CUISINES ROBERFROID

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • CUISINES ROBERFROID
Private companiesCoal Mining • CUISINES ROBERFROID

Contactgegevens CUISINES ROBERFROID: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CUISINES ROBERFROID: address, phone, fax, email, website, opening hours

CUISINES ROBERFROID

Regio (region): Ciney, België

Adres (address): Rue des Stations 16A,5590, België

Telefoon (phone): 083 21 77 63 083 21 77 63

Fax (fax): 083 21 77 64 083 21 77 64

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CUISINES ROBERFROID: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CUISINES ROBERFROID"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CUISINES ROBERFROID"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CUISINES ROBERFROID, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CUISINES ROBERFROID. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CUISINES ROBERFROID, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CUISINES ROBERFROID. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CUISINES ROBERFROID
Products information CUISINES ROBERFROID

BTW identificatienummer (tax): BE08080963134
Ondernemingsnummer: 1627319335
Hoofdstad (capital): 986,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 245,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2000
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in CUISINES ROBERFROID zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CUISINES ROBERFROID
(Get full report from official database of BE for CUISINES ROBERFROID)

Aanvulling soorten activiteiten voor CUISINES ROBERFROID
Addition kinds of activities for CUISINES ROBERFROID

265299. Installatie kartonnen dozen, niet inbegrepen | Setup paperboard boxes, nec
17520000. Vloeren leggen en vloeren | Floor laying and floor work, nec
20910314. Vis, gezouten | Fish, salted
22590200. Handdoeken, washandjes en vaatdoeken: breien | Towels, washcloths, and dishcloths: knit
35419901. Centreren machines | Centering machines
38250211. Functiegeneratoren | Function generators
50210202. dressers | Dressers
73590101. Verhuur van tapijt en stoffering | Carpet and upholstery cleaning equipment rental

Werken bij CUISINES ROBERFROID: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CUISINES ROBERFROID: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CUISINES ROBERFROID. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CUISINES ROBERFROID. Looking for open vacancies in other companies

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Herentals – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Kinepolis Hasselt Student Schoonmaak (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: National Retail Unit

    Type: Studentenjob

    Voor Kinepolis Hasselt zoeken we een werkwillige student om de schoonmaakploeg te versterken. Je helpt mee met de schoonmaak van de shop, de foyer, inkomhal, de zalen etc. Je werkt aan een hoog tempo en hebt het zelf graag steeds spik en span. Je werkt tijdens het academiejaar: wekelijks op zaterdag en/of zondag, een dag in de week extra (maandag en/of vrijdag) is zeker een pluspunt. Tijdens vakantieperiodes werk je ook tijdens weekdagen, afhankelijk wat lukt met jouw agenda. Je bent een vroege vogel. Immers, de werktijden zijn telkens van 6h30-13h en hier deins jij niet voor terug.

  • Jobstudent verpleegkunde - consultatie cardiologie (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Az Damiaan

    Type: Studentenjob

    Ben je bezig met je opleiding verpleegkunde ? Ben je geslaagd voor je tweede of derde jaar ? Heb je zin om je reeds opgedane kennis toe te passen in het werkveld? Az Damiaan is nog op zoek naar een jobstudent voor de kerstvakantie! Functie Je voert verpleegkundige handelingen uit op de consultatie cardiologie. Je onthaalt patiënten, verzorgt administratieve taken en assisteert bij fietsproeven ed.

  • Sales Promotor | Kobo (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HAMILTON BRIGHT

    Type: Studentenjob

    Ben jij een boekenlover? Ben jij een geboren verkoper? Aarzel dan zeker niet om verder te lezen! Voor Kobo zijn we op zoek naar enthousiaste Promotoren die de verkoop van de e-readers een boost willen geven. Aan de hand van demonstraties op de winkelvloer laat je potentiële klanten kennis maken met het merk en de producten. Je toont hoe de e-readers werken, geeft hier informatie over en beantwoordt de vragen van de klanten.

  • Student telefonie (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf regio Zele zijn we op zoek naar een student gedurende 1 week ( of enkele opeenvolgende dagen naargelang beschikbaarheid ) om telefonische prospectie en opvolging te doen. Database aanleggen en juiste contactpersonen kunnen detecteren Telefonisch het bedrijf voorstellen Specifieke actie voorstellen Afspraak maken / voorstellingsmail doorsturen / cataloog opsturen Gemaakte afspraken opvolgen Offertes opmaken en doorsturen

  • VERPLEEGKUNDIGE (INGOOIGEM)

    Regio: INGOOIGEM

    Bedrijf: WIELANT

    Type: Vaste Job

    U kan bij ons aan de slag als verpleegkundige. U zult meewerken aan de uitbouw van de werking van ons woonzorgcentrum. U zult een steentje bijdragen aan de verpleging en verzorging van onze bewoners. Indien u reageert oponze vacature, zullen de gegevens die u ons bezorgd enkel door de belanghebbenden bekeken en nooit langer dan 6 maanden bewaard worden na het opsturen van deze gegevens.

  • Landbouwhelper Varkens- en melkveehouderij (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Werkers

    Type: Vaste Job

    Je wordt ingezet voor een veelheid aan taken op landbouwbedrijven, voornamelijk in de varkens- en melkveehouderij in Limburg. Wanneer onze leden (boeren en tuinders) door omstandigheden er even niet in slagen hun bedrijf draaiende te houden, neem jij het werk over. Vanuit je verworven praktijkervaring verzorg je hun bedrijf alsof het jouw eigen bedrijf is. Hiernaast behoren ook routineopdrachten als stalreiniging tot je takenpakket. Je voert de courante werkzaamheden altijd zelfstandig uit.

  • Freelance docent 'administratief bediende' (locatie: Roeselare) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. Op dit moment zijn we op zoek naar een docent met een passie voor administratie. Ben jij gebeten door adminstratie en heb je de nodige didactische kwaliteiten? Dan ben jij de docent naar wie we op zoek zijn! Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring (als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep). Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring in het bedrijfsleven en foutloos Nederlands spreken en schrijven. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

  • Flexijob McDonald's Middagshift (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: McDonald's Kortrijk

    Type: Flexijob

    Ben je een sociale persoon die er alles aan doet om onze klant als koning te bedienen? Dan ben jij de persoon waar wij naar op zoek zijn! Na een grondige opleiding kun je helemaal zelfstandig aan de slag in de servicezone of de productiezone van ons restaurant. We zoeken mensen die minstens 10 uur per week kunnen werken, dit op weekdagen, tussen 11u en 14u, eventueel aangevuld met avonduren in het weekend (vrijdag-, zaterdag-, zondagavond) Indien u niet beschikbaar bent in de week 's middags, gelieve niet op deze vacature te reageren.

  • flexijob afwas (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: D'AFSPRAAK

    Type: Flexijob

    verzorgen van het vaatwerk

  • Bijverdienste Allround medewerker Bruno Foodcorner Houthalen (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: G&A

    Type: Flexijob

    •Broodjes beleggen, gerechten bakken of opwarmen, pizza’s en salades bereiden •Bedienen van dranken en gerechten aan de toogbank •Kassaverrichtingen doen (innen van geld, cash of via bankkaart; geld teruggeven) •Aanvullen van rekken met producten/ Etikettering en aanduiding van producten •Informeren over klanten-, -spaar- en tankkaarten •De werkplek organiseren en onderhouden •Toezicht op het tankstation

  • Kamermeisje (jongen) - EXTRA (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: TER BRUGHE

    Type: Flexijob

    Wij zijn altijd op zoek naar extra's voor op zaterdag, zondag en feestdagen. Je helpt met klaarzetten en aanvullen van het ontbijtbuffet, tafels afruimen en afwassen. Je staat ook in voor het schoonmaken van de kamers en gemeenschappelijke delen. Kennis van het Nederlands is essentieel .

Zoek naar antwoorden van CUISINES ROBERFROID in sociale netwerken
Look for responds of CUISINES ROBERFROID in social networks

Lees alle opmerkingen voor CUISINES ROBERFROID. Laat een reactie achter voor CUISINES ROBERFROID. CUISINES ROBERFROID bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CUISINES ROBERFROID. Leave a respond for CUISINES ROBERFROID. CUISINES ROBERFROID on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CUISINES ROBERFROID op de google maps. Adres en contacten CUISINES ROBERFROID
Location of CUISINES ROBERFROID on the google maps. Address and contacts of CUISINES ROBERFROID

Andere gerelateerde bedrijven als come CUISINES ROBERFROID CUISINES ROBERFROID: Deprez Construct NV | Jo. mode | Lion (Le) SA | Fipebel BVBA | MG Information Systems

Other related companies as CUISINES ROBERFROID: Deprez Construct NV | Jo. mode | Lion (Le) SA | Fipebel BVBA | MG Information Systems

CUISINES ROBERFROID is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio Ciney, België. De volledige naam van het bedrijf is CUISINES ROBERFROID, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08080963134. Het bedrijf CUISINES ROBERFROID bevindt zich op het adres: Rue des Stations 16A,5590. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 986,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 245,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in CUISINES ROBERFROID zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CUISINES ROBERFROID is Steenkoolmijnen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CUISINES ROBERFROID is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CUISINES ROBERFROID, openstaande posities, locatie van CUISINES ROBERFROID op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

CUISINES ROBERFROID is a company, that was registered 2000 in Ciney region, Belgium. Full name of company is CUISINES ROBERFROID, company assigned to the tax number BE08080963134. The company CUISINES ROBERFROID is located at the address: Rue des Stations 16A,5590. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 986,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 245,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in CUISINES ROBERFROID were not found.
The main activity of CUISINES ROBERFROID is Coal Mining, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of CUISINES ROBERFROID is not available. You also can look at reviews of CUISINES ROBERFROID, open positions, location of CUISINES ROBERFROID on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over CUISINES ROBERFROID, Ciney: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CUISINES ROBERFROID, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CUISINES ROBERFROID, Ciney: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CUISINES ROBERFROID, employees, financial statistics.