AU DRAPEAU FRANCAIS SPRL

Particuliere bedrijvenPersoonlijke Dienstverlening • AU DRAPEAU FRANCAIS SPRL
Private companiesPersonal Services • AU DRAPEAU FRANCAIS SPRL

Contactgegevens AU DRAPEAU FRANCAIS SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AU DRAPEAU FRANCAIS SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

AU DRAPEAU FRANCAIS SPRL

Regio (region): Erquelinnes, België

Adres (address): Rue Albert Ier 386,6560, België

Telefoon (phone): 071 55 55 28 071 55 55 28

Fax (fax): 071 55 41 33 071 55 41 33

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AU DRAPEAU FRANCAIS SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AU DRAPEAU FRANCAIS SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AU DRAPEAU FRANCAIS SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AU DRAPEAU FRANCAIS SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AU DRAPEAU FRANCAIS SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AU DRAPEAU FRANCAIS SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AU DRAPEAU FRANCAIS SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AU DRAPEAU FRANCAIS SPRL
Products information AU DRAPEAU FRANCAIS SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE03314819335
Ondernemingsnummer: 6035858154
Hoofdstad (capital): 656,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 699,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2004
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in AU DRAPEAU FRANCAIS SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AU DRAPEAU FRANCAIS SPRL
(Get full report from official database of BE for AU DRAPEAU FRANCAIS SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor AU DRAPEAU FRANCAIS SPRL
Addition kinds of activities for AU DRAPEAU FRANCAIS SPRL

208300. Mout | Malt
369400. Motor elektrische apparatuur | Engine electrical equipment
721800. Industriële wasmachines | Industrial launderers
734202. Pestbestrijdingsdiensten | Pest control services
22119900. Breedgeweven stofmolens, katoen, nec | Broadwoven fabric mills, cotton, nec
27540202. Visitekaartjes: gravure printing | Visiting cards: gravure printing
32720207. Silo's, geprefabriceerd beton | Silos, prefabricated concrete
39420101. Kleding, pop | Clothing, doll
73891104. Radio transcriptie dienst | Radio transcription service

Werken bij AU DRAPEAU FRANCAIS SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AU DRAPEAU FRANCAIS SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AU DRAPEAU FRANCAIS SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AU DRAPEAU FRANCAIS SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Klusjesman 't Zwin - Provincie West Vlaanderen (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Start People Poolstok

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als polyvalent klusjesman van de provincie West-Vlaanderen ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van kleine onderhoudswerken en reparaties. Dit gaat van lampen en deurklinken vervangen tot kranen en dakgoten herstellen, toiletten ontstoppen, verhuisactiviteiten, tuinonderhoud, kleine schilderwerken, stopcontacten verleggen,.... Je voert al deze opdrachten op een veilige en ordelijke manier uit. Je gaat zorgzaam en spaarzaam om met tijd, materialen, machines en gereedschap.

  • Medewerker data/glasvezelbekabeling met ervaring - regio Kempen - optie vast (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een ervaren elektricien met kennis van databekabeling en glasvezel om zo snel mogelijk op te starten bij het bedrijf in de regio Kempen.

  • Verpleegkundige Projectstaffing WZC (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project kom je terecht in een moderne WZC in een bruisende buurt regio Brugge. Patiëntgericht te werk gaan, en iedereen met respect behandelen is er heel belangrijk.  Jouw taken zijn: - zorgen voor de hygiëne en het comfort van de bewoners - allerlei verpleegtechnische taken zoals bloedafnames, wondzorg, insuline,... - het garanderen van de rust van de bewoners - een vlotte interdisciplinaire samenwerking garanderen  - etc.  Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Aankoper logistiek (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Arendonk zijn we op zoek naar een aankoper logistiek Je neemt de bestellingen op en bent administratief verantwoordelijk voor de verwerking en opvolging van deze bestellingen. Je werkt hiervoor volgens procedures Je plaatst bestellingen bij leveranciers en bespreekt vernieuwingsvoorstellen met de verantwoordelijke Je onderhoudt contacten met de eigen medewerkers, de zusterbedrijven en leveranciers Je bent verantwoordelijk voor de verwerking van leveringsbonnen Je rapporteert aan en wordt aangestuurd door de firmaverantwoordelijke

  • Lader/Losser (GISTEL)

    Regio: GISTEL

    Bedrijf: Start People Oostende

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als lader/losser sta je in voor het laden en lossen van vrachtwagens. Verder sta je in voor het klaarzetten van goederen en transporteer je de goederen door middel van een elektrische transpallet. Je houdt hierbij telkens rekening met de hygiënische en voedingsvoorschriften.

  • Tuinier (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Start People Vilvoorde GT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen te Vilvoorde zijn wij op zoek naar een tuinier (m/v). Je staat in voor het onderhoud om en rond de panelen en bushokjes die geplaatst worden door onze klant in de straten. Je taken: Gras maaien -planten, struiken en bomen snoeien Onkruid verwijderen Bloemenperken onderhouden Algemeen tuinonderhoud Dit voor regio Brussel en Wallonië.

  • poetshulp langemark (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij, Hulp in Huis, dienstenchequebedrijf met respect voor medewerkers, zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Zoek je een nieuwe uitdaging, een vaste job of een extra verdienste? Bij ons kan je reeds aan de slag vanaf 10u per week! Ideaal om aan de job te wennen en om dit al dan niet te combineren met een andere parttime job. Wij maken steeds een uurrooster op jouw maat. “Voel je thuis bij Hulp in huis”! Kom gerust eens langs op kantoor voor verderevrijblijvende info!

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Tielt-Winge (TIELT-WINGE)

    Regio: TIELT-WINGE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • HUISHOUDHULP MARKE (M/V) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: YOUR FREETIME

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Your Freetime staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofiche of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit.

  • Student with knowledge of the Finnish language (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has excellent knowledge of the pronunciation of the Finnish language. The job requires to do data quality checks in Finnish. You have to be well aware of the specific pronunciation of that region because you will have to correct and control phonetic writings.

  • Teamleider weekend - Ardooie (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: ARDO

    Type: Vaste Job

    Bij de opstart van een nieuw groenteseizoen, ben je aanwezig in productie voor de ondersteuning van productielijnen. Je helpt mee aan de receptie van de groenten in drukke periode (keuring kwaliteit groenten, communicatie externen, ...) Je doet de dagelijkse opvolging van operationele problemen en staat in voor de netheid in de werkomgeving. Je staat in voor de opvolging van de biomethanisatie en waterzuivering (in samenwerking met een technieker van het weekend) Bij afwezigheid van de weekendcoördinator sta je in voor planning van de weekendploeg. Je rapporteert telkens aan de weekendcoördinator

  • Project Engineer (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1672951-inline.html?cid=Partner_VDAB Ben je op zoek naar een gevarieerde functie als projectingenieur voor de opvolging en coördinatie van uiteenlopende projecten bij diverse bedrijven uit verschillende sectoren? Bekijk dan zeker deze vacature! Onze klant is een engineering bureau gespecialiseerd in alle facetten van engineering en project management. Zowel haalbaarheidsstudie, budgettering als aansturing en opvolging van projecten worden op een hoog professioneel niveau verzorgd. Ze staan eveneens garant voor het juiste ontwerp van alle installaties, en dit zowel in een 2D maar meer nog in een 3D CAD omgeving. Dit start vanaf inplantingsvoorstellen tot aan volledige ontwerpen van industriële installaties tot het gewenste gedetailleerde niveau. Ze verzorgen projecten voor diverse industrieën vooral in Oost- en West-Vlaanderen. Zowel proceschemie als petrochemie, metallurgie en grondstoffenbehandeling, cement en betonindustrie, maar ook bulkgoederentransport en specifieke installaties uit de voedingsnijverheid kennen voor hen geen geheimen. Ter uitbreiding van hun team zijn ze op zoek naar een all-round technisch Project Engineer en een Project Engineer Bouw. Als Project Engineer voer je uiteenlopende technische projecten uit zoals installatie van nieuwe apparaten, uitbreiding van productie-eenheden, enz. Hierbij heb je oa volgende taken en verantwoordelijkheden: de detailuitwerking van de projecten de opvolging en coördinatie van de projecten realisatie ervan binnen de planning en het budget opstellen van lastenboeken het voeren van technische bespreking met leveranciers en constructeurs de opvolging van de leveranciers en contractors ingebruikname van de apparatuur met de overdracht aan de gebruiker en de plaatselijke technische dienst het deelnemen aan de procesveiligheidsstudies (HAZOP studies) je werkt hiervoor frequent samen met een brede groep mensen uit de Productieafdelingen, Technische dienst, Veiligheidsdienst en Kwaliteitsdienst De Project Engineer Bouw zal in eerste instantie worden ingezet op een project in Doel voor de ontwikkeling en bouw van een volledig nieuw complex van een havenoverslagbedrijf. Dit gaat om de bouw van een nieuw kantorencomplex met allernieuwste technologieën, wegennetwerk rondom, uitbreiding haven, aanpassen kaaien, … Deze Project Engineer zal mee instaan voor de coördinatie van alle werkzaamheden ter ondersteuning van de verantwoordelijke civiele werken. Dit project zal zowat 5 jaar duren, nadien kan deze Project Engineer op andere projecten ingezet worden.

Zoek naar antwoorden van AU DRAPEAU FRANCAIS SPRL in sociale netwerken
Look for responds of AU DRAPEAU FRANCAIS SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor AU DRAPEAU FRANCAIS SPRL. Laat een reactie achter voor AU DRAPEAU FRANCAIS SPRL. AU DRAPEAU FRANCAIS SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AU DRAPEAU FRANCAIS SPRL. Leave a respond for AU DRAPEAU FRANCAIS SPRL. AU DRAPEAU FRANCAIS SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AU DRAPEAU FRANCAIS SPRL op de google maps. Adres en contacten AU DRAPEAU FRANCAIS SPRL
Location of AU DRAPEAU FRANCAIS SPRL on the google maps. Address and contacts of AU DRAPEAU FRANCAIS SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come AU DRAPEAU FRANCAIS SPRL AU DRAPEAU FRANCAIS SPRL: De Sweemer | Inforlab | T D P NV | HERMACON/FUCHS | THENUCE

Other related companies as AU DRAPEAU FRANCAIS SPRL: De Sweemer | Inforlab | T D P NV | HERMACON/FUCHS | THENUCE

AU DRAPEAU FRANCAIS SPRL is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio Erquelinnes, België. De volledige naam van het bedrijf is AU DRAPEAU FRANCAIS SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03314819335. Het bedrijf AU DRAPEAU FRANCAIS SPRL bevindt zich op het adres: Rue Albert Ier 386,6560. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 656,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 699,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in AU DRAPEAU FRANCAIS SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AU DRAPEAU FRANCAIS SPRL is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AU DRAPEAU FRANCAIS SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AU DRAPEAU FRANCAIS SPRL, openstaande posities, locatie van AU DRAPEAU FRANCAIS SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AU DRAPEAU FRANCAIS SPRL is a company, that was registered 2004 in Erquelinnes region, Belgium. Full name of company is AU DRAPEAU FRANCAIS SPRL, company assigned to the tax number BE03314819335. The company AU DRAPEAU FRANCAIS SPRL is located at the address: Rue Albert Ier 386,6560. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 656,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 699,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in AU DRAPEAU FRANCAIS SPRL were not found.
The main activity of AU DRAPEAU FRANCAIS SPRL is Personal Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of AU DRAPEAU FRANCAIS SPRL is not available. You also can look at reviews of AU DRAPEAU FRANCAIS SPRL, open positions, location of AU DRAPEAU FRANCAIS SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AU DRAPEAU FRANCAIS SPRL, Erquelinnes: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AU DRAPEAU FRANCAIS SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AU DRAPEAU FRANCAIS SPRL, Erquelinnes: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AU DRAPEAU FRANCAIS SPRL, employees, financial statistics.