tirou 65,6000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 154,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 372,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in DUPUIS CHEMISIER-HABILLEUR SPRL were not found.
The main activity of DUPUIS CHEMISIER-HABILLEUR SPRL is Eating and Drinking Places, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of DUPUIS CHEMISIER-HABILLEUR SPRL is not available. You also can look at reviews of DUPUIS CHEMISIER-HABILLEUR SPRL, open positions, location of DUPUIS CHEMISIER-HABILLEUR SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over DUPUIS CHEMISIER-HABILLEUR SPRL, Charleroi: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DUPUIS CHEMISIER-HABILLEUR SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DUPUIS CHEMISIER-HABILLEUR SPRL, Charleroi: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DUPUIS CHEMISIER-HABILLEUR SPRL, employees, financial statistics.