A Joosen-R Power

Contactgegevens A Joosen-R Power: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A Joosen-R Power: address, phone, fax, email, website, opening hours

A Joosen-R Power

Regio (region): Rijkevorsel, België

Adres (address): Bolksedijk 12,2310, België

Telefoon (phone): 03 314 62 82 03 314 62 82

Fax (fax): +32 (53) 736-38-41 +32 (53) 736-38-41

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A Joosen-R Power: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A Joosen-R Power"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A Joosen-R Power"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A Joosen-R Power, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A Joosen-R Power. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A Joosen-R Power, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A Joosen-R Power. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A Joosen-R Power
Products information A Joosen-R Power

BTW identificatienummer (tax): BE08575073242
Ondernemingsnummer: 5196502685
Hoofdstad (capital): 344,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 147,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1985
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in A Joosen-R Power zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A Joosen-R Power
(Get full report from official database of BE for A Joosen-R Power)

Aanvulling soorten activiteiten voor A Joosen-R Power
Addition kinds of activities for A Joosen-R Power

1474. Potash, soda en boraat mineralen | Potash, soda, and borate minerals
179906. Home / kantoor interieurs afwerking, inrichting en renovatie | Home/office interiors finishing, furnishing and remodeling
509102. Golf en skimateriaal en benodigdheden | Golf and skiing equipment and supplies
653104. Vastgoed leasing en verhuur | Real estate leasing and rentals
737499. Gegevensverwerking en -bereiding, anders | Data processing and preparation, nec
07510200. Pluimvee diensten | Poultry services
20480203. Paardvlees, ingeblikt: bereid als diervoeder | Horse meat, canned: prepared as animal feed
20979901. Blokkeer ijs | Block ice
39990000. Fabrieksindustrieën, nec | Manufacturing industries, nec

Werken bij A Joosen-R Power: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A Joosen-R Power: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A Joosen-R Power. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A Joosen-R Power. Looking for open vacancies in other companies

  • Loodgieter (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma regio Waregem zijn we op zoek naar een loodgieter.

  • Schoonmaker m/v (Vaste voormiddagploeg 5u-13u) (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Start People Roeselare

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een gemotiveerde schoonmaker / schoonmaakster. Je staat in voor het poetsen van de kantoren, toiletten en ook deels de productieruimte.

  • Meewerkend chauffeur C/CE (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio EKE zijn we op zoek naar een arbeider met rijbewijs C. Je zal ingezet worden voor werken op de openbare weg en meer specifiek het aanbrengen van wegmarkeringen. Je houdt ervan om dagelijks in de buitenlucht te werken. Je werkt graag samen met collega's en leert van hen de knepen van het vak.

  • Operator (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsbedrijf groot Gent , zijn we op zoek naar een productie / operator  Je krijgt van de productieverantwoordelijke een planning op basis daarvan bereidt u recepten voor Je wordt intern opgeleid tot operator Je krijgt op voorhand een afwerkte lijst waardoor je niet voor verassingen , strees gaat staan / hebben. Het is een soort checklist. Indien er afwijkingen zijn op de productkwaliteit vb. een grond dan meld je dit aan de verantwoordelijke Je vult enkele kwaliteitsformuleren in : bv : Je noteert dagelijks de temperatuur van de koeling. ( heel basic ) 

  • ploegchef vaste namiddagploeg (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groothandel gericht op bouwmaterialen en industrie gaan wij op zoek naar een ploegchef voor de vaste namiddagploeg. Je job zal eruit bestaan om een 20-tal mensen aan te sturen. Je werkt mee in het uurschema van jouw team, namelijk van 13u tot 21u30 (00:30 pauze). Hierbij zoeken we de geknipte persoon die continue mee helpt op de werkvloer en de groep ondersteunt waar nodig. Na 18u neem je de volledige verantwoordelijkheid over het magazijn en sta je er alleen voor met jouw team. Dan moet je dus ook orders vrijgeven, anticiperen op bestellingen die online nog binnen komen, werk (her)verdelen, …

  • Gemotiveerde huishoudhulpen Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Vip Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij iemand die houdt van orde en netheid? Dan zijn wij de ideale werkgever voor jou! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen,....) bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je werkt individueel bij meerdere gezinnen. Je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, privacy en hygiënische normen van de klant. Je staat er niet alleen voor! De medewerkers van VIP Home Services beantwoorden al je vragen, ondersteunen jou in de administratie en opvolging van dienstencheques. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, geaardheid of nationaliteit,.... Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen! Heb je nog geen klanten of wil je nog een paar klanten bij? Ook dat kan!

  • HUISHOUDHULP regio Gavere - Eke - Semmerzake (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: ABC CLEANING

    Type: Dienstenchequebaan

    Gemotiveerde poetsvrouw met ervaring, voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij klanten in het kader van dienstencheques. U hebt een verzorgd voorkomen en bent betrouwbaar en discreet; u kunt zelfstandig werken en hebt zin voor orde, netheid en hygiëne U kunt zich vlot verplaatsen, bij voorkeur met bromfiets of auto. Uren en dagen overeen te komen.

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te St. Amandsberg 8u/week (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8u/week voor een gastgezin wonende te St.Amandsberg .U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal schoonmaken, strijken, huishoudelijke taken vervullen,. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Liftmonteur met ervaring (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: VEROLIFT

    Type: Vaste Job

    Als liftmonteur ben je verantwoordelijk voor de installatie van onze nieuwe huisliften, liften en platformen. De installatie wordt uitgevoerd volgens onze kwalitatieve werkmethode en afwerkingsregels binnen Verolift. Je werkt steeds samen met een assistent monteur en je bent een back-up voor elkaar. Je inspireert elkaar om jullie kennis te vergroten en die met elkaar te delen. Door je ervaring: Ben je in staat om opleiding te geven aan je assistent monteur zodat deze ook kan doorgroeien binnen Verolift. Werk je liften af met zin voor detail, afwerking en hoge kwaliteit. Los je problemen op een zelfstandige manier op. Kwaliteit Kwaliteit dragen wij hoog in het vaandel. Hierdoor is het belangrijk dat de bestaande procedures gevolgd worden. Je zorgt ervoor dat de liftinstallatie volgens onze hoge kwaliteitseisen worden gemonteerd. Veiligheid Je zorgt voor het waarborgen van de veiligheid op de werkvloer zowel voor je assistent monteur als derden. Je voert regelmatig controles uit ter opvolging van veilig werken. Algemeen Je werkt nauw samen met de teamleader mechanische montage. Jullie vormen een hecht team en werken jullie nauw samen en deel je kennis met elkaar. Door je aanpak op vlak van montage zorgt jouw functie ervoor dat de betrouwbaarheid van de installatie onberispelijk is.

  • ZELFSTANDIG LOGOPEDIST(E) (HOUTHULST)

    Regio: HOUTHULST

    Bedrijf: DEGRYSE VALERIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    In de praktijk wordt vooral gewerkt met kinderen: behandeling van taal-, spraak-, leer- en stemproblemen. In mindere mate worden ook volwassenen behandeld: afasie, dysarthrie en stemproblemen. - deeltijdse opdracht - geen ervaring vereist, mogelijkheid tot begeleiding in de praktijk.

  • Nachtverpleegkundige december WZC Ursel (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als verpleegkundige in een WZC sta je in voor: - Allerlei verpleegtechnische taken zoals wondzorg, insuline, bloedafnames...  - Sanitaire- en hygiënische verzorging - Een warme thuis bieden aan de bewoners, luisteren naar hun noden - Een goede overdracht garanderen - ...  Je zal in december de volgende nachten werken: 3-4-5-6 december 17-18-19-20 december 26-27-28 december

  • Flexiwerkers Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Flexijob

    Als flexiwerker ben je gedurende de hele periode van 5/11 tot 14/12 beschikbaar van maandag t.m. vrijdag. Je werkt 8 uren op een dag, of tot dat het werk gedaan is.  Je vervangt de oude vuilnisbakken naar de nieuwe versie bij mensen aan huis. Hiervoor wordt je een techniek aangeleerd, dat je de vuilbakken per 4 kan verplaatsen. Eveneens werk je met een scansysteem om iedere vuilbak aan het huis te koppelen waar je hem levert.  De job zal plaatsvinden in de regio Noorderwijk.  Bedrijfsprofiel: Een bedrijf die specifieke diensten en producten levert aan openbare besturen, inzamelbedrijven en product- en technologieleveranciers met als inzet een betere, schonere en vooral afvalarme wereld is opzoek naar 4 flexiwerkers.  

Zoek naar antwoorden van A Joosen-R Power in sociale netwerken
Look for responds of A Joosen-R Power in social networks

Lees alle opmerkingen voor A Joosen-R Power. Laat een reactie achter voor A Joosen-R Power. A Joosen-R Power bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A Joosen-R Power. Leave a respond for A Joosen-R Power. A Joosen-R Power on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A Joosen-R Power op de google maps. Adres en contacten A Joosen-R Power
Location of A Joosen-R Power on the google maps. Address and contacts of A Joosen-R Power

Andere gerelateerde bedrijven als come A Joosen-R Power A Joosen-R Power: Cordier | VANSIELEGHEM POL | Maxwell BVBA | Inter Home SPRL | SERGEYSSELS,WOUTER

Other related companies as A Joosen-R Power: Cordier | VANSIELEGHEM POL | Maxwell BVBA | Inter Home SPRL | SERGEYSSELS,WOUTER

A Joosen-R Power is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio Rijkevorsel, België. De volledige naam van het bedrijf is A Joosen-R Power, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08575073242. Het bedrijf A Joosen-R Power bevindt zich op het adres: Bolksedijk 12,2310. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 344,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 147,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in A Joosen-R Power zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A Joosen-R Power is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A Joosen-R Power is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A Joosen-R Power, openstaande posities, locatie van A Joosen-R Power op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A Joosen-R Power is a company, that was registered 1985 in Rijkevorsel region, Belgium. Full name of company is A Joosen-R Power, company assigned to the tax number BE08575073242. The company A Joosen-R Power is located at the address: Bolksedijk 12,2310. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 344,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 147,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in A Joosen-R Power were not found.
The main activity of A Joosen-R Power is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of A Joosen-R Power is not available. You also can look at reviews of A Joosen-R Power, open positions, location of A Joosen-R Power on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A Joosen-R Power, Rijkevorsel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A Joosen-R Power, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A Joosen-R Power, Rijkevorsel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A Joosen-R Power, employees, financial statistics.