Dienst voor Opvanggezinnen De Bambi's

Contactgegevens Dienst voor Opvanggezinnen De Bambi's: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Dienst voor Opvanggezinnen De Bambi's: address, phone, fax, email, website, opening hours

Dienst voor Opvanggezinnen De Bambi's

Regio (region): Alken, België

Adres (address): Sint-Aldegondislaan 2A,3570, België

Telefoon (phone): 011 59 10 30 011 59 10 30

Fax (fax): +32 (2) 693-57-27 +32 (2) 693-57-27

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Dienst voor Opvanggezinnen De Bambi's: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Dienst voor Opvanggezinnen De Bambi's"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Dienst voor Opvanggezinnen De Bambi's"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Dienst voor Opvanggezinnen De Bambi's, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Dienst voor Opvanggezinnen De Bambi's. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Dienst voor Opvanggezinnen De Bambi's, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Dienst voor Opvanggezinnen De Bambi's. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Dienst voor Opvanggezinnen De Bambi's
Products information Dienst voor Opvanggezinnen De Bambi's

BTW identificatienummer (tax): BE03568054199
Ondernemingsnummer: 2221954345
Hoofdstad (capital): 964,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 119,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2004
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Dienst voor Opvanggezinnen De Bambi's zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Dienst voor Opvanggezinnen De Bambi's
(Get full report from official database of BE for Dienst voor Opvanggezinnen De Bambi's)

Aanvulling soorten activiteiten voor Dienst voor Opvanggezinnen De Bambi's
Addition kinds of activities for Dienst voor Opvanggezinnen De Bambi's

7999. Amusement en recreatie, nec | Amusement and recreation, nec
209906. Suiker | Sugar
36990100. High-energy deeltjes fysica apparatuur | High-energy particle physics equipment
37110405. Motorbussen, behalve trackless trollies, assemblage van | Motor buses, except trackless trollies, assembly of
38250325. stroboscopen | Stroboscopes

Werken bij Dienst voor Opvanggezinnen De Bambi's: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Dienst voor Opvanggezinnen De Bambi's: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Dienst voor Opvanggezinnen De Bambi's. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Dienst voor Opvanggezinnen De Bambi's. Looking for open vacancies in other companies

  • Procesoperator (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten te Beveren zijn we op zoek naar Procesoperators in een dag of volcontinue ploegensysteem (m/v) Heb jij een technisch diploma en affiniteiten met de chemie ? Wil je graag werken in Dagploeg of volcontinue systeem? Je werkt graag buiten ? DAN IS DEZE JOB IETS VOOR JOU! • Je stuurt en controleert samen met je collega’s het hele productieproces. Kwalitatief hoogstaande producten maken is voor jou een dagelijkse bekommernis. • Je werkt zowel buiten (in de productie-installaties) als binnen (in de controlekamer). • Inspectierondes, kleine onderhoudswerken, het nemen van stalen en de controle van procesparameters behoren tot je takenpakket. • Je bent verantwoordelijk voor het aftekenen van vergunningen en uitvoeren van veiligheidsstelling. • Je voert inspectierondes uit in de installatie met betrekking tot de werking en de staat van de installatie, procesverloop, kwaliteit, veiligheid en milieu. • Je maakt een analyse van de resultaten uit checklists, patrol tours, lijsten preventieve onderhoudstaken en definiëren van corrigerende maatregelen bij afwijkingen.

  • Teamleader Magazijnier (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Synergie Brussel Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als teamleader sta je rechtstreeks onder de magazijnoverste en zal je instaan voor het dagdagelijks goed functioneren van het team. Je zal de organisatie regelen van volgende taken die door een ploeg van 8 medewerkers worden uitgevoerd : Laden / lossen vrachtwagens · Goederen in ontvangst nemen · Registratie aantal colli's - gewicht - maten en merken · Nazicht bij schade en/of tekorten van goederen · Goederen verplaatsen met behulp van een heftruck / elektrische transpallet · Goederen in opslagzone plaatsen · Goederen volgens kenmerken verzamelen en over verschillende posten van de locatie verdelen · Palletisatie van goederen met plastic film / in palletboxen · Labelen van goederen · Werkzone reinigen en opruimen.

  • Bevrachter Binnenvaart (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als bevrachter / dispatcher ben je verantwoordelijk voor: Het opvolgen van de correcte uitvoering van de opdrachten Melden en opstellen van rapporten voor QHSE-manager met betrekking tot logistieke afwijkingen en zelf eventueel corrigerende maatregelen voorstellen Het volgen van gepaste trainingen en opleidingen Leveranciers en opdrachtgevers informeren aangaande de lopende opdrachten Opvolgen van alle contractuele vastgelegde opdrachten Verwerken van incidentmeldingen volgens de noodplannen

  • Huishoudhulp te Brecht (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: Axxi4You

    Type: Dienstenchequebaan

    Samen met 250 collega’s over heel Vlaanderen ondersteun je onze klanten met diverse taken als huishoudhulp. Zo kan je instaan voor schoonmaak, strijken,…maar ook voor het bereiden van maaltijden. Axxi4you bestaat 5 jaar en onderscheidt zich in de markt door : Bij Axxi4you ben je geen nummer maar iemand die deel uitmaakt van een team. Jij als huishoudhulp zorgt samen met onze consulenten voor tevreden klanten. Axxi4you zorgt voor een goede match tussen onze klanten en hun thuishulp (oa door een thuisbezoek bij opstart) Axxi4You maakt deel uit van een grotere groep Facilicom die stabiliteit waarborgt Je kan beroep doen op een team van ervaren Axxi4you consulenten die klaarstaan voor alle mogelijke vragen en ondersteuning maar ook helpen bij het beheer van alle mogelijke sociale documenten Je komt terecht in een tevreden team medewerkers die allemaal reeds langer deel uitmaken van Axxi4You

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) deeltijds/voltijds Izegem,Rumbeke,Roeselare. (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken,en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt,dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Weekstudenten supermarkt Meise (MEISE)

    Regio: MEISE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar enkele gemotiveerde en enthousiaste studenten die door de week heen beschikbaar zijn om enkele dagen te werken in een supermarkt in Meise en dit op lange termijn door het jaar heen. We zoeken voor elke weekdag meerdere studenten die volgende taken kunnen uitvoeren: Aanvullen van de winkel Klanten verwelkomen Kassa ...

  • Bijlesgever wiskunde (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Junior Transport Planner - Dynamisch bedrijf (STABROEK)

    Regio: STABROEK

    Bedrijf: Konvert Office Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een grote logistieke speler in Stabroek, zijn wij op zoek naar een Junior Transport Planner. In deze boeiende functie ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse coördinatie en planning van transporten. Concreet: - Na een opleidingsperiode ben jij verantwoordelijk voor de planning en coördinatie van de lokale doktransporten. - Je onderhoudt contact met andere departementen. - Denk/handel je voortdurend in functie van de klant. - Je werkt in teamverband.

  • LEERKRACHTEN BIJLES WISKUNDE (regio LONDERZEEL/VLAAMS-BRABANT) (Regio Londerzeel)

    Regio: Regio Londerzeel

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: LON2018

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • Spontane Sollicitatie Schoonmaak Herentals 2018 (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Welkom in onze wereld van diensten! Als wereldleider op het vlak van facilitaire dienstverlening, is het onze belangrijkste taak om bedrijven een waaier van ondersteunende diensten aan te bieden en te beheren. ISS Facility Services stelt in België 12.000 mensen tewerk in de Catering, Cleaning, Office support en Property Services. Deze vacature betreft een RESERVE. Wanneer wij op zoek zijn naar mensen uit de regio Herentals zullen wij jou contacteren voor de functie. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen... ; Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,...; Dit zijn meestal deeltijdse jobs 's morgens (vanaf 6u) of 's avonds (vanaf 16u).

  • Inpak(st)er(s) gezocht! (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Werfreserve

    Je zal een uitgebreid takkenpakket hebben waaronder het bedienen van de chocolade lijn, het verpakken van de confiserie artikelen, onderhoud en proper houden van de productie, machines en materieel.

Zoek naar antwoorden van Dienst voor Opvanggezinnen De Bambi's in sociale netwerken
Look for responds of Dienst voor Opvanggezinnen De Bambi's in social networks

Lees alle opmerkingen voor Dienst voor Opvanggezinnen De Bambi's. Laat een reactie achter voor Dienst voor Opvanggezinnen De Bambi's. Dienst voor Opvanggezinnen De Bambi's bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Dienst voor Opvanggezinnen De Bambi's. Leave a respond for Dienst voor Opvanggezinnen De Bambi's. Dienst voor Opvanggezinnen De Bambi's on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Dienst voor Opvanggezinnen De Bambi's op de google maps. Adres en contacten Dienst voor Opvanggezinnen De Bambi's
Location of Dienst voor Opvanggezinnen De Bambi's on the google maps. Address and contacts of Dienst voor Opvanggezinnen De Bambi's

Andere gerelateerde bedrijven als come Dienst voor Opvanggezinnen De Bambi's Dienst voor Opvanggezinnen De Bambi's: Adorka BVBA | Claes F | Paul Rens | Cewalor | Cleaning Masters NV

Other related companies as Dienst voor Opvanggezinnen De Bambi's: Adorka BVBA | Claes F | Paul Rens | Cewalor | Cleaning Masters NV

Dienst voor Opvanggezinnen De Bambi's is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio Alken, België. De volledige naam van het bedrijf is Dienst voor Opvanggezinnen De Bambi's, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03568054199. Het bedrijf Dienst voor Opvanggezinnen De Bambi's bevindt zich op het adres: Sint-Aldegondislaan 2A,3570. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 964,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 119,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Dienst voor Opvanggezinnen De Bambi's zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Dienst voor Opvanggezinnen De Bambi's is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Dienst voor Opvanggezinnen De Bambi's is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Dienst voor Opvanggezinnen De Bambi's, openstaande posities, locatie van Dienst voor Opvanggezinnen De Bambi's op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Dienst voor Opvanggezinnen De Bambi's is a company, that was registered 2004 in Alken region, Belgium. Full name of company is Dienst voor Opvanggezinnen De Bambi's, company assigned to the tax number BE03568054199. The company Dienst voor Opvanggezinnen De Bambi's is located at the address: Sint-Aldegondislaan 2A,3570. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 964,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 119,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Dienst voor Opvanggezinnen De Bambi's were not found.
The main activity of Dienst voor Opvanggezinnen De Bambi's is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Dienst voor Opvanggezinnen De Bambi's is not available. You also can look at reviews of Dienst voor Opvanggezinnen De Bambi's, open positions, location of Dienst voor Opvanggezinnen De Bambi's on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Dienst voor Opvanggezinnen De Bambi's, Alken: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Dienst voor Opvanggezinnen De Bambi's, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Dienst voor Opvanggezinnen De Bambi's, Alken: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Dienst voor Opvanggezinnen De Bambi's, employees, financial statistics.