Gillet-Riga SPRL

Contactgegevens Gillet-Riga SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Gillet-Riga SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Gillet-Riga SPRL

Regio (region): Liège 1 (Angleur), België

Adres (address): Rue de la Vaussale 3,4031, België

Telefoon (phone): 04 365 10 83 04 365 10 83

Fax (fax): 04 365 10 83 04 365 10 83

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Gillet-Riga SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Gillet-Riga SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Gillet-Riga SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Gillet-Riga SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Gillet-Riga SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Gillet-Riga SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Gillet-Riga SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Gillet-Riga SPRL
Products information Gillet-Riga SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE07318786621
Ondernemingsnummer: 8108428955
Hoofdstad (capital): 893,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 437,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2005
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Gillet-Riga SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Gillet-Riga SPRL
(Get full report from official database of BE for Gillet-Riga SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Gillet-Riga SPRL
Addition kinds of activities for Gillet-Riga SPRL

8412. Musea en kunstgalerijen | Museums and art galleries
842200. Botanische en zoologische tuinen | Botanical and zoological gardens
20649915. Marzipan (snoep) | Marzipan (candy)
27820100. Grootboek-, inventaris- en accountboeken | Ledger, inventory, and account books
30110202. Vliegtuigen banden, pneumatisch | Airplane tires, pneumatic
30690806. Tandenringen, rubber | Teething rings, rubber
35569905. Cracker maken machines | Cracker making machines
38610503. Diazotype (whiteprint) reproductie machines en apparatuur | Diazotype (whiteprint) reproduction machines and equipment
51129900. Kantoorbenodigdheden, kantoorbenodigdheden, nec | Stationery and office supplies, nec
79480403. Harness Racing Driver | Harness racing driver

Werken bij Gillet-Riga SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Gillet-Riga SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Gillet-Riga SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Gillet-Riga SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratieve bediende staalontvangst (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ADECCO TURNHOUT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een labo te Turnhout, zoeken wij een administratief bediende voor de afdeling 'staalontvangst'. Toerbodes van het bedrijf halen over heel het land stalen op, waarop wetenschappelijk onderzoek gebeurt. Jij bent verantwoordelijk voor de ontvangst van de inkomende stalen. De gegevens van de bijhorende bon worden in de interne database gezet. Het betreft uitvoerend inputwerk van cijfermatige en analytische gegevens en instructies van wat er met deze stalen dient te gebeuren. Je maakt de barcodes op en kleeft deze op de correcte staal. Vervolgens worden de stalen bewaard of in de centrifuge geplaatst. Bij vragen over de stalen, dien je contact op te nemen met de externe klant of dierenarts om verdere informatie op te vragen.

  • CNC Operator (M/V) (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: ASAP TERNAT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van onze klanten zijn wij op zoek naar een CNC operator Je staat in voor het instellen/bedienen van de CNC-machine. Heb je kennis van het programmeren van pc gestuurde machines is dat een pluspunt, maar geen must! Je staat in voor de controle van de eindproducten door middel van nauwkeurige meetapparatuur. Je besteedt aandacht aan de vooropgestelde normen voor productie en kwaliteit. Je komt terecht in een mechanische werkplaats waar de materialen geplooid en gefreesd worden.

  • Bekister (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: ASAP Oost-Vlaanderen Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het vervaardigen van traditionele bekisting en het plaatsen van systeembekisting volgens de aangeleverde plannen. Je leest plannen en werktekeningen of bent bereid dit aan te leren.

  • Ervaren procesoperator (M/V) - Chemie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf actief in de chemische sector is Actief Interim op zoek naar een ervaren procesoperator voor het bewaken van het geautomatiseerde productieproces. Als operator bij deze bioraffinaderij zal jij instaan voor een nauwkeurige aansturing, opvolging en optimalisatie van het productieproces. Bij afwijkingen in het proces zoek jij naar oplossingen! Jij neemt stalen, analyseert deze en voert ook controlerondes uit. Bovendien ben jij technisch aangelegd en zal jij ook instaan voor kleine onderhoudswerken. Je komt terecht in een volcontinu ploegensysteem.

  • Poetshulp (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: DCO MAASMECHELEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij blijven op zoek naar gemotiveerde medewerkers als particuliere schoonmaak(st)er. Binnen deze functie zal je instaan voor het uitvoeren van huishoudelijk werk (schoonmaken en/of strijken) bij gezinnen binnen de regio Maasmechelen, Dilsen en Lanaken. Flexibele werkuren ten voordele van de werknemer, aantal uren per week is bespreekbaar. Je beschikt bij voorkeur over eigen vervoer.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Veldegem (VELDEGEM)

    Regio: VELDEGEM

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden. Uren en dagen zijn vrij te kiezen. Er is mogelijkheid om 3 of 4 dagen te werken of enkel voor- of namiddag.

  • JOBSTUDENTEN gezocht voor klantendienst KBC (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Start People Call Antwerpen

    Type: Studentenjob

    Ben je iemand die graag belt? Ben je minimaal 3 dagen per week beschikbaar? Zoek je een eerste ervaring in de customer care? Solliciteer dan nu en word medewerker van de outbound dienst van KBC! Je komt terecht in het outbound customer care center, dit betekent dat je uitgaande telefoongesprekken zal doen: jij neemt contact op met de bestaande klant. Je informeert klanten over nieuwe Europese wetgeving voor bedrijven inzake gegevensbescherming en privacy en de gevolgen hiervan. Het is geen televerkoop: tijdens de gesprekken ga je nooit concrete informatie geven over producten of diensten, je verwijst steeds door naar het kantoor. Je hoeft dus ook geen bancaire achtergrond te hebben. Kwalitatief bellen vinden we ontzettend belangrijk, je krijgt dan ook een degelijke opleiding en beltraining en je wordt hierin continu begeleid.

  • Op zoek naar een nieuwe uitdaging? (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Select HR Zaventem

    Type: Vaste Job

    Als selectiekantoor leggen we de focus op bediendeprofielen en werken we met specialisaties: Sales & Marketing: inside sales, account manager, marketing assistant,... Office & Finance & Logistics: administratief bediende, accountant, logistiek teamleader,... Technics & HR & Customer Service: technieker, HR officer, klantendienstmedewerker,... Bedrijfsprofiel: Select is een Human Resources onderneming die je helpt de juiste keuze te maken. Wij zorgen voor de beste match tussen werknemers en werkgevers. Daarnaast zijn wij een erkend loopbaancentrum. Onze ervaren coaches staan klaar om je te begeleiden in jouw loopbaanvraagstukken zodat je opnieuw plezier kunt vinden in uw carrière.

  • Servicetechnieker gezocht! (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor een klant van ons zoeken we een servicetechnieker die bereid is om te werken over heel de Benelux. Je zorgt primair voor het verrichten van inspecties, onderhoud en reparaties aan geleverde systemen en componenten. Tevens ook het uitvoeren van montages. Je zorgt ervoor dat de klant in staat is zijn apparatuur optimaal te bedienen en dat de apparatuur binnen de gestelde eisen en klanttevredenheid functioneert. Je draagt zorg voor: Het effectief en efficiënt verrichten van inspecties, reparaties en onderhoud aan alle apparatuur; Het geven van instructies en adviezen aan de klant; Het inventariseren, signaliseren en communiceren van problemen en het niet optimaal functioneren van apparatuur met zijn leidinggevende; Het oplossen van problemen en het doen van verbeteringsvoorstellen ter voorkoming van problemen en/of verbeteren van de werking van de apparatuur; Het adequaat uitvoeren van montages en inbedrijfnames, binnen de gestelde technische specificaties en commerciële afspraken; Het inventariseren van en het pro-actief adviseren over de benodigde reserve onderdelen aan de klant; Het pro-actief onderhouden van contacten.

  • VERPLEEGKUNDIGE (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: THUISVERPLEGING VERHEYEN DORIEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je verleent mensen in hun thuissituatie de nodige medische zorg.

  • Diëtist(e) (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: BESSEMANS DAVY

    Type: Zelfstandige activiteit

    Groepspraktijk Motus is op zoek naar een enthousiaste collega om hun team te verstrerken. Het team bestaat momenteel uit 4 kinesitherapeuten, een ergotherapeute en 2 yoga leraressen. Je geeft consultaties aan kinderen en volwassenen die met hun voeding en voedingspatroon aan de slag willen gaan. De invulling van de job is zelf te bepalen.

  • Productiemedewerker voeding - 2ploegen (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Werfreserve

    Voor een klant te Boortmeerbeek dat gespecialiseerd is in het maken van koekjes zijn we op zoek naar inpakmedewerk(st)ers. Takenpakket: - Het verpakken van de producten. - De visuele kwaliteitscontrole. - De dozen plooien en stapelen. - Het proper houden van de werkomgeving. Je werkt in een 2 ploegenstelsel, alsook dagdienst.   Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige werknemers en gelukkige uitzendkrachten. Voor een job als arbeider kan je zeker bij VIO terecht!

Zoek naar antwoorden van Gillet-Riga SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Gillet-Riga SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Gillet-Riga SPRL. Laat een reactie achter voor Gillet-Riga SPRL. Gillet-Riga SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Gillet-Riga SPRL. Leave a respond for Gillet-Riga SPRL. Gillet-Riga SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Gillet-Riga SPRL op de google maps. Adres en contacten Gillet-Riga SPRL
Location of Gillet-Riga SPRL on the google maps. Address and contacts of Gillet-Riga SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Gillet-Riga SPRL Gillet-Riga SPRL: CHRISTIAENS ANDRE & JEAN | G.B.M. SA | Ecole de Musique Tchaikovsky ASBL | Depré P | Maverick

Other related companies as Gillet-Riga SPRL: CHRISTIAENS ANDRE & JEAN | G.B.M. SA | Ecole de Musique Tchaikovsky ASBL | Depré P | Maverick

Gillet-Riga SPRL is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio Liège 1 (Angleur), België. De volledige naam van het bedrijf is Gillet-Riga SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07318786621. Het bedrijf Gillet-Riga SPRL bevindt zich op het adres: Rue de la Vaussale 3,4031. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 893,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 437,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Gillet-Riga SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Gillet-Riga SPRL is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Gillet-Riga SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Gillet-Riga SPRL, openstaande posities, locatie van Gillet-Riga SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Gillet-Riga SPRL is a company, that was registered 2005 in Liège 1 (Angleur) region, Belgium. Full name of company is Gillet-Riga SPRL, company assigned to the tax number BE07318786621. The company Gillet-Riga SPRL is located at the address: Rue de la Vaussale 3,4031. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 893,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 437,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Gillet-Riga SPRL were not found.
The main activity of Gillet-Riga SPRL is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Gillet-Riga SPRL is not available. You also can look at reviews of Gillet-Riga SPRL, open positions, location of Gillet-Riga SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Gillet-Riga SPRL, Liège 1 (Angleur): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Gillet-Riga SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Gillet-Riga SPRL, Liège 1 (Angleur): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Gillet-Riga SPRL, employees, financial statistics.