AALST INDOOR KARTING

Contactgegevens AALST INDOOR KARTING: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AALST INDOOR KARTING: address, phone, fax, email, website, opening hours

AALST INDOOR KARTING

Regio (region): Aalst (Moorsel), België

Adres (address): Waverstraat 3A,9310, België

Telefoon (phone): 053 21 59 53 053 21 59 53

Fax (fax): +32 (83) 811-44-48 +32 (83) 811-44-48

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AALST INDOOR KARTING: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AALST INDOOR KARTING"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AALST INDOOR KARTING"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AALST INDOOR KARTING, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AALST INDOOR KARTING. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AALST INDOOR KARTING, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AALST INDOOR KARTING. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AALST INDOOR KARTING
Products information AALST INDOOR KARTING

BTW identificatienummer (tax): BE06988922119
Ondernemingsnummer: 2143676757
Hoofdstad (capital): 175,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 244,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1993
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in AALST INDOOR KARTING zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AALST INDOOR KARTING
(Get full report from official database of BE for AALST INDOOR KARTING)

Aanvulling soorten activiteiten voor AALST INDOOR KARTING
Addition kinds of activities for AALST INDOOR KARTING

331503. Draad en gefabriceerde draadproducten | Wire and fabricated wire products
628903. Beveiligings- en grondstoffenruimten | Security and commodity clearinghouses
20990201. Bakpoeder | Baking powder
23819904. Handschoenen, geweven of gebreid: gemaakt van aangekochte materialen | Gloves, woven or knit: made from purchased materials
28699908. Chemische warfare gassen: fosgeen, mosterdgas, traangas | Chemical warfare gases: phosgene, mustard gas, tear gas
34460503. Registraties (lucht), metaal | Registers (air), metal
35370108. Platforms, lading | Platforms, cargo
50870102. Schoonheidssalon apparatuur en benodigdheden | Beauty parlor equipment and supplies
51420204. Pluimvee pastei, bevroren | Poultry pies, frozen
79290100. Muzikale entertainers | Musical entertainers

Werken bij AALST INDOOR KARTING: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AALST INDOOR KARTING: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AALST INDOOR KARTING. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AALST INDOOR KARTING. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE met kooiaap (M/V) (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met onze klant uit de houtsector zijn wij op zoek naar een chauffeur CE. Je zal 's morgens vertrekken tussen 5 en 7, afhankelijk van de rit die je dient te doen. Je regio is Limburg en Kempen bij de klanten lost de goederen bij de klanten aan de hand van een Kooiaap. Verder zal je werkdag rond 18 uur eindigen. Dit is afhankelijk van de planning.

  • Technisch tekenaar (M/V) te Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Synergie Brussel Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in Zaventem die leverancier is van producten voor verwarming, ventilatie en airconditioning zijn wij op zoek naar een technisch tekenaar. De functieomschrijving: Het uittekenen van plannen m.b.t. residentiele ventilatie Telefonisch klanten technische bijstand verlenen Klanten aan de balie helpen bij een probleem Ingeven van orders in het ERP-systeem Contact met klanten onderhouden Selecties en offertes opstellen en opvolgen Rapporteren aan de manager en director

  • Onderhoudstechnieker (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn permanent op zoek naar gedreven technische ‘hands-on’ profielen en hebben plaats voor ervaren en liefst industriële storingstechniekers.  

  • HR Business Partner (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als HR Business Partner ben je verantwoordelijk voor het uitwerken en implementeren van een coherent HR beleid in overeenstemming met de bedrijfsstrategie teneinde bij te dragen tot de realisatie van de vooropgestelde doelstellingen. Je draagt volgende verantwoordelijkheden: In nauwe samenwerking met SSC HR ontwikkel en implementeer je het HR-beleid; Je speelt een actieve rol in het beheren en uitvoeren van diverse HR-activiteiten (bv. rekruterings- on-boarding opleidings- remuneratiebeleid etc..); Je geeft leiding begeleiding en coaching aan jouw medewerkers; Je vervult een dienstverlenende rol als klankbord ten aanzien van directie en medewerkers; Je superviseert en controleert de loon- en personeelsadministratie. Verder beheer en bewaak je de personeelskost; Je houdt je kennis continu op de hoogte van trends en evoluties binnen dit vakdomein en je onderhoudt contacten met diverse externe relaties; Je initieert implementeert en begeleidt diverse HR-projecten; Je maakt een selectie onderhoudt en volgt de samenwerking met externe leveranciers van HR-diensten op; Je bent lid van de directie en van het HR Forum van de groep.

  • Gepassioneerde adviseurs gezocht voor de energie- en telecomsector (B2B/B2C) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons, een sterk groeiend bedrijf zijn we dringend op zoek naar gemotiveerde adviseurs die hun energie- en telecomteam willen komen versterken. Ben je een echte 'hunter' met een commerciele ingesteldheid? Ben je een ervaren adviseur of een gedreven schoolverlater die zowel flexibel, sociaal als communicatief is ingesteld? Maak dan kennis met de vacature van adviseur bij onze klant!

  • Enthousiaste thuishulp/huishoudhulp (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • HUISHOUDHULP (M/V) VOSSELARE (deeltijds - zelf te kiezen) (VOSSELARE)

    Regio: VOSSELARE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Keerbergen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • Flexibele redders Zwemparadijs en Welnesscentrum (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Studentenjob

    Voor een sport -en recreatie centrum zijn we op zoek naar een geattesteerde redder! Als redder sta je aan het bad en waak je over de veiligheid van de zwembadbezoeker; Je bent verantwoordelijk voor een aantal taken op vlak van algemene hygiëne en hebt oog voor netheid in het centrum; Je bent (in beperkte mate) mee verantwoordelijk voor het technisch onderhoud van de zwembadaccommodatie; Je neemt deel aan regelmatige oefenmomenten en bent bereid om de nodige opleidingen/bijscholingen te volgen die nodig zijn voor de uitoefening van je functie; Je bent mee verantwoordelijk voor een optimale klantentevredenheid, je ondersteunt hierin actief je collega's en verantwoordelijken; Je anticipeert op problemen en signaleert nauwgezet de binnenkomende klachten via het klachtenmanagementsysteem;

  • Internship QA Engineer (STROMBEEK-BEVER)

    Regio: STROMBEEK-BEVER

    Bedrijf: OneSpan (formerly known as VASCO)

    Type: Studentenjob

    At OneSpan, you’ll be part of a team that is trusted by more than 10,000 organizations around the world to safeguard their customers against cyber-crime and fraud, and deliver exceptional digital experiences that build lasting customer loyalty. Your contribution will help us to push the boundaries of what’s possible to improve the security and lives of millions of people around the world. In short, what you do here matters. ONESPAN, a world leader in strong authentication and e-signature solutions, is currently looking for a Quality Assurance Intern to join its QA team in Strombeek-Bever. The QA organization in Strombeek-Bever works closely together with other ONESPAN R&D centers worldwide to qualify a broad range of its products & solutions, including embedded and sever-based software. The Quality Assurance Intern assists in maintaining, implementing and extending existing testing artefacts (test specifications, test harnesses, & test automation framework). The test engineer uses the various tools to execute tests, both manual and automated, in order to monitor and report on the overall quality of the ONESPAN products and solutions. The Quality Assurance Intern performs all the necessary test activities to ensure product functionality implementation corresponds with the specifications. Responsibilities The Quality Assurance Intern assists in maintaining, implementing and extending existing testing artefacts (test specifications, test harnesses, & test automation framework). The test engineer uses the various tools to execute tests, both manual and automated, in order to monitor and report on the overall quality of the ONESPAN products and solutions. The Quality Assurance Intern performs all the necessary test activities to ensure product functionality implementation corresponds with the specifications. Key Tasks: The Quality Assurance Intern works closely with other QA Engineers, the QA Manager and other R&D staff in various capacities. The typical activities include: Define product specific test specifications, test plans and test cases; review test documentation with the product owner; and maintain the documentation throughout the SDLC. Extend our test automation framework in Python, you make use of third party tools like Jenkins continuous integration server, Selenium WebDriver, SeleniumGrid, AutoIT, pywinauto and the Python programming language, in order to automate the testing of various ONESPAN products. Deploy various Servers, (Linux, Windows AD, and Database systems) in order to test ONESPAN’s products. Execute manual & automated test cases; work with developers/support-engineers to help reproduce/troubleshoot/root-cause software issues; and report regular test status and updates to the R&D team.

  • BIJLESLEERKRACHTEN (regio TIELT/WEST-VLAANDEREN) (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: T2018

  • Regionale Account Manager (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1655152-inline.html?cid=Partner_VDAB Menssana levert fruitmanden op het werk en is verdeler van Zummo® citruspersen, Pine-OMatic, ® ananas slicers, en Soup-Server® soepautomaten in België en Frankrijk. Om ons team uit te breiden zijn wij op zoek naar een Account Manager op zelfstandige basis (freelance) voor de regio’s Antwerpen/Limburg en Oost-Vlaanderen/Vlaams-Brabant. Je prospecteert actief in jouw regio en weet je potentiële klanten te overtuigen om tekiezen voor onze merken. Je bent verantwoordelijk voor de opvolging en de uitbouw van onze bestaande klantenportefeuille. Je bent de gesprekspartner voor je klanten en helpt ze o.a. wanneer zij vragen hebben met betrekking tot de werking van de toestellen. Je commerciële gedrevenheid zorgt ervoor dat de vastgestelde verkoop – en omzetdoelstellingen worden gerealiseerd. Je werkt nauw samen met de directie en de collega’s van de technische dienst. Je bent verantwoordelijk voor het updaten van de CRM met alle nodige correcte informatie, o.a. m.b.t. de wekelijkse fruitleveringen.

Zoek naar antwoorden van AALST INDOOR KARTING in sociale netwerken
Look for responds of AALST INDOOR KARTING in social networks

Lees alle opmerkingen voor AALST INDOOR KARTING. Laat een reactie achter voor AALST INDOOR KARTING. AALST INDOOR KARTING bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AALST INDOOR KARTING. Leave a respond for AALST INDOOR KARTING. AALST INDOOR KARTING on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AALST INDOOR KARTING op de google maps. Adres en contacten AALST INDOOR KARTING
Location of AALST INDOOR KARTING on the google maps. Address and contacts of AALST INDOOR KARTING

Andere gerelateerde bedrijven als come AALST INDOOR KARTING AALST INDOOR KARTING: Adorka BVBA | De Ryck Motoren sprl | Dreamteam Slaapcomfort | Sematec | ALGEMENE MUZIEKHANDEL PIENS

Other related companies as AALST INDOOR KARTING: Adorka BVBA | De Ryck Motoren sprl | Dreamteam Slaapcomfort | Sematec | ALGEMENE MUZIEKHANDEL PIENS

AALST INDOOR KARTING is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio Aalst (Moorsel), België. De volledige naam van het bedrijf is AALST INDOOR KARTING, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06988922119. Het bedrijf AALST INDOOR KARTING bevindt zich op het adres: Waverstraat 3A,9310. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 175,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 244,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in AALST INDOOR KARTING zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AALST INDOOR KARTING is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AALST INDOOR KARTING is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AALST INDOOR KARTING, openstaande posities, locatie van AALST INDOOR KARTING op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AALST INDOOR KARTING is a company, that was registered 1993 in Aalst (Moorsel) region, Belgium. Full name of company is AALST INDOOR KARTING, company assigned to the tax number BE06988922119. The company AALST INDOOR KARTING is located at the address: Waverstraat 3A,9310. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 175,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 244,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in AALST INDOOR KARTING were not found.
The main activity of AALST INDOOR KARTING is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of AALST INDOOR KARTING is not available. You also can look at reviews of AALST INDOOR KARTING, open positions, location of AALST INDOOR KARTING on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AALST INDOOR KARTING, Aalst (Moorsel): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AALST INDOOR KARTING, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AALST INDOOR KARTING, Aalst (Moorsel): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AALST INDOOR KARTING, employees, financial statistics.