AIR SHOW BALLOON-STUDIO 1 SPRL

Particuliere bedrijvenVerzekeringsmaatschappijen • AIR SHOW BALLOON-STUDIO 1 SPRL
Private companiesInsurance Carriers • AIR SHOW BALLOON-STUDIO 1 SPRL

Contactgegevens AIR SHOW BALLOON-STUDIO 1 SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AIR SHOW BALLOON-STUDIO 1 SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

AIR SHOW BALLOON-STUDIO 1 SPRL

Regio (region): Brussel (Watermaal-Bosvoorde), België

Adres (address): Begoniastraat 51,1170, België

Telefoon (phone): 02 675 13 75; 0496 11 86 99 02 675 13 75; 0496 11 86 99

Fax (fax): 02 675 29 76 02 675 29 76

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AIR SHOW BALLOON-STUDIO 1 SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AIR SHOW BALLOON-STUDIO 1 SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AIR SHOW BALLOON-STUDIO 1 SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AIR SHOW BALLOON-STUDIO 1 SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AIR SHOW BALLOON-STUDIO 1 SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AIR SHOW BALLOON-STUDIO 1 SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AIR SHOW BALLOON-STUDIO 1 SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AIR SHOW BALLOON-STUDIO 1 SPRL
Products information AIR SHOW BALLOON-STUDIO 1 SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE03718292236
Ondernemingsnummer: 1716308593
Hoofdstad (capital): 699,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 127,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1999
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in AIR SHOW BALLOON-STUDIO 1 SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AIR SHOW BALLOON-STUDIO 1 SPRL
(Get full report from official database of BE for AIR SHOW BALLOON-STUDIO 1 SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor AIR SHOW BALLOON-STUDIO 1 SPRL
Addition kinds of activities for AIR SHOW BALLOON-STUDIO 1 SPRL

17990701. Installatie van de parkeerplaats apparatuur | Parking facility equipment installation
33169902. Corrugeren ijzer en staal, koudgewalst | Corrugating iron and steel, cold-rolled
35489900. Lasapparatuur, niet inbegrepen | Welding apparatus, nec
38250222. Radioapparatuuranalysatoren, nec | Radio apparatus analyzers, nec
50829907. Power shovels | Power shovels
51691002. Koolteer-producten, primaire en intermediaire | Coal tar products, primary and intermediate
82110400. Speciaal onderwijs | Specialty education

Werken bij AIR SHOW BALLOON-STUDIO 1 SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AIR SHOW BALLOON-STUDIO 1 SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AIR SHOW BALLOON-STUDIO 1 SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AIR SHOW BALLOON-STUDIO 1 SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE internationaal transport (RIEMST)

    Regio: RIEMST

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een transportbedrijf in Zuid-Limburg zijn we dringend op zoek naar een chauffeur met rijbewijs CE voor internationaal transport. Je werkt van maandag t.e.m. vrijdag. Je vertrekt rond 7u00. Je doet +/- 3 tot 5 overnachtingen/week, maar in het weekend kom je altijd naar huis. Je vertrekt vanuit Zuid-Limburg of vanuit Luik. Je vervoert palletgoederen, die je niet zelf moet laden en lossen.

  • Medewerker Facturatiedienst - Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Medewerker voor de Dienst Facturatie (m/v) in kader van een opdracht van twee tot drie maanden. Dit voor onze klant gelegen in de regio Brugge. Jouw verantwoordelijkheden als Medewerker Facturatiedienst: je staat in voor het controleren van de facturen; je stelt credit nota's op; je behandelt klachten en retours; je staat in voor het klassement. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Teamleader Schoonmaak (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je poetst samen met je team. Je stuurt een team van 4 personen aan: werkverdeling en vakantieplanning opstellen, afwezigheden opvangen, enz.... Je ziet toe op het onderhoud en de netheid van de gebouwen. Jouw takenpakket bestaat verder uit licht administratief werk, het klaarzetten van vergaderzalen en lunches.

  • Huishoudhulp regio Lommel (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Itzu Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je werkt individueel in één of meerdere particuliere woningen, al dan niet in aanwezigheid van de opdrachtgever. Je beschikt over een grote zelfstandigheid in de organisatie van het werk. De gewoontes van het gezin moet je bij je werk respecteren.

  • Student winkelmedewerker supermarkt (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Adecco Oudenaarde zoekt een student die als winkelmedewerker (m/v) aan de slag kan in een kleine supermarkt te Oudenaarde. Je werkt tijdens de eindejaarsperiode. Je werkt als student winkelmedewerker van 31 december tot en met 20 januari volgens onderstaand uurrooster: maandag: 13u30 - 20u30 dinsdag: 13u30 - 20u30 woensdag: 13u30 - 20u30 donderdag: / vrijdag: 14u30 - 20u30 zaterdag: / zondag: 13u30 - 20u30 (op 1 januari: 12u30 - 16u30) Je helpt klanten, vult rekken aan, ruimt op in de winkel en rekent boodschappen af aan de kassa.

  • kassamedewerker student weekend (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: TROPIFLORA

    Type: Studentenjob

    - Gemotiveerde kassamedewerker voor weekend - Samenwerken met medewerkers van het klantenserviceteam om uitstekende service te kunnen bieden gedurende het winkelen. - De wachtrij voor de kassa, de kassas, de uitgang, .. schoon houden. - Stellingen rond de kassa’s bijvullen tussen het afhandelen van klanten door.

  • Lasser (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Bij Randstad zijn we steeds op zoek naar enthousiaste lassers met ervaring in de industrie. Ben je op zoek naar een eerste job of heb je al ervaring als lasser en heb je nood aan een nieuwe uitdaging, dan kan je steeds bij ons terecht.

  • Microsoft .NET Developer (RAMSEL)

    Regio: RAMSEL

    Bedrijf: ECQ APPLICATIONS

    Type: Vaste Job

    Onze IT-oplossing Build Software beschikt over ruime functionaliteiten op basis van Microsoft .NET, zoals voorcalculatie, projectbeheer, materiaalbeheer, nacalculatie en vorderingsstaten. Als .NET Developer ontwikkel je samen met je collega’s nieuwe functionaliteiten, zodat de software klanten nog beter ondersteunt. De focus ligt daarbij op de optimale verwerking van aanbestedingen en offertes, het veilig stellen van rendementen en een grotere klanttevredenheid. Daarnaast sta je als ontwikkelaar open voor de mogelijkheden die nieuwe technologieën zoals cloud en mobile bieden en weet je ze te vertalen naar een meerwaarde voor onze klanten.

  • Zelfstandig BIV Vastgoedmakelaar (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ESTATE OF MIND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Estate Of Mind Real estate agents We zijn ondertussen geen startend kantoor meer. Think real estate, think Estate Of Mind. Met ambitie, passie en het hart op de juiste plaats zijn we klaar om de wereld verder te veroveren! We houden er niet van binnen de lijntjes te kleuren en zoeken dus iemand die dat ook niet doet. Wachudoin? Je werkt waar en wanneer je wil. No rules, I promise… Je start je dag met een lach en eindigt die ook zo Een netwerk opbouwen is je core business Je eigen dossiers binnenbrengen en opvolgen Je klanten zijn je alles en daar doe je ALLES voor

  • Hoofdarts (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: REGIONAAL ZIEKENHUIS HEILIG HART

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als lid van het directiecomité geeft u mee vorm aan de missie en de visie van het ziekenhuis. U neemt de organisatie en coördinatie van de medische activiteiten voor uw rekening met oog voor kwaliteit en samenwerking. U neemt initiatieven om de ziekenhuisartsen te betrekken bij een geïntegreerde werking via effectieve medische stafwerking. U werkt mee aan de uitbouw van het ziekenhuisnetwerk Oost-Vlaams-Brabant, en de verdere uitbouw van de transmurale zorg naar de eerstelijnszone. U werkt samen met alle belanghebbenden een regionaal zorgstrategisch plan uit. U ontwikkelt een duidelijke visie op de gezondheidszorg en denkt mee op strategisch niveau. Als lid van het directiecomité bent u nauw betrokken bij de voorbereidingen en realisatie van het nieuwbouwziekenhuis. U rapporteert aan de algemeen directeur.

  • Eurostaff - Senior Java Developer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    My global client in Brussels is looking for a Senior Java developer to join their organisation. Please see technical spec below -      Technical skills Java 8 Spring (MVC, beans, Rest, Security) Reactive programming - (bonus) MicroServices - Rest services Testing tools: JUnit Any frontend experience with Angular would be greatly appreciated, however this is not a mandatory skill.     Environment JBoss EAP 7 Oracle GIT IntelliJ (IDE) Agile / Scrum   Contracts Details 12 month contract English is mandatory + one of the local languages (French and Dutch) Fulltime onsite in Brussels   Please note you must be eligible to work in Belgium for this contract mission.

  • Sollicitatiedag 11 oktober: Schoonmaak burelen regio Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    ISS Facility Services, de grootste dienstverlener van België, zoekt schoonmaaktalenten voor bedrijven, ziekenhuizen, rusthuizen,... Misschien is dit iets voor jou? Onze vacatures vinden meestal plaats in de ochtend tussen 6u en 9u en ‘s avonds tussen 17u en 21u en dit zowel deeltijds als voltijds.

Zoek naar antwoorden van AIR SHOW BALLOON-STUDIO 1 SPRL in sociale netwerken
Look for responds of AIR SHOW BALLOON-STUDIO 1 SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor AIR SHOW BALLOON-STUDIO 1 SPRL. Laat een reactie achter voor AIR SHOW BALLOON-STUDIO 1 SPRL. AIR SHOW BALLOON-STUDIO 1 SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AIR SHOW BALLOON-STUDIO 1 SPRL. Leave a respond for AIR SHOW BALLOON-STUDIO 1 SPRL. AIR SHOW BALLOON-STUDIO 1 SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AIR SHOW BALLOON-STUDIO 1 SPRL op de google maps. Adres en contacten AIR SHOW BALLOON-STUDIO 1 SPRL
Location of AIR SHOW BALLOON-STUDIO 1 SPRL on the google maps. Address and contacts of AIR SHOW BALLOON-STUDIO 1 SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come AIR SHOW BALLOON-STUDIO 1 SPRL AIR SHOW BALLOON-STUDIO 1 SPRL: FTA BVBA | Meert P | PETER MONBAILLEU BVBA | Quest Events | I.E.P. SPRL

Other related companies as AIR SHOW BALLOON-STUDIO 1 SPRL: FTA BVBA | Meert P | PETER MONBAILLEU BVBA | Quest Events | I.E.P. SPRL

AIR SHOW BALLOON-STUDIO 1 SPRL is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio Brussel (Watermaal-Bosvoorde), België. De volledige naam van het bedrijf is AIR SHOW BALLOON-STUDIO 1 SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03718292236. Het bedrijf AIR SHOW BALLOON-STUDIO 1 SPRL bevindt zich op het adres: Begoniastraat 51,1170. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 699,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 127,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in AIR SHOW BALLOON-STUDIO 1 SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AIR SHOW BALLOON-STUDIO 1 SPRL is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AIR SHOW BALLOON-STUDIO 1 SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AIR SHOW BALLOON-STUDIO 1 SPRL, openstaande posities, locatie van AIR SHOW BALLOON-STUDIO 1 SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AIR SHOW BALLOON-STUDIO 1 SPRL is a company, that was registered 1999 in Brussel (Watermaal-Bosvoorde) region, Belgium. Full name of company is AIR SHOW BALLOON-STUDIO 1 SPRL, company assigned to the tax number BE03718292236. The company AIR SHOW BALLOON-STUDIO 1 SPRL is located at the address: Begoniastraat 51,1170. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 699,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 127,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in AIR SHOW BALLOON-STUDIO 1 SPRL were not found.
The main activity of AIR SHOW BALLOON-STUDIO 1 SPRL is Insurance Carriers, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of AIR SHOW BALLOON-STUDIO 1 SPRL is not available. You also can look at reviews of AIR SHOW BALLOON-STUDIO 1 SPRL, open positions, location of AIR SHOW BALLOON-STUDIO 1 SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AIR SHOW BALLOON-STUDIO 1 SPRL, Brussel (Watermaal-Bosvoorde): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AIR SHOW BALLOON-STUDIO 1 SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AIR SHOW BALLOON-STUDIO 1 SPRL, Brussel (Watermaal-Bosvoorde): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AIR SHOW BALLOON-STUDIO 1 SPRL, employees, financial statistics.