Algemene Cleaning Edelweiss BVBA

Contactgegevens Algemene Cleaning Edelweiss BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Algemene Cleaning Edelweiss BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Algemene Cleaning Edelweiss BVBA

Regio (region): Oostende, België

Adres (address): Torhoutsesteenweg 467,8400, België

Telefoon (phone): 050 34 87 95; 058 24 00 81; 059 80 36 38 050 34 87 95; 058 24 00 81; 059 80 36 38

Fax (fax): 059 51 17 27 059 51 17 27

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Algemene Cleaning Edelweiss BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Algemene Cleaning Edelweiss BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Algemene Cleaning Edelweiss BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Algemene Cleaning Edelweiss BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Algemene Cleaning Edelweiss BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Algemene Cleaning Edelweiss BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Algemene Cleaning Edelweiss BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Algemene Cleaning Edelweiss BVBA
Products information Algemene Cleaning Edelweiss BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE09594055175
Ondernemingsnummer: 3066802978
Hoofdstad (capital): 147,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 100,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2007
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Algemene Cleaning Edelweiss BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Algemene Cleaning Edelweiss BVBA
(Get full report from official database of BE for Algemene Cleaning Edelweiss BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Algemene Cleaning Edelweiss BVBA
Addition kinds of activities for Algemene Cleaning Edelweiss BVBA

2396. Automotive en kleding versieringen | Automotive and apparel trimmings
504702. Tandheelkundige apparatuur en benodigdheden | Dental equipment and supplies
20130103. Kalf's voetjelly, van gekocht vlees | Calf's foot jelly, from purchased meat
20990800. Pasta, rijst en aardappel, verpakt combinatieproducten | Pasta, rice, and potato, packaged combination products
26210903. Asfaltpapier, gelamineerd | Asphalt paper, laminated
38270111. Microprojectors | Microprojectors
50990502. Phonograph records | Phonograph records
51590102. Katoen of katoen linters, land kopers | Cotton or cotton linters, country buyers
75490300. Sleepdiensten | Towing services
80490100. Voedingsspecialist | Nutrition specialist

Werken bij Algemene Cleaning Edelweiss BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Algemene Cleaning Edelweiss BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Algemene Cleaning Edelweiss BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Algemene Cleaning Edelweiss BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • voicepickers (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Volvo Logistics werft extra voicepickers aan. Als voicepicker moet je in het magazijn met behulp van een headset goederen picken. Dit zijn vooral de onderdelen van Volvo en Renault Trucks, maar ook van Volvo Penta en Volvo bussen. Je krijgt een bestelling van een klant en deze moet je ophalen in het magazijn. Je pickt het juiste aantal en de correcte stukken, via spraaktechnologie bevestig je wat je gepickt hebt. Eventueel verpak je deze goederen op een correcte manier zodat we een verzendbare colli krijgen.

  • Technisch commercieel medewerker binnendienst (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bloeiende firma regio Kortrijk is Forum Office op zoek naar een technisch commercieel medewerker voor de binnendienst. Je bent het aanspreekpunt van de klanten alsook intern. Takenpakket: Je bezorgt de klant telefonisch advies op gebied van sluitsystemen, toegangscontroles en automatisatie. Je analyseert wat de klant zoekt en probeert op maat een totaaloplossing aan te bieden op basis van het productgamma. Daarnaast sta je in voor de administratieve opvolging daarvan zoals de orderverwerking en het opmaken van offertes.

  • Onderhoudstechnieker m/v (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ADECCO MECHELEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onderhoudstechnieker gezocht voor onze klant een drukkerij gelegen te Mechelen. Als onderhoudstechnieker ben je verantwoordelijk voor: Omschrijving : stipt uitvoeren van de dagelijkse , wekelijkse, maandelijkse onderhoudslijsten, van de verschillende productielijnen, randapparatuur en gebouwen. Uitvoeren van kleine elektrische en mechanische herstellingen aan de productielijnen , randapparatuur en gebouwen. De onderhoudstechnieker staat onder rechtstreeks gezag van de technisch directeur , en de hoofddrukkers van de verschillende ploegen. Taken : Stipt uitvoeren van de dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse onderhoudslijsten van de CTP-lijn, rotatie 6,7 en 8 , randapparatuur en gebouwen. Uitvoeren van kleine herstellingen aan de productieapparatuur en gebouwen. Zuiver houden van de pers en de werkomgeving, tot het bekomen van een veilige en aangename werkomgeving. Werkwijze : Dagelijks wordt er eerst , op elke productieplaats nagegaan of er geen defecten opgetreden zijn die eerst onze aandacht vereisen om de productiekwaliteit en de productiviteit te garanderen. Herstellingen worden uitgevoerd , in onderling overleg met de hoofddrukker en drukker en de technisch directeur, om een minimum aan productie te verliezen. Er wordt getracht om zo weinig mogelijk persstilstanden te veroorzaken en om zoveel mogelijk herstellingen , onderhoud uit te voeren tijdens deze noodzakelijke stops. Er zijn 6 onderhoudsschema's voor de verschillende afdelingen of productielijnen. Er wordt getracht dagelijks één van deze 6 lijsten af te werken. Punten die dagelijks dienen gecontroleerd op de verschillende lijsten worden hierdoor niet uit het oog verloren. Maandag wordt het onderhoudsschema van de CTP platenafdeling afgewerkt. Dinsdag deze van druklijn R6 Woensdag deze van druklijn R7 Donderdag deze van druklijn R8 Vrijdag deze van randapparatuur en gebouwen. Dagelijks wordt de technisch directeur geïnformeerd over de openstaande technische defecten of van de onderhoudsschema's die niet of niet volledig werden uitgevoerd. De onderhoudstechnieker heeft een relatief grote zelfstandigheid van werken (= heeft de mogelijkheid zich te verstoppen of praatjes te slaan met iedereen). Wij hechten er belang aan dat de onderhoudstechnieker zich optimaal inzet en zijn taak ter harte neemt. Indien nodig zal de onderhoudstechnieker meehelpen aan de pers : opschudden van brochures , katernen, pallets omstapelen,…

  • Student 20 u winkelmedewerker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in regio Gent zijn we op zoek naar een student die naast de studies nog +- 20 uur wil werken. Je werkt aan de kassa, aanvullen,..

  • Sterke jobstudent zondag hulp kippenkraam (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Izegem

    Type: Studentenjob

    Voor een traiteurzaak/ slagerij in Izegem zijn wij op zoek naar een gemotiveerde, sterke jobstudent! Ben je vrij op zondagvoormiddag van 8u30 - 12u30? Ben je klantvriendelijk en heb je een goede fysiek? Ben je gemotiveerd en wil je graag een centje bijverdienen? Solliciteer dan snel bij Konvert Izegem! Je helpt op zondagvoormiddag om de kippen te braden aan het spit. Deze kan je er zelf opsteken en afhalen.

  • Student voor foodcorner Cargo M! (BRUCARGO)

    Regio: BRUCARGO

    Bedrijf: Cargo M!

    Type: Studentenjob

    Je bereidt met ons vast team broodjes en salades met zorg. Je zet de puntjes op de "i" van de trendy broodjes en frisse slaatjes. KORTOM een afwisselende, uitdagende en sociale job.

  • HR consulent (m/v) (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: FORUM JOBS SINT NIKLAAS

    Type: Vaste Job

    Het enthousiaste team van Forum Jobs Zele is op zoek naar een nieuwe collega! Als HR consulent binnen Forum Jobs sta jij dagelijks in voor het matchen van de juiste kandidaat aan de juiste vacature. Hiervoor speur jij de gebruikelijke jobsites af en ons uitgebreid kandidatenbestand. Ga je nadien de kandidaten screenen door middel van online testing en sollicitatiegesprekken op kantoor. Verder ben je als consulent ook een aanspreekpunt voor vragen omtrent sociale wetgeving van klanten en uitzendkrachten.

  • Operator los-en laadoperaties (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ADECCO RENEWI EVERGEM

    Type: Vaste Job

    Voor Renewi zijn wij op zoek naar een medewerker voor de los-en laadoperatie. Deze opdracht houdt specifiek in dat u instaat voor: De staalname van de vrachtwagens die de afvalstoffen aanleveren; Het begeleiden van de vrachtwagens naar de losplaats; Het lossen en verpompen van de vloeibare afvalstoffen; Het lossen van de containers met een containerwagen.

  • Boekhouder / Dossierbeheerder - Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Vaste Job

    Gerenommeerd accountantskantoor in Herentals op zoek naar dynamische boekhouder. Droom jij ervan om deel uit te maken van een team met een uitstekende reputatie? Wil jij werken in een supermodern kantoor dat eveneens vooruitstrevend te werk gaat? Proficiat, je hebt zonet jouw nieuwe job gevonden! Le Grand & Associates, financieel selectie- en rekruteringsbureau gespecialiseerd in Accountancy, Tax, Audit en Legal profielen, is op zoek naar een dossierbeheerder met een brede ervaring voor een topkantoor in Herentals. Dit kantoor staat bekend om zijn vriendelijke service en dit steeds op maat van de klant. Jouw functie: Je fungeert als boekhoudkundig en fiscaal expert. Je voert eindbesprekingen met de klanten waarvoor jij verantwoordelijk bent. Je staat in voor de afsluitingen en de fiscale aangiften. Je begeleidt eventueel minder ervaren medewerkers.

  • Kwaliteitscoördinator (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Onze klant is op zoek naar een kwaliteitscoördinator. Je taak bestaat vnl uit het opvolgen en voorbereiden/coördineren van audits (kwaliteit binnen de volledige flow van de organisatie) Op frequente basis worden er audits voor hun klanten uitgevoerd: zowel op technisch als sociaal domein. Hiervoor dien je procedures (kwaliteitsmanagementsysteem) verder te optimaliseren (opmaken van interne procedures, instructies en richtlijnen) en implementeren. Adhv een vragenlijst van de klant maak je een planning op en motiveer je de business unit managers en collega's op de verschillende afdelingen om optimaal gebruik te maken van het kwaliteitsmanagementsysteem. Je coördineert de verschillende diensten en werkt de nodige instructies uit. Indien er bij een audit niet voldoende gescoord wordt volgens de normen van hun afnemer, dien je maatregelen te treffen en opnieuw elke betrokken dienst hierbij te betrekken. Je werkt actief mee aan verbetervoorstellen.

  • Logopedist (voltijds) - Senses Praktijkhuis Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze tweede vestiging in Lier is Senses Praktijkhuis op zoek naar een zelfstandig logopedist. In juni 2018 hebben we onze tweede multidisciplinaire groepspraktijk in Lier geopend. Deze praktijk is gelegen nabij het centrum, vlak aan het station van Lier. Net als in Mortsel, voorzien wij in Senses Lier terug een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, advocaat, echtscheidings- en ouderschapsbemiddeling, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesist, chiropractor, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan opnieuw voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat uit een uitgebreid team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Meer informatie over onze groepspraktijk kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

  • Gezondheids-, sport- & businesscoach (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: FORTUNE OF HEALTH

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen die interesse hebben in de sector voeding en gezondheid. Je gaat in je eigen regio aan de slag als gezondheids- en/of sportcoach om mensen te helpen op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit en/of hun sportprestaties te verbeteren. Affiniteit met voeding en gezonde, actieve levensstijl is een pré, maar geen must. Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Indien dit niet het geval is ga je praktijkgericht leren via een (online) Plug In- trainingssysteem. Je gaat samenwerken in een super gezellig team, jong en oud, bestaande uit enthousiaste coaches variërend van (top)sporters, voedingsdeskundigen, artsen, personal trainers, schoonheidsspecialisten, fysiotherapeuten en veel meer. Deze job is voor iedereen haalbaar maar alles staat en valt met je eigen inzet. In het eerste kennismakingsgesprek zal besproken worden welke mogelijkheden er voor jou zijn en of je binnen ons team past. Jouw profiel: Zelfstandig kunnen werken, teamplayer, ondernemend, netwerker en sociaal aangelegd. Kunnen coachen of openstaan dit te leren Wat ga je doen? Eigen klantenbestand leren bouwen, Eigen klanten coachen, nieuwe gezondheids- & sportcoaches leren opleiden

Zoek naar antwoorden van Algemene Cleaning Edelweiss BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Algemene Cleaning Edelweiss BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Algemene Cleaning Edelweiss BVBA. Laat een reactie achter voor Algemene Cleaning Edelweiss BVBA. Algemene Cleaning Edelweiss BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Algemene Cleaning Edelweiss BVBA. Leave a respond for Algemene Cleaning Edelweiss BVBA. Algemene Cleaning Edelweiss BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Algemene Cleaning Edelweiss BVBA op de google maps. Adres en contacten Algemene Cleaning Edelweiss BVBA
Location of Algemene Cleaning Edelweiss BVBA on the google maps. Address and contacts of Algemene Cleaning Edelweiss BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Algemene Cleaning Edelweiss BVBA Algemene Cleaning Edelweiss BVBA: Carrosserie du Docq SA | LIGHT NOISE & COMPANY | Pieters-Van Goethem | Impuls VZW | Janjeroen Debeucker

Other related companies as Algemene Cleaning Edelweiss BVBA: Carrosserie du Docq SA | LIGHT NOISE & COMPANY | Pieters-Van Goethem | Impuls VZW | Janjeroen Debeucker

Algemene Cleaning Edelweiss BVBA is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio Oostende, België. De volledige naam van het bedrijf is Algemene Cleaning Edelweiss BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09594055175. Het bedrijf Algemene Cleaning Edelweiss BVBA bevindt zich op het adres: Torhoutsesteenweg 467,8400. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 147,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 100,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Algemene Cleaning Edelweiss BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Algemene Cleaning Edelweiss BVBA is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Algemene Cleaning Edelweiss BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Algemene Cleaning Edelweiss BVBA, openstaande posities, locatie van Algemene Cleaning Edelweiss BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Algemene Cleaning Edelweiss BVBA is a company, that was registered 2007 in Oostende region, Belgium. Full name of company is Algemene Cleaning Edelweiss BVBA, company assigned to the tax number BE09594055175. The company Algemene Cleaning Edelweiss BVBA is located at the address: Torhoutsesteenweg 467,8400. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 147,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 100,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Algemene Cleaning Edelweiss BVBA were not found.
The main activity of Algemene Cleaning Edelweiss BVBA is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Algemene Cleaning Edelweiss BVBA is not available. You also can look at reviews of Algemene Cleaning Edelweiss BVBA, open positions, location of Algemene Cleaning Edelweiss BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Algemene Cleaning Edelweiss BVBA, Oostende: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Algemene Cleaning Edelweiss BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Algemene Cleaning Edelweiss BVBA, Oostende: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Algemene Cleaning Edelweiss BVBA, employees, financial statistics.