Chaudro 2000 SA

Contactgegevens Chaudro 2000 SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Chaudro 2000 SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Chaudro 2000 SA

Regio (region): Dalhem (Warsage), België

Adres (address): Rue de la Gare 40,4608, België

Telefoon (phone): 04 376 70 05; 04 376 72 80 04 376 70 05; 04 376 72 80

Fax (fax): 04 376 70 05; 04 376 76 64 04 376 70 05; 04 376 76 64

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Chaudro 2000 SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Chaudro 2000 SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Chaudro 2000 SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Chaudro 2000 SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Chaudro 2000 SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Chaudro 2000 SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Chaudro 2000 SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Chaudro 2000 SA
Products information Chaudro 2000 SA

BTW identificatienummer (tax): BE03019287109
Ondernemingsnummer: 7968353271
Hoofdstad (capital): 429,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 578,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2005
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Chaudro 2000 SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Chaudro 2000 SA
(Get full report from official database of BE for Chaudro 2000 SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Chaudro 2000 SA
Addition kinds of activities for Chaudro 2000 SA

501399. Motorvoertuigbenodigdheden en nieuwe onderdelen, anders | Motor vehicle supplies and new parts, nec
08310202. Gum extractie | Gum extraction
30520200. Plastic slang | Plastic hose
36210114. Slipringen, voor motoren of generatoren | Sliprings, for motors or generators
73729901. Toepassingscomputersoftware | Application computer software

Werken bij Chaudro 2000 SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Chaudro 2000 SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Chaudro 2000 SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Chaudro 2000 SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Volvo Trucks Oostakker zoekt leeggoedbehandelaar (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Materialen die op de lijn nodig zijn om te assembleren worden o.a. in houten kisten aangevoerd door materiaalbehandelaars naar de verschillende zones in de fabriek. Wanneer deze kisten leeg zijn worden terug volle kisten aangeleverd en wordt het 'leeggoed' opgepikt en naar de leeggoedzone aangevoerd. Vanaf daar starten de activiteiten voor de leeggoedbehandelaars: afbreken van standaard verpakkingsmateriaal en sorteren volgens instructies verpakken van de verpakkingsmaterialen volgens instructies binden van de verpakkingen met strapmachine en labelen volgens instructie dagelijks opruimen van de leeggoedzone

  • Monteur/plaatser (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Itzu Jobs NV

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant te Beveren, een grote speler in garagepoorten, rolluiken, e.d. is op zoek naar ervaren monteurs/plaatsers. Achtergrond of kennis van elektromechanica is mooi meegenomen, doorzettingsvermogen en enthousiasme een must ! Je hebt bij voorkeur reeds een eerste ervaring opgedaan binnen deze functie

  • Nanny (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: t-interim Eeklo

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je komt terecht in een aangenaam gezin met twee jonge kinderen en een professioneel, hard werkend koppel Je staat in voor het klaarmaken van twee kinderen voor school Je brengt ze naar school en haalt ze ook af als de school uit is In tussentijd neem je enkel belangrijke taken in het huishouden over (bedden opmaken, opruimen,....) 's avonds steek je de kinderen in bad en maakt ze klaar voor bedtijd Indien nodig kan je ook op zaterdagochtend invallen indien de ouders nog naar kantoor moeten

  • Laser-machine-bediener/insteller (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een operator - lasergestuurde snijmachine voor een klant in onze regio. Dagelijks word je ingezet om snijprogramma's op te roepen, machines afstellen, sorteren van onderdelen, ontbramen van onderdelen en tenslotte kwaliteitscontrole te doen op de afgewerkte stukken. Je wordt ingezet in een twee ploegenstelsel (6u tot 14u en 14u tot 22u). Je start wel in de dagploeg voor enkele maanden Je krijgt een interne opleiding! Ervaring met Trumpf lasersnijmachines is een pluspunt. Verlofkeuze is vrij.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Zedelgem (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Familiezorg West-Vlaanderen vzw

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Jobstudent - GAMMA Runkst (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: GAMMA Runkst, Franchisenemer Van Neerbos België NV

    Type: Studentenjob

    Voor de uitbreiding van ons team zijn wij dringend op zoek naar een gemotiveerde jobstudent voor één of meer dagen per week als kassamedewerk(st)er. Je pakt leveringen uit en plaatst deze in de winkel Je ontvangt klanten met een glimlach Je staat mee in voor de verkoop Je bedient de kassa Je zorgt ervoor dat de winkel er telkens netjes en verzorgd bijligt.

  • Sales Officer- Transport planner (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie van de operationele en organisatorische interne sales- en planningsactiviteiten. Je ondersteunt de Sales Manager rekening houdend met het beleid en de doelstellingen, om de vooropgestelde verkoopobjectieven te realiseren. Op transport niveau plan en coördineer je de dagelijkse transporten. Salesrol Je werkt mee aan de verkoop van de afgewerkte producten aan interne en externe klanten. Je beheert verkoopdossiers (uitschrijven offertes, administratieve opvolging,..) Je bent het aanspreekpunt voor klachten in de begeleiding van het order. Je hebt veelvuldige contacten zowel binnen de eigen afdeling als met andere interne afdelingen. Je zorgt mee voor een optimale planning en een optimaal stockbeheer. Transportrol Je bent verantwoordelijk voor het inplannen van de dagelijkse transporten. Je staat in voor het opvolgen van de noodzakelijke transportdocumenten. Je fungeert als externe contactpersoon inzake uitgaande afgewerkte producten en omtrent de status van de levering.

  • Field Service Technicus (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: Jobfixing

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een distributeur en dienstverlener van een topreeks aan producten in het segment van de meetinstrumenten en registratiesystemen. Voor het vervolledigen van het service team, zoeken we een extra Field Service Technician (Vlaanderen): Als field technicus bent u (mede) verantwoordelijk voor de installatie, inspectie, reparatie en onderhoud van meet-en registratiesystmenen en instrumenten. Deze hoogwaardige apparatuur en instrumenten worden toegepast in onder andere de food, pharma, health en transport sector. Periodiek en bij storingen ben je bij onze klanten om - ofwel zelfstandig ofwel ism een collega - de herstellingen of (her)kalibratie uit te voeren. Daarnaast verzorg je de bijhorende administratie, alsook de opleiding of uitleg tov de klant mbt de gebruikssoftware.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • klinisch psycholoog / psychotherapeut (zelfstandige basis) (VLIMMEREN)

    Regio: VLIMMEREN

    Bedrijf: Centrum voor Therapie en Welzijn Balans

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wil je als klinisch psycholoog graag een zelfstandige praktijk uitbouwen? Doe je dit liefst binnen een professioneel kader met ruimte voor overleg met collega's? Ben je bovendien psychotherapeut (in opleiding) en heb je er al wat 'vlieguren' opzitten ? Heb je ondernemerszin en wil je enthousiast je eigen aanbod vormgeven en in de markt zetten ? Misschien ben jij dan wel de juiste persoon om onze groepspraktijk te komen versterken ! CTW Balans is een groeiende multidisciplinaire groepsprakijk met ruimte voor overleg en samenwerking. Momenteel zoeken we een collega om ons huidige team van 3 psychologen te versterken en zo onze wachttijden te verkorten. Je maakt als klinisch psycholoog deel uit van onze multidisciplinaire groepspraktijk. Je werkt op zelfstandige basis en hebt ruimte om je job inhoudelijk volledig autonoom uit te bouwen. We staan daarbij open voor iedereen die denkt een mooi aanbod te kunnen neerzetten, dat een meerwaarde kan betekenen binnen ons werking. Minstens 8 uur, waarvan 1 avond meer info zie bijlage

  • therapeut lymfedrainage (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor ons praktijkhuis in Willebroek en Heffen zijn we op zoek naar een therapeut lymfedrainage. Je werkt samen met sportcoach, kinesist, psycholoog, studiecoach, seksuoloog, ... Meer info over de praktijkhuizen op: www.praktijkhuispleintje.be www.praktijkhuissen.be

  • CONSULTANT HR OUTSOURCING - RECRUITER (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: Motmans & Partners HR Resources

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bedrijfsvoorstelling Motmans & Partners, met kantoren in Hasselt, Herentals en Antwerpen, is een sterke dienstverlener op het vlak van Human Resources. Onze ervaren consultants bieden maatwerk op vlak van Werving & Selectie, Talent Management, HR-beleid en loopbaanbegeleiding. Wij blijven groeien en breiden ons aanbod momenteel uit met HR Outsourcing oplossingen. Functie • Vanuit jouw opgebouwde-expertise vul je tijdelijke opdrachten in als Recruiter bij onze klanten (project sourcing). • Je past je vlot aan aan de aard van de opdracht: tijdelijke vervanging, opvangen van een piek in de workload, projectmatige aanpak, crisis-omstandigheden, enz.. Ook qua duurtijd, sector en locatie is er erg veel afwisseling tussen verschillende opdrachten. • Afhankelijk van je ervaring krijg je ruime verantwoordelijkheid in het uitbouwen van je eigen klantenrelaties, waarbij je jezelf als expert op vlak van HR staffing weet te positioneren. • Je getuigt daarbij van expertise, ondernemerschap en commerciële flair en bouwt relaties op lange termijn op. • Je rapporteert aan de partner van Motmans & Partners HR Resources.

Zoek naar antwoorden van Chaudro 2000 SA in sociale netwerken
Look for responds of Chaudro 2000 SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Chaudro 2000 SA. Laat een reactie achter voor Chaudro 2000 SA. Chaudro 2000 SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Chaudro 2000 SA. Leave a respond for Chaudro 2000 SA. Chaudro 2000 SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Chaudro 2000 SA op de google maps. Adres en contacten Chaudro 2000 SA
Location of Chaudro 2000 SA on the google maps. Address and contacts of Chaudro 2000 SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Chaudro 2000 SA Chaudro 2000 SA: Claey S | Result BVBA | Schmidt N.V. | Picace-ECP | plovie

Other related companies as Chaudro 2000 SA: Claey S | Result BVBA | Schmidt N.V. | Picace-ECP | plovie

Chaudro 2000 SA is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio Dalhem (Warsage), België. De volledige naam van het bedrijf is Chaudro 2000 SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03019287109. Het bedrijf Chaudro 2000 SA bevindt zich op het adres: Rue de la Gare 40,4608. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 429,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 578,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Chaudro 2000 SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Chaudro 2000 SA is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Chaudro 2000 SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Chaudro 2000 SA, openstaande posities, locatie van Chaudro 2000 SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Chaudro 2000 SA is a company, that was registered 2005 in Dalhem (Warsage) region, Belgium. Full name of company is Chaudro 2000 SA, company assigned to the tax number BE03019287109. The company Chaudro 2000 SA is located at the address: Rue de la Gare 40,4608. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 429,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 578,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Chaudro 2000 SA were not found.
The main activity of Chaudro 2000 SA is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Chaudro 2000 SA is not available. You also can look at reviews of Chaudro 2000 SA, open positions, location of Chaudro 2000 SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Chaudro 2000 SA, Dalhem (Warsage): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Chaudro 2000 SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Chaudro 2000 SA, Dalhem (Warsage): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Chaudro 2000 SA, employees, financial statistics.