Saba Keukens BVBA

Contactgegevens Saba Keukens BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Saba Keukens BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Saba Keukens BVBA

Regio (region): Maldegem, België

Adres (address): Kronekalseide 279,9990, België

Telefoon (phone): 050 71 61 82 050 71 61 82

Fax (fax): 050 71 75 84 050 71 75 84

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Saba Keukens BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Saba Keukens BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Saba Keukens BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Saba Keukens BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Saba Keukens BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Saba Keukens BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Saba Keukens BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Saba Keukens BVBA
Products information Saba Keukens BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE02048370361
Ondernemingsnummer: 8554199218
Hoofdstad (capital): 412,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 404,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2007
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Saba Keukens BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Saba Keukens BVBA
(Get full report from official database of BE for Saba Keukens BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Saba Keukens BVBA
Addition kinds of activities for Saba Keukens BVBA

283300. Medicinals en botanicals | Medicinals and botanicals
306901. Medische en laboratorium rubberen en verwante producten | Medical and laboratory rubber sundries and related products
351100. Turbines en turbine generator sets | Turbines and turbine generator sets
355604. Drankmachines | Beverage machinery
02790100. Worm boerderijen | Worm farms
10949900. Uranium-Radium-Vanadium Ertsen, Nec | Uranium-radium-vanadium ores, nec
24991207. Spoelen, hout | Spools, wood
35999909. Smeerbekers, metaal | Grease cups, metal
70329901. Bijbelkamp | Bible camp

Werken bij Saba Keukens BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Saba Keukens BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Saba Keukens BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Saba Keukens BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • operator medische sector (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent mee verantwoordelijk voor de ondersteuning en continue verbetering van het productieproces. Je zorgt voor het dagelijks onderhoud en het klaarzetten van de machines overeenkomstig de productiekalender. Je staat in voor de behandeling en stockage van het poeder. In deze functie zal je ook instaan voor het correct documenteren van alle activiteiten (productiekalender, build en stuk rapporten, poederverkeer, logboeken,...) Het testen van de monitoring stukken (trekproeven, densiteitsmeting,...) Je bent verantwoordelijk voor de afwerking van stukken, inclusief de kwaliteitsinspectie, inpakken en het chippen. Als medical operator zal je ook instaan voor de orde en netheid van de medische productie. Als arbeider word je ingeschakeld in het hele productieproces. Je taken bestaan uit; - Instellen van de machines. - Afwerken en schoonmaken van de eindproducten. - Kwaliteitscontrole door middel van een optische scanner - Inpakken en verzenden

  • Monteur - Assemblage m/v (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het monteren op verplaatsing bij klanten.

  • Customer service officer Duitse markt regio Kortrijk (Tijdelijk tot eind maart) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Ergon Recruitment Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In deze functie heb je volgende verantwoordelijkheden: Je staat in voor het verwerken van de inkomende orders en het behandelen van de leveringen die betrekking hebben op de aan u toegewezen regio. Je fungeert als aanspreekpunt voor de klanten binnen uw regio (Duitse markt). Hierbij sta je ook in voor het behandelen van klachten betreffende de kwaliteit of de service. Bij vragen van klanten ga je steeds na of je deze zelf kan behartigen, dan wel of deze moeten worden doorgegeven een andere dienst of verantwoordelijke. Je stemt in deze functie ook dagelijks af met planning en productie. Daarnaast werk je mee aan diverse projecten rond customer service. Je rapporteert op wekelijkse basis rechtstreeks aan de teamleader customer service.

  • Chauffeur Rijbewijs C/E (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Opglabbeek (regio Hasselt) zijn wij op zoek naar een chauffeur C/E

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Sint-Pauwels – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SINT-PAUWELS)

    Regio: SINT-PAUWELS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent Buurtslagers Smatch Knesselare (KNESSELARE)

    Regio: KNESSELARE

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • Tekenaar/ontwerper (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: COMETAL

    Type: Vaste Job

    Meewerken met het verwerken van al de dossiers die de studiedienst moet behandelen. De aanvraag van de klant inzichtelijk vertalen naar een interne dossieropbouw. De vraagstelling conceptueel analyseren. Op basis van het ontwerp van de klant een bekistingsplan opmaken met modulaire systeembekisting of bekisting op maat ontwerpen. Bekisting op maat eerst conceptueel uitwerken en na de toekenning van de opdracht verder tot in detail uitwerken. U maakt hiervoor gebruik van Autocad, Inventor, Vault, ESA PT, MS Office, … Technische calculaties, prijs calculaties en nacalculaties opmaken. Offerte en eventueel bijhorende commerciële en technische documenten opmaken. Wanneer de offerte een order wordt, de werkvoorbereiding, productieplannen, … opmaken. Het verloop van het project zowel in planning, kwaliteit als budget opvolgen. Fungeren als eerste contactpersoon voor technische vragen van ons commercieel team in Frankrijk. Ondersteuning bieden aan de vertegenwoordigers bij onderhandelingen met de klanten. Bij technisch moeilijke projecten de klant en vertegenwoordiger bijstaan in raad en daad. Verbeteringen aanbrengen op huidige producten (R&D). Bereid zijn om op verplaatsing te gaan. Administratie verzorgen die eigen is aan de afdeling. Uitwerken van nieuwe ideeën, nieuwe systemen en nieuwe mogelijkheden. De tijdsbesteding per taak kan zeer sterk verschillen over te tijd.

  • Mobiele verkoopmedewerker Buurtslagers regio Sijsele (SIJSELE)

    Regio: SIJSELE

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Vaste Job

    Voeding interesseert je? Klanten helpen is jouw ding? Vind je een verzorgde winkel vanzelfsprekend? Zijn lekkere, verse producten een must? Ondersteun je graag in verschillende filialen? Een mobiele verkoopmedewerker in een voorverpakkingsfiliaal (VVP) is verantwoordelijk voor volgende taken: Je ondersteunt verschillende VV¨P filialen in jouw regio Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden en broodjes, indien nodig help je mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,... Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en houdbaarheidsdata. Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

    Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Onderwijzer ASV (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: MPI HELIX

    Type: Werfreserve

    Onderwijzer Type 2 + autiwerking Onderwijzer Type 9 Onderwijzer Type BA

  • Vlotte flexi verkoopmedewerker kledij met ervaring (DENDERLEEUW)

    Regio: DENDERLEEUW

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Flexijob

    Je adviseert op een creatieve manier klanten bij het maken van hun keuze.  Je hebt affiniteit met sales Je werkt tussen 9.45u en 18.15u en je geeft je beschikbaarheden door Bedrijfsprofiel: Voor een groeiende kledingwinkel die verschillende filialen heeft binnen Vlaanderen, zijn we op zoek naar flexi verkoopmedewerkers.  Ze verkopen er trendy en mooie kledij, schoenen en accessoires.

  • FLEXI-JOB Barman/Kelner (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Camping Campina / BVBA Dageraad 16

    Type: Flexijob

    In onze brasserie, gelegen op de Dageraadplaats, zijn wij op zoek naar een positief en enthousiast persoon om ons team te versterken. Je neemt de bestellingen op, je staat in voor het serveren van de gerechten en dranken. Je ruimt de tafels af en dekt ze in. Je zorgt voor de bediening zowel aan de bar, in de zaal als op het terras.

Zoek naar antwoorden van Saba Keukens BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Saba Keukens BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Saba Keukens BVBA. Laat een reactie achter voor Saba Keukens BVBA. Saba Keukens BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Saba Keukens BVBA. Leave a respond for Saba Keukens BVBA. Saba Keukens BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Saba Keukens BVBA op de google maps. Adres en contacten Saba Keukens BVBA
Location of Saba Keukens BVBA on the google maps. Address and contacts of Saba Keukens BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Saba Keukens BVBA Saba Keukens BVBA: Adriaensens Bart BVBA | Panalpina World Transport NV | Diversion | Euromedia Services | PAYS D'AUBEL

Other related companies as Saba Keukens BVBA: Adriaensens Bart BVBA | Panalpina World Transport NV | Diversion | Euromedia Services | PAYS D'AUBEL

Saba Keukens BVBA is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio Maldegem, België. De volledige naam van het bedrijf is Saba Keukens BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02048370361. Het bedrijf Saba Keukens BVBA bevindt zich op het adres: Kronekalseide 279,9990. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 412,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 404,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Saba Keukens BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Saba Keukens BVBA is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Saba Keukens BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Saba Keukens BVBA, openstaande posities, locatie van Saba Keukens BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Saba Keukens BVBA is a company, that was registered 2007 in Maldegem region, Belgium. Full name of company is Saba Keukens BVBA, company assigned to the tax number BE02048370361. The company Saba Keukens BVBA is located at the address: Kronekalseide 279,9990. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 412,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 404,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Saba Keukens BVBA were not found.
The main activity of Saba Keukens BVBA is Amusement and Recreation Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Saba Keukens BVBA is not available. You also can look at reviews of Saba Keukens BVBA, open positions, location of Saba Keukens BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Saba Keukens BVBA, Maldegem: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Saba Keukens BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Saba Keukens BVBA, Maldegem: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Saba Keukens BVBA, employees, financial statistics.