GRUYAERT CARTONNAGE BVBA

Particuliere bedrijvenEten en Drinken Plaatsen • GRUYAERT CARTONNAGE BVBA
Private companiesEating and Drinking Places • GRUYAERT CARTONNAGE BVBA

Contactgegevens GRUYAERT CARTONNAGE BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GRUYAERT CARTONNAGE BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

GRUYAERT CARTONNAGE BVBA

Regio (region): Oostkamp, België

Adres (address): Handelsstraat 12,8020, België

Telefoon (phone): 050 82 21 18 050 82 21 18

Fax (fax): 050 82 70 98 050 82 70 98

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GRUYAERT CARTONNAGE BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GRUYAERT CARTONNAGE BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GRUYAERT CARTONNAGE BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GRUYAERT CARTONNAGE BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GRUYAERT CARTONNAGE BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GRUYAERT CARTONNAGE BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GRUYAERT CARTONNAGE BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GRUYAERT CARTONNAGE BVBA
Products information GRUYAERT CARTONNAGE BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE06388793945
Ondernemingsnummer: 8819793701
Hoofdstad (capital): 958,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 194,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2010
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in GRUYAERT CARTONNAGE BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GRUYAERT CARTONNAGE BVBA
(Get full report from official database of BE for GRUYAERT CARTONNAGE BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor GRUYAERT CARTONNAGE BVBA
Addition kinds of activities for GRUYAERT CARTONNAGE BVBA

722199. Fotografische studio's, portret, nec | Photographic studios, portrait, nec
22410305. Rits tape | Zipper tape
34960104. Fourdrinier draaddoek | Fourdrinier wire cloth
39440303. Bingo boards (games) | Bingo boards (games)
84220103. Zoologische tuin, niet-commercieel | Zoological garden, noncommercial

Werken bij GRUYAERT CARTONNAGE BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GRUYAERT CARTONNAGE BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GRUYAERT CARTONNAGE BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GRUYAERT CARTONNAGE BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Installateur sanitair en CV (Regio Londerzeel)

    Regio: Regio Londerzeel

    Bedrijf: NV LOGI-TECHNIC

    Type: Vervanging brugpensioen

    Om de groei verder mogelijk te maken zoeken we een installateur sanitair en centrale verwarming. Als installateur sta je vooral in voor het monteren van nieuwe centrale verwarming en sanitaire installaties volgens plan van appartementen, gebouwen, kantoorruimtes, renovatie …. Je legt aanvoer- en afvoerleidingen voor water- en gastoevoer.Je installeert kranen, gasboilers en andere toestellen voor waterverwarming.Je maakt en plaatst afvoerleidingen voor sanitair.Je monteert sanitaire toestellen, zoals kranen, wastafels, douchebakken, toiletten, warmwatertoestellen.Je monteert leidingen volgens verschillende technieken (klemmen, lassen, lijmen).

  • Payroll Officer (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ADECCO VILVOORDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij de Payroll officer waar onze grote internationale klant in Vilvoorde op zoek naar is? Onze klant is een wereldwijd technologiebedrijf, gespecialiseerd in het beheer van kantoortoestellen, oplossingen voor productieprinten, systemen voor document management en IT-diensten. Een klantgerichte aanpak staat bii dit bedrijf steeds centraal. Kennis en ervaring, maar vooral hun passie voor het vak en hun zin voor innovatie liggen aan de basis van hun continue success. Je takenpakket zal uit de volgende zaken bestaan: Een correcte en up-to-date personeelsadministratie en salarisbetaling verzekeren en de nodige rapportage naar alle betrokkenen verstrekken Algemene ondersteuning van de HR Processen Aangiftes doen, C4's opmaken

  • Financial Officer (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Konvert Office Roeselare

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Konvert Office zoekt voor een klant in Ieper naar een financial officer (m/v). Je vervult de rol van hulpboekhouder voor 2 vennootschappen van de groep. Je verzorgt de A tot Y boekhouding , hierbij ben je verantwoordelijk voor facturatie, aankoopfacturen en financiële opvolging, alsook het maken van periodieke aangiftes. Samen met een collega ben je ook verantwoordelijk voor de inkoopzijde en het financiële luik van de boekhouding van de 2e vennootschap.

  • Autowasser (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal instaan voor volgende taken : Onderhoud van personenwagens en lichte bedrijfsvoertuigen tot 3.5 ton. Rijklaar maken van nieuwe en occasiewagens.

  • Exclusieve huishoudhulp(M/V) te Wortegem-Petegem 28 uren per week (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 28 uren per week voor een gastgezin wonende te Wortegem-Petegem.Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar iemand die graag in een mooie omgeving instaat voor het onderhoud van het huis. U werkt zelfstandig en u kan grondig de gevraagde taken uitvoeren, u zorgt voor een routine in het werk zodat er geen zaken vergeten worden.Naast het onderhoud staat u ook in voor de was, de strijk.Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die hun huishouden runt alsof het haar eigen huishouden betreft. De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gastgezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • HUISHOUDHULP VOOR MOERBEKE (MOERBEKE-WAAS)

    Regio: MOERBEKE-WAAS

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Moerbeke-Waas.

  • jobstudent/ flexi zaterdag (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Je vult rekken aan Kassa Klanten bedienen/ helpen met vragen De winkel op orde houden

  • KELNER RESTAURANT (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: RESTAURANT TER EYCKEN

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar een zaalverantwoordelijke voor ons restaurant. Je onthaalt de klanten op een vriendelijke manier en wijst hen een tafel toe. Je serveert de gerechten en dranken aan tafel en ruimt de tafels ook af. Daarnaast beantwoord je ook telefoons en mails.

  • Stewards/ Hôtesses (BARCHON)

    Regio: BARCHON

    Bedrijf: ADECCO HERSTAL

    Type: Studentenjob

    Pour l'un de nos clients, actif dans le secteur du tourisme, nous sommes à la recherche d'étudiant(e)s stewards ou hôtesses (H/F). Vous préparez l'arrivée des clients à bord du car (snacks, boissons, propreté des WC, propreté du car, etc...). Vous préparez le listing de manière optimale (n° des sièges, groupes, etc...) Vous accueillez les clients à bord du car. Vous êtes au service des clients, vous répondez aux questions. Vous accompagnez les personnes à destination: Italie, Espagne.

  • BINNEN SCHRIJNWERKER (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: GardenFIXers Roeselare

    Type: Vaste Job

    - Dragers op maat brengen en in elkaar zetten (kasten, montageraam, rails, goten, ...) - Schrijnwerkelementen verzagen volgens het plan of de afmetingen van de werf - Parket plaatsen - Houten onderdelen en structuren vervaardigen: Binnenschrijnwerk (parket, trappen, inbouwkasten, …) - Schrijnwerkelementen plaatsen en vastzetten met haken, geleiders, hoekijzers, … - tewerkstelling regio Roeselare

  • Verpleegkundige vast te Dilbeek (DILBEEK)

    Regio: DILBEEK

    Bedrijf: Care Talents Brussel

    Type: Vaste Job

    - Zorg op maat voor senioren vind je vanzelfsprekend, je bent een luisterend oor en hebt aandacht voor hun behoeften en noden. - Je staat in voor de verpleegkundige taken, maar ondersteunt ook de hygiënische verzorging van de bewoners. - Voor jou staat de bewoner centraal. - Opvangen en informeren van de bewoner en familie, inzamelen van informatie en correcte rapportering, voorbereiding en uitdeling van medicatie, regelen van ziekenhuisopnames,...behoren tot jouw takenpakket. - Computerkennis is een pluspunt. Bedrijfsprofiel: Care Talents rekruteert ! In het kader van werving en selectie zij wij op zoek naar een verpleegkundige voor een gloednieuwe woonzorgcentrum in de buurt van Dilbeek. Als jij een verpleegkundige bent met een passie voor jouw sector en een hart voor ouderen, dan ligt een nieuwe uitdagende job voor jou binnen handbereik! Dit modern woonzorgcentrum is niet gericht op kwantiteit maar kwaliteit. Het is gekend tot ver buiten de dorpsgrens en heeft dan ook een zeer lange wachtlijst. In het woonzorgcentrum heerst een open sfeer en er worden steeds leuke activiteiten georganiseerd voor de bewoners. Om hunvisie op ouderenzorg nog beter uit te dragen en te verwezenlijken, zijn zij op zoek naar jou!

  • DIGITAL DESIGN ENGINEER (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1672624-inline.html?cid=Partner_VDAB Hays Wavre * System-on-Chip architecture * FPGA & ASIC design * VHDL/Verilog Hays is looking for a Digital Design Engineer with proven experience in SoC and DSP-based architecture, digital design and verification. As a Digital Design Engineer, you will be involved in projects focusing on designing new electronic products. Your focus will be on the design and verification of advanced digital circuits for digital and mixed-signal ASICs. This involves front-end design, verification and testing of new and existing functions for image sensing and image processing ASICs. Some of the functional blocks might first be developed as functional IP blocks on FPGA based platforms to enable system verification prior to ASIC implementation. As a Digital Design Engineer, you will thus define digital architecture, driving a robust and efficient design methodology. You will conduct system analysis in order to improve the overall system performance and will follow-up on probe and final test development. You hold a master's degree and a proven experience in micro-electronics or related industries. You are proficient in digital top level design and formal verification, mixed-signal experience would be an advantage. Experience in SoC and DSP-based architectures would be an asset. You are familiar with digital verification flow and UVM methodology. Knowledge of the following EDA tools is a plus: Synopsys DC, Tetramax, Formality, PrimeTime, SpyGlass. Knowledge of one of the logic simulators is required: ModelSim/QuestaSim, vcs, ncsim as well as a good knowledge of VHDL/Verilog. You have knowledge in FPGA and ASIC design and you are able to drive activities to closure, including proper communication in the organization. Fluency in English is a must. If you recognize yourself, we can offer you the opportunity to gain multidisciplinary experience with advanced mixed-signal, digital and system design. You will receive an in-house training and opportunities to follow courses relevant for the job description. This role is based in Belgium in the Brussels area, and open both to people working on Freelance or employee status. Interested? Apply here! Don't hesitate to contact Ms Kateryna Hamandiy at +32 10 233 866 to get some more information about this role.

Zoek naar antwoorden van GRUYAERT CARTONNAGE BVBA in sociale netwerken
Look for responds of GRUYAERT CARTONNAGE BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor GRUYAERT CARTONNAGE BVBA. Laat een reactie achter voor GRUYAERT CARTONNAGE BVBA. GRUYAERT CARTONNAGE BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GRUYAERT CARTONNAGE BVBA. Leave a respond for GRUYAERT CARTONNAGE BVBA. GRUYAERT CARTONNAGE BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GRUYAERT CARTONNAGE BVBA op de google maps. Adres en contacten GRUYAERT CARTONNAGE BVBA
Location of GRUYAERT CARTONNAGE BVBA on the google maps. Address and contacts of GRUYAERT CARTONNAGE BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come GRUYAERT CARTONNAGE BVBA GRUYAERT CARTONNAGE BVBA: Jovi Belgium BVBA | ENZO IMPORT | Pirlot Charles (Ets) SA | Cocoon Concept SPRL | Wer Liefert Was ? GMBH

Other related companies as GRUYAERT CARTONNAGE BVBA: Jovi Belgium BVBA | ENZO IMPORT | Pirlot Charles (Ets) SA | Cocoon Concept SPRL | Wer Liefert Was ? GMBH

GRUYAERT CARTONNAGE BVBA is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio Oostkamp, België. De volledige naam van het bedrijf is GRUYAERT CARTONNAGE BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06388793945. Het bedrijf GRUYAERT CARTONNAGE BVBA bevindt zich op het adres: Handelsstraat 12,8020. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 958,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 194,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in GRUYAERT CARTONNAGE BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GRUYAERT CARTONNAGE BVBA is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GRUYAERT CARTONNAGE BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GRUYAERT CARTONNAGE BVBA, openstaande posities, locatie van GRUYAERT CARTONNAGE BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

GRUYAERT CARTONNAGE BVBA is a company, that was registered 2010 in Oostkamp region, Belgium. Full name of company is GRUYAERT CARTONNAGE BVBA, company assigned to the tax number BE06388793945. The company GRUYAERT CARTONNAGE BVBA is located at the address: Handelsstraat 12,8020. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 958,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 194,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in GRUYAERT CARTONNAGE BVBA were not found.
The main activity of GRUYAERT CARTONNAGE BVBA is Eating and Drinking Places, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of GRUYAERT CARTONNAGE BVBA is not available. You also can look at reviews of GRUYAERT CARTONNAGE BVBA, open positions, location of GRUYAERT CARTONNAGE BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over GRUYAERT CARTONNAGE BVBA, Oostkamp: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GRUYAERT CARTONNAGE BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GRUYAERT CARTONNAGE BVBA, Oostkamp: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GRUYAERT CARTONNAGE BVBA, employees, financial statistics.