A.R.G. BVBA

Contactgegevens A.R.G. BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A.R.G. BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

A.R.G. BVBA

Regio (region): Gent, België

Adres (address): Einde Were 1,9000, België

Telefoon (phone): 09 252 38 26; 0475 89 59 98 09 252 38 26; 0475 89 59 98

Fax (fax): 09 252 53 82 09 252 53 82

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A.R.G. BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A.R.G. BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A.R.G. BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A.R.G. BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A.R.G. BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A.R.G. BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A.R.G. BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A.R.G. BVBA
Products information A.R.G. BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE04475799560
Ondernemingsnummer: 1865173339
Hoofdstad (capital): 257,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 835,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2001
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in A.R.G. BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A.R.G. BVBA
(Get full report from official database of BE for A.R.G. BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor A.R.G. BVBA
Addition kinds of activities for A.R.G. BVBA

017199. Bessengewassen, nec | Berry crops, nec
222105. Glas- en glasvezel breedgeweven stoffen | Glass and fiberglass broadwoven fabrics
25140600. Metaal gazon en tuinmeubilair | Metal lawn and garden furniture
36799915. Spraakcontroles | Voice controls
59410500. Watersportuitrusting | Water sport equipment
79410201. Boksen en worstelen arena | Boxing and wrestling arena

Werken bij A.R.G. BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A.R.G. BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A.R.G. BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A.R.G. BVBA. Looking for open vacancies in other companies

 • Administratief sterke dossierbeheerder (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als dossierbeheer ben je verantwoordelijk voor volgend takenpakket: - Je verzorgt ondersteunende administratieve taken - Je behandelt financiële verrichtingen en transacties

 • Machinebouwer (HOOGSTRATEN)

  Regio: HOOGSTRATEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf regio Hoogstraten is Randstad op zoek naar een machinebouwer. Je bent voornamelijk bezig met het compleet opbouwen van diverse transportsystemen, bestaande uit buffer-, weeg-, afduw-, ontstapel-,stapel- en verpakkingsinstallaties. De job behelst voornamelijk het mechanisch monteren van frames, platen, assen, lagers, riemen, banden, kettingen, tandwielen en dit volgens duidelijke 3D-tekeningen met een exploded view. Het gaat om zeer afwisselend werk (seriegrootte van 1 a 5 stuks), met een zeer diverse productenpakket. Het kwaliteitsniveau en afwerkingsgraad van de producten ligt zeer hoog.

 • HUISHOUDHULP DEELTIJDS EEKLO (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: GREENHOUSE EEKLO

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Eeklo en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO WAREGEM (Regio Waregem)

  Regio: Regio Waregem

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt maar geen vereiste.

 • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Sint-Gillis-Waas/De Klinge (DE KLINGE)

  Regio: DE KLINGE

  Bedrijf: FIX & CLEAN

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp beschik je over een heel gevarieerd takenpakket. Je staat in voor het opruimen en de schoonmaak van particuliere woningen, maar deinst ook niet terug voor strijken. Je voert deze taken uit bij de klanten thuis, al dan niet in hun aanwezigheid. Jullie hebben de keuze om te werken op basis van een deeltijds uurrooster. Fix & Clean biedt jou een uurrooster op maat. Een diploma is niet vereist, wel zin voor orde, netheid en hygiëne. Wij dragen al onze medewerkers een warm hart toe. We willen dat jullie deze job met plezier en trots uitvoeren. Ben jij de enthousiaste en gemotiveerde kandidaat die wij zoeken? Stuur dan snel jouw CV naar [email protected]

 • HUISHOUDHELDEN REGIO Gent solliciteer via sms (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: EASY LIFE MELLE

  Type: Dienstenchequebaan

  Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

 • Jobstudenten magazijn door de week (M/V) (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: Konvert Interim Genk

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant in Genk zijn we op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die minstens 1 dag per week kunnen werken (maandag, dinsdag, woensdag, donderdag of vrijdag). Je wordt ingezet voor verschillende logistieke taken. Dit kan gaan van laden en lossen van vrachtwagens, uitpakken van dozen, labelen van items, picken van items,... Je werkt in dagdienst van 08u00 tot 16u00. Naar wie zijn we op zoek? We zijn op zoek naar kandidaten die nog maar weinig les hebben of bezig zijn met stage. Ben jij onze kandidaat? Solliciteer dan snel online!

 • Jobstudent ADL-assistentie (LOMMEL)

  Regio: LOMMEL

  Bedrijf: ADO ICARUS

  Type: Studentenjob

  ADO Icarus vzw ondersteunt personen met een handicap die zelfstandig willen wonen en leven. ADO Icarus biedt hiervoor een ruime waaier van ondersteuningsvormen aan (ADL-assistentie, PAB-assistentie, thuisverpleging, aangepast vervoer, vrijwilligerswerk, …). Centraal staat de autonomie van de persoon om zijn leven zelf vorm te geven. Als ADL-assistent lever je assistentie in een dienst voor zelfstandig wonen aan personen met een lichamelijke beperking. Deze personen wonen in aangepaste woningen en beschikken over de nodige hulpmiddelen. Omwille van hun lichamelijke beperkingen, hebben deze personen hulp nodig bij het uitvoeren van een aantal dagelijkse handelingen. Zij kunnen, middels een oproepsysteem, 24/24u een beroep doen op ADL-assistentie (activiteiten van het dagelijks leven) of krijgen assistentie op afspraak. Alle woningen bevinden zich binnen een straal van een kilometer. Verplaatsingen worden met de fiets/te voet gedaan.

 • Student (m/v) met grote interesse voor verlichting (ANDERLECHT)

  Regio: ANDERLECHT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een winkel in Brugge, gepecialiseerd in verlichting, zijn we op zoek naar een verkoopsmedewerker om elke zaterdag te werken van 10u tot 18u. Heb je een zekere affiniteit met interieur of decoratie? Dan is dit een groot pluspunt. Kennis van het technische aspect is zeer mooi meegenomen. Heb je deze niet, geen probleem, je krijgt in ieder geval een opleiding via de werkgever.

 • Junior Solution Architect (KALLO)

  Regio: KALLO

  Bedrijf: Katoen Natie

  Type: Vaste Job

  Je maakt deel uit van het Warehouse Management System (WMS) team verantwoordelijk voor alle IT projecten binnen de business unit. De projecten situeren zich binnen volgende domeinen: WMS, TMS, douane, automatisatie, EDI, rapportering en HR. Je evalueert en valideert bedrijfsprocessen welke werden ontworpen door process owners en business analisten Je ontwerpt de functionele analyse (BPMN en UML) vertrekkende vanuit de noden van de business en de bedrijfsprocessen Je valideert de technische oplossing die werd ontworpen door het ontwikkelingsteam Je overschouwt het ontwikkelingsproces en communiceert rechtstreeks met de software ontwikkelaars Je organiseert en coördineert de integratie testen met interne departementen en externe leverancier Werkervaring: 1 jaar

 • CHAUFFEUR DISTRIBUTIE (KORTEMARK)

  Regio: KORTEMARK

  Bedrijf: DEG TANKING

  Type: Vaste Job

  Afwisselend werk : ritten meestal binnen België. In het bezit zijn van rijbewijs CE en vakbekwaamheid code 95

 • orderpicker (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: SHOPWEDO

  Type: Leercontract

  Shopwedo is gespecialiseerd in het verlenen van e-fulfilment diensten voor webshops. Wij zorgen ervoor dat de afhandeling van webshop bestellingen snel, goedkoop en efficiënt gebeuren. Wij stockeren de goederen in ons magazijn, wij controleren de kwaliteit en kwantiteit van de geleverde goederen, wij picken en packen de goederen waarna deze verzonden worden binnen heel Europa.

Zoek naar antwoorden van A.R.G. BVBA in sociale netwerken
Look for responds of A.R.G. BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor A.R.G. BVBA. Laat een reactie achter voor A.R.G. BVBA. A.R.G. BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A.R.G. BVBA. Leave a respond for A.R.G. BVBA. A.R.G. BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A.R.G. BVBA op de google maps. Adres en contacten A.R.G. BVBA
Location of A.R.G. BVBA on the google maps. Address and contacts of A.R.G. BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come A.R.G. BVBA A.R.G. BVBA: Havart H SA | P.M.R. SPRL-BVBA | Elak Electronics sa | Brankart Assurances SPRL | Bilterijst N.V.

Other related companies as A.R.G. BVBA: Havart H SA | P.M.R. SPRL-BVBA | Elak Electronics sa | Brankart Assurances SPRL | Bilterijst N.V.

A.R.G. BVBA is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio Gent, België. De volledige naam van het bedrijf is A.R.G. BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04475799560. Het bedrijf A.R.G. BVBA bevindt zich op het adres: Einde Were 1,9000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 257,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 835,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in A.R.G. BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A.R.G. BVBA is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A.R.G. BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A.R.G. BVBA, openstaande posities, locatie van A.R.G. BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A.R.G. BVBA is a company, that was registered 2001 in Gent region, Belgium. Full name of company is A.R.G. BVBA, company assigned to the tax number BE04475799560. The company A.R.G. BVBA is located at the address: Einde Were 1,9000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 257,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 835,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in A.R.G. BVBA were not found.
The main activity of A.R.G. BVBA is Agricultural Production - Crops, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of A.R.G. BVBA is not available. You also can look at reviews of A.R.G. BVBA, open positions, location of A.R.G. BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A.R.G. BVBA, Gent: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A.R.G. BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A.R.G. BVBA, Gent: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A.R.G. BVBA, employees, financial statistics.