Orban de Xivry-Cartuyvels

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • Orban de Xivry-Cartuyvels
Private companiesMetal Mining • Orban de Xivry-Cartuyvels

Contactgegevens Orban de Xivry-Cartuyvels: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Orban de Xivry-Cartuyvels: address, phone, fax, email, website, opening hours

Orban de Xivry-Cartuyvels

Regio (region): La Roche-en-Ardenne, België

Adres (address): Rue de Beausaint 29,6980, België

Telefoon (phone): 084 41 13 89 084 41 13 89

Fax (fax): 084 41 24 52 084 41 24 52

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Orban de Xivry-Cartuyvels: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Orban de Xivry-Cartuyvels"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Orban de Xivry-Cartuyvels"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Orban de Xivry-Cartuyvels, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Orban de Xivry-Cartuyvels. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Orban de Xivry-Cartuyvels, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Orban de Xivry-Cartuyvels. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Orban de Xivry-Cartuyvels
Products information Orban de Xivry-Cartuyvels

BTW identificatienummer (tax): BE07743682861
Ondernemingsnummer: 7780761718
Hoofdstad (capital): 954,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 210,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2000
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Orban de Xivry-Cartuyvels zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Orban de Xivry-Cartuyvels
(Get full report from official database of BE for Orban de Xivry-Cartuyvels)

Aanvulling soorten activiteiten voor Orban de Xivry-Cartuyvels
Addition kinds of activities for Orban de Xivry-Cartuyvels

413199. Intercity en landelijke busvervoer, nec | Intercity and rural bus transportation, nec
14230000. Gebroken en gebroken graniet | Crushed and broken granite
30699918. Speelgoed, rubber | Toys, rubber
36410210. Strobotrons | Strobotrons
79999916. Ticketverkoopkantoor voor sportevenementen, contract | Ticket sales office for sporting events, contract

Werken bij Orban de Xivry-Cartuyvels: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Orban de Xivry-Cartuyvels: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Orban de Xivry-Cartuyvels. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Orban de Xivry-Cartuyvels. Looking for open vacancies in other companies

  • VERPAKKER- SLITTER 2PL (M/V) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat aan de versnijdingsmachine en zorgt er voor dat alles vlot verloopt. Je stelt de machines in en verpakt de versneden stukken.

  • Assistant Store Manager (m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn dringend op zoek naar een Flying Assistant Store Manager – Verkoper/ster voor onze winkels in de regio Zaventem-Leuven-Machelen – Evere – Sint Pieters Leeuw OMSCHRIJVING De Assistant Store Manager is verantwoordelijk voor het volbrengen van de dagdagelijkse taken met als doel de vooropgestelde objectieven te bereiken. Deze objectieven houden onder meer de bezettingsgraad, debiteurenbeheer en het onderhoud van de Store in. Hij/Zij geeft prioriteit aan een klantgerichte aanpak en verricht zijn taken in lijn met de strategie, het beleid en de procedures eigen aan Shurgard.. VERANTWOORDELIJKHEDEN 1. Verkoop Oriëntatie Behandelen van nieuwe prospects, opvolgen van bestaande prospects en pre-leases zodat maximale verkoopsresultaten van de store kan behaald worden. Het behalen van de gestelde verkoop targets door het gebruiken van de bedrijfseigen training technieken. Aanbevelen van de voordelen en extra’s van het bedrijf en deze op een klantgerichte manier verkopen. 2. Klantgerichtheid Bied continu een uitstekende service naar de klanten en verwerk de bijbehorende administratie zorgvuldig. Verantwoordelijk voor alles op gebied van klantenservice. Van aanvragen voor opslag tot het oplossen van klachten en het netjes afhandelen van lastige klanten of situaties. 3. Beheer van de vestiging Zorg voor het algemene onderhoud van de vestiging en alle faciliteiten zoals verwacht wordt tijdens de store-inspecties. Voer regelmatig schoonmaakwerkzaamheden uit zodat de uitstraling van de store van zowel binnen als buiten continu op het hoogste niveau zit.

  • Administratief Bediende Customs - DHL Aviation (BRUCARGO)

    Regio: BRUCARGO

    Bedrijf: Start People Zaventem GT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een administratieve duizendpoot en de komende 2 maanden beschikbaar ( en eventueel langer ) ? Is dynamiek, uitdaging en variatie zaken dat jij zoekt in een job? Perfect ! Dan ben jij wel misschien wel de "Administratief Bediende Customs bij DHL Aviation m/v" die wij zoeken ! Dit voor een internationale logistieke speler op Brucargo. Je zal ingeschakeld worden op de afdeling Customs ( Douane ) Takenpakket : Administratie rond zendingen Behandelen van import / export documenten Mails behandelen - Telefonisch aanspreek punt Opvolging in verschillende (bedrijfseigen) databases

  • Spuitgiettechnieker (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Let's Work Deinze

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Opzoek naar een job als technieker in een bloeiend spuitgiet bedrijf? -Dankzij jouw motivatie en inzet zorg jij ervoor dat de machines draaiende blijven. -De storingen worden opgelost en problemen van lopende producties. -Er worden demontage en montage van matrijzen uitgevoerd. -De producties worden opgestart door jou. -De robot en het spuitgiet proces worden door jou afgeregeld. -Kortom je zorgt van A tot Z voor de werking van de machines voor het bedrijf.

  • Assistent bouwmarktmanager doe-het-zelf zaak regio Limburg (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Konvert Interim Hasselt

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een doe-het-zelf zaak, in de regio Waasland zijn we op zoek naar een assistent bouwmarktmanager. - Je bent medeverantwoordelijk voor één van onze winkel. - Je werkt en houdt rekening met de doelstellingen, het commerciële en sociale beleid van de winkelverantwoordelijke, de operations manager en de algemene directie. - Je coördineert de activiteiten en staat mee in voor het dagelijkse beheer van de winkel. - Je promoot het imago van de winkel. - Je stuurt het personeel en motiveert het winkelteam in samenwerking met en onder de leiding en verantwoordelijkheid van de winkelverantwoordelijke. Ten allen tijde kan je andere dagdagelijkse taken overnemen van het winkelpersoneel. - Je bent medeverantwoordelijk voor de veiligheid van klanten, personeel en goederen. - Je bent steeds aanwezig op de winkelvloer en gaat vaak op controle bij de verschillende afdelingen. Je kunt goed plannen en organiseren.

  • Werfleider bodemsaneringen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Antwerpen zijn we op zoek naar een WERFLEIDER BODEMSANERINGEN (M/V). Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van verschillende projecten in de bodemsaneringen. Je werkt met oog voor de veiligheid. Je werkt nauw samen met de projectleider voor de projectorganisatie, planning en budget.   

  • ADMINISTRATIEF MEDEWERKER (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als ADMINISTRATIEF MEDEWERKER WAGENPARK beheer je een vloot van een 1000-tal wagen en ben je verantwoordelijk voor volgende taken: Opvolgen en opmaken van tankkaarten voor werknemers; Inplannen van korte termijn huurwagens; Controleren van binnenkomende auto's op eventuele beschadiging; Opvolgen van ongevallen dossiers;  Correct ingeven van gegevens in het 'car fleet systeem'; Ondersteunen in allround administratieve taken op de HR afdeling;   Bedrijfsprofiel: Samen met onze klant, een internationale speler in zijn domein, gaan wij op zoek naar een ADMINISTRATIEF MEDEWERKER die instaat voor het wagenpark.

  • Machine operatoren - vaste nacht (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met onze klant, gelegen te Genk, zijn wij opzoek naar machine operatoren Jouw takenpakket : - Bediening van de machines - Controle op kwaliteit - Fysiek zwaar werk

  • Enthousiaste thuishulp/huishoudhulp (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Monteurs zonnepanelen (MOLENSTEDE)

    Regio: MOLENSTEDE

    Bedrijf: MAXUS

    Type: Vaste Job

    Je verzorgt de volledige installatie van zonnepanelen op gebouwen van zowel particuliere als professionele klanten. Je plaatst samen met je collega’s, de constructie op het dak en voert dit correct uit volgens plan. Je bevestigt de zonnepanelen op deze constructie en zorgt voor de aansluiting van de omvormer. Je bent samen met je team verantwoordelijk voor dagprojecten van opstart tot afwerking. Je werkt samen naar een kwaliteitsvol eindresultaat.

  • Meewerkend projectleider elektriciteit West-Vl. (WOUMEN)

    Regio: WOUMEN

    Bedrijf: DE WATERGROEP

    Type: Werfreserve

    Functie en plaats in de organisatie Als gespecialiseerd elektricien voer je opdrachten uit in drinkwater- en proceswaterinstallaties van industriële klanten. Als gespecialiseerd elektricien werk je binnen de Directie Productie en Opslag die verantwoordelijk is voor de optimale werking van de productie-infrastructuur (waterproductiecentra, watertorens, hydroforen,…) en voor het automatiseren en de telecontrole van productie, berging en toevoer. Je werkt onder leiding van de verantwoordelijke voor exploitatie, productie en opslag en werkt nauw samen met de andere elektriciens en met de productiemedewerkers. Voornaamste taken Je controleert en onderhoudt de productie-installaties. Je voert metingen uit en interpreteert die. Je ijkt en programmeert meet- en regelapparatuur. Je legt bedradingen aan op basis van aangereikte schema's. Je stelt elektrische schema's op en helpt bij het programmeren van PLC's. Je voorziet de doseer- en waterbehandelingsinstallaties van scheikundige producten. Je volgt de richtlijnen inzake waterbehandeling, AREI, veiligheid en milieu. Je lost praktische problemen op. Je verhelpt storingen. Je leidt kleine renovatieprojecten als projectleider en je stuurt elektriciens aan in projectteams. Je legt telefonie- en computernetwerken aan en voert testen uit. Je herstelt elektrische gereedschappen en bouwt ze om. Je beheert de elektrische componenten in het magazijn. Je assisteert de technische chef waterproductiecentrum en vervangt deze bij afwezigheid.

  • Verkoper/adviseur (flexijob) op zaterdag M/V (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ZELFBOUWMARKT

    Type: Flexijob

    We zijn op zoek naar een adviseur/verkoper voor zaterdagen. Volgende taken zijn erg belangrijk: Je zal klanten advies geven over onze producten. Je geeft uitleg over de technische kant. Je zal actief verkopen en klanten ook zelf gaan aanspreken. Je kan goed met een PC werken (Excel, Word, Outlook, kassasysteem)

Zoek naar antwoorden van Orban de Xivry-Cartuyvels in sociale netwerken
Look for responds of Orban de Xivry-Cartuyvels in social networks

Lees alle opmerkingen voor Orban de Xivry-Cartuyvels. Laat een reactie achter voor Orban de Xivry-Cartuyvels. Orban de Xivry-Cartuyvels bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Orban de Xivry-Cartuyvels. Leave a respond for Orban de Xivry-Cartuyvels. Orban de Xivry-Cartuyvels on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Orban de Xivry-Cartuyvels op de google maps. Adres en contacten Orban de Xivry-Cartuyvels
Location of Orban de Xivry-Cartuyvels on the google maps. Address and contacts of Orban de Xivry-Cartuyvels

Andere gerelateerde bedrijven als come Orban de Xivry-Cartuyvels Orban de Xivry-Cartuyvels: LE CYGNE SPRL | Intermodal Trading Agencies NV | Comalliance Centre Futur Orcq | Aqua Azul | Buurtgemeenschep zwaantjes

Other related companies as Orban de Xivry-Cartuyvels: LE CYGNE SPRL | Intermodal Trading Agencies NV | Comalliance Centre Futur Orcq | Aqua Azul | Buurtgemeenschep zwaantjes

Orban de Xivry-Cartuyvels is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio La Roche-en-Ardenne, België. De volledige naam van het bedrijf is Orban de Xivry-Cartuyvels, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07743682861. Het bedrijf Orban de Xivry-Cartuyvels bevindt zich op het adres: Rue de Beausaint 29,6980. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 954,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 210,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Orban de Xivry-Cartuyvels zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Orban de Xivry-Cartuyvels is Metaalmijnen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Orban de Xivry-Cartuyvels is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Orban de Xivry-Cartuyvels, openstaande posities, locatie van Orban de Xivry-Cartuyvels op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Orban de Xivry-Cartuyvels is a company, that was registered 2000 in La Roche-en-Ardenne region, Belgium. Full name of company is Orban de Xivry-Cartuyvels, company assigned to the tax number BE07743682861. The company Orban de Xivry-Cartuyvels is located at the address: Rue de Beausaint 29,6980. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 954,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 210,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Orban de Xivry-Cartuyvels were not found.
The main activity of Orban de Xivry-Cartuyvels is Metal Mining, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Orban de Xivry-Cartuyvels is not available. You also can look at reviews of Orban de Xivry-Cartuyvels, open positions, location of Orban de Xivry-Cartuyvels on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Orban de Xivry-Cartuyvels, La Roche-en-Ardenne: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Orban de Xivry-Cartuyvels, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Orban de Xivry-Cartuyvels, La Roche-en-Ardenne: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Orban de Xivry-Cartuyvels, employees, financial statistics.