CASTERS LANDTMETERS sprl THIELE

Contactgegevens CASTERS LANDTMETERS sprl THIELE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CASTERS LANDTMETERS sprl THIELE: address, phone, fax, email, website, opening hours

CASTERS LANDTMETERS sprl THIELE

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): Smalle Straat 30,2060, België

Telefoon (phone): 03 233 60 51 03 233 60 51

Fax (fax): 03 231 02 63 03 231 02 63

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CASTERS LANDTMETERS sprl THIELE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CASTERS LANDTMETERS sprl THIELE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CASTERS LANDTMETERS sprl THIELE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CASTERS LANDTMETERS sprl THIELE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CASTERS LANDTMETERS sprl THIELE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CASTERS LANDTMETERS sprl THIELE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CASTERS LANDTMETERS sprl THIELE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CASTERS LANDTMETERS sprl THIELE
Products information CASTERS LANDTMETERS sprl THIELE

BTW identificatienummer (tax): BE09898376464
Ondernemingsnummer: 8772003173
Hoofdstad (capital): 429,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 835,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1992
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in CASTERS LANDTMETERS sprl THIELE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CASTERS LANDTMETERS sprl THIELE
(Get full report from official database of BE for CASTERS LANDTMETERS sprl THIELE)

Aanvulling soorten activiteiten voor CASTERS LANDTMETERS sprl THIELE
Addition kinds of activities for CASTERS LANDTMETERS sprl THIELE

724100. Kapper winkels | Barber shops
34849901. Carbines, 30 mm. | Carbines, 30 mm. and below
35550503. Type: lood, staal, messing, koper geconfronteerd, enz. | Type: lead, steel, brass, copper faced, etc.
73899957. Aquarium ontwerp en onderhoud | Aquarium design and maintenance
80110202. Clinic, uitgevoerd door artsen | Clinic, operated by physicians

Werken bij CASTERS LANDTMETERS sprl THIELE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CASTERS LANDTMETERS sprl THIELE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CASTERS LANDTMETERS sprl THIELE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CASTERS LANDTMETERS sprl THIELE. Looking for open vacancies in other companies

  • Verantwoordelijke overslag te Puurs (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: ADECCO VGW PUURS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Renewi in Puurs zijn we op zoek naar een verantwoordelijke voor het terrein (= de overslag). Je taken bestaan uit het controleren, accepteren, sorteren en (laten) overslaan van afval ten behoeve van verdere sortering of aftransport. Bewerken van afvalstoffen naar de nodige specificaties. Je controleert en accepteert de aangeleverde afvalstromen aan de hand van opdrachtbonnen en de geldende acceptatievoorwaarden. Meldt afwijkingen aan de leidinggevende. Je geeft aanwijzingen bij laden en lossen Je bestuurt voor het grof voorsorteren en verplaatsen van afval een wiellader, kraan, of terreinwagen. Je rangeert containers in en uit en sorteert manueel uit. Je beheert de staat van de voertuigen (wiellader, kraan, terreinwagen) en controleert de aftransportmiddelen op veiligheid, signaleert defecten en gebreken en meldt deze aan zijn leidinggevende. Je houdt terrein en materialen ordelijk en schoon. Je werkt mee en verbindt je tot het SHEQ Engagement.

  • Elektricien (OPHASSELT)

    Regio: OPHASSELT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In jouw functie zal je instaan voor het aansluiten van de nieuwe toestellen, zorgen voor een optimale bekabeling en plaatsen / aansluiten van elektrische kasten. Je zal steeds werken onder supervisie van een projectleider. De verplaatsingen zijn voornamelijk nationaal. Je komt terecht in een KMO bedrijf met familiaal karakter. Bedrijfsprofiel: Voor een toonaangevende speler in zijn sector zijn wij op zoek naar een elektricien in een familiaal bedrijf.

  • Schrijnwerker voor het atelier (m/v) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant actief in totaalinrichting zijn we op zoek naar een schrijnwerker die kan meedraaien in het atelier. U zal algemene taken uitvoeren in het atelier.

  • carrossier - voorbereider (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: FORUM JOBS MERELBEKE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Gent zijn we op zoek naar een voorbereider carrosserie. Omschrijving: Monteren en demonteren van auto-onderdelen, zowel in als exterieur Aanpassen nieuwe onderdelen voorbereiden, schuren en afplakken van auto-onderdelen onderdelen klaarmaken voor schilderwerk Spuiten van grondverf Polieren,...

  • Huishoudhelden regio Jabbeke gewenst! Snelle opstart mogelijk! (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life zoekt nieuwe superhelden voor het huishouden! Easy Life is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor klanten in de regio Groot-Jabbeke! We breiden graag uit in de regio Jabbeke en zoeken daarvoor een gemotiveerde superheld in het huishouden! Snelle opstart! Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easy Life zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken van de woning.

  • Student (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Maldegem

    Type: Studentenjob

    Je bedient de klanten met de glimlach aan de kassa. Je scant de goederen in en rekent af, hiervoor krijg je natuurlijk een uitgebreide uitleg. Wanneer het nodig is help je ook eens in de keuken.

  • Student magazijn - Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Wil je graag tijdens de week een centje bijverdienen? Ben je minstens 2 dagen per week vrij? Dan ben jij misschien de student waarnaar wij op zoek zijn! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde student die kan meehlpen in het magazijn van bedrijf te Herentals. je staat in voor afval sorteren, sorteren van pakketjes, scannen van de pakketjes, orderpicken, laden en lossen, ... Je werkt ofwel een halve ofwel een ganse dag.

  • Jobstudent (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • telenet techniekers gezocht (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: TELE-IN COMPANY

    Type: Vaste Job

    We zoeken kandidaten voor telenet als functie telecom installateur.

  • Zelfstandig kinesitherapeut voor de dienst fysische geneeskunde en revalidatie (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: UZ Antwerpen

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wat ga je doen?  Je verricht diagnostische en therapeutische kinesitherapeutische activiteiten; Je hebt een bijzondere interesse in respiratoire kinesitherapie binnen pneumologie en intensieve zorgen; Je voert algemene en administratieve taken uit volgens de UZA-normen; Je voert behandelingen uit volgens evidence-based therapeutische principes; Je begeleidt en motiveert patiënten bij de behandeling; Je evalueert regelmatig de effecten van de therapie en koppelt terug naar de artsen; Je rapporteert onderzoeken, behandelingen en evoluties van patiënten aan alle betrokkenen; Je participeert in multidisciplinaire teamvergaderingen; Je werkt mee aan een correcte elektronische patiëntendossiervoering; Je engageert je voor het begeleiden van stagiairs kinesitherapie; In functie van de noden ben je bereid tot weekendwerk en permanenties. Wat verwachten we van jou?  Je bezit een bachelor of masterdiploma in de kinesitherapie; Je beschikt over een visum en erkenning als kinesitherapeut; Je kan vlot overweg met ICT-toepassingen Je bent een enthousiaste teamspeler; Je gaat op een professionele manier met je patiënten en collega’s om; Je hebt psychologisch inzicht en empathisch vermogen; Je handelt volgens de wetgeving, de RIZIV-voorschriften en beroepsdeontologie; Je hebt een leergierige, dynamische, ondernemende en wetenschappelijke instelling; Je volgt opleidingen en bijscholingen in functie van je werkterrein; Je bent ordelijk, punctueel en komt afspraken correct na; Je handelt pragmatisch, zelfstandig en hebt een probleemoplossende attitude. Wat biedt het UZA jou als werkgever?  Je werkt op zelfstandige basis; Contract van een jaar van 100% (40 uur per week); Uurrooster is onderling met de collega's bespreekbaar; Toegang tot online corporate benefitsplatform. Interesse? Bij interesse kan je je gegevens doorsturen via www.uzatrektaan.be, voor meer HR-gerelateerde info kan je terecht bij Claire van Heeswijk op het nummer 03 821 32 30. Voor meer informatie over de functie-inhoud kan je terecht bij Rik Van Herpen, coördinator kinesitherapeut op het nummer 03 821 34 99.

  • Thuisverpleegkundige in eigen regio (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Werfreserve

    ls thuisverpleegkundige ben je een waardevolle zorgverlener voor jouw patiënt. Je hebt een heel gevarieerd takenpakket: inspuitingen geven, medicatie toedienen, wondverzorging, hygiënische zorgen, geavanceerde verpleegtechnieken toepassen,... De functie van thuisverpleegkundige verschilt met andere jobs als verpleegkundige om diverse redenen: Het persoonlijk contact met je patiënt maakt thuisverpleging tot een heel dankbare job! Het ondersteunen van je patiënt doe je niet alleen. Je komt terecht in een geïntegreerd zorgteam. Samen met jouw collega’s zorgcoördinatoren, verzorgenden, maatschappelijk assistenten, poetshulpen en vrijwilligers geef je jouw patiënt totaalzorg. Via je tablet ben je in staat om het verpleegdossier elektronisch af te handelen en hoef je niet te stressen omwille van het administratieve werk. Je krijgt de vrijheid om je te verplaatsen met een eigen bedrijfswagen. Je doorkruist jouw regio en dat is best wel fijn om te doen. En denk je nu van: “Dit is te mooi om waar te zijn?” Ideaal! Wij overtuigen je graag in een persoonlijk gesprek van de vele voordelen die je als verpleegkundige in de thuiszorg mag ervaren. O ja! Wij hebben ook vacatures als thuisverpleegkundige binnen de mobiele equipe. Je verplaatst je dan in verschillende regio's binnen je arrondissement om acute afwezigheid van collega's op te vangen. Je werkt over een ruimere regio met een zelf vooraf te bepalen uurrooster. Voor thuisverpleging in de mobiele equipe zoeken we iemand die bewust kiest voor nog meer afwisseling.

  • Flexi - job Kassamedewerkers (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: MC DONALD'S

    Type: Flexijob

    Je staat in voor het onthaal en de bediening van de klanten.

Zoek naar antwoorden van CASTERS LANDTMETERS sprl THIELE in sociale netwerken
Look for responds of CASTERS LANDTMETERS sprl THIELE in social networks

Lees alle opmerkingen voor CASTERS LANDTMETERS sprl THIELE. Laat een reactie achter voor CASTERS LANDTMETERS sprl THIELE. CASTERS LANDTMETERS sprl THIELE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CASTERS LANDTMETERS sprl THIELE. Leave a respond for CASTERS LANDTMETERS sprl THIELE. CASTERS LANDTMETERS sprl THIELE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CASTERS LANDTMETERS sprl THIELE op de google maps. Adres en contacten CASTERS LANDTMETERS sprl THIELE
Location of CASTERS LANDTMETERS sprl THIELE on the google maps. Address and contacts of CASTERS LANDTMETERS sprl THIELE

Andere gerelateerde bedrijven als come CASTERS LANDTMETERS sprl THIELE CASTERS LANDTMETERS sprl THIELE: Servito BVBA | NILFISK- | Coppe-Godelet | Continental Structures S.P.R.L. | Immovest S.A.

Other related companies as CASTERS LANDTMETERS sprl THIELE: Servito BVBA | NILFISK- | Coppe-Godelet | Continental Structures S.P.R.L. | Immovest S.A.

CASTERS LANDTMETERS sprl THIELE is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is CASTERS LANDTMETERS sprl THIELE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09898376464. Het bedrijf CASTERS LANDTMETERS sprl THIELE bevindt zich op het adres: Smalle Straat 30,2060. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 429,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 835,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in CASTERS LANDTMETERS sprl THIELE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CASTERS LANDTMETERS sprl THIELE is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CASTERS LANDTMETERS sprl THIELE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CASTERS LANDTMETERS sprl THIELE, openstaande posities, locatie van CASTERS LANDTMETERS sprl THIELE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

CASTERS LANDTMETERS sprl THIELE is a company, that was registered 1992 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is CASTERS LANDTMETERS sprl THIELE, company assigned to the tax number BE09898376464. The company CASTERS LANDTMETERS sprl THIELE is located at the address: Smalle Straat 30,2060. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 429,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 835,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in CASTERS LANDTMETERS sprl THIELE were not found.
The main activity of CASTERS LANDTMETERS sprl THIELE is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of CASTERS LANDTMETERS sprl THIELE is not available. You also can look at reviews of CASTERS LANDTMETERS sprl THIELE, open positions, location of CASTERS LANDTMETERS sprl THIELE on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over CASTERS LANDTMETERS sprl THIELE, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CASTERS LANDTMETERS sprl THIELE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CASTERS LANDTMETERS sprl THIELE, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CASTERS LANDTMETERS sprl THIELE, employees, financial statistics.