NOTRE ABRI (MR TOME)

Particuliere bedrijvenMeubels en uitrustingen • NOTRE ABRI (MR TOME)
Private companiesFurniture and Fixtures • NOTRE ABRI (MR TOME)

Contactgegevens NOTRE ABRI (MR TOME): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data NOTRE ABRI (MR TOME): address, phone, fax, email, website, opening hours

NOTRE ABRI (MR TOME)

Regio (region): Brussel (Ukkel), België

Adres (address): Colonel Chaltinstraat 85,1180, België

Telefoon (phone): 02 374 55 24 02 374 55 24

Fax (fax): 02 375 55 45 02 375 55 45

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) NOTRE ABRI (MR TOME): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "NOTRE ABRI (MR TOME)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "NOTRE ABRI (MR TOME)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van NOTRE ABRI (MR TOME), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen NOTRE ABRI (MR TOME). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of NOTRE ABRI (MR TOME), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees NOTRE ABRI (MR TOME). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti NOTRE ABRI (MR TOME)
Products information NOTRE ABRI (MR TOME)

BTW identificatienummer (tax): BE03225830078
Ondernemingsnummer: 7454193115
Hoofdstad (capital): 788,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 189,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2012
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in NOTRE ABRI (MR TOME) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor NOTRE ABRI (MR TOME)
(Get full report from official database of BE for NOTRE ABRI (MR TOME))

Aanvulling soorten activiteiten voor NOTRE ABRI (MR TOME)
Addition kinds of activities for NOTRE ABRI (MR TOME)

2051. Brood, taart en aanverwante producten | Bread, cake, and related products
39440202. Elektronisch speelgoed | Electronic toys
39440317. Structurele speelgoed sets | Structural toy sets
39490400. Wintersportuitrusting | Winter sports equipment
73199902. Media kopen service | Media buying service
73599904. Draagbare wc verhuur | Portable toilet rental
82490202. Vastgoed- en verzekeringsschool | Real estate and insurance school

Werken bij NOTRE ABRI (MR TOME): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in NOTRE ABRI (MR TOME): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor NOTRE ABRI (MR TOME). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for NOTRE ABRI (MR TOME). Looking for open vacancies in other companies

  • Polyvalente customer service medewerker (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE JOHNSON & JOHNSON

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je klantgericht en gebruik je graag jouw talen? Perfect! Parfait! Dan pas je zeker binnen de internationale setting van het bedrijf. De afdeling customer service van Johnson & Johnson Medical is momenteel in volle verandering: er werden nieuwe computersystemen geïmplementeerd, de taakverdeling binnen het team wordt herbekeken, er verdwijnen bepaalde taken (zoals order entry) en er komen andere verantwoordelijkheden in de plaats. Er werken momenteel zo'n 15-tal gemotiveerde werknemers die healthcare professionals te woord staan: zowel bedrijven als particulieren. Samen met jouw collega's ben je als Polyvalente Customer Service Representative verantwoordelijk voor volgend takenpakket: inbound telefonie algemene opvolging en dienstverlening na verkoop correct verwerken en opvolgen van retourzendingen verantwoordelijk voor een correcte facturatie: manuele facturen opmaken, facturatieproblemen analyseren en opvolgen,debit/credit nota's opmaken opvolgen mailbox opvolgen van back orders allerlei: prijsbevestigingen opmaken, shipments opvolgen, facturatie, klachtenbehandeling,... back-up zijn voor order entry taken samen met het management meewerken aan de lopende veranderingsprojecten Deze vacature biedt een job gedurende minimum 12 maanden en er is kans op een vast contract na 6-12 maanden succesvolle interimperiode.

  • orderpicker (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op zoek naar een boeiende job, waarbij je nauwkeurig kan werken en snel resultaat kan zien? Voor Volvo Logistics zoeken wij dringend orderpickers! Je verzamelt bestellingen volgens instructies die je doorkrijgt via headset. Hierbij hef je oog voor kwaliteit en snelheid.

  • Procesoperator - veevoedersector - 2 ploegen - Grobbendonk (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, gespecialiseerd in veevoeders, in Grobbendonk zijn wij op zoek naar een procesoperator. Je bent verantwoordelijk voor het goede verloop van het productieproces Zorgen dat de machines efficiënt blijven draaien Controleren van geautomatiseerde processen en oplossen van kleine storingen Aandacht voor onderhoud van de machines Je werkt ook zelf fysiek mee aan de producten

  • Winkelmedewerker tankstation Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: ADECCO ZEEBRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als winkelmedewerker voor dit nieuwe tankstation te Knokke zijn wij op zoek naar een sociaal en opgewekt persoon die tijdelijk beschikbaar is voor een vervangingsopdracht van een 2-tal weken. Je wordt polyvalent ingezet op de verschillende plaatsen bij deze moderne zaak. Tot je taken kunnen behoren: de broodjeszaak Panos: klanten bedienen, broodjes maken,... de supermarkt: bediening, kassawerk, aanvullen,... tankstation: afrekenen Daarnaast ben je ook bereid om hier en daar het onderhoud, het proper houden van de zaak, voor je rekening te nemen.

  • Operator dagploeg m/v (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Dendermonde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een operator voor een bedrijf in de houtsector. Je taak bestaat uit het omstellen, instellen van de machine maar je doet ook de kwaliteitscontrole van het hout.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Kluisbergen– kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KLUISBERGEN)

    Regio: KLUISBERGEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau!!!

  • Huishoudhulp regio Zichem (ZICHEM)

    Regio: ZICHEM

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Zichem Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • JOBSTUDENTEN INPAK deeltijds/voltijds (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: Konvert Interim St-Amandsberg Logistics

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Oostakker, zijn we op zoek naar jobstudenten die vanaf maandag 24/9 deeltijds of voltijds beschikbaar zijn om te werken als inpakker. Je werkt in dagploeg en bent fysiek 100% in orde. Je kan nog werken onder het statuut van JOBSTUDENT.

  • Betonarbeider Regio Stekene (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: Willemen Infra nv

    Type: Vaste Job

    Bedrijfsinformatie Willemen Infra - de grootste Belgische wegenbouwer - is op 1 juli 2018 ontstaan uit de fusie tussen Aswebo, Aannemingen Van Wellen en de infra-afdeling van Kumpen. WILLEMEN INFRA beheerst alle aspecten van de wegenbouw. Niet alleen de uitvoerende werken, maar ook alle ondersteunende diensten hebben we in eigen beheer: laboratoria, studiediensten, onderhoudsdiensten, landmeters, signalisatie, … Ook in de haven en de petrochemie zijn we sterk vertegenwoordigd. Met onze vijf asfaltproductieplants, een 50 % participatie in die van Villers-Le-Bouillet en twee mobiele betoncentrales zijn we ook een van de belangrijkste producenten van asfalt en wegenisbeton. Verder beschikken we ook over eigen recyclingsites waardoor we een actieve bijdrage kunnen leveren aan het hergebruiken van beton-, asfalt- en bouwpuin. We dragen duurzaamheid hoog in het vaandel. Dit uit zich enerzijds in het voortdurend nastreven van de hoogst mogelijke kwaliteit en veiligheid tijdens de productie van de materialen en de uitvoering van de werken. Anderzijds in het belang dat we hechten aan de impact van onze activiteiten op het milieu en de maatschappij. Momenteel zoeken wij naar een betonarbeider om ons huidig team te Stekene te versterken. Functie U werkt als betonarbeider op werven over het hele land (aanleg rijwegbeton en lijnvormige elementen zoals o.a. stootbanden). U vertrekt, samen met uw collega's met de camionette vanuit de regio naar de werf en omgekeerd. U hoeft dus niet naar ons kantoor te komen in Drongen, enkel voor het sollicitatiegesprek. U bent flexibel. Af en toe veel overuren op onze werven op autosnelwegen (tot 12u werken per dag + verplaatsing, uiteraard NIET dagelijks), werken tijdens het bouwverlof is sporadisch mogelijk, nachtwerk alsook weekendwerk schrikken u niet af. De overuren worden betaald met een toeslag en worden gerecupereerd tijdens de winterperiode of bij slecht weer. U krijgt een interne opleiding met betrekking tot uw job. Soms fysiek zwaar werk. Ook ijzer leggen behoort tot uw takenpakket. Zie filmpje via deze link: https://www.youtube.com/watch?v=XQKAsmDB-K4 of van een groter werk: https://www.youtube.com/watch?v=xtbEkc-0O8Q . Zie ook https://www.facebook.com/leiedal/videos/1902258446481775/?hc_ref=ARRO2RcR3cN391fsuVVQ7GlChLbicnRQTYbA7Vq1c-5nGxvGDwsfZ4dO3SmxozwNWVs&pnref=story

  • Dakwerker hellende daken (DENTERGEM)

    Regio: DENTERGEM

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT WVLZ

    Type: Vaste Job

    Je bent een ervaren dakwerker op zoek naar een nieuwe uitdaging in de bouw regio Dentergem? Kennis van hellende daken? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken. Adecco Construct is voor de regio van Dentergem op zoek naar een dakwerker hellende daken. Je staat in voor het zelfstandig uitvoeren van dakwerken op hellende daken.

  • SALES REPRESENTATIVE BRUSSELS & VLAAMS-BRABANT (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ALPHA CREDIT

    Type: Vaste Job

    De opdracht van ons Retail departement is consumentenkrediet aan te bieden aan de sector van de Retailers en dit onder de naam CETELEM. Dankzij onze financiële oplossingen, kunnen onze partners hun klanten kredietkaarten of leningen op afbetaling aanbieden. Voor de komende jaren heeft onze afdeling Retail een ambitieus ontwikkelingsplan opgericht en is nu klaar voor een nieuwe challenge! Om haar te helpen in het behalen van deze uitdaging, zijn we op zoek naar een: JOUW FUNCTIE Je zal verantwoordelijk zijn voor de prospectie en de verkoop in Brussel en Vlaams- Brabant alsook voor de ontwikkeling van de portefeuille van bestaande klanten en de actieve prospectie bij grote “retail” partners gespecialiseerd in de elektronica, de verkoop van meubels, de reisbranche, de doe-het-zelf winkels, sport- en vrijetijdsartikelen ... Onder toezicht van een Sales Manager, ben je verantwoordelijk voor de volgende taken: De opvolging van de toegewezen relaties met als doel relaties op lange termijn uit te bouwen evenals de vooropgestelde doelstellingen te integreren in de activiteit Het actief prospecteren van je Zone Het bepalen of invoeren van commerciële acties Het opvolgen van de marktacties en het integreren van productontwikkelingen Het aanpassen van je acties in functie van de omgeving en de prioriteiten Rekening houden met de risico’s en mogelijke fraude in dossiers Het opstellen van een goedgekeurd dossier Een betrouwbare en uitgebreide rapportering verzekeren Het meedelen van relevante en belangrijke informatie aan de hiërarchie.

  • Oliver James Associates - Functional Analyst (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    My client is looking for a Functional Analyst who can start as soon as possible for a 6 months mission at least. Profile The candidate needs to have .NET, Mainframe and XML knowledge Banking knowledge and at least 5 years of experience with IT. Regarding the languages, Dutch is mandatory and English is a big plus.

Zoek naar antwoorden van NOTRE ABRI (MR TOME) in sociale netwerken
Look for responds of NOTRE ABRI (MR TOME) in social networks

Lees alle opmerkingen voor NOTRE ABRI (MR TOME). Laat een reactie achter voor NOTRE ABRI (MR TOME). NOTRE ABRI (MR TOME) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for NOTRE ABRI (MR TOME). Leave a respond for NOTRE ABRI (MR TOME). NOTRE ABRI (MR TOME) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie NOTRE ABRI (MR TOME) op de google maps. Adres en contacten NOTRE ABRI (MR TOME)
Location of NOTRE ABRI (MR TOME) on the google maps. Address and contacts of NOTRE ABRI (MR TOME)

Andere gerelateerde bedrijven als come NOTRE ABRI (MR TOME) NOTRE ABRI (MR TOME): Cook & Cool NV | EURO-BOAT | DE GREEF BERT ZAKENKANTOOR BVBA | Ide Gino bvba | WHEATON'S

Other related companies as NOTRE ABRI (MR TOME): Cook & Cool NV | EURO-BOAT | DE GREEF BERT ZAKENKANTOOR BVBA | Ide Gino bvba | WHEATON'S

NOTRE ABRI (MR TOME) is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio Brussel (Ukkel), België. De volledige naam van het bedrijf is NOTRE ABRI (MR TOME), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03225830078. Het bedrijf NOTRE ABRI (MR TOME) bevindt zich op het adres: Colonel Chaltinstraat 85,1180. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 788,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 189,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in NOTRE ABRI (MR TOME) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van NOTRE ABRI (MR TOME) is Meubels en uitrustingen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van NOTRE ABRI (MR TOME) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van NOTRE ABRI (MR TOME), openstaande posities, locatie van NOTRE ABRI (MR TOME) op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

NOTRE ABRI (MR TOME) is a company, that was registered 2012 in Brussel (Ukkel) region, Belgium. Full name of company is NOTRE ABRI (MR TOME), company assigned to the tax number BE03225830078. The company NOTRE ABRI (MR TOME) is located at the address: Colonel Chaltinstraat 85,1180. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 788,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 189,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in NOTRE ABRI (MR TOME) were not found.
The main activity of NOTRE ABRI (MR TOME) is Furniture and Fixtures, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of NOTRE ABRI (MR TOME) is not available. You also can look at reviews of NOTRE ABRI (MR TOME), open positions, location of NOTRE ABRI (MR TOME) on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over NOTRE ABRI (MR TOME), Brussel (Ukkel): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf NOTRE ABRI (MR TOME), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about NOTRE ABRI (MR TOME), Brussel (Ukkel): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company NOTRE ABRI (MR TOME), employees, financial statistics.