Interieurateljee Theys-Voet M

Particuliere bedrijvenEducatieve diensten • Interieurateljee Theys-Voet M
Private companiesEducational Services • Interieurateljee Theys-Voet M

Contactgegevens Interieurateljee Theys-Voet M: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Interieurateljee Theys-Voet M: address, phone, fax, email, website, opening hours

Interieurateljee Theys-Voet M

Regio (region): Herselt, België

Adres (address): Aarschotsesteenweg 191,2230, België

Telefoon (phone): 016 69 89 04 016 69 89 04

Fax (fax): 016 69 63 54; 016 68 02 93 016 69 63 54; 016 68 02 93

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Interieurateljee Theys-Voet M: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Interieurateljee Theys-Voet M"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Interieurateljee Theys-Voet M"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Interieurateljee Theys-Voet M, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Interieurateljee Theys-Voet M. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Interieurateljee Theys-Voet M, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Interieurateljee Theys-Voet M. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Interieurateljee Theys-Voet M
Products information Interieurateljee Theys-Voet M

BTW identificatienummer (tax): BE02173065185
Ondernemingsnummer: 7789001464
Hoofdstad (capital): 610,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 155,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2010
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Interieurateljee Theys-Voet M zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Interieurateljee Theys-Voet M
(Get full report from official database of BE for Interieurateljee Theys-Voet M)

Aanvulling soorten activiteiten voor Interieurateljee Theys-Voet M
Addition kinds of activities for Interieurateljee Theys-Voet M

5261. Detailhandelkwekerijen en tuinwinkels | Retail nurseries and garden stores
275407. Papier- en uitnodigingsdruk, gravure | Stationery and invitation printing, gravure
821100. Elementaire en middelbare scholen | Elementary and secondary schools
22990603. Voorbereiding van textielvezels voor het spinnen (schuren en kammen) | Preparing textile fibers for spinning (scouring and combing)
34979908. Platina en platina-base legering folie | Platinum and platinum-base alloy foil
80939905. Gewichtsverlies kliniek, met medisch personeel | Weight loss clinic, with medical staff

Werken bij Interieurateljee Theys-Voet M: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Interieurateljee Theys-Voet M: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Interieurateljee Theys-Voet M. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Interieurateljee Theys-Voet M. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker voeding (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: Konvert Interim Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Sint-Michiels zijn we op zoek naar productiemedewerkers in de voedingssector (M/V). De firma is gespecialiseerd in roomijsartikelen. - Uw functie bestaat erin mee te helpen aan het fabriceren en afwerken van de diverse artikelen. - U komt terecht in een kleine groep, dus we zijn steeds op zoek naar echte teamplayers. - Je bent flexibel naar uren en inhoud werk en schrikt niet om je handen uit de mouwen te steken! Voor deze functie wordt u betaald volgens barema's.

  • Hulpkok en chefkok M/V - regio Bilzen (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! We zoeken in totaal 6 medewerkers in de keuken. Chef Kok , hulpkok , chef de partie of demi chef , keukenmedewerkers en afwassers.

  • Chauffeur CE Citerne!!! (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Sint-Gillis-Waas zoeken we een Chauffeur CE citerne voor melkophaling veebedrijven voor onder andere campina, friesland etc. Het gaat om ophalingen van het meetjesland tot aan de kust, je vertrekt soms vanuit Sint-Gillis-Waas of vanuit Aalter, afhankelijk voor welke klant ze rijden. De nachtritten starten rond 18,19 uur. Je werkt ongeveer 12 uur, de stops kunnen oplopen tot 17 stuks en je werkt om de twee weekends op zaterdag. De vrachtwagen mag niet mee naar huis. Je ontvangt het baremaloon + maaltijdcheques van 7 €. Optie vast Silotransport

  • Lader (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als lader zorg je voor een correcte invoer van het order in de computer om het juiste type varkenskarkassen uit de frigo te halen, de varkenskarkassen op de juiste manier verhaken en klasseren op de vrachtwagen. Daarnaast kan je ook de juiste vrachtwagens afroepen om te laden, waarbij je deze gaat inwegen, de haken lost en de vrachtwagen aan de juiste laadkade laat plaatsnemen om geladen te worden.

  • Huishoudheld Wingene-Zwevezele gezocht! Uren bespreekbaar! (ZWEVEZELE)

    Regio: ZWEVEZELE

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life is een jong, dynamisch en snel groeiend bedrijf en is steeds op zoek naar gemotiveerde mensen die graag het huishouden doen. Die ook stipt en klantgericht kunnen werken. Stofzuigen, afstoffen, ramen poetsen, dweilen, strijken en boodschappen doen vind je leuk? Zelfstandig werken bij klanten thuis trekt je aan? Solliciteer dan zeker voor deze job! Je staat er zeker niet alleen voor. Jouw verantwoordelijke is steeds bereid om je te ondersteunen, bezorgt je een planning op maat en helpt je bij het bijhouden van je administratie. Ga je met de bus, fiets, trein, wagen, .. Wij houden rekening met je uurrooster! Vanaf 12u tot 38u/week is mogelijk. Geen weekendwerk en de uren steeds van 8-17u. Snelle opstart!

  • Medewerker bediening : student (OUD-TURNHOUT)

    Regio: OUD-TURNHOUT

    Bedrijf: CORSENDONK

    Type: Studentenjob

    Priorij Corsendonk is momenteel op zoek naar een student voor de bediening. Uw takenpakket is als volgt: - Gasten verwelkomen in het restaurant en tijdens feesten - Bediening verzorgen - Afruimen Je zal voornamelijk tewerkgesteld worden op weekenddagen.

  • Werkvoorbereider met IT-achtergrond - Regio Deinze (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: HARVEY NASH

    Type: Vaste Job

    Affiniteit voor de Bouwsector? En meer specifiek de niche 'Afwerking'? Dan kan je maar beter meteen solliciteren om deel uit te maken van één van de beste teams in Vlaanderen. Lees hier meer over ons aanbod: Je werkt graag ondersteunend in de bouw, waar je instaat voor de voorbereiding van meerdere projecten. Je hebt een voeling voor IT en vormt een team met het tekenbureau. Op deze manier bereid je de productie voor op administratief vlak en sta je in voor de opvolging van de productieactiviteiten van verschillende projecten. Daarnaast sta je ook in voor de opmaak van orders voor inkoop, productie en logistiek en maak je materiaalstaten op. Je geeft technisch advies aan de klant. De firma werkt met een extern tekenbureau en de werkvoorbereider moet alle plannen analyseren en voorbereiden, ... Kortom, je regelt alles i.v.m. de werven van binnenuit. Om de functie optimaal te kunnen uitvoeren krijg je de nodige interne en externe opleidingen en doorgroeimogelijkheden.

  • Bordenbouwer (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC INFRA

    Type: Vaste Job

    Aan de hand van een installatiedossier, schema's, stukken- en klemmenlijst en een bord lay-out, bouw je zelfstandig een elektrisch stuur- en regelbord, als onderdeel van een productie installatie op de werf. Je voorziet in het benodigde materiaal en materieel. Je maakt een geprefabriceerde kast en bijhorende montageplaat klaar of je maakt zelf een montageraam. Je plaatst de onderdelen en componenten, zoals draadkanalen, stroomrails, klemmen, elektrische componenten. Daarna monteer je de kabelgoten, de elektrische onderdelen en breng je de bedrading en labeling aan. Je test de kast en werkt ze af

  • Meertalig Technisch Commercieel Medewerker (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Herentals zijn we op zoek naar een Meertalig Technisch Commercieel Medewerker. -Assistent van de export manager / key account manager -Rechtstreeks contactpersoon voor de 2 Franstalige verkopers -Orderverwerking en facturatie van de bestellingen van de vestigingen (NL en IT) -Technische vertalingn -Volledige administratieve verwerking van order tot factuur -Telefonisch contact met de klanten -Voorbereiden van contracten, boeken van vluchten en hotels, documentair krediet,...

  • Hcmvision - HR Consultant (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Hcmvision

    Type: Vaste Job

    Wij zijn Passionate about making people and business grow Direct search – talent- en competentiegericht Partner in HR – kwaliteit, engagement, going the extra mile voor onze matches Groeiende KMO-omgeving – meedenken, snel schakelen, mensgericht, dynamisch Jij mag Een voortrekkersrol opnemen – Hcmvision-netwerk bestendigen & uitbouwen in Vlaanderen Projecten opvolgen – eigen klantenportefeuille Relaties leggen – zowel intern als extern, doorheen de gehele selectieprocedure Verantwoordelijkheid opnemen – met een kritische blik initiatief nemen

  • Commercieel medewerker binnendienst (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Commercieel medewerker binnendienst Voor onze klant te Herentals zijn we op zoek naar een technisch commercieel medewerker; Beantwoorden van de telefoon; Alle werkzaamheden op het gebied van de volledige orderverwerking, facturatie en verkoopsadministratie ; Dienst sales service : opvolgen zendingen, beantwoorden vragen allerlei klanten; Communicatie met het verkoopteam; Overige algemene administratie werkzaamheden (memo's, offertes,...); Vertaalwerkzaamheden (NL/F - F/NL); Rapportages verzorgen.; Meetings voorbereiden; Presentaties uitwerken;

  • Freelance docent lomi lomi massage Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Schoonheidsschool VZW is een opleidingsverstrekker voor volwassenen. We bieden beroepsgerichte cursussen aan. Via onze school kan je cursussen volgen die je voorbereiden op een nieuwe carrière binnen diverse bedrijfssectoren. Onze avond- en weekendopleidingen zijn ontwikkeld door zelfstandige ondernemers en docenten met jarenlange ervaring in de praktijk. Voor onze cursus zijn we op zoek naar een gemotiveerde docent. Als freelance docent bij de Schoonheidsschool geef je les aan onze cursisten. Dit doe je vanuit jouw praktijkervaring en op basis van de richtlijnen en cursusmateriaal. Je houdt rekening met de desbetreffende doelgroep en gangbare leerplannen. Verder sta je als docent ook in voor het corrigeren van de huistaken van onze studenten en de inhoudelijke ondersteuning bij hun opleiding.

Zoek naar antwoorden van Interieurateljee Theys-Voet M in sociale netwerken
Look for responds of Interieurateljee Theys-Voet M in social networks

Lees alle opmerkingen voor Interieurateljee Theys-Voet M. Laat een reactie achter voor Interieurateljee Theys-Voet M. Interieurateljee Theys-Voet M bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Interieurateljee Theys-Voet M. Leave a respond for Interieurateljee Theys-Voet M. Interieurateljee Theys-Voet M on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Interieurateljee Theys-Voet M op de google maps. Adres en contacten Interieurateljee Theys-Voet M
Location of Interieurateljee Theys-Voet M on the google maps. Address and contacts of Interieurateljee Theys-Voet M

Andere gerelateerde bedrijven als come Interieurateljee Theys-Voet M Interieurateljee Theys-Voet M: HODISTER ELECTRICITE | Hibou (Le) | Anglo Services | Kamex B.V.B.A. | MHI Domotique Int. Algemeen Equipment

Other related companies as Interieurateljee Theys-Voet M: HODISTER ELECTRICITE | Hibou (Le) | Anglo Services | Kamex B.V.B.A. | MHI Domotique Int. Algemeen Equipment

Interieurateljee Theys-Voet M is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio Herselt, België. De volledige naam van het bedrijf is Interieurateljee Theys-Voet M, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02173065185. Het bedrijf Interieurateljee Theys-Voet M bevindt zich op het adres: Aarschotsesteenweg 191,2230. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 610,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 155,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Interieurateljee Theys-Voet M zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Interieurateljee Theys-Voet M is Educatieve diensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Interieurateljee Theys-Voet M is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Interieurateljee Theys-Voet M, openstaande posities, locatie van Interieurateljee Theys-Voet M op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Interieurateljee Theys-Voet M is a company, that was registered 2010 in Herselt region, Belgium. Full name of company is Interieurateljee Theys-Voet M, company assigned to the tax number BE02173065185. The company Interieurateljee Theys-Voet M is located at the address: Aarschotsesteenweg 191,2230. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 610,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 155,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Interieurateljee Theys-Voet M were not found.
The main activity of Interieurateljee Theys-Voet M is Educational Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Interieurateljee Theys-Voet M is not available. You also can look at reviews of Interieurateljee Theys-Voet M, open positions, location of Interieurateljee Theys-Voet M on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Interieurateljee Theys-Voet M, Herselt: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Interieurateljee Theys-Voet M, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Interieurateljee Theys-Voet M, Herselt: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Interieurateljee Theys-Voet M, employees, financial statistics.