Bogaert Transmission BVBA

Particuliere bedrijvenVerenigde Staten Postal Service • Bogaert Transmission BVBA
Private companiesUnited States Postal Service • Bogaert Transmission BVBA

Contactgegevens Bogaert Transmission BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bogaert Transmission BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bogaert Transmission BVBA

Regio (region): Londerzeel, België

Adres (address): Neringstraat 5,1840, België

Telefoon (phone): 052 30 06 26 052 30 06 26

Fax (fax): 052 30 01 98 052 30 01 98

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bogaert Transmission BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bogaert Transmission BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bogaert Transmission BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bogaert Transmission BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bogaert Transmission BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bogaert Transmission BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bogaert Transmission BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bogaert Transmission BVBA
Products information Bogaert Transmission BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE01315307617
Ondernemingsnummer: 5460174560
Hoofdstad (capital): 159,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 778,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2000
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Bogaert Transmission BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bogaert Transmission BVBA
(Get full report from official database of BE for Bogaert Transmission BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bogaert Transmission BVBA
Addition kinds of activities for Bogaert Transmission BVBA

20990804. Rijst, ongekookt: verpakt met andere ingrediënten | Rice, uncooked: packaged with other ingredients
22840305. Naaigaren | Sewing thread
34430401. Ankerdozen, potten of deksels | Annealing boxes, pots, or covers
39310111. Sleutels, piano of orgel | Keys, piano or organ
72170100. Tapijt en stoffering op klantgebouwen | Carpet and upholstery cleaning on customer premises

Werken bij Bogaert Transmission BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bogaert Transmission BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bogaert Transmission BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bogaert Transmission BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Logistiek medewerker (m/v) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Actief Interim Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij de logistiek medewerker die wij zoeken? Lees dan zeker verder! Onze klant is een zeer gezonde KMO die actief is in de netwerkbekabeling en industriële signalisatie. Samen met ons zijn zij op zoek naar een medewerker die, samen met een collega, instaat voor volgende taken: - verzendklaar maken van de producten - laden en lossen - controleren en inboeken van de binnengekomen goederen, orderpicking, beheren en updaten van het goederen locatiesysteem - telling van het magazijn - snel oppikken van (nieuwe) software en procedures

  • Gedreven magazijnier met affiniteit hout (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Unique Kortrijk kijkt uit naar een gedreven magazijnier voor een mooi internationaal bedrijf. Je takenpakket als magazijnier bestaat uit: goederenbehandeling manueel en met de heftruck klanten helpen die hun bestelling komen ophalen controle van bestellingen magazijn net houden en dit alles met een leuk team;

  • Stacker - en heftruckchauffeur (Regio Waasland) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Waaslandhaven Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant katoen natie, Kallo, zijn wij op zoek naar ervaren stackerchauffeurs. Je verplaatst de containers en zet deze op de juiste locatie, daarnaast help je ook mee in het magazijn om te laden en te lossen. Je hebt al ervaring, bent gemotiveerd + ontwikkeling bij een grote speler in de haven!

  • Dringend 2 huishoudhulpen gezocht regio De Panne Quality Time Dienstencheques (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: QUALITY SERVICE

    Type: Dienstenchequebaan

    Wegens het stijgend aantal nieuwe klanten, zijn we alweer dringend op zoek naar gemotiveerde, ervaren en betrouwbare huishoudhulpen. Je staat in voor het onderhoud van de woning van de klant : schoonmaken, wassen en strijken, ramen, eventueel eten klaarmaken, behoren tot het takenpakket. Je werkt steeds bij dezelfde klanten op dezelfde dagen. Ervaring in het poetsen is een absolute must. Het poetsen kent geen geheimen meer voor jou!

  • Poetshulp Elewijt (ELEWIJT)

    Regio: ELEWIJT

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Poetshulp met dienstencheques regio Kontich/Lint (voltijds) (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

    Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Magazijnier (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: Start People Kapellen

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Kapellen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde jobstudent(e) magazijn! Wat ga je doen? Inpakken - herpakken - verpakken. Magazijnwerk (heffen, ...). Heel soms een beetje administratief werk.

  • Vastgoedmakelaar verkoop (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: IMMO VL

    Type: Vaste Job

    Ben jij gebeten door de vastgoedmicrobe en kriebelt het om met veel passie op zoek te gaan naar nieuwe opportuniteiten op de vastgoedmarkt? Met de nodige feeling bouw je mee aan de groei van ons kantoor in Mol. Je werkt mee aan het uitbouwen van onze portefeuille en stelt duurzame klantenrelaties voorop als basis voor al je werk. Deze attitude hou je steeds in het achterhoofd bij het geven van advies bij verkoop, het maken van accurate schattingen en het voeren van onderhandelingen. Je gaat actief op zoek naar verkoopopdrachten en staat in voor de goede verkoop van deze panden en de correcte afhandeling ervan.

  • Administratief Medewerker (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor een verregaande administratieve ondersteuning van de uitvoering en calculatie van de Je beantwoordt de telefooncentrale van de afdeling en je filtert en verdeelt alle inkomende oproepen, indien nodig noteer je een boodschap en garandeer je opvolging. Het strikt administratief takenpakket kan opgesplitst worden in een vijftal deelgebieden: Administratieve werfvoorbereidingen: eerste lijnsnazicht inkomende contracten, dossieraanmaak, RSZ-meldingen, Algemene werfgebonden administratie: redactie werfgebonden briefwisseling en offertes, opleveringsaanvragen, centraal klassement, digitaal archief,... . Administratie gerelateerd aan aanbestedingen en prijsvragen: uittypen van briefwisseling, voorbereiden aanbestedingsdossiers, distributie binnenkomende offertes, up to date houden documenten en attesten, ... facturatiecontrole: borgstellingen, beheer en controle facturatie, Up-to-date houden digitale bestanden: archivering, wervenbestand bijwerken, briefwisseling digitaliseren,

  • Ervaren PLC programmeur (AALBEKE)

    Regio: AALBEKE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    Je wordt autonoom verantwoordelijk voor telkens nieuwe maatwerkprojecten in automatisatie vanaf de aanvraag t.e.m. de oplevering. Dit omvat: Inschatting ter plaatse of o.b.v. de plannen voorstudie bestemd voor de offertedienst (materialen, werkuren, ...) ontwerp en programmering van de software afspraken voor de aankopen, het tekenwerk, de kablage en de bordenbouw opvolging van de montage, testing en opstart ter plaatse bij de klant.

  • Boekhouder / Dossierbeheerder - Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Vaste Job

    Gerenommeerd accountantskantoor in Herentals op zoek naar dynamische boekhouder. Droom jij ervan om deel uit te maken van een team met een uitstekende reputatie? Wil jij werken in een supermodern kantoor dat eveneens vooruitstrevend te werk gaat? Proficiat, je hebt zonet jouw nieuwe job gevonden! Le Grand & Associates, financieel selectie- en rekruteringsbureau gespecialiseerd in Accountancy, Tax, Audit en Legal profielen, is op zoek naar een dossierbeheerder met een brede ervaring voor een topkantoor in Herentals. Dit kantoor staat bekend om zijn vriendelijke service en dit steeds op maat van de klant. Jouw functie: Je fungeert als boekhoudkundig en fiscaal expert. Je voert eindbesprekingen met de klanten waarvoor jij verantwoordelijk bent. Je staat in voor de afsluitingen en de fiscale aangiften. Je begeleidt eventueel minder ervaren medewerkers.

  • podoloog voor IB (m/v) te Zeveneken (regio Lokeren/Lochristi) (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: COMFORT MOTION PODOLOGIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Comfort Motion Podologie is een gespecialiseerde praktijk in de biomechanica, loopanalyses en zooltherapie. Nu ben ik op zoek naar een collega om de praktijk te versterken en dit enkel voor instrumentele podologische behandelingen. U staat dus in voor alles wat de huid- en nagelaandoeningen / instrumentele behandelingen betreft.

Zoek naar antwoorden van Bogaert Transmission BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Bogaert Transmission BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bogaert Transmission BVBA. Laat een reactie achter voor Bogaert Transmission BVBA. Bogaert Transmission BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bogaert Transmission BVBA. Leave a respond for Bogaert Transmission BVBA. Bogaert Transmission BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bogaert Transmission BVBA op de google maps. Adres en contacten Bogaert Transmission BVBA
Location of Bogaert Transmission BVBA on the google maps. Address and contacts of Bogaert Transmission BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Bogaert Transmission BVBA Bogaert Transmission BVBA: Romarco NV | Brandt Versicherungen SPRLU | Dessain H. N.V. | Technofluid S.A. | GM Lens Imexport bvba

Other related companies as Bogaert Transmission BVBA: Romarco NV | Brandt Versicherungen SPRLU | Dessain H. N.V. | Technofluid S.A. | GM Lens Imexport bvba

Bogaert Transmission BVBA is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio Londerzeel, België. De volledige naam van het bedrijf is Bogaert Transmission BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01315307617. Het bedrijf Bogaert Transmission BVBA bevindt zich op het adres: Neringstraat 5,1840. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 159,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 778,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Bogaert Transmission BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Bogaert Transmission BVBA is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bogaert Transmission BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bogaert Transmission BVBA, openstaande posities, locatie van Bogaert Transmission BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Bogaert Transmission BVBA is a company, that was registered 2000 in Londerzeel region, Belgium. Full name of company is Bogaert Transmission BVBA, company assigned to the tax number BE01315307617. The company Bogaert Transmission BVBA is located at the address: Neringstraat 5,1840. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 159,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 778,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Bogaert Transmission BVBA were not found.
The main activity of Bogaert Transmission BVBA is United States Postal Service, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Bogaert Transmission BVBA is not available. You also can look at reviews of Bogaert Transmission BVBA, open positions, location of Bogaert Transmission BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bogaert Transmission BVBA, Londerzeel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bogaert Transmission BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bogaert Transmission BVBA, Londerzeel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bogaert Transmission BVBA, employees, financial statistics.