Faun Belgium nv-sa NV

Particuliere bedrijvenDiverse reparatiediensten • Faun Belgium nv-sa NV
Private companiesMiscellaneous Repair Services • Faun Belgium nv-sa NV

Contactgegevens Faun Belgium nv-sa NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Faun Belgium nv-sa NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Faun Belgium nv-sa NV

Regio (region): Sint-Pieters-Leeuw, België

Adres (address): Tobie Swalusstraat 60,1600, België

Telefoon (phone): 02 361 32 00 02 361 32 00

Fax (fax): 02 361 34 00 02 361 34 00

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Faun Belgium nv-sa NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Faun Belgium nv-sa NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Faun Belgium nv-sa NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Faun Belgium nv-sa NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Faun Belgium nv-sa NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Faun Belgium nv-sa NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Faun Belgium nv-sa NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Faun Belgium nv-sa NV
Products information Faun Belgium nv-sa NV

BTW identificatienummer (tax): BE02567749023
Ondernemingsnummer: 4831756591
Hoofdstad (capital): 599,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 570,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1985
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Faun Belgium nv-sa NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Faun Belgium nv-sa NV
(Get full report from official database of BE for Faun Belgium nv-sa NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Faun Belgium nv-sa NV
Addition kinds of activities for Faun Belgium nv-sa NV

281200. Alkalieën en chloor | Alkalies and chlorine
20340209. rozijnen | Raisins
28340702. Vitaminepreparaten | Vitamin preparations
35520201. Braiding machines, textiel | Braiding machines, textile
35790301. Bindende machines, kunststof en lijm | Binding machines, plastic and adhesive
52119902. Kasten, keuken | Cabinets, kitchen
82110209. Private special education school | Private special education school

Werken bij Faun Belgium nv-sa NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Faun Belgium nv-sa NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Faun Belgium nv-sa NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Faun Belgium nv-sa NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker medisch secretariaat centrum psychiatrie-centrum reumatologie (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: AZ GROENINGE

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als medewerker medisch secretariaat wordt het volgende van jou verwacht: - Je onthaalt patiënten op een professionele, vriendelijke manier. - Je staat in voor de interne en externe telefonie van de artsen en zorgt voor een goede opvolging ervan. - Je beheert de agenda en plant afspraken voor de artsen. - Je verwerkt het typwerk. - Je verzorgt de inkomende en uitgaande correspondentie. - Je klasseert de documenten en maakt ze scanklaar. - Je plant onderzoeken. - Je volgt de voorraad op en doet de nodige bestellingen.

  • Cardriver Autoterminal (VERREBROEK)

    Regio: VERREBROEK

    Bedrijf: Synergie Beveren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grote autoterminal te Verrebroek, zijn we op zoek naar cardrivers en kwaliteitscontroleurs. Jouw taak bestaat uit het controleren van nieuwe wagens om ze vervolgens op hun plaats te zetten op de terminal. De tewerkstelling gebeurt in 2 ploegen en op zaterdag indien nodig. Je staat ook in voor het vervangen van batterijen op een andere afdeling. Fysiek zwaar werk schrikt je dus niet af.

  • Ervaren meubelmaker (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jij bent de Geppetto van het bedrijf! Dankzij jou worden er creaties vervaardigd om U tegen te zeggen voor badkamers, livings, slaapkamers, keukens, … Wat de klant ook maar wilt. Je verwerkt dus een ruim gamma aan materialen, voornamelijk in massief hout en werkt dagelijks mee aan de realisatie van totaal interieurs. Jouw takenpakket: - Machinaal hout bewerken - Machinale werkzaamheden voorbereiden - Hout en plaatmateriaal selecteren, controleren en transporteren - Snijgereedschappen aanbrengen en instellen - Houtbewerkingsmachines instellen - Proefbewerking uitvoeren - Bewerkingen uitvoeren met houtbewerkingsmachines - Meubels en interieurbouwproducten monteren, afmonteren, samenstellen en afwerken Maar je staat er niet alleen voor! Als team knallen jullie samen!

  • Planner (LESSINES)

    Regio: LESSINES

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een succesvol en internationaal bedrijf in de regio van Lessen zijn wij dringend op zoek naar een gedreven planner. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse planning van de montage teams Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse planning van de productie (atelier) Je bent verantwoordelijk voor het beheren en plannen van de helpdesk binnen de afgesproken termijn Je bent verantwoordelijk voor het aansturen van personeel in het atelier en op verplaatsing Je neemt contact op met de klanten zodoende ze steeds op de hoogte zijn van onze komst Je werkt de planning zodanig uit dat iedereen een duidelijk zicht heeft op wat er verwacht wordt van hen

  • dakwerkers m / v (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim met optie "vast werk"

    DAKWERKERS M / V met ervaring zowel platte als hellende daken zowel nieuwbouw als renovatie traditioneel, prefab , isoleren, dakramen , koepels ... alle dakwerken

  • Huishoudhulp M/V regio Torhout PT OF FT (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: PICO BELLO

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u proper en net en is schoonmaken echt jouw ding? Dan ben jij de geknipte kandidaat waarnaar wij op zoek zijn! In het kader van de dienstencheques gaat u poetsen bij mensen thuis. Het gaat hier om de wekelijkse schoonmaak zoals stof afnemen, stofzuigen, dweilen, bedden opmaken, ramen lappen... U wordt tewerkgesteld bij verschillende mensen in uw regio. Het aantal uren is bespreekbaar: van deeltijds tot voltijds. Wij zijn dan wel niet het grootste dienstenchequebedrijf in de regio, maar wij verkiezen liever een persoonlijke en kwalitatieve aanpak, zowel voor onze klanten als voor onze werknemers! Bent u reeds actief in de dienstenchequesector, maar bent u op zoek naar betere werkvoorwaarden? Ook dan bent u steeds welkom bij ons voor een vrijblijvend gesprek. Discretie verzekerd!

  • Huishoudhulp - DCO De Bron Regio Zwalm (ZWALM)

    Regio: ZWALM

    Bedrijf: VZW DCO DE BRON

    Type: Dienstenchequebaan

    Wegens groot succes zijn wij op zoek naar nieuwe gemotiveerde medewerkers om ons team te versterken. Droom jij ervan om zelfstandig te werken? Om zelf je uren te bepalen? En genoeg tijd over te houden voor je gezin? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!

  • HUISHOUDHULP (M/V) DIKSMUIDE (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: Diensten aan Huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofiche of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Enthousiaste Poetshulpen / Huishoudhulpen te Kampenhout (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Student afwasser (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Als student afwasser (m/v) werk je in een brasserie te Kruishoutem. Je wast alle bestek, borden, pannen,…af en zet alles netjes terug op de juiste plaats. Dit doe je snel, maar ook nauwkeurig.

  • Warehouse Supervisor (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: VMC-SELECT

    Type: Vaste Job

    Analyseren en organiseren van de flows met het oog op een optimaal functionerend magazijn Aansturen van 2 teamleaders en 8 magazijnmedewerkers en instaan voor opleiding, werkoverleg, taakverdeling en personeelsbezetting Zorg dragen voor de naleving van werkprocedures over kwaliteit, hygiëne, veiligheid, orde, netheid en milieu Samenwerken met andere afdelingen: plannings- en teammeetings, customer service, shiftoverdracht, ... Rapporteren van kengetallen naar management en verbeteracties

  • Junior Transport Planner - Dynamisch bedrijf (STABROEK)

    Regio: STABROEK

    Bedrijf: Konvert Office Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een grote logistieke speler in Stabroek, zijn wij op zoek naar een Junior Transport Planner. In deze boeiende functie ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse coördinatie en planning van transporten. Concreet: - Na een opleidingsperiode ben jij verantwoordelijk voor de planning en coördinatie van de lokale doktransporten. - Je onderhoudt contact met andere departementen. - Denk/handel je voortdurend in functie van de klant. - Je werkt in teamverband.

Zoek naar antwoorden van Faun Belgium nv-sa NV in sociale netwerken
Look for responds of Faun Belgium nv-sa NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Faun Belgium nv-sa NV. Laat een reactie achter voor Faun Belgium nv-sa NV. Faun Belgium nv-sa NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Faun Belgium nv-sa NV. Leave a respond for Faun Belgium nv-sa NV. Faun Belgium nv-sa NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Faun Belgium nv-sa NV op de google maps. Adres en contacten Faun Belgium nv-sa NV
Location of Faun Belgium nv-sa NV on the google maps. Address and contacts of Faun Belgium nv-sa NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Faun Belgium nv-sa NV Faun Belgium nv-sa NV: ONTWERPBUREAU Van Wijck | De Man BVBA | Benmar BVBA | J & D SERVICES-CONSULTING SPRL | Grafe Lecocq SA

Other related companies as Faun Belgium nv-sa NV: ONTWERPBUREAU Van Wijck | De Man BVBA | Benmar BVBA | J & D SERVICES-CONSULTING SPRL | Grafe Lecocq SA

Faun Belgium nv-sa NV is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio Sint-Pieters-Leeuw, België. De volledige naam van het bedrijf is Faun Belgium nv-sa NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02567749023. Het bedrijf Faun Belgium nv-sa NV bevindt zich op het adres: Tobie Swalusstraat 60,1600. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 599,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 570,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Faun Belgium nv-sa NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Faun Belgium nv-sa NV is Diverse reparatiediensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Faun Belgium nv-sa NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Faun Belgium nv-sa NV, openstaande posities, locatie van Faun Belgium nv-sa NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Faun Belgium nv-sa NV is a company, that was registered 1985 in Sint-Pieters-Leeuw region, Belgium. Full name of company is Faun Belgium nv-sa NV, company assigned to the tax number BE02567749023. The company Faun Belgium nv-sa NV is located at the address: Tobie Swalusstraat 60,1600. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 599,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 570,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Faun Belgium nv-sa NV were not found.
The main activity of Faun Belgium nv-sa NV is Miscellaneous Repair Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Faun Belgium nv-sa NV is not available. You also can look at reviews of Faun Belgium nv-sa NV, open positions, location of Faun Belgium nv-sa NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Faun Belgium nv-sa NV, Sint-Pieters-Leeuw: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Faun Belgium nv-sa NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Faun Belgium nv-sa NV, Sint-Pieters-Leeuw: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Faun Belgium nv-sa NV, employees, financial statistics.