Keukens Vancoetsem

Contactgegevens Keukens Vancoetsem: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Keukens Vancoetsem: address, phone, fax, email, website, opening hours

Keukens Vancoetsem

Regio (region): Torhout, België

Adres (address): Industrielaan 43,8820, België

Telefoon (phone): 050 21 11 43 050 21 11 43

Fax (fax): +32 (51) 172-19-62 +32 (51) 172-19-62

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Keukens Vancoetsem: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Keukens Vancoetsem"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Keukens Vancoetsem"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Keukens Vancoetsem, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Keukens Vancoetsem. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Keukens Vancoetsem, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Keukens Vancoetsem. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Keukens Vancoetsem
Products information Keukens Vancoetsem

BTW identificatienummer (tax): BE01058776855
Ondernemingsnummer: 8659942626
Hoofdstad (capital): 957,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 628,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2005
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Keukens Vancoetsem zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Keukens Vancoetsem
(Get full report from official database of BE for Keukens Vancoetsem)

Aanvulling soorten activiteiten voor Keukens Vancoetsem
Addition kinds of activities for Keukens Vancoetsem

328104. Slate producten | Slate products
344308. Ruiten en troggen | Chutes and troughs
10210102. Open pit koperertsmijnbouw | Open pit copper ore mining
14299902. Diabase, verpletterd en gebroken-steengroeven | Diabase, crushed and broken-quarrying
27599900. Commercieel drukwerk, nec, nec | Commercial printing, nec, nec
33160000. Koude afwerking van staalvormen | Cold finishing of steel shapes
39110201. Sigaretten, edelmetaal | Cigar cases, precious metal
50149904. Banden, gebruikt | Tires, used
73890701. Badkamer fixture reglazing | Bathroom fixture reglazing

Werken bij Keukens Vancoetsem: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Keukens Vancoetsem: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Keukens Vancoetsem. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Keukens Vancoetsem. Looking for open vacancies in other companies

  • CHAUFFEUR CE (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf dat instaat voor het vervoer van meel en gesmolten vetten naar de veevoederindustrie zijn we op zoek naar een vrachtwagenchauffeur CE. Je staat in voor oa : *ophaling in slachthuizen *vervoer naar veevoederfabricanten *combinatie trekker - oplegger *kip-, tank- en containertransport *voornamelijk dagritten

  • Monteur van chocolade machines (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: Go4Jobs Aartselaar

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als monteur sta je in voor de machinebouw, voornamelijk op vlak van elektriciteit. Ook  assembleren van allerhande onderdelen, mechanisch, behoort tot je takenpakket.

  • Senior IT Field Support Officer NIGHT m/v (BRUCARGO)

    Regio: BRUCARGO

    Bedrijf: Start People Zaventem GT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een passie voor IT? Check ! Interesse om te werken in een logistieke en dynamische wereld? Check ! Dan ben jij misschien wel de Senior IT Field Support Officer NIGHT m/v die wij zoeken voor een internationale logistieke klant te Brucargo. Interesse? Lees dan zeker verder hoe jou dag er kan uitzien. Hoe ziet jouw uitdaging eruit ? DHL Aviation is het sorteercentrum van DHL Express in België. De zendingen van onze klanten worden per truck of per vliegtuig aangeleverd en vervolgens op destinatie uitgesorteerd waarna ze opnieuw op truck of vliegtuig richting bestemming worden geladen. Als IT Field Support Officer kom je terecht in een team van 6 personen. Je staat mee in voor de ondersteuning van de interne gebruikers, dit zowel in de kantoren als in het magazijn. We praten over ongeveer 700 pc’s, 150 printers, 500 handscanners en een 400-tal telefoons. Wat zijn jouw voornaamste taken ? Je werkt met een ticketing tool en je levert 1st en 2nd line support in geval van problemen met hardware, Active Directory, netwerk patching, Windows troubleshooting, MS Office en bedrijfsspecifieke applicaties. Dit kan remote, maar vaak ga je hiervoor langs bij de gebruikers op de werkvloer. Je voert ook preventief onderhoud uit op alle hardware. Je installeert en configureert nieuwe werkposten met de bijhorende software. Je escaleert problemen naar de betrokken diensten of teams en zorgt voor een accurate opvolging. Je werkt mee aan het verbeteren van de IT omgeving en aan het optimaliseren van de IT dienstverlening. Je verzorgt de administratie met betrekking tot je interventies.

  • Bevrachter baantransport (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket is gevarieerd en commercieel: Je staat in voor de coördinatie van het logistieke proces en de planning van de binnenkomende orders Je biedt de nodige ondersteuning begeleiding en aansturing van de chauffeurs Je spreekt jouw netwerk aan wanneer nodig en onderhoudt een goed contact met jouw klanten Je zorgt samen met jouw collega's de vooropgestelde doelstellingen (KPI?s) bereikt worden Je bent verantwoordelijk voor een correcte administratie ( voorbereiding facturatie prestatiebladen chauffeurs ? )

  • Onderhoudstechnieker (M/V) dagploeg (GISTEL)

    Regio: GISTEL

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een dynamisch familiebedrijf die gespecialiseerd is in de productie van prefab betonproducten zijn we op zoek naar een onderhoudstechnieker:Wat zijn jouw taken? Uitvoeren van preventief en curatief onderhoud, mechanisch als elektrisch, aan ons machinepark. Onderhouden en herstellen van productievormen. Maken van stalen mallen.

  • Administratief Bediende Customer Service (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: Start People Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Administratief Bediende op het departement Customer Service, zal hij of zij voornamelijk instaan voor het administratieve beheer van data. Meer specifiek: klantengegevens, contractbeheer en facturatie. Hij of zij beantwoordt af en toe telefonische oproepen en onderhoudt contact met de andere afdelingen. • Je werkt in een team van 7 personen • Je registreert contractgegevens • Je vergelijkt de ingegeven prestaties met de geldende tarieven • Je factureert uitgevoerde controles • Je klasseert documenten digitaal en manueel • Je behandelt eventuele klachten en helpt onze klanten zo goed mogelijk verder

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Balen (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • Student supermarkt weekend M/V (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een studentenjob in het weekend en/of ben je ook af en toe vrij in de week? Lees dan snel verder! Voor een leuke supermarkt te Nazareth zijn wij op zoek naar studenten om hun team te versterken. Als student sta je hier heel polyvalent in, je springt bij aan de kassa, je vult de rekken aan, voert kwaliteitscontrole uit,…

  • GIPOD medewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Solid Talent nv

    Type: Vaste Job

    Op zoek naar een prestigieus project om jouw tanden in te zetten? Ervaring in het werken met GIS systemen? Op zoek naar een functie op deeltijdse basis? Neem dan snel met ons contact op voor meer informatie! Je ondersteunt de diverse partners van het project, o.a. gemeentebesturen en districten van het Agentschap Wegen en Verkeer, bij het correct invoeren van data in het GIPOD GIS systeem. Je verleent deze partners assistentie bij het gebruiken van de database. Je overtuigt de partners van het belang van het tijdig invoeren van data in het systeem. Je bewaakt de kwaliteit en de volledigheid van de data die ingevoerd worden. Je verzorgt de update van informatie in het GIPOD. Je spoort conflicten tussen de werken op. Je rapporteert naar de expert mobiliteit en adviseur mobiliteit.

  • Regionale Sales representant(e) Knokke-Heist (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: BESTVISIT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bestvisit.eu is een jong creatief dynamische bedrijf (all-in-one web-portaal ) met een zeer interessant en uniek concept waarin marktplaats, webshop, city-info en lifestyle vloeiend met elkaar verbonden zijn. Ben jij de toffe ondernemer(ster) met persoonlijke lokale betrokkenheid en aanwezigheid in je regio? Hou jij van Fashion, mode en lifestyle en Horeca? dan ben jij onze lokale regionale held en is Bestvisit de match voor jou! Wij zien graag dat onze "partners" plezier hebben in hun werk. Wij zoeken personen met een uitgebreid lokaal, zakelijk en sociaal netwerk, een neus voor marketing & sales, ziet kansen liggen en weet deze te benutten, met een gezonde dosis lef, enthousiasme en werklust. Als lokale representant(e) Bestvisit.eu is een creatief dynamische bedrijf (all-in-one web-portaal ) met een zeer interessant en uniek concept waarin marktplaats, webshop, city-info en lifestyle vloeiend met elkaar verbonden zijn. Ben jij de toffe ondernemer(ster) met persoonlijke lokale betrokkenheid en aanwezigheid in je regio? Hou jij van Fashion, mode en lifestyle en Horeca? dan ben onze lokale regionale held en is Bestvisit de match voor jou! Wij zien graag dat onze "partners" plezier hebben in hun werk. Wij zoeken personen met een uitgebreid lokaal, zakelijk en sociaal netwerk, een neus voor marketing & sales, ziet kansen liggen en weet deze te benutten, met een gezonde dosis lef, enthousiasme en werklust. Als lokale representant(e) ben jij verantwoordelijk voor het promoten bij de lokale Kmo's van advertenties en marktplaatsaccounts in je eigen exclusieve regio. Kortom, jij maakt jou Bestvisit regio tot een succes in je gemeente! Ben je bereid samen met ons het netwerk uit te bouwen ? Aan jou de taak om klanten te overtuigen en te begeleiden bij de keuze van het type jaar abonnement samen met de afwikkeling en het opstarten van hun account .. Daarnaast zal je ook een frequent contact opnemen met de klant. Verdienste & bespreekbaar

  • ALGEMEEN TANDARTS (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: Geert Van Moerbeke

    Type: Zelfstandige activiteit

    Toffe en enthousiaste tandarts gevraagd voor onze groepspraktijk met assistentie. De tandartsenpraktijk is vlot bereikbaar en is gevestigd in een nieuwbouw lage energiewoning. Er heerst een aangename werksfeer.

  • zelfstandig logopedist (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: PRAKTIJK VOOR LOGOPEDIE - WIGWAM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het logopedisch begeleiden van kinderen/jongeren.

Zoek naar antwoorden van Keukens Vancoetsem in sociale netwerken
Look for responds of Keukens Vancoetsem in social networks

Lees alle opmerkingen voor Keukens Vancoetsem. Laat een reactie achter voor Keukens Vancoetsem. Keukens Vancoetsem bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Keukens Vancoetsem. Leave a respond for Keukens Vancoetsem. Keukens Vancoetsem on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Keukens Vancoetsem op de google maps. Adres en contacten Keukens Vancoetsem
Location of Keukens Vancoetsem on the google maps. Address and contacts of Keukens Vancoetsem

Andere gerelateerde bedrijven als come Keukens Vancoetsem Keukens Vancoetsem: RIGAUMONT & Fils Ets | AAAC | STC Europe BVBA | COBELVER SA | Lanier Belgium NV

Other related companies as Keukens Vancoetsem: RIGAUMONT & Fils Ets | AAAC | STC Europe BVBA | COBELVER SA | Lanier Belgium NV

Keukens Vancoetsem is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio Torhout, België. De volledige naam van het bedrijf is Keukens Vancoetsem, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01058776855. Het bedrijf Keukens Vancoetsem bevindt zich op het adres: Industrielaan 43,8820. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 957,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 628,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Keukens Vancoetsem zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Keukens Vancoetsem is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Keukens Vancoetsem is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Keukens Vancoetsem, openstaande posities, locatie van Keukens Vancoetsem op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Keukens Vancoetsem is a company, that was registered 2005 in Torhout region, Belgium. Full name of company is Keukens Vancoetsem, company assigned to the tax number BE01058776855. The company Keukens Vancoetsem is located at the address: Industrielaan 43,8820. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 957,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 628,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Keukens Vancoetsem were not found.
The main activity of Keukens Vancoetsem is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Keukens Vancoetsem is not available. You also can look at reviews of Keukens Vancoetsem, open positions, location of Keukens Vancoetsem on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Keukens Vancoetsem, Torhout: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Keukens Vancoetsem, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Keukens Vancoetsem, Torhout: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Keukens Vancoetsem, employees, financial statistics.