HOF TER LINDEN KINDERDAGVERBLIJF

Contactgegevens HOF TER LINDEN KINDERDAGVERBLIJF: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HOF TER LINDEN KINDERDAGVERBLIJF: address, phone, fax, email, website, opening hours

HOF TER LINDEN KINDERDAGVERBLIJF

Regio (region): Evergem, België

Adres (address): Langerbrugsestraat 69,9940, België

Telefoon (phone): 09 253 82 65 09 253 82 65

Fax (fax): +32 (71) 529-79-13 +32 (71) 529-79-13

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HOF TER LINDEN KINDERDAGVERBLIJF: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HOF TER LINDEN KINDERDAGVERBLIJF"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HOF TER LINDEN KINDERDAGVERBLIJF"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HOF TER LINDEN KINDERDAGVERBLIJF, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HOF TER LINDEN KINDERDAGVERBLIJF. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HOF TER LINDEN KINDERDAGVERBLIJF, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HOF TER LINDEN KINDERDAGVERBLIJF. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HOF TER LINDEN KINDERDAGVERBLIJF
Products information HOF TER LINDEN KINDERDAGVERBLIJF

BTW identificatienummer (tax): BE03230773925
Ondernemingsnummer: 8375396728
Hoofdstad (capital): 931,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 885,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2004
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in HOF TER LINDEN KINDERDAGVERBLIJF zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HOF TER LINDEN KINDERDAGVERBLIJF
(Get full report from official database of BE for HOF TER LINDEN KINDERDAGVERBLIJF)

Aanvulling soorten activiteiten voor HOF TER LINDEN KINDERDAGVERBLIJF
Addition kinds of activities for HOF TER LINDEN KINDERDAGVERBLIJF

102101. Koperertsmijnen en -bereiding | Copper ore mining and preparation
239601. Kleding en andere bekledingen, behalve millinery | Apparel and other linings, except millinery
367800. Elektronische connectoren | Electronic connectors
516901. Alkalines en chloor | Alkalines and chlorine
33640101. Messing en bronzen sterven | Brass and bronze die-castings
36430201. Busbars (elektrische geleiders) | Bus bars (electrical conductors)
39491105. Softball apparatuur en benodigdheden | Softball equipment and supplies

Werken bij HOF TER LINDEN KINDERDAGVERBLIJF: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HOF TER LINDEN KINDERDAGVERBLIJF: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HOF TER LINDEN KINDERDAGVERBLIJF. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HOF TER LINDEN KINDERDAGVERBLIJF. Looking for open vacancies in other companies

  • Werfleider industriële elektriciteit/automatisering (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: Randstad High Technics

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Halen zijn wij op zoek naar een ambitieuze en gedreven werfleider met voldoende relevante ervaring om op korte termijn door te groeien naar: werkvoorbereider, werfcoördinator, Eplan tekenaar. Tot je huidige en toekomstige taken zullen behoren: het leiden, coördineren en opvolgen van diverse werven industriële elektriciteit maken van de werfvoorbereiding, uitvoeren van materiaalbestellingen bijwonen van werfvergaderingen ontwerpen en tekenen in Eplan kabelberekeningen uitvoeren (Canelco) storingen opzoeken en oplossen depannages uitvoeren

  • Magazijnier m/v - regio Houthalen (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Je staat in voor het opmaken van een inventaris van het magazijn.

  • Laborant verpakking (LANGEMARK)

    Regio: LANGEMARK

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    · Uitvoeren van testen volgens de voorgeschreven instructies · Controleren van zowel het uiterlijk van de verpakking (seal/code/…) als de kwaliteit van de groenten zelf bij de opstart van een verpakkingsrun · Uitvoeren van kwaliteits- en andere controles (temperatuur, smaak, …) · Nemen van stalen voor staalotheek, houdbaarheidstesten, microbiologie, allergenen, …

  • Lasoperator (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    voor een metaalverwerkend bedrijf regio Roeselare zoeken wij LASOPERATOR (M/V) Functie : Je takenpakket bestaat vooral uit: het programma inladen in de machine de correcte grondstof klaarleggen correcte parameters, gereedschappen gebruiken het invullen van de kwaliteitsdocumenten stukken correct verpakken en etiketteren preventief onderhoud

  • Enthousiaste poetsvrouw/poetsman te Kessel (KESSEL)

    Regio: KESSEL

    Bedrijf: Plu Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Praktijkhelp(st)er voor de thuiszorg - regio De Haan (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers!Helpt u graag mensen? Houdt u van orde, netheid en gezelligheid? Zoekt u een zinvolle en sociale opdracht waarvoor u veel waardering krijgt? Wil u graag samenwerken met een fijne groep collega's? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste praktijkhelp(st)ers voor de thuiszorg. Aan hulpbehoevende personen die thuis wonen biedt u praktische ondersteuning op het vlak van: wassen en strijken gewone onderhoudstaken (stof afnemen, stofzuigen, vloeren en stoep schoonmaken, keuken en sanitair onderhouden, ramen wassen...) periodiek onderhoud (meubelen schoonmaken, deuren afwassen, luchters schoonmaken, koelkast en diepvries reinigen...) boodschappen de bereiding van maaltijden

  • Student with good knowledge of the Serbian language (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has excellent knowledge of the pronunciation of the Serbian language. The job requires to do data quality checks in Serbian. You have to be well aware of the specific pronunciation of that region because you will have to correct and control phonetic writings.

  • Fascia-therapeut (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: COMPLEMENT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Complement is een dynamische groepspraktijk aan de Expo in Antwerpen. Als team van therapeuten werken wij vanuit een energetische holistische visie op gezondheid en welzijn. Momenteel bieden wij volgende disciplines aan: acupunctuur, cranio-sacrale therapie, energetische loopbaancoaching, voedingsadvies, voetreflexologie, healing, yoga 1-op-1 en Feng Shui. Het Complement is op zoek naar een gemotiveerde fascia-therapeut om het team te versterken.

  • Consulentes Health & Beauty (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

  • Strahlenschutz allround (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ECS

    Type: Werfreserve

    Als allround stralingsbeschermingsagent ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van radiologische controles op de nucleaire sites van België. Je bent flexibel inzetbaar bij alle klanten door je gedrevenheid, kennis en open communicatie. Je komt hierbij terecht in een jong en stabiel team. Je hebt hierbij een voorbeeldfunctie op het gebied van veiligheid en nucleaire veiligheid en tot je takenpakket behoren onder andere: Uitvoeren van stralingsmetingen en activiteitsmetingen; Dagelijkse rapportering van uitgevoerde taken, afwijkingen, verbeteringsvoorstellen, e.a.; Opvolgen van de werkzaamheden met radioactieve risico’s; Bepalen van persoonlijke beschermingsmiddelen van de operatoren; e.a.

  • Flexijob keukenmedewerker (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: MISTARA

    Type: Flexijob

    Een passie voor koken en graag een centje bijverdienen? Wij zoeken een keukenmedewerker voor de koude keuken. Geen ervaring vereist. Uren zijn bespreekbaar.

  • Keukenhulp (flexijob) (m/v) (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Flexijob

    Voor een gezellig eetcafé in de regio St Truiden zijn wij op zoek naar een gemotiveerde keukenhulp (m/v). Je helpt de kok mee met de voorbereiding van verschillende gerechten (pasta's, slaatjes, tapas,...). Soms help je mee met het rondbrengen van leveringen.

Zoek naar antwoorden van HOF TER LINDEN KINDERDAGVERBLIJF in sociale netwerken
Look for responds of HOF TER LINDEN KINDERDAGVERBLIJF in social networks

Lees alle opmerkingen voor HOF TER LINDEN KINDERDAGVERBLIJF. Laat een reactie achter voor HOF TER LINDEN KINDERDAGVERBLIJF. HOF TER LINDEN KINDERDAGVERBLIJF bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HOF TER LINDEN KINDERDAGVERBLIJF. Leave a respond for HOF TER LINDEN KINDERDAGVERBLIJF. HOF TER LINDEN KINDERDAGVERBLIJF on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HOF TER LINDEN KINDERDAGVERBLIJF op de google maps. Adres en contacten HOF TER LINDEN KINDERDAGVERBLIJF
Location of HOF TER LINDEN KINDERDAGVERBLIJF on the google maps. Address and contacts of HOF TER LINDEN KINDERDAGVERBLIJF

Andere gerelateerde bedrijven als come HOF TER LINDEN KINDERDAGVERBLIJF HOF TER LINDEN KINDERDAGVERBLIJF: Heidebloem NV | Jean Box SA | Mijo | Veramic SA | Mr Jacques M CLAESSEN

Other related companies as HOF TER LINDEN KINDERDAGVERBLIJF: Heidebloem NV | Jean Box SA | Mijo | Veramic SA | Mr Jacques M CLAESSEN

HOF TER LINDEN KINDERDAGVERBLIJF is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio Evergem, België. De volledige naam van het bedrijf is HOF TER LINDEN KINDERDAGVERBLIJF, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03230773925. Het bedrijf HOF TER LINDEN KINDERDAGVERBLIJF bevindt zich op het adres: Langerbrugsestraat 69,9940. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 931,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 885,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in HOF TER LINDEN KINDERDAGVERBLIJF zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HOF TER LINDEN KINDERDAGVERBLIJF is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HOF TER LINDEN KINDERDAGVERBLIJF is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HOF TER LINDEN KINDERDAGVERBLIJF, openstaande posities, locatie van HOF TER LINDEN KINDERDAGVERBLIJF op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

HOF TER LINDEN KINDERDAGVERBLIJF is a company, that was registered 2004 in Evergem region, Belgium. Full name of company is HOF TER LINDEN KINDERDAGVERBLIJF, company assigned to the tax number BE03230773925. The company HOF TER LINDEN KINDERDAGVERBLIJF is located at the address: Langerbrugsestraat 69,9940. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 931,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 885,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in HOF TER LINDEN KINDERDAGVERBLIJF were not found.
The main activity of HOF TER LINDEN KINDERDAGVERBLIJF is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of HOF TER LINDEN KINDERDAGVERBLIJF is not available. You also can look at reviews of HOF TER LINDEN KINDERDAGVERBLIJF, open positions, location of HOF TER LINDEN KINDERDAGVERBLIJF on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over HOF TER LINDEN KINDERDAGVERBLIJF, Evergem: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HOF TER LINDEN KINDERDAGVERBLIJF, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HOF TER LINDEN KINDERDAGVERBLIJF, Evergem: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HOF TER LINDEN KINDERDAGVERBLIJF, employees, financial statistics.