Cache-Cache NV

Contactgegevens Cache-Cache NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Cache-Cache NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Cache-Cache NV

Regio (region): Antwerpen (Hoboken), België

Adres (address): Smallandlaan 10,2660, België

Telefoon (phone): 03 830 55 60 03 830 55 60

Fax (fax): 03 830 60 51 03 830 60 51

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Cache-Cache NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Cache-Cache NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Cache-Cache NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Cache-Cache NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Cache-Cache NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Cache-Cache NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Cache-Cache NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Cache-Cache NV
Products information Cache-Cache NV

BTW identificatienummer (tax): BE09386688232
Ondernemingsnummer: 7927429199
Hoofdstad (capital): 963,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 506,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2002
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Cache-Cache NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Cache-Cache NV
(Get full report from official database of BE for Cache-Cache NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Cache-Cache NV
Addition kinds of activities for Cache-Cache NV

239401. Canvas luifels en luifels | Canvas awnings and canopies
729912. Consumentenkoopdiensten | Consumer purchasing services
30530104. Vetafdichtingen, asbest | Grease seals, asbestos
38210119. Laboratoriumapparatuur voor de fysica, niet inbegrepen | Physics laboratory apparatus, nec
76999911. Typewriter reparatie, inclusief elektrische | Typewriter repair, including electric

Werken bij Cache-Cache NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Cache-Cache NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Cache-Cache NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Cache-Cache NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Werkvoorbereider-Ingave (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als werkvoorbereiding sta je in voor de correcte invoer van het dossier om over te gaan tot productie. Je kan nabestellingen doen, out of the box denken en bent goed in het werken met software programma’s. • Controleert het uitvoeringsdossier op haalbaarheid voor de productie. • Voert technisch plan in het gebruikte softwarepakket CORPUS (kennis Ardis is een meerwaarde.) • Voert een technische controle uit van de dossiers. • Werkt nauw samen met interne diensten van Nuno Design NV en Deaplus. • Voert zaaglijsten in. • Volgt de orders nauwkeurig op en maakt bestelling in ADMIN ( ERP- pakket)

  • Grond & Wegenwerker (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als wegenwerker voer je opbraak-, grond- en funderingswerken uit, je plaatst en herstelt verhardingslagen voor onder meer wegen, inritten, voetpaden en parkeerterreinen. Je legt riolering-, waterafvoer- en andere leidingsstelsels aan en draagt een grote verantwoordelijkheid wat publieke veiligheid betreft.

  • Gemotiveerde thuishelper via dienstencheques (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS TURNHOUT

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstenthuis - thuishelpers zijn de extra hulp in het huishouden van de klanten! Poetsen en strijken zijn de meest voorkomende taken, maar ook koken, wassen en boodschappen doen zijn mogelijke taken. In het kader van het gelijke kansenbeleid wordt IEDEREEN aangemoedigd om contact met Dienstenthuis op te nemen. U woont in Turnhout? Dan krijgt u de kans om dicht bij huis te werken. Ook kandidaten uit de randgemeenten zijn welkom als ze niet opkijken tegen de verplaatsing! (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp, thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, poetsvrouw, poetsman, poetshulp, helpen bij mensen thuis, kuisen, schoonmaken, schoonmaker, schoonmaakster).

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Gistel en omstreken – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • POETSHULP GENT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Particulieren helpen in het huishouden en hen gelukkig maken door hun woning wekelijks te poetsen, hun wasgoed te strijken of de ramen te lappen. Je kiest zelf jouw uurrooster (vol - of deeltijds).

  • Jobstudent (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: KRUIDVAT HEALTH & BEAUTY

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Master student Burgerlijk Ingenieur / Architect (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: VIAVERA

    Type: Studentenjob

    The assignment relates to the inventory of buildings of a client and the modelling of buildings to determine re-building costs. Type of buildings are in-city offices and education, and out of city university complexes. The study relates to: – Listing and inventory of the portfolio of the University across Belgium – Review of valuation of the individual buildings based on construction – Development of value schemes of the portfolio – Review of basic surface and volume figures of buildings in the portfolio. Activity involves: desktop research, internet search, google maps interpretations, calculations with the Model in Excel, field investigations and walk-by’s, and with meetings with Engineering team.

  • HULPKOK VOOR RESTAURANT EN FEESTZAAL - SALONS DE VREDE ICHTEGEM (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: VALUMAT

    Type: Vaste Job

    U staat in voor de volledige maaltijd van a tot z in teamverband.

  • Infrastructure Engineer - Applications (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: ELEVATE PEOPLE

    Type: Vaste Job

    Elevate People is op zoek naar een enthousiaste medewerker die IT-infrastructuur en Applications als een uitdaging beschouwt. Ben jij de gedreven professional die daarnaast beschikt over goede contactuele eigenschappen? Heb je een uitgesproken interesse en stevige basis in alles wat met IT-Infrastructuur te maken heeft? Ben je gefascineerd door bedrijf kritische applicaties? Dan heeft Elevate People een uitdaging op maat voor jou! Installeren en onderhouden van diverse systemen en software Uitvoeren van de administratieve handelingen hierrond Meewerken aan het automatiseren van taken die momenteel manueel gebeuren Assisteren bij technische realisaties en verzorgen van de nodige installaties en configuraties van hard-en systeemsoftware Op een proactieve en kritische manier de IT-omgeving van de interne klant onderzoeken en het formuleren van nodige verbeteringsvoorstellen Het up-to-date houden van procedures 2de en 3de lijn ondersteuning bieden bij incidenten om zo onderbreking van de werkzaamheden van de eindgebruiker te beperken of voorkomen

  • Operator 2-ploegen (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Vaste Job

    Voor een groentenbedrijf in de regio Staden zijn wij op zoek naar een gemotiveerde machinebediener. Je staat in voor het vlot en correct laten verlopen en een productielijn.

  • ERVAREN DOSSIERBEHEERDER - FIDUCIARY - REGIO Aalter (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: BLAKE & PARTNERS

    Type: Vaste Job

    Wat is jouw takenpakket? Je bent dé vertrouwenspersoon van je klanten. Je start met de verwerking van boekhoudkundige documenten. Je neemt ook het fiscale luik voor jouw rekening. Je begeleidt je klanten zowel inzake boekhouding als fiscaliteit

  • Verkoopsmedewerker (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Talentus Sint-Niklaas

    Type: Vaste Job

    Doelstelling van jouw functie: Verstrekken van technisch productadvies, instaan voor de directe verkoop en een vlot verkoopproces met als doel de klant een optimale dienstverlening aan te bieden. Verder draag je bij tot het behalen van de vooropgestelde commerciële doelen binnen de vestiging. Jouw verantwoordelijkheden zijn: Zorgen voor het onthaal van klanten.  Leveren van expertadvies, nodige informatie over prijs alsook eventuele levertermijn teneinde de klant te ondersteunen bij zijn/haar aankopen.  Polsen naar en inspelen op de behoeften van de klant. Zorgen voor een professionele presentatie en netheid van de winkel om op deze manier een positieve winkelervaring te garanderen voor de klanten.  Verrichten van de nodige administratie. Meewerken aan de dagelijkse winkeltaken. Zichzelf continue op de hoogte houden van de evoluties en ontwikkelingen in het vakgebied met als doel de geloofwaardigheid naar de klanten te behouden en/of te verstevigen. Bedrijfsprofiel: Onze klant is één van de grootste ijzerwarenhandelaars in België. Een familiale organisatie die gevestigd is over gans Vlaanderen met meer dan 80 jaar ervaring en 175 medewerkers.

Zoek naar antwoorden van Cache-Cache NV in sociale netwerken
Look for responds of Cache-Cache NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Cache-Cache NV. Laat een reactie achter voor Cache-Cache NV. Cache-Cache NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Cache-Cache NV. Leave a respond for Cache-Cache NV. Cache-Cache NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Cache-Cache NV op de google maps. Adres en contacten Cache-Cache NV
Location of Cache-Cache NV on the google maps. Address and contacts of Cache-Cache NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Cache-Cache NV Cache-Cache NV: Intersurvey NV | Solingen Import SPRL | Savaco NV | Censydiam N.V. | ACCURO

Other related companies as Cache-Cache NV: Intersurvey NV | Solingen Import SPRL | Savaco NV | Censydiam N.V. | ACCURO

Cache-Cache NV is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio Antwerpen (Hoboken), België. De volledige naam van het bedrijf is Cache-Cache NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09386688232. Het bedrijf Cache-Cache NV bevindt zich op het adres: Smallandlaan 10,2660. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 963,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 506,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Cache-Cache NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Cache-Cache NV is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Cache-Cache NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Cache-Cache NV, openstaande posities, locatie van Cache-Cache NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Cache-Cache NV is a company, that was registered 2002 in Antwerpen (Hoboken) region, Belgium. Full name of company is Cache-Cache NV, company assigned to the tax number BE09386688232. The company Cache-Cache NV is located at the address: Smallandlaan 10,2660. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 963,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 506,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Cache-Cache NV were not found.
The main activity of Cache-Cache NV is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Cache-Cache NV is not available. You also can look at reviews of Cache-Cache NV, open positions, location of Cache-Cache NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Cache-Cache NV, Antwerpen (Hoboken): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Cache-Cache NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Cache-Cache NV, Antwerpen (Hoboken): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Cache-Cache NV, employees, financial statistics.