Tubex B.V.F. SA

Contactgegevens Tubex B.V.F. SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Tubex B.V.F. SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Tubex B.V.F. SA

Regio (region): Fleurus, België

Adres (address): Route du Vieux Campinaire 40,6220, België

Telefoon (phone): 071 81 24 17 071 81 24 17

Fax (fax): 071 81 38 84 071 81 38 84

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Tubex B.V.F. SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Tubex B.V.F. SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Tubex B.V.F. SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Tubex B.V.F. SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Tubex B.V.F. SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Tubex B.V.F. SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Tubex B.V.F. SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Tubex B.V.F. SA
Products information Tubex B.V.F. SA

BTW identificatienummer (tax): BE01953887939
Ondernemingsnummer: 2948974609
Hoofdstad (capital): 286,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 812,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1990
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Tubex B.V.F. SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Tubex B.V.F. SA
(Get full report from official database of BE for Tubex B.V.F. SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Tubex B.V.F. SA
Addition kinds of activities for Tubex B.V.F. SA

221105. Twills, boren, denims en andere geribbelde stoffen: katoen | Twills, drills, denims and other ribbed fabrics: cotton
342901. Meubels, bouwers en andere huishoudelijke apparatuur | Furniture, builders' and other household hardware
737800. Computer onderhoud en reparatie | Computer maintenance and repair
22820206. Rayon garen, gemaakt van aangekocht filament: gooien, draaien | Rayon yarn, made from purchased filament: throwing, twisting
22990403. Garnering van textielafval en lompen | Garnetting of textile waste and rags
33120803. Gereedschap en sterven staal | Tool and die steel
34989903. Manifolds, pijp: vervaardigd uit aangekochte pijp | Manifolds, pipe: fabricated from purchased pipe
38220300. Thermostaten en andere milieu-sensoren | Thermostats and other environmental sensors
50649900. Elektrische apparaten, televisie en radio, niet inbegrepen | Electrical appliances, television and radio, nec
57120102. matrassen | Mattresses

Werken bij Tubex B.V.F. SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Tubex B.V.F. SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Tubex B.V.F. SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Tubex B.V.F. SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige ziekenhuis te Ukkel (UKKEL)

    Regio: UKKEL

    Bedrijf: Care Talents Brussel

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als verpleegkundige krijg je een aantal patiënten toegewezen en sta je continu in voor hun zorgen. Je zal ook temperatuur, bloeddruk, hartslag en het zuurstofgehalte van jouw patiënten monitoren. Bij onverwachte problemen zal je accuut ingrijpen. Je werkt nauw multidisciplinair samen. Dit ziekenhuis investeert in de moderne medische technologie om zo haar patiënten persoonlijke, kwalitatieve en veilige zorgen te kunnen verlenen. Op de afdeling Intensieve Zorgen komen patiënten terecht die zich in een kritieke, levensbedreigende situatie bevinden. Vaak is de opname onverwachts zoals bijvoorbeeld na een ongeval of een andere medische urgentie, maar kan ook zijn naar aanleiding van een ziekte of opvolging na een operatie.  Begeleiding en communicatie zijn hier cruciaal, aangezien Intensieve Zorgen een hoogtechnologische afdeling is met complexe machines en bedradingen en waar de toekomst van de patiënt nog onzeker kan zijn.   Als verpleegkundige ben je ook het eerste aanspreekpunt voor zowel de patiënt als zijn of haar familie.  Bedrijfsprofiel: Care Talents rekruteert ! Voor een ziekenhuis regio Ukkel zijn wij momenteel op zoek naar een verpleegkundige voor een voltijdse, tijdelijke, opdracht van ongeveer 3 maanden.  Je zal terecht komen op de afdeling Intensieve zorgen.  Dit ziekenhuis investeert in de moderne medische technologie om zo haar patiënten persoonlijke, kwalitatieve en veilige zorgen te kunnen verlenen.

  • Calculator (m/v) (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als calculator sta je in voor de kostprijsberekening van nieuwe projecten. Je analyseert aanbestedingsdossiers naar financiële en technische haalbaarheid. Je voert klantbezoeken uit ter voorbereiding van de kostprijscalculaties. In lijn met het bestek bepaal je welk soort en hoeveel materiaal en mankracht er nodig is voor een specifiek project. Je verschaft voldoende informatie zodat de projectleider, coördinator verkoop en werkvoorbereider een correcte projectplanning en budgettering kunnen maken en je streeft samen met hen naar een optimaal rendement. Bovendien signaleer je probleempunten, afwijkingen en onjuistheden in dossiers en zoek je mee naar oplossingen. Op regelmatige tijdstippen vraag je offertes aan bij leveranciers en onderaannemers. Je zoekt naar sterke technische oplossingen, maakt prijsvergelijkingen en geeft eenduidig advies over de beste oplossingen. Ook het uitvoeren van nacalculaties behoort tot jouw takenpakket. Op deze manier stuur je de werking en aanpak continu bij. Je blijft continue op de hoogte van de evoluties en regelgeving binnen het domein van calculatie.

  • Technieker (M/V) (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Wilrijk zijn wij op zoek naar een monteur. Onze klant is gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen, prefabriceren en monteren van kunststof installaties voor de chemische en farmaceutische industrie; micro-electra- en waterzuiveringsinstallaties. Wat zal er van jou verwacht worden: Als deel van het productie en constructie team lees je technische tekeningen, waarna je direct aan de slag gaat Je produceert kunststof onderdelen en last deze samen tot complete installaties Je voert kwaliteitstesten uit alvorens een product wordt afgeleverd aan de klant Je werkt samen met 20 anderen op de werkplaats in Wilrijk en de installaties zijn allemaal maatwerk

  • Huishoudhulp regio Wespelaar (WESPELAAR)

    Regio: WESPELAAR

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Wespelaar Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • POETSHULP Olen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: PERFECTIE@HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Perfectie@home biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, eventueel koken tot boodschappen doen.

  • Losse arbeider (WAKKEN)

    Regio: WAKKEN

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Studentenjob

    Voor een houtbedrijf in Wakken zijn wij op zoek naar 2 gemotiveerde jobstudenten voor het ontlatten van houtstapels. Samen met jouw collega ben je verantwoordelijk voor het ontstapelen van hout en voor het verwijderen van de tussenstukken.

  • jobstudent (e) verkoop (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper Food

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij in Ieper zoeken we een jobstudent(e) die instaat voor de verkoop en bediening op zaterdag of zondagvoormiddag. Interesse? Reageer snel!!

  • Automechanicien (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant regio Waregem zijn we op zoek naar een automechanicien (m/v): Je staat in voor de uitvoering van periodieke controles, onderhoud, herstellingen en diagnoses van voertuigen Je spoort storingen en defecten op Je noteert de uitgevoerde werken zorgvuldig Je fungeert tevens als technisch raadgever voor de collega’s techniekers Indien nodig sta je de klant te woord met technische uitleg en advies

  • Klantendienstmedewerker voor Artsen Zonder Grenzen - Diegem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Synergie Diegem Careers

    Type: Studentenjob

    Voor ons tijdelijke project Artsen Zonder Grenzen zijn wij op zoek naar medewerkers met een positieve en commerciële instelling, aangezien wij fondsen zullen gaan werven. U zult klanten opbellen die eventueel nog nooit van het project hebben gehoord. Aan deze klanten stel je dan ook het project voor met de inhoud en streefdoel, zodat het benodigde som wordt verkregen voor haar activiteiten. Kortom gaat u actief opzoek naar nieuwe schenkers met een mooie streefdoel.

  • Student verkoop (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een nieuwe winkel in hartje Leuven zijn we op zoek naar jobstudenten die 1 vaste dag in de week kunnen werken. Heb je affiniteit met interieur-fashion-juwelen? Dan is dit de geknipte bijverdienste voor jou. Je zal leveringen uitpakken, klanten helpen en geschenken inpakken. Je kan rekenen op een vaste studentenjob tot januari.

  • JAARLIJKS STUDENT: Magazijnier paar dagen of 1 dag in de week M/V (GHISLENGHIEN)

    Regio: GHISLENGHIEN

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een firma gelegen te GHISLENGHIEN zijn we op zoek naar een student magazijnier om heel het jaar door een dag of paar dagen in de week te komen meehelpen. Het mogen ook halve dagen zijn. Je helpt mee bij het laden en lossen van de vrachtwagens, bestellingen klaarzetten, etikettering van de goederen en het magazijn op orde houden. VG.943/BUOSA

  • Student(e) receptionist(e) te Elsene (6 u per dag,15-31 okt) (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: ELIGIO

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Brussel (Elsene, Wytsmanstraat) zijn wij op zoek naar een student voor de periode 15/10/2018 t.e.m. 31/10/2018. Je beheert op een professionele manier de volgende taken: ontvangst van de bezoekers ontvangst van pakjes bestellen van pakjes telefonische communicaties (in en out) beheer van de post (in en out) + frankeren van de post allerlei ondersteunende administratieve taken Je werkt van maandag tot vrijdag, telkens van 08u00 tot 14u00 (6 u per dag).

Zoek naar antwoorden van Tubex B.V.F. SA in sociale netwerken
Look for responds of Tubex B.V.F. SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Tubex B.V.F. SA. Laat een reactie achter voor Tubex B.V.F. SA. Tubex B.V.F. SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Tubex B.V.F. SA. Leave a respond for Tubex B.V.F. SA. Tubex B.V.F. SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Tubex B.V.F. SA op de google maps. Adres en contacten Tubex B.V.F. SA
Location of Tubex B.V.F. SA on the google maps. Address and contacts of Tubex B.V.F. SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Tubex B.V.F. SA Tubex B.V.F. SA: Sibetra | Dream Consult SA | OFFICE PARETTE | Virgin Belgium NVSA | Spoormans nv

Other related companies as Tubex B.V.F. SA: Sibetra | Dream Consult SA | OFFICE PARETTE | Virgin Belgium NVSA | Spoormans nv

Tubex B.V.F. SA is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio Fleurus, België. De volledige naam van het bedrijf is Tubex B.V.F. SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01953887939. Het bedrijf Tubex B.V.F. SA bevindt zich op het adres: Route du Vieux Campinaire 40,6220. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 286,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 812,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Tubex B.V.F. SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Tubex B.V.F. SA is Motorvrachtvervoer, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Tubex B.V.F. SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Tubex B.V.F. SA, openstaande posities, locatie van Tubex B.V.F. SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Tubex B.V.F. SA is a company, that was registered 1990 in Fleurus region, Belgium. Full name of company is Tubex B.V.F. SA, company assigned to the tax number BE01953887939. The company Tubex B.V.F. SA is located at the address: Route du Vieux Campinaire 40,6220. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 286,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 812,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Tubex B.V.F. SA were not found.
The main activity of Tubex B.V.F. SA is Motor Freight Transportation, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Tubex B.V.F. SA is not available. You also can look at reviews of Tubex B.V.F. SA, open positions, location of Tubex B.V.F. SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Tubex B.V.F. SA, Fleurus: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Tubex B.V.F. SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Tubex B.V.F. SA, Fleurus: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Tubex B.V.F. SA, employees, financial statistics.