Keuken-Boutique NV

Particuliere bedrijvenTextielmolenproducten • Keuken-Boutique NV
Private companiesTextile Mill Products • Keuken-Boutique NV

Contactgegevens Keuken-Boutique NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Keuken-Boutique NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Keuken-Boutique NV

Regio (region): Hasselt, België

Adres (address): Kuringersteenweg 355,3500, België

Telefoon (phone): 011 25 48 70 011 25 48 70

Fax (fax): 011 25 45 12 011 25 45 12

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Keuken-Boutique NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Keuken-Boutique NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Keuken-Boutique NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Keuken-Boutique NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Keuken-Boutique NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Keuken-Boutique NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Keuken-Boutique NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Keuken-Boutique NV
Products information Keuken-Boutique NV

BTW identificatienummer (tax): BE04869110107
Ondernemingsnummer: 6152038574
Hoofdstad (capital): 406,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 479,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2013
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Keuken-Boutique NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Keuken-Boutique NV
(Get full report from official database of BE for Keuken-Boutique NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Keuken-Boutique NV
Addition kinds of activities for Keuken-Boutique NV

4741. Verhuur van spoorwegen | Rental of railroad cars
515903. Veren, huiden en pels | Feathers, hides, and pelts
22110513. Poplin, katoen | Poplin, cotton
28690102. Amylalcohol | Amyl alcohol
28730000. Stikstofmeststoffen | Nitrogenous fertilizers
30691000. Hard rubber en gegoten rubber producten | Hard rubber and molded rubber products
36129900. Kracht-, distributie- en specialiteitstransformatoren, nec | Power, distribution and specialty transformers, nec
62110203. Verkoop van beleggingscertificaten | Investment certificate sales

Werken bij Keuken-Boutique NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Keuken-Boutique NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Keuken-Boutique NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Keuken-Boutique NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Inside Sales Representative voor minimum 7 maanden | Voltijds in Daguren | Rumst (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: SYNERGIE CAREERS KLEIN-BRABANT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ondersteuning van 2 Account managers (BENELUX) Prijs offertes opmaken en doorgeven aan de klant (goedkeuringen intern opvolgen), de pricing wordt gezet door de sales zelf Ondersteuning bij claims of leveringsproblemen Ondersteuning met credit notes maken Veel contact onderhouden met interne departementen (finance, CSR, claims) om alles goed op te volgen

  • OPERATOR TEXTIEL 2 PLOEGEN (operator w sektorze tekstylnym) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS INTERNATIONAL RECRUITM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U werkt op het einde van de lijn in de functie - spoeler. U zal spoel en verpakkingsmachine bedienen. Pracujesz na stanowisku znajdujacym sie na koncu linii produkcyjnen. Do Twoich obowiazkow nalezy obsluga maszyn oraz pakowanie.

  • TEAMLEIDER M/V (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: APPRO

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een logistiek bedrijf in regio Waasland, zijn wij op zoek naar een teamleider. Als teamleider beschik je over een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Heb je een soortgelijke ervaring binnen de logistieke sector en kan je een team motiveren? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken! Je verantwoordelijkheden voor deze functie zijn: als teamleider ben je verantwoordelijk voor het in ontvangst nemen van goederen en de bevoorrading van je afdeling. motiveren en evalueren van je teamleden. problemen analyseren en contacten onderhouden met andere afdelingen.

  • HUISHOUDHULPEN (M/V) - REGIO GENT! Kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp dienstencheques (PEER)

    Regio: PEER

    Bedrijf: THUISHULP Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Onderhoud van de woning: stofvegen, stofzuigen, dweilen,... Wassen en strijken Op vraag van de klant: boodschappen doen en/of maaltijden bereiden

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Hever/Schiplaken (HEVER)

    Regio: HEVER

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • HUISHOUDHULP (M/V) RUDDERVOORDE (RUDDERVOORDE)

    Regio: RUDDERVOORDE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Student chauffeur B Herfstvakantie (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Synergie Deinze Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf actief in de voeding, zijn we op zoek naar een student met een rijbewijs B die deze vakantie wil werken als chauffeur. Je staat in voor het rondbrengen van stalen en leveren van bestellingen. Je rijdt met de wagen van de firma. Je zal meestal werken in de late ploeg, starten om 13u00.

  • Hulp magazijnier (ITTERBEEK)

    Regio: ITTERBEEK

    Bedrijf: MEGAVOLT

    Type: Vaste Job

    Als hulpmagazijnier ben je de rechterhand van onze hoofdmagazijnier. Je ontvangt onze leveranciers, controleert de bestelbonnen en tekent deze af. Je zet de geleverde goederen op de juiste plaats. Je staat in voor de orde en netheid, in en rond het magazijn. Je hanteert de stock en overlegt met de verantwoordelijke wat moet worden besteld. Je controleert/ onderhoudt machines en materiaal en zet deze klaar voor onze mensen.

  • Zelfstandig uitbater Press Shop Menen (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: Ubiway Retail

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functieomschrijving Een eigen krantenwinkel uitbaten zonder grote investeringen? Dat kan, bij Press Shop. Sinds de overname van bpost worden onze winkels vernieuwd. Wij verkopen meer dan pers, tabak en loterijproducten. Iets lezen? Wij hebben allerlei magazines, boeken en bestsellers. Een cadeau? Het kaartje, het geschenk en de strik kunnen we je aanbieden. Iets eten of drinken? Neem een broodje of slaatje en geniet ervan in onze coffee corners of onderweg. Een pakketje versturen of ophalen? Kom langs in onze winkels en gebruik de diensten van kariboo of bpost. Zelf een Press Shop-winkel uitbaten? Dat kan, stuur ons jouw cv. De functie Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van de producten Je ontvangt en controleert de leveringen Je vult de producten aan in de winkel Je stuurt de onverkochte (pers-)producten terug en volgt dit op Je beheert de stock Je doet de nodige bestellingen Je maakt dat jouw winkel er proper en netjes uitziet Kortom, je bent verantwoordelijk voor het financieel en commercieel beheer van de winkel. Indien nodig werf je medewerkers aan en stuur je het team aan. De winkel Rijselstraat 39, 8930 Menen Openingsuren van maandag tot vrijdag van 6u00 tot 18u30, op zaterdag van 7u tot 18u, op zondag gesloten Solliciteren Stuur ons je cv en een motivatie door. We nemen contact met je op.

  • Massagetherapeut-shiatsu (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor Praktijkhuis Sen in Heffen zijn we op zoek naar een massagetherapeut, specialisatie shiatsu. Je werkt samen met schoonheidsspecialist, sportcoach, voetreflexoloog, studiecoach, loopbaanbegeleider,...

  • Zelfstandig logopediste (BAVIKHOVE)

    Regio: BAVIKHOVE

    Bedrijf: LOGOPEDIE EMILY

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Van vermoedelijk 26 november 2018 tot 17 februari 2019 - Graag, indien mogelijk, de week ervoor (van 19 tot 23 november) patiënten meevolgen - +/-25-tal uren, met mogelijkheid tot uitbreiding - Behandelingen gaan door in de praktijk te Bavikhove, op school en aan huis (rijbewijs noodzakelijk) Ook enkele uren in Meulebeke - Administratieve en inhoudelijke ondersteuning (administratieprogramma Logosmart) - Ervaring is een pluspunt, maar pas afgestudeerden zijn zeker ook welkom - Kan je slechts een deeltje overnemen, neem dan zeker ook contact op. Dan bekijken we samen wat er mogelijk is. Solliciteren kan met CV en motivatiebrief via [email protected]

Zoek naar antwoorden van Keuken-Boutique NV in sociale netwerken
Look for responds of Keuken-Boutique NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Keuken-Boutique NV. Laat een reactie achter voor Keuken-Boutique NV. Keuken-Boutique NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Keuken-Boutique NV. Leave a respond for Keuken-Boutique NV. Keuken-Boutique NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Keuken-Boutique NV op de google maps. Adres en contacten Keuken-Boutique NV
Location of Keuken-Boutique NV on the google maps. Address and contacts of Keuken-Boutique NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Keuken-Boutique NV Keuken-Boutique NV: Hens NV | RAUWERS FLEET MANAGEMENT | AIROC BVBA | Pima N.V. | Eurokitchen nv

Other related companies as Keuken-Boutique NV: Hens NV | RAUWERS FLEET MANAGEMENT | AIROC BVBA | Pima N.V. | Eurokitchen nv

Keuken-Boutique NV is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio Hasselt, België. De volledige naam van het bedrijf is Keuken-Boutique NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04869110107. Het bedrijf Keuken-Boutique NV bevindt zich op het adres: Kuringersteenweg 355,3500. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 406,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 479,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Keuken-Boutique NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Keuken-Boutique NV is Textielmolenproducten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Keuken-Boutique NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Keuken-Boutique NV, openstaande posities, locatie van Keuken-Boutique NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Keuken-Boutique NV is a company, that was registered 2013 in Hasselt region, Belgium. Full name of company is Keuken-Boutique NV, company assigned to the tax number BE04869110107. The company Keuken-Boutique NV is located at the address: Kuringersteenweg 355,3500. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 406,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 479,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Keuken-Boutique NV were not found.
The main activity of Keuken-Boutique NV is Textile Mill Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Keuken-Boutique NV is not available. You also can look at reviews of Keuken-Boutique NV, open positions, location of Keuken-Boutique NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Keuken-Boutique NV, Hasselt: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Keuken-Boutique NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Keuken-Boutique NV, Hasselt: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Keuken-Boutique NV, employees, financial statistics.