De Mulder Rubber & Plastics NV

Contactgegevens De Mulder Rubber & Plastics NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Mulder Rubber & Plastics NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Mulder Rubber & Plastics NV

Regio (region): Gent, België

Adres (address): Zeeschipstraat 91,9000, België

Telefoon (phone): 09 225 86 53 09 225 86 53

Fax (fax): 09 223 38 04 09 223 38 04

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Mulder Rubber & Plastics NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Mulder Rubber & Plastics NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Mulder Rubber & Plastics NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Mulder Rubber & Plastics NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Mulder Rubber & Plastics NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Mulder Rubber & Plastics NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Mulder Rubber & Plastics NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Mulder Rubber & Plastics NV
Products information De Mulder Rubber & Plastics NV

BTW identificatienummer (tax): BE07073242187
Ondernemingsnummer: 7355316162
Hoofdstad (capital): 408,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 854,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1993
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in De Mulder Rubber & Plastics NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Mulder Rubber & Plastics NV
(Get full report from official database of BE for De Mulder Rubber & Plastics NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Mulder Rubber & Plastics NV
Addition kinds of activities for De Mulder Rubber & Plastics NV

14790000. Chemische en meststoffenbouw | Chemical and fertilizer mining
20529911. zoute krakelingen | Pretzels
25410105. Showcases, behalve gekoeld: hout | Showcases, except refrigerated: wood
32740000. Limoen | Lime
36130302. Zekeringapparaten, voeding | Fuse devices, power
38290309. Restitutieapparatuur, fotogrammetrische | Restitution apparatus, photogrammetrical
50230107. Tupperware | Tupperware

Werken bij De Mulder Rubber & Plastics NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Mulder Rubber & Plastics NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Mulder Rubber & Plastics NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Mulder Rubber & Plastics NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Handlanger Sanitair/CV (M/V) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een goede klant in de regio Hasselt zijn wij op zoek naar een handlanger met kennis van Sanitair/CV. Dit gaat over het leggen van buizen tot het verrichten van meer technische herstellingen.

  • MONTEUR (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: ADECCO LIER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op zoek naar een leerrijke job als monteur? Je komt terecht bij een innoverend bedrijf in Duffel en werkt in vaste dag uren. Omwille van hun voortdurende groei zijn ze op zoek naar versterking om hun team bij te staan. Als monteur bestaat je taak uit het reviseren van takelmotoren: Dit start bij het demonteren Inspectie van alle onderdelen Vervangen van versleten onderdelen Monteren van gereviseerde takelmotor

  • INPAKOPERATOR MET DOORGROEIMOGELIJKHEDEN (M/V/X) (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal aan de slag gaan in een druk draaiende textielfirma en je wordt ingezet aan de inpakmachine. De afgewerkte producten worden machinaal verpakt. Jij zal instaan voor het bedienen van de verpakkingsmachine en nadien handmatig de etiketten op de verpakte producten kleven. Je zal in 2ploegen aan de slag gaan. Je start in deze functie als verpakkingsoperator, maar er zijn zeker mogelijkheden om op termijn door te groeien naar een hogere functie.

  • B2B & Groups Internal Sales account (m/v) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je bent verantwoordelijk voor de verkoop en de administratieve opvolging van de Internationale B2B klanten en groepsboekingen (zowel telefonisch contact, prijsberekeningen, uitwerken en opvolgen van offertes). - Je onderhoudt contacten met de B2B klanten naar bestaande en eventuele nieuwe boekingen (telefonisch, schriftelijk, afspraken). - Je prospecteert op zelfstandige basis op bestaande klanten en op nieuwe klanten. - Je legt en onderhoudt contacten met bedrijven en verenigingen met als doelstelling de periodes buiten de vakanties op te vullen met groepen. - Je biedt verschillende formules aan, naargelang de doelgroep, dit kan bestaan uit zowel teambuildings, seminaries, verblijven voor sportverenigingen als individuele verblijven. - Je kan goed overweg met verschillende systemen (reserveringssysteem, word, excel, powerpoint, hubspot, trello, …). - Je geeft administratieve ondersteuning aan de B2B Sales representatives (opvolging offertes, inboeken afspraken, …).

  • Huishoudhulp met dienstencheques - net@werk - Dikkebus (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: NETATWERK

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ons team van ruim 100 werknemers versterken? Kook je graag? Sta je graag in voor het onderhoud van woningen? Hou je van sociaal contact? Dan is dit je nieuwe uitdaging want Net'antwerk is op zoek naar je ! Wij zijn een heel betrouwbare werkgever. Binnen ons bedrijf is er een open communicatie. In ons bedrijf is er GEEN personeelsverloop. Lees ons aanbod en voordelen hieronder. Wij bieden je een planning op maat (uren zijn bespreekbaar), maaltijdcheques, kilometervergoeding, aangepaste werkkledij, begeleiding op maat... aan. Mail je cv vandaag nog uw CV naar: [email protected]

  • winkelmedewerker - student (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: t-interim Oudenaarde

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent word je ingeschakeld tijdens de week. Wanneer je werkt en hoeveel uren je zal werken, is afhankelijk van de planning van de winkel en natuurlijk van je eigen beschikbaarheid. Als jobstudent help je 's ochtends mee met het wegvullen van de binnengekomen vrachten (fysiek werk, hoog tempo) en tijdens de middagshiften sta je mee in voor het op orde houden van de winkel (rekken aanvullen, spiegelen, FIFO-vullen) en sta je het verkoopteam bij aan de kassa's op drukke momenten.

  • Student afwasser (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Als student afwasser (m/v) werk je in een brasserie te Kruishoutem. Je wast alle bestek, borden, pannen,…af en zet alles netjes terug op de juiste plaats. Dit doe je snel, maar ook nauwkeurig.

  • Junior Design Engineer (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: FREESTONE

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, gelegen in regio Gent en actief binnen de duurzame energiesector, zijn we op zoek naar een Junior Design Engineer. De Junior Design Engineer staat, onder begeleiding van de project manager, mee in bij de ontwikkeling en realisatie van verschillende engineeringprojecten. • De planning en doeleinden van de projecten opstellen en naleven • In samenwerking met de bouwheer en andere ontwikkelaars meewerken aan de conceptuele uitwerking van het project • De juiste afmetingen van installaties, uitrustingen en werken verzekeren • Verstrekken van richtlijnen aan het teken- en rekenteam • Controleren van opstelling en vooruitgang van de grafische documenten en meetstaten • Uitwerken van ontwerpnota’s, voorstudies, bestekken, adviesnota’s... • Het budget van de onderzochte werkzaamheden opvolgen • Controleren van offertes van inschrijvers • Controleren van de uitrustingen in de fabriek en op de site • Het opvolgen en controleren van de uitgevoerde werken

  • VERKOPER - GROUP SEB (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Beperkte tewerkstelling <13 uren/week

    Heb je een gevoel voor innovatieve producten en heb je zin in een commerciële uitdaging? Maak dan zeker deel uit van ons Team! Na een gedreven producttraining wordt u een echte ambassadeur en informeert u de klanten op een enthousiaste manier over de uitzonderlijke, inventieve en technologisch producten. Je stimuleert de verkopen van strijkijzers als geen ander, je geest en commerciële drive zorgen voor het succes van de verkoop.

  • Woonassistent(e) (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Vaste Job

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als woonassistent(e): Informatie verstrekken aan potentiële bewoners Nieuwe bewoners onthalen Bevragen en evalueren van de diensten Coördineren garantie overbruggingszorg, garantie crisiszorg en garantie levering warme maaltijden Faciliteren transfer naar residentiële zorg Bijhouden bewonersdossiers Gegevens voor facturatie aanleveren

  • Thuisverpleegkundige regio Keerbergen (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als verpleegkundige in de thuiszorg verzorg je de mensen in hun thuissituatie . Je biedt dan ook een uitgebreid pakket aan kwalitatieve verpleegkundige zorg aan, en bouwt een hechte band met hen op. In deze thuiszorgorganisatie zal je veel in contact komen met palliatieve patiënten. Je volgt de instructies op van de verantwoordelijke en zorgt voor een continue kwalitatieve zorgverlening.

  • Flexijob keukenmedewerker (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: PACIFIC EILAND

    Type: Flexijob

    Wij zoeken een medewerker voor de koude keuken. Meer specifiek zal je instaan voor het bereiden van de koude gerechten op onze kaart.

Zoek naar antwoorden van De Mulder Rubber & Plastics NV in sociale netwerken
Look for responds of De Mulder Rubber & Plastics NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Mulder Rubber & Plastics NV. Laat een reactie achter voor De Mulder Rubber & Plastics NV. De Mulder Rubber & Plastics NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Mulder Rubber & Plastics NV. Leave a respond for De Mulder Rubber & Plastics NV. De Mulder Rubber & Plastics NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Mulder Rubber & Plastics NV op de google maps. Adres en contacten De Mulder Rubber & Plastics NV
Location of De Mulder Rubber & Plastics NV on the google maps. Address and contacts of De Mulder Rubber & Plastics NV

Andere gerelateerde bedrijven als come De Mulder Rubber & Plastics NV De Mulder Rubber & Plastics NV: ZOOO SPRL | ATS-SHUTTLE SPRL | Cosmipolis | Arrakis Fashion Base | Sunparks nv

Other related companies as De Mulder Rubber & Plastics NV: ZOOO SPRL | ATS-SHUTTLE SPRL | Cosmipolis | Arrakis Fashion Base | Sunparks nv

De Mulder Rubber & Plastics NV is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio Gent, België. De volledige naam van het bedrijf is De Mulder Rubber & Plastics NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07073242187. Het bedrijf De Mulder Rubber & Plastics NV bevindt zich op het adres: Zeeschipstraat 91,9000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 408,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 854,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in De Mulder Rubber & Plastics NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Mulder Rubber & Plastics NV is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Mulder Rubber & Plastics NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Mulder Rubber & Plastics NV, openstaande posities, locatie van De Mulder Rubber & Plastics NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

De Mulder Rubber & Plastics NV is a company, that was registered 1993 in Gent region, Belgium. Full name of company is De Mulder Rubber & Plastics NV, company assigned to the tax number BE07073242187. The company De Mulder Rubber & Plastics NV is located at the address: Zeeschipstraat 91,9000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 408,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 854,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in De Mulder Rubber & Plastics NV were not found.
The main activity of De Mulder Rubber & Plastics NV is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of De Mulder Rubber & Plastics NV is not available. You also can look at reviews of De Mulder Rubber & Plastics NV, open positions, location of De Mulder Rubber & Plastics NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Mulder Rubber & Plastics NV, Gent: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Mulder Rubber & Plastics NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Mulder Rubber & Plastics NV, Gent: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Mulder Rubber & Plastics NV, employees, financial statistics.