ABRA CADABRA MAGIC SHOW

Particuliere bedrijvenVervoer per lucht • ABRA CADABRA MAGIC SHOW
Private companiesTransportation by Air • ABRA CADABRA MAGIC SHOW

Contactgegevens ABRA CADABRA MAGIC SHOW: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ABRA CADABRA MAGIC SHOW: address, phone, fax, email, website, opening hours

ABRA CADABRA MAGIC SHOW

Regio (region): Antwerpen (Berchem), België

Adres (address): Callensstraat 15,2600, België

Telefoon (phone): 03 230 95 42; 0486 68 07 09 03 230 95 42; 0486 68 07 09

Fax (fax): 03 230 95 42 03 230 95 42

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ABRA CADABRA MAGIC SHOW: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ABRA CADABRA MAGIC SHOW"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ABRA CADABRA MAGIC SHOW"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ABRA CADABRA MAGIC SHOW, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ABRA CADABRA MAGIC SHOW. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ABRA CADABRA MAGIC SHOW, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ABRA CADABRA MAGIC SHOW. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ABRA CADABRA MAGIC SHOW
Products information ABRA CADABRA MAGIC SHOW

BTW identificatienummer (tax): BE03890777587
Ondernemingsnummer: 9856079101
Hoofdstad (capital): 176,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 463,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1993
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in ABRA CADABRA MAGIC SHOW zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ABRA CADABRA MAGIC SHOW
(Get full report from official database of BE for ABRA CADABRA MAGIC SHOW)

Aanvulling soorten activiteiten voor ABRA CADABRA MAGIC SHOW
Addition kinds of activities for ABRA CADABRA MAGIC SHOW

2259. Breiwerkfabrieken, nec | Knitting mills, nec
8351. Kinderopvangdiensten | Child day care services
369502. Magnetische tape | Magnetic tape
562101. Women's specialiteiten kleding winkels | Women's specialty clothing stores
20910321. Haring, gerookt | Herring, smoked
34329902. Gazonspuitpunten en sprinklers | Lawn hose nozzles and sprinklers
59630200. Voedingsdiensten, directe verkoop | Food services, direct sales
95120402. Land-, minerale- en natuurbescherming, staatsregering | Land, mineral, and wildlife conservation, state government

Werken bij ABRA CADABRA MAGIC SHOW: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ABRA CADABRA MAGIC SHOW: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ABRA CADABRA MAGIC SHOW. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ABRA CADABRA MAGIC SHOW. Looking for open vacancies in other companies

  • isolateur (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    je zal samen met je collega's isolatiemortel gaan plaatsten op verschillende werven

  • Magazijnier (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Winterslag, een distributiecenter zijn we op zoek naar een magazijnier Als magazijnier help je mee met: verwerken van het leeggoed (= lege CDU's platformen, palletten, ..) sorteren van het leeggoed stapelen van het leeggoed

  • CNC - bediener (HULDENBERG)

    Regio: HULDENBERG

    Bedrijf: Konvert Construct Leuven

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant, gelegen te Waver - Huldenberg, zoekt een operator hout-CNC ter permanente vervanging. Hun ideale kandidaat heeft ten minste een opleiding genoten tot CNC-frezer óf/en heeft hier ook ervaring in. Het allerbelangrijkste is dat jij als kandidaat gemotiveerd bent en je interesse in de job en materialen groot is. Een opleiding wordt voorzien op de vloer, je wordt allesbehalve alleen gelaten, integendeel. Oh en wist je al dat dit volgens de bouwsector wordt verloond, met een minimum van €14,189?!

  • Schilder (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant in Lummen is op zoek naar een schilder.

  • HUISHOUDHULP (M/V) JABBEKE (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ....). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofiche of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Jobstudent M/V maand oktober fotocovers (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ADECCO GENT INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Voor een grafisch vormgevingsbureau in centrum Gent zoekt Adecco een jobstudent M/V voor het maken van fotocovers, om van 9/10 tem 26/10 fulltime te werken. Takenpakket: Je helpt mee met het maken van fotocovers voor verschillende soorten smartphones. Dit doe je samen met onze collega in de productie. Je print de gevraagde foto van de klant op een ijzeren plaatje door gebruik te maken van een verwarmde pers. Vervolgens plak je dit op de cover. Ook pak je de bestellingen in en doe je de nodige administratie zodat het product naar het juiste adres vertrekt.

  • (Betaalde)* Stage Sales & Marketing (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: LIDITO

    Type: Studentenjob

    Ben je gebeten door Sales en Marketing en op zoek naar een boeiende stageplaats? Schrikt administratie en klantendienst jou niet af? Ben je mondig en kan je goed overweg met klanten? Lees dan snel verder! Wij van Lidito zijn op zoek naar een gedreven stagiair voor onze Sales en Marketing afdeling. Je draait actief mee in ons team en leert al doende het reilen en zeilen van ons bedrijf! Jouw taken: Schrijven van wervende teksten Kwalificeren van leads Opzoekingswerk verrichten om vervolgens nieuwe websites te kunnen bouwen Contacten met klanten en users onderhouden Uitvoeren van online enquêtes en vervolgens conclusies samenvatten voor de klant Prospecteren * Wij geven jou de mogelijkheid om een betaalde stage te lopen in ons bedrijf. Dit kan in het kader van een BIO (Beroepsinlevingsovereenkomst). Voor meer informatie hierover kan je terecht bij de VDAB.

  • JOBSTUDENT Buffetmedewerker - Kasteel de Plaisance (Ieper) (ZILLEBEKE)

    Regio: ZILLEBEKE

    Bedrijf: COREX

    Type: Studentenjob

    “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Wij zijn op zoek naar enthousiaste buffetmedewerkers die zich tijdens het weekend en/of tijdens de week kunnen vrijmaken om te werken ! Taken: meehelpen aan het buffet : je bent verantwoordelijk voor het verzorgen / opstellen van de gerechten. Je zet de gerechten uit en zorgt voor een mooie decoratie ervan. Je zult de artikelen ook verwerken : afdekken / in de frigo's plaatsen / bijwerken voor de voglende dag. Je werkt op zaterdagavond en/of zondagmiddag.

  • Jobstudenten schoonmaak schooljaar 2018-2019 regio Ieper (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten om het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Ieper.  Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

  • Verkoper/Verkoopster Mortsel (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

    Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

    Bedrijf: ECM

    Type: Vaste Job

    Voor onze Munt winkel te Mortsel zijn wij op zoek naar een modebewuste, enthousiaste, flexibele en gedreven verkoper of verkoopster die dankzij zijn/haar inzet en verkooptalent een goed contact met klanten weet op te bouwen. Jou prioriteit is streven naar een goed verkoopcijfer en ervoor zorgen dat de klant met een goed gevoel naar buiten wandelt en terugkomt om beroep te doen op jou mode en stijladvies. Klantvriendelijkheid primeert. Je gaat steeds met alle vragen en klachten om met een glimlach en stelt de klant altijd centraal.Je bent modebewust, volgt de trends op de voet en je hebt aanleg voor kleurencombinaties. Je werkt graag in team en met jouw enthousiasme inspireer je zowel collega's als klanten. Weekendwerk is geen probleem voor jou en je kan je vinden in een afwisselende job waarbij je bereid bent bij te springen waar nodig.

  • Stage bij het marktonderzoeksbureau Kantar (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Leercontract

    Kantar is de referentie bij uitstek wanneer het om opinie- en marktonderzoek gaat. We leveren zakelijke inzichten aan nationale en internationale klanten uit alle belangrijke activiteitssectoren. In België bestaat Kantar uit 4 gespecialiseerde afdelingen: Kantar Public, Kantar TNS, Kantar Millward Brown en Kantar Media; je vindt ons samen in onze kantoren in Brussel. Onze teams staan garant voor collegialiteit en teamwork, en hebben nog een plaatsje vrij voor een enthousiaste (M/V) stagiair. Als stagiair integreer je je in één van onze onderzoeksteams; een Senior Research Executive staat in voor de dagelijkse opvolging en begeleiding; een ervaren psycholoog is je stagementor en zorgt voor je progressie, tussentijdse evaluaties en eindevaluatie. Je krijgt de kans om ervaring op te doen met alle aspecten van de job van onderzoeker. Binnen onze eerder kleine organisatie krijg je vrij snel kansen om zelf verantwoordelijkheid op te nemen. Je kan ook deelnemen aan ons intern opleidingsprogramma voor startende marktonderzoekers & Discover@Lunch sessies waarbij een collega een boeiend project uit de doeken doet. Heb je een digi passie? Dan sluit je aan bij het digital team dat Kantar op de digitale kaart zet en support geeft aan de verschillende afdelingen. Onze “Digital Angels” werken o.a. aan het uitwerken van een digitaal aanbod (Technology Enabled Research, vb testen van mobiele dagboekjes via smartphones), social listening, interne nieuwsbrieven, externe nieuwsbrieven voor klanten en respondenten, Facebook, Twitter,…

  • opdiener - opdienster voor het weekend (HULSTE)

    Regio: HULSTE

    Bedrijf: POPULIERENHOF

    Type: Flexijob

    Bestellingen opnemen, klanten bedienen, afruimen, betalingen ontvangen.

Zoek naar antwoorden van ABRA CADABRA MAGIC SHOW in sociale netwerken
Look for responds of ABRA CADABRA MAGIC SHOW in social networks

Lees alle opmerkingen voor ABRA CADABRA MAGIC SHOW. Laat een reactie achter voor ABRA CADABRA MAGIC SHOW. ABRA CADABRA MAGIC SHOW bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ABRA CADABRA MAGIC SHOW. Leave a respond for ABRA CADABRA MAGIC SHOW. ABRA CADABRA MAGIC SHOW on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ABRA CADABRA MAGIC SHOW op de google maps. Adres en contacten ABRA CADABRA MAGIC SHOW
Location of ABRA CADABRA MAGIC SHOW on the google maps. Address and contacts of ABRA CADABRA MAGIC SHOW

Andere gerelateerde bedrijven als come ABRA CADABRA MAGIC SHOW ABRA CADABRA MAGIC SHOW: Anno & Associates BVBA | Publie Designs BVBA | Top Interim | Berode Home Decor NV | Labeeuw Autohandel BVBA

Other related companies as ABRA CADABRA MAGIC SHOW: Anno & Associates BVBA | Publie Designs BVBA | Top Interim | Berode Home Decor NV | Labeeuw Autohandel BVBA

ABRA CADABRA MAGIC SHOW is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio Antwerpen (Berchem), België. De volledige naam van het bedrijf is ABRA CADABRA MAGIC SHOW, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03890777587. Het bedrijf ABRA CADABRA MAGIC SHOW bevindt zich op het adres: Callensstraat 15,2600. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 176,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 463,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in ABRA CADABRA MAGIC SHOW zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ABRA CADABRA MAGIC SHOW is Vervoer per lucht, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ABRA CADABRA MAGIC SHOW is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ABRA CADABRA MAGIC SHOW, openstaande posities, locatie van ABRA CADABRA MAGIC SHOW op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ABRA CADABRA MAGIC SHOW is a company, that was registered 1993 in Antwerpen (Berchem) region, Belgium. Full name of company is ABRA CADABRA MAGIC SHOW, company assigned to the tax number BE03890777587. The company ABRA CADABRA MAGIC SHOW is located at the address: Callensstraat 15,2600. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 176,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 463,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in ABRA CADABRA MAGIC SHOW were not found.
The main activity of ABRA CADABRA MAGIC SHOW is Transportation by Air, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ABRA CADABRA MAGIC SHOW is not available. You also can look at reviews of ABRA CADABRA MAGIC SHOW, open positions, location of ABRA CADABRA MAGIC SHOW on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ABRA CADABRA MAGIC SHOW, Antwerpen (Berchem): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ABRA CADABRA MAGIC SHOW, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ABRA CADABRA MAGIC SHOW, Antwerpen (Berchem): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ABRA CADABRA MAGIC SHOW, employees, financial statistics.