Briffoz Style Europe SPRL

Particuliere bedrijvenPijpleidingen, behalve aardgas • Briffoz Style Europe SPRL
Private companiesPipelines, Except Natural Gas • Briffoz Style Europe SPRL

Contactgegevens Briffoz Style Europe SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Briffoz Style Europe SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Briffoz Style Europe SPRL

Regio (region): Malmedy, België

Adres (address): Rue Jean-Hubert Cavens 25,4960, België

Telefoon (phone): 080 33 05 48 080 33 05 48

Fax (fax): 080 33 05 48 080 33 05 48

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Briffoz Style Europe SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Briffoz Style Europe SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Briffoz Style Europe SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Briffoz Style Europe SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Briffoz Style Europe SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Briffoz Style Europe SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Briffoz Style Europe SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Briffoz Style Europe SPRL
Products information Briffoz Style Europe SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE01016204833
Ondernemingsnummer: 8227355957
Hoofdstad (capital): 529,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 732,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2006
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Briffoz Style Europe SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Briffoz Style Europe SPRL
(Get full report from official database of BE for Briffoz Style Europe SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Briffoz Style Europe SPRL
Addition kinds of activities for Briffoz Style Europe SPRL

142999. Gebroken en gebroken steen, nec, nec | Crushed and broken stone, nec, nec
14790101. Oker mijnbouw | Ocher mining
44820000. Ferries | Ferries
72159903. Wasserette, munteenheid | Laundry, coin-operated
73529901. Ongeldige levering van leveringen | Invalid supplies rental
91110401. Uitvoerende vestigingen, federale overheid | Executive offices, federal government

Werken bij Briffoz Style Europe SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Briffoz Style Europe SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Briffoz Style Europe SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Briffoz Style Europe SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • ploegleider / ploegchef vaste nacht in Harelbeke (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: SYNERGIE KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    je krijgt de leiding toevertrouwd over een ploeg van ongeveer 10 mensen je bent nauw betrokken bij de organisatie van uw ploeg en de afdeling je denkt actief mee over hoe de organisatie kan verbeterd worden Je keurt kwaliteiten goed, volgt rendementen op en doet voorstellen ter verbetering ervan je rapporteert aan het afdelingshoofd en werkt nauw samen met uw collega ploegleiders

  • Huishoudelijke Hulp Deerlijk (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: ASAP HOME SERVICE KORTRIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp ondersteun je gezinnen in hun huishoudelijke taken. Voor een gezin in Deerlijk zoeken wij een gemotiveerde huishoudhulp met oog voor detail.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Heist-op-den-Berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Heist-op-den-Berg

    Type: Dienstenchequebaan

    Is schoonmaken je passie? Dan zit je bij ons op de juiste plaats! Onze particulieren staan te popelen om hun huistaken aan je toe te vertrouwen. Deze taken bestaan uit schoonmaken van de woning, wassen en strijken, af en toe kleine boodschapjes doen, ramen wassen,...

  • Poetsmedewerker (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: ASCHKA

    Type: Dienstenchequebaan

    Je wordt ingezet om te gaan poetsen/schoonmaken bij particulieren: vensters wassen, afstoffen, dweilen of schuren, stofzuigen, soms auto's wassen, kasten uitkuisen, ...

  • Student Administratief bediende (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: Tempo-Team Ninove 2

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel regio Geraardsbergen zoeken wij een student die wekelijks 3 tot 4 dagen kan helpen in de administratie. Hierbij zal je inputwerk verrichten & kom je in contact met de website.

  • JOBSTUDENT POETSTEAM (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: S&R Olympia

    Type: Studentenjob

    Eerst en vooral ben je verantwoordelijk voor de schoonmaak en het onderhoud van het centrum om de netheid en veiligheid van de bezoekers te garanderen. Na het volgen van diverse opleidingen ben je verantwoordelijk voor het juiste gebruik van producten, onderhoudsmachines en poetsschema’s en procedures. Je past de (nood)procedures, indien nodig, toe en je neemt regelmatig deel aan georganiseerde oefenmomenten Verder zet je in op veiligheid door suggesties te geven aan de zwembadcoördinator om de netheid en veiligheid van het centrum te verhogen. Verder rapporteer je aan de centrumcoördinator, die op haar beurt rapporteert aan de centrummanager. Je neemt regelmatig deel aan teamvergaderingen om de werking van het centrum te optimaliseren. Een 6-dagen werkweek en een variabel uurrooster vormen geen problemen voor jou. Je altijd in het bezit van een loper die toegang geeft tot alle ruimtes binnen het gebouw en de diverse lockers. Jij bent dan ook diegene die het centrum mee uitbouwt tot een zalige ontspanningsplek voor al onze bezoekers!

  • Vertegenwoordiger / Verkoper (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: PRIBON

    Type: Studentenjob

    We zoeken een mondig & joviaal iemand die onze producten (kassa- en bancontact rollen) gaat voorstellen aan horecazaken en winkeliers. Zit verkopen in je bloed en ben jij resultaatgericht? Je werkt 4u tot 8u per week wanneer dit schikt naar jouw agenda (binnen de maten van het mogelijke).

  • telenet techniekers gezocht (Regio Menen-Wevelgem)

    Regio: Regio Menen-Wevelgem

    Bedrijf: TELE-IN COMPANY

    Type: Vaste Job

    We zoeken kandidaten voor telenet als functie telecom installateur.

  • Kandidaat zaakverantwoordelijke Dreamland regio Tienen-Tongeren (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: DREAMLAND TIENEN

    Type: Vaste Job

    Als kandidaat zaakverantwoordelijke leer je alle taken en de winkel door en door kennen. Tijdens je opleidingstraject leer je eerst alle taken en verantwoordelijkheden van een bediende verkoper. Eens je die taken goed onder de knie hebt, krijg je meer en meer verantwoordelijkheden. Met de nodige begeleiding en ondersteuning. Je doorloopt meerdere functies. Zo ontwikkel je inzicht in de winkel en leer je de organisatie van de winkel volledig te begrijpen. Als je zaakverantwoordelijke bent, draag je de eindverantwoordelijkheid over je winkel. Je staat o.a. in voor de planning en de organisatie van die winkel. Zo zorg je ervoor dat je medewerkers en de beschikbare middelen zo goed mogelijk ingezet worden. Je staat aan het hoofd van een ondersteunend team dat je coacht en motiveert. Voor hen ben je het eerste aanspreekpunt. En je staat open voor hun mening en feedback. Je team doet de operationele opvolging van de winkel terwijl jij instaat voor het people management. Je delegeert de juiste taken naar je verantwoordelijken. Zo kunnen zij zich ontwikkelen en meewerken aan de doelstellingen die je op korte en lange termijn samen met je team wil realiseren. Je creëert een aangenaam werkkader, zodat iedereen van het team zich goed voelt bij de werkwijze en bij zijn eigen taakinhoud. Je implementeert het personeelsbeleid in je filiaal. Waar nodig stuur je bij en los je samen met je team problemen op een constructieve manier op. Daarnaast organiseer je jouw filiaal en realiseer je doelstellingen op het vlak van zakencijfer, productiviteit en loonkost. Je bent het gezicht van Dreamland in je buurt en draagt de missie en waarden van Colruyt Group uit. Je stelt de werking van je filiaal kritisch in vraag en evalueert die. Je neemt zowel intern als extern initiatieven in het kader van de langetermijnstrategie. Ook op commercieel vlak ben jij verantwoordelijk. Je vindt klantvriendelijkheid en veiligheid belangrijk en zorgt dat je team dat ook vindt.

  • Natuurlijk gezond consulent (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: NATUURLIJK GEZOND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Natuurlijk gezond is klaar om uit te breiden! Wilt u graag een eigen bedrijf in de gezondheidssector beginnen of uw bestaande activiteit uitbreiden? Natuurlijk gezond zoekt iemand die graag met therapeutische etherische oliën aan de slag gaat. Voorkennis over etherische oliën is niet noodzakelijk. U wordt door ons begeleid en we leren u alles wat nodig is om uw eigen gezondheidsbedrijf succesvol op te starten. Ik heb momenteel plaats in mijn agenda om 2 personen intensief te begeleiden, dus ik kies uit de geïnteresseerden de meest gemotiveerde personen uit om intensief te begeleiden. Uiteraard kan u ook mee op de kar springen indien u niet bij deze hoort of het wat rustiger aan wil doen, maar dan zal u op een aan uw tempo en inzet aangepast schema begeleid worden. Laat dit u dus niet afschrikken. Uw inkomsten hangen volledig van uw eigen inspanningen af. Uiteraard doen we er samen alles aan om u succesvol te maken, wat ook zeker gaat lukken als u zich voluit hierachter zet. Heeft u interesse,? Stuur dan geheel vrijblijvend een mailtje met wat informatie over jezelf en je motivatie naar [email protected] bel me op het nummer 0479 812 892 Ken je iemand die volledig in dit profiel past? Stuur deze vacature door. Alvast bedankt! Lindsey

  • BIJVERDIENSTE Ziekenhuisverpleegkundigen (Brugge) - Zelfstandige basis (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze klant, ziekenhuis te Brugge en wij zijn op zoek naar verpleegkundigen (zowel A1 en A2) die willen bijwerken op interimbasis. We schakelen je in voor voornamelijk korte opdrachten, op basis van jouw voorkeuren (vroege, late, dag, nacht, weekend, ...) en beschikbaarheid. Je komt terecht in de wervingsreserve en bellen je op van zodra er opdrachten binnenkomen!

  • Sollicitatiedag Schoonmaak burelen regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    ISS Facility Services, de grootste dienstverlener van België, zoekt schoonmaaktalenten regio Roeselare voor bedrijven, ziekenhuizen, rusthuizen,... Misschien is dit iets voor jou? Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

Zoek naar antwoorden van Briffoz Style Europe SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Briffoz Style Europe SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Briffoz Style Europe SPRL. Laat een reactie achter voor Briffoz Style Europe SPRL. Briffoz Style Europe SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Briffoz Style Europe SPRL. Leave a respond for Briffoz Style Europe SPRL. Briffoz Style Europe SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Briffoz Style Europe SPRL op de google maps. Adres en contacten Briffoz Style Europe SPRL
Location of Briffoz Style Europe SPRL on the google maps. Address and contacts of Briffoz Style Europe SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Briffoz Style Europe SPRL Briffoz Style Europe SPRL: Nelissen Briqueteries | JOMY SA | Elpers NV | Aquaplan C/O Atab | papapizza

Other related companies as Briffoz Style Europe SPRL: Nelissen Briqueteries | JOMY SA | Elpers NV | Aquaplan C/O Atab | papapizza

Briffoz Style Europe SPRL is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio Malmedy, België. De volledige naam van het bedrijf is Briffoz Style Europe SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01016204833. Het bedrijf Briffoz Style Europe SPRL bevindt zich op het adres: Rue Jean-Hubert Cavens 25,4960. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 529,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 732,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Briffoz Style Europe SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Briffoz Style Europe SPRL is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Briffoz Style Europe SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Briffoz Style Europe SPRL, openstaande posities, locatie van Briffoz Style Europe SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Briffoz Style Europe SPRL is a company, that was registered 2006 in Malmedy region, Belgium. Full name of company is Briffoz Style Europe SPRL, company assigned to the tax number BE01016204833. The company Briffoz Style Europe SPRL is located at the address: Rue Jean-Hubert Cavens 25,4960. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 529,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 732,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Briffoz Style Europe SPRL were not found.
The main activity of Briffoz Style Europe SPRL is Pipelines, Except Natural Gas, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Briffoz Style Europe SPRL is not available. You also can look at reviews of Briffoz Style Europe SPRL, open positions, location of Briffoz Style Europe SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Briffoz Style Europe SPRL, Malmedy: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Briffoz Style Europe SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Briffoz Style Europe SPRL, Malmedy: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Briffoz Style Europe SPRL, employees, financial statistics.