Poggenpohl-Firma De Vis

Contactgegevens Poggenpohl-Firma De Vis: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Poggenpohl-Firma De Vis: address, phone, fax, email, website, opening hours

Poggenpohl-Firma De Vis

Regio (region): Affligem (Hekelgem), België

Adres (address): Brusselbaan 17,1790, België

Telefoon (phone): 053 66 76 23 053 66 76 23

Fax (fax): +32 (50) 589-42-89 +32 (50) 589-42-89

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Poggenpohl-Firma De Vis: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Poggenpohl-Firma De Vis"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Poggenpohl-Firma De Vis"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Poggenpohl-Firma De Vis, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Poggenpohl-Firma De Vis. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Poggenpohl-Firma De Vis, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Poggenpohl-Firma De Vis. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Poggenpohl-Firma De Vis
Products information Poggenpohl-Firma De Vis

BTW identificatienummer (tax): BE06782379150
Ondernemingsnummer: 2657836914
Hoofdstad (capital): 715,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 633,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1987
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Poggenpohl-Firma De Vis zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Poggenpohl-Firma De Vis
(Get full report from official database of BE for Poggenpohl-Firma De Vis)

Aanvulling soorten activiteiten voor Poggenpohl-Firma De Vis
Addition kinds of activities for Poggenpohl-Firma De Vis

078101. Tuinbouw diensten | Horticulture services
472599. Touroperators, nec | Tour operators, nec
02599902. Ganzenboerderij | Geese farm
14990302. Calcite mijnbouw | Calcite mining
20230312. Gepoederde Wei | Powdered whey
32810500. Monument of begrafenissteen, gesneden en gevormd | Monument or burial stone, cut and shaped
37249903. Koelsystemen, vliegtuigmotor | Cooling systems, aircraft engine
76992209. Reparatie van pompen en pompen | Pumps and pumping equipment repair

Werken bij Poggenpohl-Firma De Vis: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Poggenpohl-Firma De Vis: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Poggenpohl-Firma De Vis. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Poggenpohl-Firma De Vis. Looking for open vacancies in other companies

  • Vorkliftchauffeur (KIELDRECHT)

    Regio: KIELDRECHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Laden/lossen van vrachtwagens Stickers kleven, strapping, wikkelen,... Aan- en afkoppelen van slangen/pompen/ventielen

  • Winkelmedewerker Colruyt Overijse (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat de winkel er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

  • Medewerker ACC (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar collega’s die dezelfde passie delen voor wagens als wij! Heb je technisch inzicht? Ben je handig en heb je een basis kennis elektriciteit? (elektrische schema’s hebben geen geheimen voor jou) Of ben je gewoon een krak in automechanica? Kan je werken volgens de voorgeschreven procedures? Je houdt van een nette werkplek en veilig werken is één van je prioriteiten. Dan ben jij diegene die we zoeken! Je krijgt je eigen werkbak ter beschikking, hiervoor verwachten we respect voor je eigen materieel en gereedschappen en weet je deze ook op een correcte manier te gebruiken. Je komt terecht in een bedrijf waar enkel gewerkt wordt met nieuwe wagens. Kwaliteit staat dan ook hoog in ons vaandel Naarmate je technische kennis, zal je worden ingeschakeld van het plaatsen van navi’s tot de inbouw van LPG tanks en pré-heaters,… Bij nieuwe acties worden de nodige trainingen voorzien. Inzet en gedrevenheid wordt beloond, want daardoor creëer je doorgroeimogelijkheden voor jezelf.

  • Verpleegkundige Projectstaffing Geriatrie (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project kom je terecht in een Zuid-West-Vlaams ziekenhuis op de afdeling Geriatrie. Je zal je kennis van meerdere ziektebeelden alsook van diverse verpleegtechnische handelingen zeker kunnen gebruiken. Je staat in voor de kwaliteitsvolle verzorging van je patiënten en zal tewerkgesteld worden in vroeg-en laatdiensten. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Logistiek supervisor (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons in Temse zijn wij op zoek naar een logistiek supervisor. Je bent verantwoordelijk voor de opmaak van de personeelsplanning. Je stuurt het team proactief en onthaalt nieuwe medewerkers. Je bent verantwoordelijk voor de goederenontvangst en het voorraadbeheer. Je zorgt er voor dat de levering bij klanten steeds volt en correct verloopt.

  • sausbereiders voor internationaal groeiend bedrijf gezocht ! (M/V) (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Synergie Schoten Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je speelt een cruciale rol in het productieproces : je gaat immers zelf sauzen draaien! Je verzekert in eerste instantie een perfect gereinigde en ordelijke werkomgeving. Daarna verzamel je op basis van de dagorders en de receptuur de juiste ingrediënten. Je volgt stipt het voorgeschreven productieproces en voegt tijdig de afgewogen ingrediënten in de juiste volgorde toe. Je kijkt toe op de juiste draaisnelheden en procestijden om zo tot een kwalitatief afgewerkte saus te komen. Verder zorg je voor het uitvoeren van diverse kwaliteitscontroles. Bij al je werkzaamheden heb je steeds oog voor de voedselveiligheid. Je steekt graag de handen uit de mouwen, je houdt van fysiek werk en je bent collegiaal ingesteld. Verder heb je oog voor arbeidsveiligheid en ben je bereid om in 3 ploegen te werken (vroege - late - nacht). Je zorgt ervoor dat je de volgende ploeg correct en duidelijk informeert over je resultaten en ervaringen tijdens je shift.

  • Huishoudhulp regio Loppem (M/V) (LOPPEM)

    Regio: LOPPEM

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgisch HR-bedrijf. Welkom bij Daoust, Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bereidt de maaltijden - U voert kleine naaiwerken uit - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • Jobstudent bakkerij (weekend) (BOUTERSEM)

    Regio: BOUTERSEM

    Bedrijf: T-INTERIM LEUVEN

    Type: Studentenjob

    Instaan voor de verkoop van brood en charcuterie Klanten bedienen Bedienen van kassa Winkel op orde houden Gebakjes en taarten presenteren in de toog 

  • STUDENTEN QUICK KORBEEK LO (KORBEEK-LO)

    Regio: KORBEEK-LO

    Bedrijf: ZELUS HENA

    Type: Studentenjob

    Voor ons Quick restaurant in Korbeek-lo zoeken we verschillende medewerkers: Je neemt actief deel aan de goede werking van het restaurant. Als polyvalent medewerker breng je de verschillende uitdagingen in de keuken, aan de kassa en in de zaal tot een goed einde. Samen met je collega's onthaal je de klant met een glimlach, beantwoord je zijn vragen en bedien je hem snel en efficient. Je komt terecht in een dynamisch team met doorgroeimogelijkheden.

  • Student zaalmedewerker - Pizza Hut Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de zaal: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten. Je bent in staat om een goede service te verlenen. Je bent in staat om telefonische bestellingen te behandelen. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de verschillende werkstations. Je staat in voor het onderhoud van de zaal en het sanitair. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de zaal.

  • jobstudent of flexijob (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: HARMONIZE

    Type: Studentenjob

    hulp of begeleiding bij de afslanktoestellen, bestellingen verwerken, lokaal op orde houden, klanten ontvangen

  • Sales & Logistiek medewerker (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS Z-VLAANDEREN

    Type: Vaste Job

    Voor een hoog technologisch bedrijf in Ronse zijn we op zoek naar een gedreven Sales & Logistiek medewerker. In een functie al Sales & Logistiek medewerker ondersteun je de logistiek met de opmaak van opvolgingslijsten, met exportlijsten en facturatie richting onze productievestigingen en met de data ingave in SAP. Als Sales & Logistiek medewerker ondersteun je ook de Customer Service met het ingeven van orders, de opmaak van offertes en commercieel technische productfishes. Je put de costing van de artikelen in SAP, je zorgt voor de administratieve afhandelingen van directe zendingen en je staat in voor het opmaken van stockoverzichten voor klanten.

Zoek naar antwoorden van Poggenpohl-Firma De Vis in sociale netwerken
Look for responds of Poggenpohl-Firma De Vis in social networks

Lees alle opmerkingen voor Poggenpohl-Firma De Vis. Laat een reactie achter voor Poggenpohl-Firma De Vis. Poggenpohl-Firma De Vis bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Poggenpohl-Firma De Vis. Leave a respond for Poggenpohl-Firma De Vis. Poggenpohl-Firma De Vis on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Poggenpohl-Firma De Vis op de google maps. Adres en contacten Poggenpohl-Firma De Vis
Location of Poggenpohl-Firma De Vis on the google maps. Address and contacts of Poggenpohl-Firma De Vis

Andere gerelateerde bedrijven als come Poggenpohl-Firma De Vis Poggenpohl-Firma De Vis: Mertens L | Usine (L') | Corbatec SPRL | EFFA | Maarten Van Kets

Other related companies as Poggenpohl-Firma De Vis: Mertens L | Usine (L') | Corbatec SPRL | EFFA | Maarten Van Kets

Poggenpohl-Firma De Vis is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio Affligem (Hekelgem), België. De volledige naam van het bedrijf is Poggenpohl-Firma De Vis, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06782379150. Het bedrijf Poggenpohl-Firma De Vis bevindt zich op het adres: Brusselbaan 17,1790. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 715,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 633,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Poggenpohl-Firma De Vis zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Poggenpohl-Firma De Vis is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Poggenpohl-Firma De Vis is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Poggenpohl-Firma De Vis, openstaande posities, locatie van Poggenpohl-Firma De Vis op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Poggenpohl-Firma De Vis is a company, that was registered 1987 in Affligem (Hekelgem) region, Belgium. Full name of company is Poggenpohl-Firma De Vis, company assigned to the tax number BE06782379150. The company Poggenpohl-Firma De Vis is located at the address: Brusselbaan 17,1790. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 715,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 633,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Poggenpohl-Firma De Vis were not found.
The main activity of Poggenpohl-Firma De Vis is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Poggenpohl-Firma De Vis is not available. You also can look at reviews of Poggenpohl-Firma De Vis, open positions, location of Poggenpohl-Firma De Vis on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Poggenpohl-Firma De Vis, Affligem (Hekelgem): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Poggenpohl-Firma De Vis, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Poggenpohl-Firma De Vis, Affligem (Hekelgem): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Poggenpohl-Firma De Vis, employees, financial statistics.