Service Center Verbrugghe

Particuliere bedrijvenAmusements- en recreatiediensten • Service Center Verbrugghe
Private companiesAmusement and Recreation Services • Service Center Verbrugghe

Contactgegevens Service Center Verbrugghe: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Service Center Verbrugghe: address, phone, fax, email, website, opening hours

Service Center Verbrugghe

Regio (region): Kuurne, België

Adres (address): Brugsesteenweg 280,8520, België

Telefoon (phone): 056 72 88 32 056 72 88 32

Fax (fax): 056 72 88 32 056 72 88 32

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Service Center Verbrugghe: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Service Center Verbrugghe"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Service Center Verbrugghe"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Service Center Verbrugghe, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Service Center Verbrugghe. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Service Center Verbrugghe, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Service Center Verbrugghe. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Service Center Verbrugghe
Products information Service Center Verbrugghe

BTW identificatienummer (tax): BE09749511718
Ondernemingsnummer: 2033538818
Hoofdstad (capital): 533,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 798,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1994
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Service Center Verbrugghe zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Service Center Verbrugghe
(Get full report from official database of BE for Service Center Verbrugghe)

Aanvulling soorten activiteiten voor Service Center Verbrugghe
Addition kinds of activities for Service Center Verbrugghe

329701. Baksteen vuurvaste materialen | Brick refractories
353201. Boren, bits en dergelijke apparatuur | Drills, bits, and similar equipment
33120108. Coke, geproduceerd in chemische herstelcokesovens | Coke, produced in chemical recovery coke ovens
39990704. Gebladerte, kunstmatig en bewaard gebleven | Foliage, artificial and preserved
50910000. Sport- en recreatiegoederen | Sporting and recreation goods
63310201. Geassocieerde fabrieksmutuals, brand en zeeverzekering | Associated factory mutuals, fire and marine insurance
65529900. Onderverdelers en ontwikkelaars, nec, nec | Subdividers and developers, nec, nec
93110103. Staatsbelastingcommissie | State tax commission

Werken bij Service Center Verbrugghe: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Service Center Verbrugghe: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Service Center Verbrugghe. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Service Center Verbrugghe. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker Tienen (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken een Operator (dagdienst) voor een bedrijf te Tienen dat gespecialiseerd is in de productie van op maat gemaakte zonnepanelen. In deze functie ben je verantwoordelijk voor onderstaande taken: zonnepanelen van de band afhalen cellen snijden met een snijmachine aluminium platen en glazen wassen inpakken aansluiten van connectoren solderen

  • Financial Analyst - Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb jij interesse in een job functie als Financieel Analist en heb jij al wat ervaring? Ben jij gemotiveerd om jouw kennis te delen met een leuk team? Dan heeft Accountemps de juiste job voor jou! Onze klant is gelegen in Leuven. Jouw verantwoordelijkheden: Begeleiden en ondersteunen van financiële beslissingen; Opstellen van de maandelijkse financiële consolidering en het opmaken en controleren van allerhande rapporteringen; Financiële analyse van de verkoopcijfers en uitgaven; Rapporteren en opvolgen van de berekeningen en administratie rond het bonussysteem binnen het sales departement; Ontwikkelen en het onderhouden van financiële modules en het voorbereiden van ad hoc rapporten By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • TIG BUIZENLASSER (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Waregem zijn we op zoek naar een tig-buizen lasser. Je hebt reeds ervaring met zowel staal als roestvrij stalen buizen.

  • Administratief bediende certificatie (ETTERBEEK)

    Regio: ETTERBEEK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Taken en verantwoordelijkheden De functie bevat secretariaatstaken en administratieve coördinatie ? Algemeen secretariaatswerk: o beheer van de binnenkomende en uitgaande briefwisseling certificaten offertes en conventies. o scanning klassering documentopmaak power point presentaties templates opmaak van begeleidingsbrieven voor offertes overeenkomsten verslagen ... o vertalingen: verslagen van vergaderingen inspectieverslagen interne documenten ? ? Ondersteuning aan een team ingenieurs in hun dagdagelijkse opdrachten (vergaderingen rapporten communicatie met klanten en stakeholders ...) ? Voorbereiding van de certificatieraden en opvolging van de deadlines ? Coördinatie en toepassing van de interne administratieve flows voor goedkeuring van documenten en certificaten ? Telefoononthaal voor klanten en interne en externe contacten.

  • CHAUFFEUR CE VOOR VARKENSTRANSPORTEN (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt minstens 1 jaar ervaring in het transport van levende dieren en beschikt over het vereiste certificaat hiervoor of bent bereid dit via het bedrijf te behalen. Je beschikt over een geldig rijbewijs CE en bestuurderskaart. Je kan goed overweg met dieren. Je bent zeer stipt en werkt graag proper en netjes. Je bent een zorgzaam type van nature. Je hebt geen hoogtevrees. Je houdt van hard werken en bent een buitenmens.

  • Monteurs voor werven (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: ASAP BREE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant, gevestigd in Meeuwen, is een allround bouwpartner voor agrarische of industriële bouwprojecten. Of u nu stallen, loodsen, kantoren, winkels, bedrijfsunits of garages wilt realiseren, hun specialisten in bedrijfsbouw nemen uw project volledig in handen. Voor verdere uitbreiding zoeken wij voor hen naar monteurs om op diverse werven stalen constructies, wandbekleding, schrijnwerk en afwerkhoeken te plaatsen. Eventueel leg je ook golfplaten, steeldeck en sandwichdaken. Je maakt het gebouw wind- en waterdicht. Dit doe je op werven in binnen- en buitenland.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Opgrimbie – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OPGRIMBIE)

    Regio: OPGRIMBIE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp/Poetshulp Wortel (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: PUUUR HOOGSTRATEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dicht bij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dicht bij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,... Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema's. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra's Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap,... Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen ... Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Orderpicker / Orderpickster (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: ADECCO HOUTHALEN

    Type: Studentenjob

    Gezocht: Orderpicker / orderpickster voor het klaarzetten van bestellingen in een magazijn. Onze klant is een toonaangevend bedrijf, gelegen in Heusden-Zolder. Werkuren: 2-ploegen 6u30 - 14u04 11u56 - 19u30 OPSTART: vanaf november 2018 en opdracht tot 31/12/18 (verlenging mogelijk)

  • DOCENTEN WISKUNDE (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FULL MARKS

    Type: Zelfstandige activiteit

    FREELANCE. In een erkende privéschool geeft u op freelance basis wiskunde aan individuele studenten. Het kan gaan om de begeleiding van zowel studenten uit het a.s.o., bso of tso bij de voorbereiding voor de examens van de Examencommissie (Middenjury) en/of om studenten uit het hoger (universitair) onderwijs.

  • Podoloog (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor praktijkhuis Pleintje (Willebroek) en praktijkhuis Sen (Heffen) zijn we op zoek naar een gemotiveerd podoloog. Je werkt in een multidisciplinair praktijkhuis, samen met diëtist, coach, seksuoloog, kinesist, massagetherapeut, ea. Meer info op: www.praktijkhuispleintje.be (Willebroek) www.praktijkhuissen.be (Heffen)

  • Zelfstandig verkoper Zonnepanelen Regio Vlaams-Brabant (Provincie Vlaams-Brabant)

    Regio: Provincie Vlaams-Brabant

    Bedrijf: BELIVERT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zin in een nieuwe uitdaging? Wil je werken in één van de meest belovende sectoren van de toekomst? Kan je zelfstandig werken, en wil je hoge verkoopcijfers en targets halen? Aarzel niet en contacteer ons. (Graag cv met foto) Ons bedrijf is in volle expansie, biedt een boeiende werkomgeving en een collegiale sfeer. Als vertegenwoordiger ben je de sleutelfiguur tussen onze klanten en het bedrijf. Dagelijks bezoek je particuliere klanten of KMO 's (voornamelijk Vlaams-Brabant) en zorg jij voor het uitkomen van hun dromen: het besparen op hun energie factuur! Je kijkt naar de noden van de klant en maakt offerte. Je volgt de offertes op en geeft de klant technische ondersteuning daar waar nodig. Je bent een ervaren verkoper voor de B2C markt. Je werkt zelfstandig en draagt verantwoordelijkheid voor het contacteren van prospecten. Je biedt de klant kwalitatief hoogstaand advies. Je staat in voor de verkoop van hoofdzakelijk, fotovoltaïsche zonnepaneel-installaties aan particuliere klanten. Bezoeken van potentiële klanten (wordt aangeleverd door ons ) Bedrijf en product voorstellen Kort opvolgen en tijdige afspraken maken Plaatsingsdossier opstellen Prospectie : Offerte opmaken, opvolgen en omzetten in verkoop.

Zoek naar antwoorden van Service Center Verbrugghe in sociale netwerken
Look for responds of Service Center Verbrugghe in social networks

Lees alle opmerkingen voor Service Center Verbrugghe. Laat een reactie achter voor Service Center Verbrugghe. Service Center Verbrugghe bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Service Center Verbrugghe. Leave a respond for Service Center Verbrugghe. Service Center Verbrugghe on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Service Center Verbrugghe op de google maps. Adres en contacten Service Center Verbrugghe
Location of Service Center Verbrugghe on the google maps. Address and contacts of Service Center Verbrugghe

Andere gerelateerde bedrijven als come Service Center Verbrugghe Service Center Verbrugghe: Joye | Hydro Wind BVBA | Bauwelinck-Haircap | Christofle Pavillon SA | JHL Consult

Other related companies as Service Center Verbrugghe: Joye | Hydro Wind BVBA | Bauwelinck-Haircap | Christofle Pavillon SA | JHL Consult

Service Center Verbrugghe is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio Kuurne, België. De volledige naam van het bedrijf is Service Center Verbrugghe, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09749511718. Het bedrijf Service Center Verbrugghe bevindt zich op het adres: Brugsesteenweg 280,8520. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 533,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 798,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Service Center Verbrugghe zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Service Center Verbrugghe is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Service Center Verbrugghe is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Service Center Verbrugghe, openstaande posities, locatie van Service Center Verbrugghe op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Service Center Verbrugghe is a company, that was registered 1994 in Kuurne region, Belgium. Full name of company is Service Center Verbrugghe, company assigned to the tax number BE09749511718. The company Service Center Verbrugghe is located at the address: Brugsesteenweg 280,8520. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 533,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 798,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Service Center Verbrugghe were not found.
The main activity of Service Center Verbrugghe is Amusement and Recreation Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Service Center Verbrugghe is not available. You also can look at reviews of Service Center Verbrugghe, open positions, location of Service Center Verbrugghe on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Service Center Verbrugghe, Kuurne: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Service Center Verbrugghe, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Service Center Verbrugghe, Kuurne: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Service Center Verbrugghe, employees, financial statistics.