Hopje Springkastelenfabriek

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • Hopje Springkastelenfabriek
Private companiesMetal Mining • Hopje Springkastelenfabriek

Contactgegevens Hopje Springkastelenfabriek: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Hopje Springkastelenfabriek: address, phone, fax, email, website, opening hours

Hopje Springkastelenfabriek

Regio (region): Lommel, België

Adres (address): Balendijk 10,3920, België

Telefoon (phone): 0474 30 07 79 0474 30 07 79

Fax (fax): +32 (87) 217-59-25 +32 (87) 217-59-25

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Hopje Springkastelenfabriek: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Hopje Springkastelenfabriek"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Hopje Springkastelenfabriek"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Hopje Springkastelenfabriek, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Hopje Springkastelenfabriek. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Hopje Springkastelenfabriek, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Hopje Springkastelenfabriek. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Hopje Springkastelenfabriek
Products information Hopje Springkastelenfabriek

BTW identificatienummer (tax): BE08033172607
Ondernemingsnummer: 1722351074
Hoofdstad (capital): 807,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 460,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2009
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Hopje Springkastelenfabriek zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Hopje Springkastelenfabriek
(Get full report from official database of BE for Hopje Springkastelenfabriek)

Aanvulling soorten activiteiten voor Hopje Springkastelenfabriek
Addition kinds of activities for Hopje Springkastelenfabriek

501200. Auto's en andere motorvoertuigen | Automobiles and other motor vehicles
17110000. Loodgieterswerk, verwarming, airco | Plumbing, heating, air-conditioning
28190101. Alkali-metalen: lithium, cesium, francium, rubidium | Alkali metals: lithium, cesium, francium, rubidium
31990305. Veiligheidsgordels, leer | Safety belts, leather
32110400. Platen- en platenglas | Plate and sheet glass
37310203. Offshore supply boten, bouw en reparatie | Offshore supply boats, building and repairing
39999937. Stereografen, fotografisch | Stereographs, photographic
56990100. Uniformen en werkkleding | Uniforms and work clothing
72219902. Pasfoto fotograaf | Passport photographer
83220200. Kindergerelateerde sociale diensten | Child related social services

Werken bij Hopje Springkastelenfabriek: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Hopje Springkastelenfabriek: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Hopje Springkastelenfabriek. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Hopje Springkastelenfabriek. Looking for open vacancies in other companies

  • Refund Accountant (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een groot bedrijf gelegen in Zaventem en actief in de luchtvaartsector is op zoek naar een tijdelijke Refund Accountant voor een opdracht tot einde november. Heb je voeling met cijfers en eventueel al een eerste ervaring in Finance? Jouw takenpakket als Refund Accountant: Je zorgt ervoor dat klanten hun geld teruggestort krijgen indien nodig Je verzorgt de betalingen en voert deze correct en met oog voor detail uit Je beantwoordt mails van klanten met vragen en helpt ze verder Je assisteert binnen de refund afdeling waar nodig Je voert andere financieel-administratieve taken uit

  • Hulpboekhouder Zaventem (SINT-STEVENS-WOLUWE)

    Regio: SINT-STEVENS-WOLUWE

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We NEED YOU! Voor een boeiend bedrijf in de audiovisuele sector zijn we dringend op zoek naar hulpboekhouder (M/V). Heb je net een eerste start gehad maar intussen op zoek naar een stabiele ervaring of ben je op zoek naar een toffe eerste ervaring? Laat dan vandaag nog iets van je horen bij Accountemps! Het bedrijf is gevestigd in regio Zaventem, in een bruisende business omgeving. Wil je graag verantwoordelijk zijn voor: Het dagelijks opmaken en inboeken van facturen Het inboeken van kassa's Debiteurenbeheer en een goede opvolging hiervan Het meehelpen bij de maandelijkse afsluit Op termijn word je ook verantwoordelijk voor de verzekeringsportefeuille en het fleet management By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Inhouse HR Consultant te Tessenderlo (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: ASAP HR GROUP - HOOFDKANTOOR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent het ASAP-gezicht bij één van onze grote klanten.  Door intensief samen te werken, regel jij alle interim gerelateerde zaken voor jouw klant èn uitzendklanten. Je denkt daarbij in oplossingen en gaat elke uitdaging aan.  Op deze manier vorm jij het verlengde van hun personeelsdienst! Getriggerd? Klik snel verder!                                                                                                                                                                 Een uitdagende job Onze XL-werking heeft tot doelstelling een optimale service te bieden aan een selectie van large accounts. Concreet is je takenpakket: - Zoeken en screenen van kandidaten voor de klant. - Je staat in voor de rekrutering van arbeiders én bediendeprofielen. - Verzorgen van theoretische testings. - Administratieve ondersteuning bieden. - Het uitbouwen van een intensieve samenwerking en communicatie met klanten en uitzendklanten, gebaseerd op vertrouwen en respect: regelmatige aanwezigheid op de werkvloer, "mee-ademen" met de omgeving. - Het creatief nadenken over oplossingen; het meedenken met de klanten. - De ambitie hebben om te fungeren als HR verlengstuk van de klant. - Je werkt vanuit verschillende uitvalsbasissen; bij de klant(en) en in verschillende kantoren.

  • Zorgkundige Interne-Geriatrie 6B (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Vacaturenummer: 5813 Locatie: ZNA Jan Palfijn in Antwerpen Afdeling/ Bedrijfseenheid: Interne-Geriatrie 6B Jobtime: 100% (38 uur/week) Contract: bepaalde duur Wil je samen met je collega’s garant staan voor kwaliteitsvolle zorg? Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en klantgerichte manier? Jouw uitdaging: Je verleent zorg op het gebied van ADL-behoefte (Activiteiten van het Dagelijks Leven) van een patiënt onder toezicht van een verpleegkundige. Onder de term patiënt wordt verstaan: patiënt, cliënt, resident, familie of andere betekenisvolle personen voor de patiënt. Je bent mede verantwoordelijk voor de hotelfunctie en het comfort van de patiënt naargelang zijn noden en dit zonder onderscheid van geslacht, ras, godsdienstige of filosofische overtuiging. Je verleent zorg op het gebied van ADL-behoeften (Activiteiten Dagelijks Leven) van een patiënt onder toezicht van een verpleegkundige. Je presteert wisselende diensten: vroege, late, weekends en feestdagen. Je zorgt voor het vervoer en het begeleiden van patiënten die geen specifieke observatie vereisen. Je geeft observaties met betrekking tot de patiënt mondeling en schriftelijk door aan de leidinggevende of verantwoordelijke van de zorgomgeving. Je bewaakt de kwaliteit van de jouw toevertrouwde taken. Je voert de huishoudelijke taken op de afdeling uit. Je volgt opleidingen en bijscholingen. Je werkt mee aan de door de instelling over overheid opgelegde taken (registraties, … ). Je voert de gedelegeerde administratieve taken uit. Je ontvangt leiding van het (vervangend) afdelingshoofd van de afdeling. Nog vragen? Meer weten over de wervingsprocedure? Contacteer HR rekrutering ZNA op 03 217 79 90. Meer weten over de functie? Contacteer Mieke Massy, Verpleegkundig Hoofd Interne verpleging Jan Palfijn, op 03 800 61 34. Zie je dit 100% zitten?

  • OPERATOR (M/V) 2 PLOEGEN - Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM FOOD ROESELARE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    OPERATOR (M/V) 2 PLOEGEN  -  Roeselare Voor een voedingsbedrijf in Roeselare zijn we op zoek naar een EOS operator om in twee ploegen te werken. Een EOS operator (en of line) staat vooral in voor de afwerking en verpakking van het eindproduct, o.a.:  het plaatsen van dozen op paletten, stapelen, inpakken in foliepapier, etc. Een job met veel variatie! U zou in twee ploegen werken, dus de ene week zou u in de vroege ploeg (05:00 - 13:00) werken en de andere week in de late ploeg (13:00 - 21:00). Deze job biedt de kans op een vaste aanstelling na een interimperiode.

  • Gemotiveerde huishoudhulp dienstencheques m/v regio Kuurne halftijds (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: VZW COMFORTE

    Type: Dienstenchequebaan

    Vzw Comforte is op zoek naar een gemotiveerde poetsmedewerker voor de regio Kuurne. Vzw Comforte is een samenwerking tussen vzw bik, pwa Zwevegem en OCMW Zwevegem. We bieden diensten aan met dienstencheques aan de inwoners van Zuid West Vlaanderen. Zowel strijk, vervoer en huishoudhulp. Gezien de organisatie in volle bloei is zijn we op zoek naar gemotiveerde medewerkers om ons team van huishoudhulpen te versterken. Hou je van netheid en sociaal contact ? Dan ben jij de collega die wij zoeken. We bieden je een deeltijds contract aan met optie vast in de regio Kuurne of Zwevegem. Rijbewijs is niet vereist. Je krijgt de mogelijkheid om je kennis te verruimen/te delen met je collega's tijdens maandelijkse intervisiemomenten. We onthalen je in een warme sfeer en bieden een tewerkstelling aan op maat.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in MACHELEN - DIEGEM– kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student communicatiewetenschappen (HAREN (BRUSSEL-STAD))

    Regio: HAREN (BRUSSEL-STAD)

    Bedrijf: ASAP ZAVENTEM

    Type: Studentenjob

    Onze klant is op zoek naar een student die een project mee gaat ondersteunen. Hiervoor sta je in contact met verschillende departementen en sta je in voor het updaten van de mails, post en andere communicatiekanalen. Je bent idealiter beschikbaar om een 8-tal uren per week te werken.

  • HULPVERKOPER/STUDENT (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: CHOCOLATERIE DE BURG

    Type: Studentenjob

    Je helpt bij het verkopen van pralines en chocoladetoebehoren, confiserie en biscuiterie. Je maakt ballotins met pralines voor onze klanten. Je staat niet in voor de kassa. Je helpt af en toe bij het aanvullen van de winkel en bij het inpakken van producten en geschenken.

  • Kinderverzorgster/verzorger (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: HET MALTERIEKE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde en betrouwbare kinderverzorgsters (m/v). Je bent iemand die gemakkelijk structuur kan aanbrengen in de leefwereld van het kindje. Je zorgt voor kindjes tussen 0-3 jaar. Motivatie en inzet zijn noodzakelijk. Huishoudelijke taken zoals de kribbe schoonmaken behoren mee tot het takenpakket.

  • Hulpkapster (EERNEGEM)

    Regio: EERNEGEM

    Bedrijf: VANHEE GERDA

    Type: Flexijob

    haar wassen, kleuring aanbrengen,permanent neutraliseren,brushing en watergolf uitvoeren...wij bieden U een gezellige ,huiselijke werkomgeving

  • Hulp voor broodjes- en saladebar (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: BITE AND RIDE

    Type: Flexijob

    Wij vernieuwden onze shop van ons TOTAL-benzinestation. We zijn gestart met een gezellige eethoek voor slaatjes en broodjes onder de naam Bite and Ride. We zoeken mensen die via een flexijob een paar uur in de week willen meehelpen in de broodjeszaak. Liefst op een maandag-, woensdag- of vrijdagvoormiddag telkens van 9:00 tot 14:00.

Zoek naar antwoorden van Hopje Springkastelenfabriek in sociale netwerken
Look for responds of Hopje Springkastelenfabriek in social networks

Lees alle opmerkingen voor Hopje Springkastelenfabriek. Laat een reactie achter voor Hopje Springkastelenfabriek. Hopje Springkastelenfabriek bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Hopje Springkastelenfabriek. Leave a respond for Hopje Springkastelenfabriek. Hopje Springkastelenfabriek on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Hopje Springkastelenfabriek op de google maps. Adres en contacten Hopje Springkastelenfabriek
Location of Hopje Springkastelenfabriek on the google maps. Address and contacts of Hopje Springkastelenfabriek

Andere gerelateerde bedrijven als come Hopje Springkastelenfabriek Hopje Springkastelenfabriek: Cockx Patrick | BRUXELLES FORMATION | Bio Benelux NV | containerdienst van dyck | Luxillag SA

Other related companies as Hopje Springkastelenfabriek: Cockx Patrick | BRUXELLES FORMATION | Bio Benelux NV | containerdienst van dyck | Luxillag SA

Hopje Springkastelenfabriek is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio Lommel, België. De volledige naam van het bedrijf is Hopje Springkastelenfabriek, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08033172607. Het bedrijf Hopje Springkastelenfabriek bevindt zich op het adres: Balendijk 10,3920. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 807,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 460,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Hopje Springkastelenfabriek zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Hopje Springkastelenfabriek is Metaalmijnen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Hopje Springkastelenfabriek is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Hopje Springkastelenfabriek, openstaande posities, locatie van Hopje Springkastelenfabriek op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Hopje Springkastelenfabriek is a company, that was registered 2009 in Lommel region, Belgium. Full name of company is Hopje Springkastelenfabriek, company assigned to the tax number BE08033172607. The company Hopje Springkastelenfabriek is located at the address: Balendijk 10,3920. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 807,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 460,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Hopje Springkastelenfabriek were not found.
The main activity of Hopje Springkastelenfabriek is Metal Mining, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Hopje Springkastelenfabriek is not available. You also can look at reviews of Hopje Springkastelenfabriek, open positions, location of Hopje Springkastelenfabriek on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Hopje Springkastelenfabriek, Lommel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Hopje Springkastelenfabriek, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Hopje Springkastelenfabriek, Lommel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Hopje Springkastelenfabriek, employees, financial statistics.