A.M.O.-Bihl NV

Contactgegevens A.M.O.-Bihl NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A.M.O.-Bihl NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

A.M.O.-Bihl NV

Regio (region): Eeklo, België

Adres (address): Industrielaan 26,9900, België

Telefoon (phone): 09 378 20 44; 09 377 26 10 09 378 20 44; 09 377 26 10

Fax (fax): 09 378 20 55 09 378 20 55

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A.M.O.-Bihl NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A.M.O.-Bihl NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A.M.O.-Bihl NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A.M.O.-Bihl NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A.M.O.-Bihl NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A.M.O.-Bihl NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A.M.O.-Bihl NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A.M.O.-Bihl NV
Products information A.M.O.-Bihl NV

BTW identificatienummer (tax): BE09480072021
Ondernemingsnummer: 1327941894
Hoofdstad (capital): 858,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 121,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1987
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in A.M.O.-Bihl NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A.M.O.-Bihl NV
(Get full report from official database of BE for A.M.O.-Bihl NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor A.M.O.-Bihl NV
Addition kinds of activities for A.M.O.-Bihl NV

35689904. Schijven, krachtoverbrenging | Pulleys, power transmission
39491202. Mallets: polo, kroketten, enz. | Mallets: polo, croquet, etc.
70320300. Sportkampen | Sporting camps
79991406. Woonbootverhuur | Houseboat rentals
91210203. County commissaris | County commissioner

Werken bij A.M.O.-Bihl NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A.M.O.-Bihl NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A.M.O.-Bihl NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A.M.O.-Bihl NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Planner M/V (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gelegen in Asse zijn we momenteel op zoek naar een planner M/V. Je voornaamste taken zijn: - Dispatching van technische interventies; - Orderverwerking en facturatie; - Telefonisch onthaal; - Planning opmaken.

  • bevrachter (M/V) (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: ASAP BEVEREN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    -       Dagelijks contact met klanten, partners, filialen en agenten. - Organiseren van de U toegewezen transportopdrachten. - administratieve afhandeling van uw transporten - kostprijs negotiëren, onderhandelen, commerciële feeling - nieuwe contacten leggen met binnen-en buitenlandse transporteurs-onderaannemers - Organiseren van  FTL zendingen , groupage , deelpartijen. - Problem solving skills

  • Industrieel Elektro-technicus (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ASAP ANTWERPEN TECHNICS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Storingen oplossen van zowel elektrische, als mechanische defecten Assisteren bij het implementeren van uitbreidings- of verbeteringswerken. Preventief onderhoud en aanpassingen uitvoeren aan elektrische en mechanische installaties Predictief onderhoud dmv. Moderne meetapparatuur

  • Allround onderhoudstechnieker (m/v) (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een industriebouw bedrijf in de metaalsector zoeken we een onderhoudstechnieker voor het machinepark in het atelier. Na een inwerkperiode sta je in voor de onberispelijke werking van ons machinepark en het onderhoud van onze gebouwen en technische infrastructuur. Storingen in het machinepark los je snel en zelfstandig op. Je werkt en denkt mee aan technische projecten (o.m. installatie van nieuwe machines) soms samen met externe aannemers. Je staat mee in voor het periodiek onderhoud. Je rapporteert rechtstreeks aan het hoofd technische dienst.

  • HUISHOUDHULP GERAARDSBERGEN (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: DOMOCURA

    Type: Dienstenchequebaan

    DOMOCURA is op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit te maken van de grootste medewerker van de streek. We zorgen voor een "job op maat van de medewerker" waarin medewerkers graag werken. Werk je graag in het huishouden? Bepaal je liefst zelf je dagen en werkuren? Dan vind je bij Domocura de geknipte job als huishoudhulp. Je voert je taken uit bij onze klanten thuis: opruimen, afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen en eventueel wassen en strijken. Je krijgt een uurrooster op maat van minstens 13 uur tot maximum 38 uur per week. Je bepaalt zelf hoeveel en wanneer je wilt werken. Jouw persoonlijke dossierverantwoordelijke ondersteunt jou in je job en in de administratie zoals bijvoorbeeld in de opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al je vragen.

  • Huishoudhulp/poetshulp (dienstencheques) - regio Blankenberge/Zuienkerke (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: 't SCHOONSCHIP

    Type: Dienstenchequebaan

    Je houdt van huishoudelijke taken? Je hebt oog voor orde, netheid en detail? Je bent 'krak' in het ordenen en plannen? Jij wil voor jouw klanten 'het verschil' maken? Dan ben JIJ de persoon die wij zoeken! Jij bepaalt zelf hoeveel uur per week je kan en wil werken voor een optimale combinatie werk/gezin. Wij garanderen een contract van onbepaalde duur na 3 maanden. Wij zorgen ook voor begeleiding, ondersteuning en opleiding.

  • Huishoudhulp in Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Kwaliteitsmedewerker 2 ploegen (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een flexibele job? Ben je nauwkeurig en nauwgezet? Werk je graag tot in de puntjes? Dan ben jij onze geknipte kandidaat. Voor een bedrijf actief in metaal- en assemblagesector zijn we op zoek naar verschillende kwaliteitscontroleurs. Als kwaliteitsmedewerker ben je verantwoordelijk voor het controleren van onderdelen: Visueel controleren op afwijkingen mbt kleur, grootte, samenstelling... Je staat ook in voor het registreren van alle gegevens in een file. Concreet word je uitgestuurd naar bedrijven waar jij de productie van onderdelen zal controleren en voor eventuele nabewerking zorgt. Jij bent eindverantwoordelijke om uitmuntende kwaliteit af te leveren en noteert je controles schriftelijk en zorgvuldig. Onze klant verwelkomt enthousiaste werkzoekenden die graag de handen uit de mouwen willen steken en biedt hiervoor in ruil een tewerkstelling in een stabiel bedrijf, met aantrekkelijk uurloon.

  • Group Manager (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: MAKRO MACHELEN

    Type: Vaste Job

    Gedetailleerde omschrijving kan je vinden op onze website www.makro.be.

  • Technisch vertegenwoordiger (BISSEGEM)

    Regio: BISSEGEM

    Bedrijf: Talentus Kortrijk Leiestraat

    Type: Vaste Job

    Je bent specialist in elektronische sloten. Hierbij ben je verantwoordelijk voor het opzoeken en uitbouwen van uw klantenportefeuille. Je legt dan ook de nodige contacten binnen de bouwwereld, waarbij je in staat bent te negotiëren en contracteren op verschillende niveaus. Op die manier geef je correct advies aan klanten en prospecten om het te overtuigen met de onderneming samen te werken.

  • Zelfstandige stukadoor voor pleisterwerken / voorbereider pleisterwerken (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: ABG

    Type: Zelfstandige activiteit

    Onder stukadoorswerk is een ruime waaier van werkzaamheden vervat: bepleistering van muren en plafonds, bepleistering van gevels, aanbrengen van sierpleisters, droge plafondafwerking, droge muurafwerking, plaatsen van lichte scheidingswanden, aanbrengen van isolatiemateriaal, ... Momenteel is er enorme vraag naar uitvoerders van dunpleister. Aangezien de bouwtechnologie niet stilstaat zijn 80% van de nieuwbouwappartementen die we uitvoeren in dunpleister.

  • Freelance CRM Manager (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: DAFRA PHARMA INTERNATIONAL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als CRM Manager ben je verantwoordelijk voor de organisatie en uitbouw van CRM binnen Dafra Pharma: - Sales teams engageren om CRM-tools maximaal te gebruiken - Opstellen en uitvoeren actieplan om technische obstakels in de toekomst weg te werken - Functionaliteiten van CRM optimaliseren - Service providers en platformen analyseren en optimaliseren - ICT infrastructuur en bijhorende processen vastleggen in functie van digitale marketing campagnes en andere communicatienoden - Je rapporteert aan de Strategic Advisor en Commercieel Directeur.

Zoek naar antwoorden van A.M.O.-Bihl NV in sociale netwerken
Look for responds of A.M.O.-Bihl NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor A.M.O.-Bihl NV. Laat een reactie achter voor A.M.O.-Bihl NV. A.M.O.-Bihl NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A.M.O.-Bihl NV. Leave a respond for A.M.O.-Bihl NV. A.M.O.-Bihl NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A.M.O.-Bihl NV op de google maps. Adres en contacten A.M.O.-Bihl NV
Location of A.M.O.-Bihl NV on the google maps. Address and contacts of A.M.O.-Bihl NV

Andere gerelateerde bedrijven als come A.M.O.-Bihl NV A.M.O.-Bihl NV: VANDERBRUGGHEN | VERBEKE DRUKKERIJ NV | Dereymaeker | RIDDER'S | Dekaro N.V.

Other related companies as A.M.O.-Bihl NV: VANDERBRUGGHEN | VERBEKE DRUKKERIJ NV | Dereymaeker | RIDDER'S | Dekaro N.V.

A.M.O.-Bihl NV is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio Eeklo, België. De volledige naam van het bedrijf is A.M.O.-Bihl NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09480072021. Het bedrijf A.M.O.-Bihl NV bevindt zich op het adres: Industrielaan 26,9900. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 858,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 121,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in A.M.O.-Bihl NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A.M.O.-Bihl NV is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A.M.O.-Bihl NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A.M.O.-Bihl NV, openstaande posities, locatie van A.M.O.-Bihl NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A.M.O.-Bihl NV is a company, that was registered 1987 in Eeklo region, Belgium. Full name of company is A.M.O.-Bihl NV, company assigned to the tax number BE09480072021. The company A.M.O.-Bihl NV is located at the address: Industrielaan 26,9900. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 858,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 121,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in A.M.O.-Bihl NV were not found.
The main activity of A.M.O.-Bihl NV is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of A.M.O.-Bihl NV is not available. You also can look at reviews of A.M.O.-Bihl NV, open positions, location of A.M.O.-Bihl NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A.M.O.-Bihl NV, Eeklo: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A.M.O.-Bihl NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A.M.O.-Bihl NV, Eeklo: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A.M.O.-Bihl NV, employees, financial statistics.