PVG Promotions

Particuliere bedrijvenLegale diensten • PVG Promotions
Private companiesLegal Services • PVG Promotions

Contactgegevens PVG Promotions: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PVG Promotions: address, phone, fax, email, website, opening hours

PVG Promotions

Regio (region): Beveren (Haasdonk), België

Adres (address): Stuurstraat 71,9120, België

Telefoon (phone): 03 755 31 93 03 755 31 93

Fax (fax): 03 755 31 87 03 755 31 87

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PVG Promotions: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PVG Promotions"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PVG Promotions"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PVG Promotions, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PVG Promotions. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PVG Promotions, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PVG Promotions. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PVG Promotions
Products information PVG Promotions

BTW identificatienummer (tax): BE02036560058
Ondernemingsnummer: 7853546142
Hoofdstad (capital): 171,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 655,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1992
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in PVG Promotions zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PVG Promotions
(Get full report from official database of BE for PVG Promotions)

Aanvulling soorten activiteiten voor PVG Promotions
Addition kinds of activities for PVG Promotions

20150104. Kip, verwerkt: vers | Chicken, processed: fresh
26210900. Gebouw en dakpapier, velden en isolatiebekleding | Building and roofing paper, felts and insulation siding
26740102. Verzending van zakken of zakken, inclusief multiwall en heavy duty | Shipping bags or sacks, including multiwall and heavy duty
27590600. Letterpress en schermafdrukken | Letterpress and screen printing
29110100. Gassen en vloeibare petroleumgassen | Gases and liquefied petroleum gases
32979901. Alumina gesmolten vuurvaste materialen | Alumina fused refractories
34699915. Spinning metaal voor de handel | Spinning metal for the trade

Werken bij PVG Promotions: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PVG Promotions: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PVG Promotions. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PVG Promotions. Looking for open vacancies in other companies

  • Kwaliteitscontroleur (2 ploegen) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je gaat aan de slag als eindcontroleur kwaliteit en je werkt hierbij in twee ploegen. Uw takenpakket bestaat uit volgende opdrachten: - Nazien en keuren van geweven en gebreide stukken op afwijkingen en fouten op een nazichttafel. - Invoeren van weefsel/breisel in nazichttafel en aannaaien van stukken. - Bedienen van nazichttafel (voortbewegen weefsel, instellen van meterteller). - Merken van bepaalde fouten op het weefsel of breisel. - Vlekken verwijderen. - Beoordelen en aantekenen van geconstateerde fouten op de kwaliteitskaart (nazicht rapport: aantal, grootte, soort fout etc.).

  • Customer service medewerker in regio Asse (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent het eerste aanspreekpunt van de klant. Je bent in voortdurend contact met hem via telefoon en mail. Je specifieke taken als Customer service medewerker (m/v) zijn: ondersteuning salesteam bestellingen verwerken: aannemen en ingeven in het ERP-systeem telefonische oproepen en schriftelijke aanvragen van klanten en buitendienstmedewerkers beantwoorden (i.v.m. artikelreferenties, productbeschikbaarheid, status van een bestelling, duplicaat van factuur of afleveringsbon...) klachtenbehandeling: aannemen, registreren en opvolgen technische fiches aanvullen en updaten salescatalogus helpen opstellen en aanvullen met de meest recente en relevante informatie

  • Reachtruckcauffeur (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Bocholt zijn wij op zoek naar reachtruckchauffeurs. Je takenpakket bestaat uit: - Het wegbrengen van de goederen naar het magazijn met de reachtruck - Stapelen van de goederen in de rekken met de reachtruck - Bevoorraden van de productielijnen - Laden van vrachtwagen

  • Groenarbeider m/v (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Kan je vlot en veilig werken met een bosmaaier? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Voor een tuin- en landbouwbedrijf gelegen in Zele zijn wij op zoek naar groenarbeiders (M/V) om onderhoudswerken uit te voeren. Je maait de hoge grassen en onkruid met een bosmaaier rond obstakels van zijbermen en/of middenbermen. Je ruimt zwerfvuil op. Je plaatst planten. Je werkt op verschillende plaatsen in Vlaanderen.

  • Commercieel bediende | Voltijds | Lommel (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een internationaal bedrijf te Lommel zijn we op zoek naar een medewerker Customer Service Center. Je zal voornamelijk instaan voor de opname van orders, afhandeling van klachten (m.b.t. facturen/prijzen) en opvolgen van commerciële after-sales contacten. Daarnaast sta je ook in voor de administratieve verwerking van de gegevens en de opmaak van facturen.

  • automechanieker | voltijds | Turnhout | dagdienst (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Synergie Turnhout Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je technisch aangelegd? Heb je een passie voor auto's? Laat ons dan zeker iets weten! We zoeken namelijk een automechanieker voor een bedrijf in Turnhout. Je werkt zelfstandig of met hulp van een collega. De job bestaat voornamelijk uit het herstellen van personenauto's: klein en groot onderhoud, remmen vervangen, distributieriem vervangen, voertuigen testen en afstellen, ... . Trefwoorden: automechanicien - automechanieker - hersteller - wagen - technisch profiel - automekanieker

  • Onderhoudstechnieker Elektromechanica regio Limburg (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Het uitvoeren van allerlei industriële onderhoudswerken op mechanische en elektrisch gebied bij onze klanten ter plaatse. Je staat in voor de goede werking van het mechanische en elektrische gedeelte van werktuigen installaties en traditioneel of geautomatiseerd productiemateriaal. Hoofdzaak is dat je zowel mechanisch als elektrisch even sterk bent.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Boortmeerbeek (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp - deeltijds - regio Zwijnaarde (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Student gezocht! (KLUISBERGEN)

    Regio: KLUISBERGEN

    Bedrijf: ASAP

    Type: Studentenjob

    Een van onze klanten zoekt een gedreven studente voor horeca taken U komt terecht binnen een gekende feestzaal in de regio waar u verantwoordelijk bent voor enkele van onderstaande taken * onthaal clienteel * bediening in de zaal * afwas

  • Technisch operator nacht (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: Talentus Hasselt

    Type: Vaste Job

    Als technisch operator heb jij de verantwoordelijkheid om jouw productielijn draaiende te houden. Hiernaast bouw je de machines om en voorziet de juiste materialen. Indien een toestel vastloopt zorg jij ervoor dat deze storing opgelost wordt. Hiervoor krijg je een grondige interne opleiding zodat je alle toestellen correct kan besturen. Ten slotte verplaatst je de producten met de heftruck. Dit alles doe je volgens de vooropgestelde veiligheidsrichtlijnen. Bedrijfsprofiel: Je komt terecht in een gezonde en groeiende onderneming. De afdelingen bestaan uit enthousiaste collega's en hechte teams.

  • DAKWERKER (RUMBEKE)

    Regio: RUMBEKE

    Bedrijf: DECEUNINCK LUC

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ons bedrijf gespecialiseerd in dak- en zinkwerken is op zoek naar een medewerker voor de uitvoering van dak- en zinkwerken op zelfstandige basis.

Zoek naar antwoorden van PVG Promotions in sociale netwerken
Look for responds of PVG Promotions in social networks

Lees alle opmerkingen voor PVG Promotions. Laat een reactie achter voor PVG Promotions. PVG Promotions bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PVG Promotions. Leave a respond for PVG Promotions. PVG Promotions on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PVG Promotions op de google maps. Adres en contacten PVG Promotions
Location of PVG Promotions on the google maps. Address and contacts of PVG Promotions

Andere gerelateerde bedrijven als come PVG Promotions PVG Promotions: T.W.Z. NV | GISO-Gemeentelijk Instituut voor Secundair Onderwijs | OOSTENRIJKSE DIENST VOOR TOERISME | JDS Aviation Broker B.V.B.A. | Agri Vantures International

Other related companies as PVG Promotions: T.W.Z. NV | GISO-Gemeentelijk Instituut voor Secundair Onderwijs | OOSTENRIJKSE DIENST VOOR TOERISME | JDS Aviation Broker B.V.B.A. | Agri Vantures International

PVG Promotions is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio Beveren (Haasdonk), België. De volledige naam van het bedrijf is PVG Promotions, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02036560058. Het bedrijf PVG Promotions bevindt zich op het adres: Stuurstraat 71,9120. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 171,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 655,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in PVG Promotions zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PVG Promotions is Legale diensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PVG Promotions is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PVG Promotions, openstaande posities, locatie van PVG Promotions op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

PVG Promotions is a company, that was registered 1992 in Beveren (Haasdonk) region, Belgium. Full name of company is PVG Promotions, company assigned to the tax number BE02036560058. The company PVG Promotions is located at the address: Stuurstraat 71,9120. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 171,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 655,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in PVG Promotions were not found.
The main activity of PVG Promotions is Legal Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of PVG Promotions is not available. You also can look at reviews of PVG Promotions, open positions, location of PVG Promotions on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over PVG Promotions, Beveren (Haasdonk): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PVG Promotions, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PVG Promotions, Beveren (Haasdonk): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PVG Promotions, employees, financial statistics.