ABRACADABRA NEW TRANSISTORS SPRL

Particuliere bedrijvenPrinting, Publishing en Allied Industries • ABRACADABRA NEW TRANSISTORS SPRL
Private companiesPrinting, Publishing and Allied Industries • ABRACADABRA NEW TRANSISTORS SPRL

Contactgegevens ABRACADABRA NEW TRANSISTORS SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ABRACADABRA NEW TRANSISTORS SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

ABRACADABRA NEW TRANSISTORS SPRL

Regio (region): Brussel (Etterbeek), België

Adres (address): Grote Haagstraat 22,1040, België

Telefoon (phone): 02 736 55 73; 02 736 75 75 02 736 55 73; 02 736 75 75

Fax (fax): +32 (15) 802-40-20 +32 (15) 802-40-20

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ABRACADABRA NEW TRANSISTORS SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ABRACADABRA NEW TRANSISTORS SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ABRACADABRA NEW TRANSISTORS SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ABRACADABRA NEW TRANSISTORS SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ABRACADABRA NEW TRANSISTORS SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ABRACADABRA NEW TRANSISTORS SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ABRACADABRA NEW TRANSISTORS SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ABRACADABRA NEW TRANSISTORS SPRL
Products information ABRACADABRA NEW TRANSISTORS SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE03078338623
Ondernemingsnummer: 2471618652
Hoofdstad (capital): 733,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 122,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2012
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in ABRACADABRA NEW TRANSISTORS SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ABRACADABRA NEW TRANSISTORS SPRL
(Get full report from official database of BE for ABRACADABRA NEW TRANSISTORS SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor ABRACADABRA NEW TRANSISTORS SPRL
Addition kinds of activities for ABRACADABRA NEW TRANSISTORS SPRL

515400. Vee | Livestock
17110102. Boiler instelling contractor | Boiler setting contractor
26790702. Golfkarton: gemaakt van aangekocht materiaal | Corrugated paper: made from purchased material
27320200. Boeken, afdrukken en binden | Books, printing and binding
35560106. Melkmachines, gecondenseerd en verdampt | Milk machinery, condensed and evaporated
35899907. Zandstralen apparatuur | Sandblasting equipment
35999908. Benzine filters, interne verbrandingsmotor, behalve auto | Gasoline filters, internal combustion engine, except auto
36770100. Elektronische transformatoren | Electronic transformers
52610202. Fonteinen, buiten | Fountains, outdoor

Werken bij ABRACADABRA NEW TRANSISTORS SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ABRACADABRA NEW TRANSISTORS SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ABRACADABRA NEW TRANSISTORS SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ABRACADABRA NEW TRANSISTORS SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier, vaste late (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Functie : ° ontvangst nemen en stockeren van grondstoffen ° verzendklaarmaken van orders ° zendnota's aanmaken ° laad- en loswerk uitvoeren ° kwaliteitscontrole ° stockbeheer

  • VOLVO TRUCKS werft aan! (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Volvo Trucks in Oostakker zoekt bedreven productiemedewerkers m/v om in twee ploegen aan de slag te gaan. Heb je een sterke interesse in de auto-industrie? En ben je op zoek naar een verrijkende job in de productie? Dan is dit jouw kans!

  • Team Coach Callcenter te Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een callcenter te Hasselt zijn we op zoek naar een team leader Taken: call agents aansturen om hun sales speech aan de telefoon te optimaliseren call agents bijstaan bij het invullen van excelfiles en/of CRM systemen scripten voor telefonische prospectie opmaken voor diverse projecten juiste adressen selecteren uit database waarop telefonische prospectie kan uitgevoerd wordenProjecten telefonische prospectie: b-t-b telefonische prospectie = vastleggen van afspraken zeer diverse projecten in de volgende sectoren: software, automotive, diensten, kleding, olie, pharma,...

  • Hulpmonteur M/V (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: ADECCO BORNEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij de hulpmonteur M/V die wij zoeken? Voor een bedrijf te Hamme zoeken we een hulpmonteur / helper modelmaker. Taakomschrijving: Herstellen van bestaande modellen aan de hand van mondelinge en/of schriftelijke instructies van de meestergast en/of de technologie-afdeling. Het op plaat zetten van de toegeleverde modellen. Dagelijkse werkzaamheden: Monteren van toegeleverde modellen op een modelplaat met gietsysteem; Noodzakelijke herstellingen aan bestaande modellen en kerndozen uitvoeren; Ombouwen van bestaande modellen en kerndozen naar de nieuwe machines; Het verwijderen van vormmodellen om modelplaten vrij te maken; Uithalen en schikken van de modellen voor de planning; Plaatsen van kernfilters in kerndozen; Het aanbrengen van een gietdatum op modellen; Opbergen van koelblokken; Bedienen van de freesmachine. Occasionele werkzaamheden: Bijhouden van de gepresteerde uren per model; Aanmaken van volledig nieuwe eenvoudige modellen kunststof voor gebruik in gieterij; Ophalen en wegbrengen van modellen uit het magazijn; Nameten van bestaande modellen.

  • Projectleider (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als projectleider regio Gent zal je volgende taken uitvoeren: Je zorgt zelfstandig voor de integrale werfvoorbereiding. Dit gaat van de planningen opmaken bestek door en door kennen materiaal ? materieellijsten opstellen? Het aansturen op de werf van eigen arbeiders en ploegbazen onderaannemers? Je zorgt in dit segment ook voor de opvolging van de onderaannemers en eventuele bijsturingen waar nodig. Naar medewerkers toe volg je de ziekte en eventuele arbeidsongevallen op je signaleert tijdige problemen en bewaakt de positieve werksfeer Het enthousiast deelnemen aan werfvergaderingen Zoeken naar oplossingen alternatieve werkmethodes nieuwe technieken en innovaties Correct budgetbeheer: je bent verantwoordelijk voor het financieel resultaat van de toegewezen werven

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Kiewit (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Thuishulp (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: INPRO

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij op zoek naar een dankbare job ? Bij gezinnen thuis ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van huishoudelijke taken: Schoonmaak van de woning. Wassen en strijken. Bereiden van maaltijden. Boodschappen doen. Kortom, een heel afwisselende job! Je zorgt ervoor dat de gezinnen meer vrije tijd krijgen waardoor jouw werk steeds meer en meer onmisbaar wordt!

  • Enthousiaste Thuishulp regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: PLUS HOME services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Mobiele Huishoudhulp regio Limburg (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Itzu Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Itzu Home is een door Sodexo erkende onderneming die werknemers in dienst neemt om huishoudelijk werk uit te voeren bij particulieren. Wij dragen kwaliteit, service en betrouwbaarheid hoog in het vaandel. Ons bedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een vaste waarde op de markt. Momenteel zijn wij op zoek naar een mobiele huishoudhulp. Als mobiele huishoudhulp vervang je vaste huishoudhulpen bij afwezigheid en verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bent zeer flexibel op vlak van werkuren. Je hebt relevante ervaring in de schoonmaaksector en hebt een grondige kennis van schoonmaaktechnieken. Je drukt je zeer goed uit in het Nederlands en bent klantvriendelijk. Je bent sociaal vaardig en legt gemakkelijk contact. Daarenboven ben je in het bezit van een rijbewijs B. Je bent discreet en kan zelfstandig werken. Onverwachte wijzigingen in de planning vormen voor jou geen probleem.

  • GEZOCHT: STUDENT ZORGKUNDIGE/schoonmaak REGIO TIELT (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Studentenjob

    Voor een privé residentie gelegen te Tielt, zijn wij op zoek naar een student zorgkundige/schoonmaakster die nog kan werken in augustus en september. Je biedt een kwaliteitsvolle dienstverlening zodat het welzijn en de gezondheid van de residenten maximaal gevrijwaard wordt. Je helpt de residenten te stimuleren bij activiteiten, je observeert en houdt toezicht, je staat in voor de veiligheid van de senioren, je staat ook in voor de orde op de flats, opschik van de bedden, bedeling van de kledij van de bewoners etc.

  • Inpak(st)er(s) gezocht! (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Werfreserve

    Je zal een uitgebreid takkenpakket hebben waaronder het bedienen van de chocolade lijn, het verpakken van de confiserie artikelen, onderhoud en proper houden van de productie, machines en materieel.

  • Barmedewerker I Flexi (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: THE LAB GAME CONCEPT

    Type: Flexijob

    Als horecamedewerker bedien jij je gasten en sta je achter de bar. Je benadert gasten altijd op een enthousiaste en positieve manier. Je staat altijd op het juiste moment klaar om ze te helpen. De passievolle uitvoering van jouw functie zorgt er voor dat de klant optimaal van het bezoek kan genieten. Met jouw klantgerichte instelling en enthousiasme verleen jij een uitstekende klantenservice. Jij kent het assortiment en anticipeert op de behoefte van de klant. Vanzelfsprekend zorg jij voor een perfecte presentatie van de producten en een schone, nette werkomgeving. Bij The Lab vind je medewerkers met passie voor de producten en liefde voor het vak. Deel jij deze passie en ben je in staat om deze over te brengen op onze gasten? Werk je het liefst in teamverband en draag je graag bij aan een leuke werkomgeving? Ben je representatief, proactief, stressbestendig en beschik je over goede communicatieve en sociale vaardigheden? Ben je een teamplayer en flexibel met betrekking tot je uren en beschikbaarheid? Dan is deze baan wellicht iets voor jou!

Zoek naar antwoorden van ABRACADABRA NEW TRANSISTORS SPRL in sociale netwerken
Look for responds of ABRACADABRA NEW TRANSISTORS SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor ABRACADABRA NEW TRANSISTORS SPRL. Laat een reactie achter voor ABRACADABRA NEW TRANSISTORS SPRL. ABRACADABRA NEW TRANSISTORS SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ABRACADABRA NEW TRANSISTORS SPRL. Leave a respond for ABRACADABRA NEW TRANSISTORS SPRL. ABRACADABRA NEW TRANSISTORS SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ABRACADABRA NEW TRANSISTORS SPRL op de google maps. Adres en contacten ABRACADABRA NEW TRANSISTORS SPRL
Location of ABRACADABRA NEW TRANSISTORS SPRL on the google maps. Address and contacts of ABRACADABRA NEW TRANSISTORS SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come ABRACADABRA NEW TRANSISTORS SPRL ABRACADABRA NEW TRANSISTORS SPRL: Hanson Aggregates Belgium NV | LEMAL ANCIA ETS | D.A.G. Dienstencentrum, Administratie en Gegevensbeheer | Emporio Med | Maintasc bvba

Other related companies as ABRACADABRA NEW TRANSISTORS SPRL: Hanson Aggregates Belgium NV | LEMAL ANCIA ETS | D.A.G. Dienstencentrum, Administratie en Gegevensbeheer | Emporio Med | Maintasc bvba

ABRACADABRA NEW TRANSISTORS SPRL is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio Brussel (Etterbeek), België. De volledige naam van het bedrijf is ABRACADABRA NEW TRANSISTORS SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03078338623. Het bedrijf ABRACADABRA NEW TRANSISTORS SPRL bevindt zich op het adres: Grote Haagstraat 22,1040. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 733,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 122,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in ABRACADABRA NEW TRANSISTORS SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ABRACADABRA NEW TRANSISTORS SPRL is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ABRACADABRA NEW TRANSISTORS SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ABRACADABRA NEW TRANSISTORS SPRL, openstaande posities, locatie van ABRACADABRA NEW TRANSISTORS SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ABRACADABRA NEW TRANSISTORS SPRL is a company, that was registered 2012 in Brussel (Etterbeek) region, Belgium. Full name of company is ABRACADABRA NEW TRANSISTORS SPRL, company assigned to the tax number BE03078338623. The company ABRACADABRA NEW TRANSISTORS SPRL is located at the address: Grote Haagstraat 22,1040. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 733,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 122,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in ABRACADABRA NEW TRANSISTORS SPRL were not found.
The main activity of ABRACADABRA NEW TRANSISTORS SPRL is Printing, Publishing and Allied Industries, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ABRACADABRA NEW TRANSISTORS SPRL is not available. You also can look at reviews of ABRACADABRA NEW TRANSISTORS SPRL, open positions, location of ABRACADABRA NEW TRANSISTORS SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ABRACADABRA NEW TRANSISTORS SPRL, Brussel (Etterbeek): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ABRACADABRA NEW TRANSISTORS SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ABRACADABRA NEW TRANSISTORS SPRL, Brussel (Etterbeek): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ABRACADABRA NEW TRANSISTORS SPRL, employees, financial statistics.