C.C.M. Govaerts BVBA

Particuliere bedrijvenBosbouw • C.C.M. Govaerts BVBA
Private companiesForestry • C.C.M. Govaerts BVBA

Contactgegevens C.C.M. Govaerts BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data C.C.M. Govaerts BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

C.C.M. Govaerts BVBA

Regio (region): Alken, België

Adres (address): Laagdorp 2,3570, België

Telefoon (phone): 011 31 46 78 011 31 46 78

Fax (fax): 011 31 28 15 011 31 28 15

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) C.C.M. Govaerts BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "C.C.M. Govaerts BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "C.C.M. Govaerts BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van C.C.M. Govaerts BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen C.C.M. Govaerts BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of C.C.M. Govaerts BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees C.C.M. Govaerts BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti C.C.M. Govaerts BVBA
Products information C.C.M. Govaerts BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE05412109375
Ondernemingsnummer: 3830902099
Hoofdstad (capital): 175,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 143,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1987
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in C.C.M. Govaerts BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor C.C.M. Govaerts BVBA
(Get full report from official database of BE for C.C.M. Govaerts BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor C.C.M. Govaerts BVBA
Addition kinds of activities for C.C.M. Govaerts BVBA

225100. Vrouwenschoenen, behalve sokken | Women's hosiery, except socks
753300. Auto uitlaatsystemen reparatie winkels | Auto exhaust system repair shops
26210801. Zakpapier | Bag paper
38270000. Optische instrumenten en lenzen | Optical instruments and lenses
84220000. Botanische en zoologische tuinen | Botanical and zoological gardens

Werken bij C.C.M. Govaerts BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in C.C.M. Govaerts BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor C.C.M. Govaerts BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for C.C.M. Govaerts BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige medische beeldvorming (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je komt terecht op de afdeling radiologie als technoloog medische beeldvorming in een ziekenhuis regio Aalst. Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren en interpreteren van echografieën (meting, protocol, ...). Je werkt in een fulltime dienstverband met daguren van 08:00-16:30. Bedrijfsprofiel: Ben jij een verpleegkundige met een passie voor echocardio? Ben je bovendien op zoek naar een tijdelijke uitdaging op korte termijn? Dan ben jij de persoon die Care Talents zoekt!

  • Gedreven automecanicien (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ASAP ANTWERPEN TECHNICS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Innoveren en verbeteren, respect voor iedereen, samen slagen, de eerste keus zijn voor elke klant. Deze 4 waarden stelt onze klant elke dag opnieuw centraal. Wil jij ook deel uitmaken van deze topwerkgever, lees dan zeker verder. Voor verschillende filialen zijn zij op zoek naar gedreven automecaniciens. Afhankelijk van je ervaring sta je in voor volgend takenpakket: - Uitvoeren van klein en groot onderhoud; - Herstellen van defecten of vervangen van auto-onderdelen; - Opsporen van fouten door middel van diagnosevoering; - Orde en netheid garanderen in de garage.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Rotselaar, 8 uur per week (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor 1 gastgezin wonende te Rotselaar. Het gastgezin zoekt hulp voor de schoonmaak en strijk. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student schoenenwinkel (ANZEGEM)

    Regio: ANZEGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Waregem

    Type: Studentenjob

    Voor een schoenenwinkel te Waregem en te Vichte zoeken wij studenten die graag een centje willen bijverdienen. Met een glimlach spreek je de klanten aan in de winkel en help je hen het juiste schoentje te passen. Je helpt ook met het op orde houden van de winkel.

  • Stagiair(e) bij Manpower Onsite in Tienen (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: MANPOWER

    Type: Studentenjob

    Om ons onsite-team te versterken, zijn we op zoek naar stagiairs om enkele dagen per week of volledige weken te werken. Tijdens je stage proberen we je zoveel mogelijk taken van de onsite consultant aan te leren, steeds onder begeleiding van een ervaren consultant. Op die manier krijg je een goed beeld van de service die we elke dag opnieuw aan onze klanten bieden en kan je je hier in verdiepen. Taken: Mee ondersteunen in: * infosessies geven (waarbij job, bedrijf, voorwaarden worden toegelicht aan een groep kandidaten) + aansluitend korte interviews * dossiers verwerken en inputten * mee zoeken naar kandidaten * administratie * klassement * ...

  • Verpleegkundige (dag) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ST ELISABETH

    Type: Vaste Job

    In kleinschalige leefgroepen bieden we een warme thuis en goede zorg aan. Dit met grootste respect voor en in voortdurende afstemming met de bewoner en zijn familie. Om ons woon- en zorgteam te versterken zijn we op zoek naar : - Een Verpleegkundige dagdienst Wij zijn sinds kort terug gevestigd in onze nieuwbouw met volgende troeven: - Gloednieuwe moderne infrastructuur - Concept klein normaal wonen (woning van 15 bewoners) - Opstart afdeling voor bewoners met psychische en/of gedragsproblemen - Opleiding tot referenten voor wie dit wenst.

  • Account Manager voor Nederland (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: Tasco

    Type: Vaste Job

    Tasco bvba uit Gavere biedt oplossingen voor digitale printing en finishing aan de grafische industrie. Sinds onze oprichting in 1993 zijn we uitgegroeid tot een dynamische onderneming met 22 mensen. Wij zijn op zoek naar een gedreven Account Manager voor verschillende regio’s in Vlaanderen en Nederland die samen met ons wilt verder groeien. Als Account Manager bent u verantwoordelijk voor het opvolgen van bestaande klanten en potentiële klanten gegenereerd door marketing acties. U werkt samen met 2 directe collega’s en doet daar de verkoop van machines uit het productgamma van Speciality Printing Equipment, zoals laserprinting, adresseerprinters ed. U wordt een productspecialist en bent in staat om voor elke klant de juiste oplossing voor te stellen. U bent verantwoordelijk voor de demonstraties en opendeurdagen U sluit de verkoop af en onderhandelt zelf over de prijs, de leverings- en de betalingsvoorwaarden.

  • Project ingenieur / Project Engineer (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: CAMCO TECHNOLOGIES

    Type: Vaste Job

    Camco Technologies is een innovatieve speler actief in een hoogtechnologische en internationale omgeving. Het bedrijf is gevestigd in Heverlee en stelt 110 mensen te werk. De automatiseringsprojecten zijn gebaseerd op een combinatie van hard- en softwareproducten. Deze producten worden hoofdzakelijk ontwikkeld, geproduceerd en geïnstalleerd door Camco. Onder deze toepassingen vind je intelligente industriële camera's, selfservice kiosken, traffic control, real-time locatieoplossingen en processoftware, alsook eigen ontwikkelde software voor beeldverwerking. Wat wordt er van je verwacht? Als Project Engineer neem je je projecten ter harte . Je bent verantwoordelijk voor de opstart, de uitvoering, de oplevering en de opvolging van je werkzaamheden o Vergaderingen met klanten (technische personen) o Opstellen van engineering documenten (technische projectbeschrijvingen) o Opstellen van infrastructuur plannen (Inventor tekenwerk) o Regelmatige inspecties van sites o Leiden van je eigen installatieteam (techniekers 1 tot 4 personen) bij de klant o Leiden van ingehuurde werkkrachten bij de klant o Testen van het systeem bij klanten Je bent bereid om regelmatig (+/- 25 à 35% van je tijd) voor enkel dagen/weken in het buitenland te werken. Opdrachtgevers situeren zich overwegend in Europa, Australië, Midden–Oosten, Zuid-Afrika, Latijns- en Noord-Amerika. Je werkt nauw samen met interne collega’s(productie, operations, support, projectmanager). Daarnaast ondersteun je de R&D manager bij de praktische uitwerking van technische oplossingen: technische tekeningen maken, testopstelling maken... Je vindt het prettig om regelmatig zelf de handen uit de mouwen te steken en je schept duidelijkheid over verwachtingen en verantwoordelijkheden van eigen en ingehuurde techniekers. Je toont oprechte erkenning en waardering voor de prestaties van je collega’s In je functioneren streef je dag in dag uit naar een excellente klantentevredenheid

  • Chauffeur CE Walking Floor DAG met camionnette (m/v) (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: TECJOBZ

    Type: Vaste Job

    Voor deze functie kijken we uit naar een ervaren chauffeur CE walking floor. Qua werkuren zijn dit dagritten. Je vertrekt tussen 5u30 en 7u30 's morgens.

  • Vacature erkend loopbaanbegeleider VDAB (M, V, X) (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: DYNE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze nieuwe locatie in Merelbeke zijn we op zoek naar een gemotiveerde, loopbaanbegeleider (M,V, X) voor de doelgroep volwassenen.

  • Zelfstandige Vertegenwoordiger (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    MySeniors.be by Home Sweet Homes "Gids voor huisvesting en thuisdiensten voor Senioren" Forumlaan, 15/60 1020 Laken (Brussel) [email protected]*******Taken: Verkoop van advertenties en advertentieruimte op onze verschillende media - Brussel en Waals Brabant 1) Verkoop van advertentieruimte in de GRATIS gidsen voor senioren 2) Verkoop van stands op onze lokale seniorenbeurzen 3) Beheersmodule voor Senioren huisvestingsmogelijkheden 4) Module voor het beheer van de beschikbaarheid voor senioren in huisvestingsmogelijkheden voor voorschrijvers 5) Mini website voor Senioren huisvestingsmogelijkheden Webplatform en papieren gids om senioren te helpen bij het zoeken van huisvestingsmogelijkheden en thuisdiensten voor Senioren

  • PROJECTINGENIEUR ELEKTRICITEIT (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een ingenieur met een sterke interesse in elektriciteit. U ontwerpt en beheert uw projecten die zich afspelen in elektriciteit. Al naargelang uw ervaring, in de : residentiële / lichte industriële / zware industriële / hoogspanning / kantoren / hotels elektriciteitsinstallaties; voor bv: inplanting lichtpunten, kabelberekeningen, stuklijsten, aanpassen of opstellen plannen, eendraadsschems's, domotica, brandbeveiliging, beveiligingschema's, transmissieberekeningen, ... Ook het begeleiden van het project behoort tot uw taak.: - aansturen tekenaars, - aankopen, - planning, - werfplanning, - vergaderingen, - contact met derden, Studiebureau, ... Tevens het adviseren van andere diensten en collega's omtrent keuringen en elekriciteitsvraagstukken maken deel uit van de job. Dit is een functie op een studiebureau.

Zoek naar antwoorden van C.C.M. Govaerts BVBA in sociale netwerken
Look for responds of C.C.M. Govaerts BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor C.C.M. Govaerts BVBA. Laat een reactie achter voor C.C.M. Govaerts BVBA. C.C.M. Govaerts BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for C.C.M. Govaerts BVBA. Leave a respond for C.C.M. Govaerts BVBA. C.C.M. Govaerts BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie C.C.M. Govaerts BVBA op de google maps. Adres en contacten C.C.M. Govaerts BVBA
Location of C.C.M. Govaerts BVBA on the google maps. Address and contacts of C.C.M. Govaerts BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come C.C.M. Govaerts BVBA C.C.M. Govaerts BVBA: Paggen Fiduciaire SPRL | COOMANS HONDENRENNEN | Canilibre SPRL | Lamcol | Ellwood Steel Belgium

Other related companies as C.C.M. Govaerts BVBA: Paggen Fiduciaire SPRL | COOMANS HONDENRENNEN | Canilibre SPRL | Lamcol | Ellwood Steel Belgium

C.C.M. Govaerts BVBA is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio Alken, België. De volledige naam van het bedrijf is C.C.M. Govaerts BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05412109375. Het bedrijf C.C.M. Govaerts BVBA bevindt zich op het adres: Laagdorp 2,3570. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 175,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 143,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in C.C.M. Govaerts BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van C.C.M. Govaerts BVBA is Bosbouw, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van C.C.M. Govaerts BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van C.C.M. Govaerts BVBA, openstaande posities, locatie van C.C.M. Govaerts BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

C.C.M. Govaerts BVBA is a company, that was registered 1987 in Alken region, Belgium. Full name of company is C.C.M. Govaerts BVBA, company assigned to the tax number BE05412109375. The company C.C.M. Govaerts BVBA is located at the address: Laagdorp 2,3570. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 175,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 143,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in C.C.M. Govaerts BVBA were not found.
The main activity of C.C.M. Govaerts BVBA is Forestry, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of C.C.M. Govaerts BVBA is not available. You also can look at reviews of C.C.M. Govaerts BVBA, open positions, location of C.C.M. Govaerts BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over C.C.M. Govaerts BVBA, Alken: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf C.C.M. Govaerts BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about C.C.M. Govaerts BVBA, Alken: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company C.C.M. Govaerts BVBA, employees, financial statistics.