MENAGERIE (DE)

Contactgegevens MENAGERIE (DE): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MENAGERIE (DE): address, phone, fax, email, website, opening hours

MENAGERIE (DE)

Regio (region): Aalst, België

Adres (address): Leo de Béthunelaan 45,9300, België

Telefoon (phone): 053 78 69 39 053 78 69 39

Fax (fax): 053 70 79 96 053 70 79 96

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MENAGERIE (DE): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MENAGERIE (DE)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MENAGERIE (DE)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MENAGERIE (DE), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MENAGERIE (DE). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MENAGERIE (DE), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MENAGERIE (DE). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MENAGERIE (DE)
Products information MENAGERIE (DE)

BTW identificatienummer (tax): BE04346160888
Ondernemingsnummer: 1709167480
Hoofdstad (capital): 816,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 389,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2007
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in MENAGERIE (DE) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MENAGERIE (DE)
(Get full report from official database of BE for MENAGERIE (DE))

Aanvulling soorten activiteiten voor MENAGERIE (DE)
Addition kinds of activities for MENAGERIE (DE)

01310000. Katoen | Cotton
14790201. Marcasite mijnbouw | Marcasite mining
22539905. Wristlets, breien | Wristlets, knit
24990806. Potlood latten, hout | Pencil slats, wood
35540000. Papierindustrie machines | Paper industries machinery
36410107. Lampen, gloeilampen, elektrisch | Lamps, incandescent filament, electric
39999935. Zeepautomaten | Soap dispensers
59619923. Vrouwenkleding, postorder | Women's apparel, mail order

Werken bij MENAGERIE (DE): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MENAGERIE (DE): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MENAGERIE (DE). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MENAGERIE (DE). Looking for open vacancies in other companies

  • Directeur (m/v) (B6-B7) (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: OCMW MENEN

    Type: Vervanging brugpensioen

    Leiding opnemen en eindverantwoordelijke voor de werking van de dag‐ enwoonondersteuning.  De visie, missie en doelstellingen van de voorziening en het OCMW nastreven en in de praktijk brengen.  Rechtstreeks leiding geven aan het personeel van niveau B en 2de evaluator zijn van volgende personeelsleden: de begeleiders, administratie en onderhoud.  Coachend leiderschap.  Komt periodiek samen met het leidinggevend team bestaande uit de medewerkers op Bniveau.  Maakt actief deel uit van de zorgstaf van het IVA en treedt daar op voor de voorziening.  Proactief de werking binnen de voorziening in goede banen leiden en inspelen op noden en behoeften, innovatief ondernemen.

  • Kok (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een zaak in regio Waregem zijn we op zoek naar een kok. Je komt terecht in een klein, maar ervaren team. Je bent mede-verantwoordelijk voor het reilen en zelen in de keuken. Als rechterhand van chef-kok sta je in voor de voorbereidingen in de keuken, het kruiden van eten, vlees en vis bereiden, het dresseren van de borden,… Je stelt menu’s op en je doet bestellingen.

  • bakker (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als gemotiveerde bakker heb je interesse in de ambachtelijke banketbakkerij. Zo zal je dagelijks instaan voor het vervaardigen van brood, grondstoffen afwegen, recepten aanpassen, bak controles uitvoeren, kwaliteitscontroles leveren en waken op de orde en netheid binnen de werkplaats. Je streeft mee naar tevredenheid, hygiëne en laat creativiteit de vrije loop.

  • Huishoudhulp Dienstencheques Oud-Heverlee (M/V) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Leuven

    Type: Dienstenchequebaan

    Momenteel zijn we op zoek naar huishoudelijke hulpen in het kader van de dienstencheques voor de regio Overijse - Leuven - Je staat in voor huishoudelijke taken bij mensen thuis; - Jouw taken kunnen zijn: poetsen, strijken, wassen, koken, kleine boodschappen doen; - Er wordt voor jou een rooster op maat gemaakt, rekening houdend met uren en dagen die voor jou passen.

  • DRINGEND: Exclusieve Huishoudhulp te Lembeke (M/V), 10u/week (LEMBEKE)

    Regio: LEMBEKE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor een gastgezin wonende te Lembeke zoeken we een exclusieve huishoudhulp voor 8u/week. Doordat je meerdere uren bij je gastgezin over de vloer komt, ben je als het ware hun 'reddende engel' wat betreft hun huishouden: poetsen, strijken, dagelijks huishoudelijke taken... kortom een afwisselende job waarin je de ruimte krijgt je taken zelfstandig in te delen. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en wederzijds respect. Deze job kan gecombineerd worden met andere gastgezinnen in de buurt waardoor meerdere uren mogelijk worden. Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die hun huishouden runt alsof het haar eigen huishouden betreft. Je werkt 10u/week bij dit gezin, op maandag en vrijdag. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet.

  • Jobstudent krokusvakantie verhuring fietsen en gocarts (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Konvert Interim Oostende

    Type: Studentenjob

    Verhuur gokarts en fietsen 38 u / week - zondag en maandag vrij.

  • Nespresso Coffee Advisor te Schoten (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Xtra Interim & Select

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar studenten of niet studenten die willen werken als Coffee Advisor. Ben jij een Nespresso-fan? Dan doen termen als ‘Lungo’ en ‘Ristretto’ zeker een belletje rinkelen. Met jouw basis productkennis geef je advies en raadt je doelgericht producten aan. Je deinst niet terug voor een demontratie of een degustatie.

  • Bordenbouwer met ervaring (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

     Je staat in voor de bouw je van een elektrisch stuur- en regelbord, als onderdeel van een productie installatie op de werf. Dit doe je zelfstandig en a.d.h.v. een plan. Je maakt een geprefabriceerde kast en bijhorende montageplaat klaar. Je plaatst de onderdelen en componenten, zoals draadkanalen, stroomrails, klemmen en andere verschillende elektrische componenten. Daarna monteer je de kabelgoten, de elektrische onderdelen en breng je de bedrading en labeling aan. Je test de kast en werkt ze af. Bedrijfsprofiel: Dit bedrijf is een expert op het gebied van HVAC en koeling. Zij bieden oplossingen op maat van hun klanten op nationaal vlak.

  • Quality Officer - Voeding (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Vaste Job

    Als Quality Officer (m/v) kom je terecht in een team. Samen met de Quality Engineers ga jij meewerken op volgende zaken: - implementatie van het volledige kwaliteitsgebeuren en je doet dit met focus op KPI's en objectieven van het team. - implementeren en behouden van de hoogste kwaliteitsstandaarden in samenwerking met productie. - implementeren en monitoren van alle projecten die gelinkt zijn aan continue kwaliteitsverbetering. - valideren van nieuwe producten. - toepassen van de HACCP-procedures en de standaarden van voedselveiligheid. - mee verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de externe reiniging. - mee verantwoordelijk voor de training mbt de toepassing van kwaliteitsprocedures en het delen van kwaliteitsinfo. - je speelt een belangrijke rol in het opvolgen van de klanteneisen van bepaalde retailklanten. - opvolgen van fooddefense.

  • Technical Writer (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Talentus Gent

    Type: Vaste Job

    - Je staat in voor het versterken van het team van technical writers om de projectverantwoordelijken te helpen bij de realisatie van de technische documentatie voor zowel allerlei geavanceerde apparatuur, machines,speciale voertuigen als voor softwaretoepassingen. - Opmaken van beschrijvingen betreffende de werking en de bediening van machines, voertuigen en apparaten (inclusief software) alsook het opstellen van procedures voor het onderhoud, het herstellen, het afregelen en het foutzoeken. - Het bezoeken van klanten voor het verzamelen van informatie, het nemen van foto's, het opnemen van werkprocedures, het bespreken van vragen en probleemgevallen, het opvragen van bijkomende informatie bij de originele fabrikanten van bepaalde onderdelen van het materiaal, enz. - Uitvoeren van controles op de geschreven teksten (volledigheid, correctheid van de technische inhoud, logische volgorde van de beschrijvingen en van de taken uit de procedures, correct taalgebruik en consistentie van de terminologie, controle van de lay-out, enz.).

  • MECANICIEN Blandain (BLANDAIN)

    Regio: BLANDAIN

    Bedrijf: VUYLSTEKE

    Type: Vaste Job

    Transport Vuylsteke is een familiaal bedrijf met vestigingen te Genk, Doornik, Kortrijk en Izegem. Onze 150 gemotiveerde medewerkers staan dagelijks in voor het uitvoeren van distributie, transport met meeneemheftruck, uitzonderlijk vervoer, kipvervoer, mixervervoer, tank, warehousing,… Functieomschrijving: Om in het onderhoud en de herstellingen van onze 200 units (vrachtwagens, bestelwagens, aanhangwagens, opleggers, meeneemheftrucks,…) te voorzien, willen wij ons team te Heestert of Blandain versterken met een mecanicien. Je spoort storingen op en bepaalt samen met collega’s de technische oplossing. De voertuigen voorzien van een onderhoud (groot en klein). In samenspraak met de garageverantwoordelijke regel je jouw taken.

  • Logopediste (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: LOGOPEDIEPRAKTIJK NELE CHRISTIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ik ben op zoek naar een enthousiaste en gedreven logopedist(e) om samen met mij en mijn collega de logopedische praktijk te Maaseik met onmiddellijke ingang en voor onbepaalde duur te versterken. Je staat in voor de behandeling van kinderen met: - fonetische en fonologische stoornissen - taalproblemen en -stoornissen - leerproblemen en -stoornissen - myofunctionele stoornissen Verantwoordelijkheden: - Het voeren van een intakegesprek - Het uitvoeren van het logopedisch onderzoek - Het verwerken van de testgegevens in een logopedisch bilan - Het voeren van een adviesgesprek - Het opstellen van een behandelingsplan - Het geven van Evidence Based therapie - Vorderingen communiceren met ouders, klasleerkracht, zorgcoördinator, CLB-medewerker, geneesheer-specialist en/of huisarts - maandelijks teamoverleg waarin eigen inbreng en initiatieven gewaardeerd worden. gevraagd: - diploma bachelor of master in de logopedie - je beschikt over je eigen RIZIV-nummer - Ervaring als zelfstandig logopedist(e) of binnen een andere functie zijn een pluspunt. - Motivatie, visie en persoonlijkheid zijn bepalend. - Je bent zelfstandige en draagt dus verantwoordelijkheid voor je eigen werk. Aarzel niet om mij te contacteren voor meer informatie. Stuur je CV en motivatiebrief naar [email protected] of neem telefonisch contact met me op 0496 27 35 79

Zoek naar antwoorden van MENAGERIE (DE) in sociale netwerken
Look for responds of MENAGERIE (DE) in social networks

Lees alle opmerkingen voor MENAGERIE (DE). Laat een reactie achter voor MENAGERIE (DE). MENAGERIE (DE) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MENAGERIE (DE). Leave a respond for MENAGERIE (DE). MENAGERIE (DE) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MENAGERIE (DE) op de google maps. Adres en contacten MENAGERIE (DE)
Location of MENAGERIE (DE) on the google maps. Address and contacts of MENAGERIE (DE)

Andere gerelateerde bedrijven als come MENAGERIE (DE) MENAGERIE (DE): Technofluid SA | Bijloos B | COENE A. ZAKENKANTOOR | DE PAUW,PHILIP | EuroCuba sprl

Other related companies as MENAGERIE (DE): Technofluid SA | Bijloos B | COENE A. ZAKENKANTOOR | DE PAUW,PHILIP | EuroCuba sprl

MENAGERIE (DE) is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio Aalst, België. De volledige naam van het bedrijf is MENAGERIE (DE), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04346160888. Het bedrijf MENAGERIE (DE) bevindt zich op het adres: Leo de Béthunelaan 45,9300. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 816,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 389,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in MENAGERIE (DE) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MENAGERIE (DE) is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MENAGERIE (DE) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MENAGERIE (DE), openstaande posities, locatie van MENAGERIE (DE) op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

MENAGERIE (DE) is a company, that was registered 2007 in Aalst region, Belgium. Full name of company is MENAGERIE (DE), company assigned to the tax number BE04346160888. The company MENAGERIE (DE) is located at the address: Leo de Béthunelaan 45,9300. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 816,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 389,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in MENAGERIE (DE) were not found.
The main activity of MENAGERIE (DE) is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of MENAGERIE (DE) is not available. You also can look at reviews of MENAGERIE (DE), open positions, location of MENAGERIE (DE) on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over MENAGERIE (DE), Aalst: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MENAGERIE (DE), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MENAGERIE (DE), Aalst: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MENAGERIE (DE), employees, financial statistics.