MORTIER & SCHOENMAEKERS ADVOCATEN

Particuliere bedrijvenNationale Veiligheid en Internationale Zaken • MORTIER & SCHOENMAEKERS ADVOCATEN
Private companiesNational Security and International Affairs • MORTIER & SCHOENMAEKERS ADVOCATEN

Contactgegevens MORTIER & SCHOENMAEKERS ADVOCATEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MORTIER & SCHOENMAEKERS ADVOCATEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

MORTIER & SCHOENMAEKERS ADVOCATEN

Regio (region): Sint-Niklaas, België

Adres (address): Prinses Jos.-Charlottelaan 71,9100, België

Telefoon (phone): 03 777 17 71 03 777 17 71

Fax (fax): 03 777 70 88 03 777 70 88

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MORTIER & SCHOENMAEKERS ADVOCATEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MORTIER & SCHOENMAEKERS ADVOCATEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MORTIER & SCHOENMAEKERS ADVOCATEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MORTIER & SCHOENMAEKERS ADVOCATEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MORTIER & SCHOENMAEKERS ADVOCATEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MORTIER & SCHOENMAEKERS ADVOCATEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MORTIER & SCHOENMAEKERS ADVOCATEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MORTIER & SCHOENMAEKERS ADVOCATEN
Products information MORTIER & SCHOENMAEKERS ADVOCATEN

BTW identificatienummer (tax): BE07326202392
Ondernemingsnummer: 4990234375
Hoofdstad (capital): 207,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 279,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1993
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in MORTIER & SCHOENMAEKERS ADVOCATEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MORTIER & SCHOENMAEKERS ADVOCATEN
(Get full report from official database of BE for MORTIER & SCHOENMAEKERS ADVOCATEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor MORTIER & SCHOENMAEKERS ADVOCATEN
Addition kinds of activities for MORTIER & SCHOENMAEKERS ADVOCATEN

214100. Tabakstammen en hergebruiken | Tobacco stemming and redrying
354202. Persmachines | Pressing machines
20240102. Ijs, verpakt: gegoten, op stokjes, enz. | Ice cream, packaged: molded, on sticks, etc.
20450200. Deeg en beslag, van gekochte bloem | Doughs and batters, from purchased flour
24990810. Spaken, hout | Spokes, wood
33640202. Zink en zink-base legering sterven gietstukken | Zinc and zinc-base alloy die-castings
35560503. Pluimvee verwerkende machines | Poultry processing machinery
50999913. Zonnebril | Sunglasses

Werken bij MORTIER & SCHOENMAEKERS ADVOCATEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MORTIER & SCHOENMAEKERS ADVOCATEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MORTIER & SCHOENMAEKERS ADVOCATEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MORTIER & SCHOENMAEKERS ADVOCATEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief en Logistiek Bediende 80% te Beerse m/v (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Dagelijks beheer van Labkasten via kanbankaartjes systeem Aanmaken van bestellingen in het computersysteem Ontvangen, uitpakken, verdelen en stockeren van goederen Ophalen afval (glas, solventen, divers) en aanvullen van het leeggoed Verdelen persoonlijke pakketten voor eindgebruikers Proper en netjes laten van de afzetplaats Medium (uitpakken, registreren, opslaan) Certificatenbeheer Etiketteren van grondstoffen Inschrijven van data in logboeken RVS materiaal voorbereiden Diverse administratieve taken Diverse labo-ondersteunende taken Controleren van vervaldata van grondstoffen/mobiele fasen Bestellingen beheren op vraag van eindgebruikers

  • x VRACHTWAGEN TECHNIEKER (M/V) voor onmiddellijke indiensttreding 🏴 REGIO WOMMELGEM (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: TRIXXO JOBS BVBA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ✅ Functie beschrijving • Je voert onderhoud & herstellingen uit, je stelt diagnoses en werkt aan de elektronische systemen van vrachtwagens en voert softwareprogrammaties uit, je maakt nieuwe voertuigen klaar, doet depannages, zowel binnen als buiten de werkuren, je wordt hiervoor vergoed met een aantrekkelijke depannagevergoeding.

  • Verpleegkundige regio Binkom (BINKOM)

    Regio: BINKOM

    Bedrijf: Care Talents Brussel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Als verpleegkundige sta je in voor de verpleegtechnische verzorging van de bewoners. - Je zet medicatie klaar, geeft inspuitingen, verzorgd wonden, doet bloedafnames, enz. - Je houdt hierbij rekening met elke bewoner als individu waarbij je jezelf verplaatst in hun leefwereld. - Je streeft een kwalitatieve detailzorg na met de nodige portie aandacht voor de bewoner zelf. Bedrijfsprofiel: Ben jij op zoek naar een job als verpleegkundige binnen een woonzorgcentrum waar je je kan ontplooien? Wil jij een steentje bijdragen aan de warme zorg voor de bewoners? Dan ben je zeker aan het juiste adres! Het woon-zorgcentrum bedraagt 90 eenpersoonskamers en is heel groen gelegen.  Zij zijn momenteel op zoek naar voltijdse of deeltijdse vaste verpleegkundigen.

  • Alleenwerkende hulpkok | Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als (hulp)kok: ? Sta je in voor het voorbereiden klaarmaken en serververen van verzorgende maaltijd aan de klanten en dit op een efficiënte manier. ? Draag je naast het geven van suggesties om de algemene werking van het eetcafé te verbeteren ook bij tot een goede afwisseling van maaltijden: samenstellen van dagelijkse menu?s en keuze van speciale maaltijden. ? Je staat in voor alle bereidingen in de keuken en voor de planning en organisatie van alle keukenwerkzaamheden: mise-en-place bereiden schikken en garneren van gerechten. ? Je controleert de bereidingstechnieken de presentatie en de hygiëne van de voedingswaren het onderhoud van de keuken en de installaties. ? Soms werk je nieuwe recepten uit. Je kan eveneens verantwoordelijk zijn voor het werkingsbudget van de keuken. ? Je past de hygiëne en veiligheidsregels strikt toe en waakt erover dat iedereen dat doet. veiligheidsschoenen.

  • Telenet Brussel zoekt enthousiaste collega's! (36u/w) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: IPG Group Hasselt

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Telenet zoekt een gemotiveerde enthousiaste verkoper voor hun Telenetshops regio Brussel. Profiel: - Enige ervaring in de verkoop van telecom/ICT-producten is een pluspunt, maar geen vereiste - Je houdt ervan om te werken met targets/commissieloon - Je werkt in een flexibel uurrooster waaronder zaterdag en een (vaste) recup dag gedurende de week - Je ondersteunt klanten in het maken van de juiste keuze van de Telenetproducten

  • Huishoudhulpen (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: HHH

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor het schoonmaken en vervullen van andere huishoudelijke taken bij onze particuliere klanten in de regio Mol - Balen - Dessel - Geel - Retie.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Oosterzele (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: Partena Hulp in huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terecht kan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Bijlesgever fysica (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor fysica aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Technicus Voice Communications (STEENOKKERZEEL)

    Regio: STEENOKKERZEEL

    Bedrijf: Belgocontrol

    Type: Vaste Job

    De functie Als Technicus Voice Communications verzeker je de luchtvaartveiligheid door het onderhouden, het optimaliseren en het plaatsen van de systemen binnen het domein van Voice Communications en door het monitoren van digitale en analoge communicatiesystemen. Je rapporteert hierbij rechtstreeks aan de Verantwoordelijke Gespecialiseerde Cel Maintenance. Het daarbij uit te voeren takenpakket is veelvoudig:   • Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van het preventief onderhoud van de aanwezige systemen en verzekert een gespecialiseerde      ondersteuning op vraag van de collega-technici van de cel multidomeinen. Hierbij verifieer je ook de conformiteit van de systemen inzake      opgelegde normen en onderhoudt de systemen.   • Je staat mee in voor het correctief onderhoud door de concrete bewaking uit te voeren op het functioneren van de systemen op basis van      monitoringsgegevens.        o Je analyseert en zorgt voor concrete oplossingen van werkingsproblemen in samenwerking met de verantwoordelijke. Ook hier                      verzeker je een gespecialiseerde ondersteuning op vraag van de collega-technici van de cel multidomeinen.        o Je voert de noodzakelijke herstellingen uit en je waakt over de interoperabiliteit van de reeksen systemen. • Je werkt mee aan de optimalisatie van bestaande systemen en aan de installatie van nieuwe systemen.        o Je doet verbetervoorstellen en brengt wijzigingen aan.        o Verder werk je mee aan projecten rond nieuwe systemen en dit onder leiding van de Project Manager CNS/ATM/MET-systemen en                  binnen het eigen expertise-domein. • Je monitort tijdens je waakdienst vanuit het Technical Watch Office alle systemen om de optimale werking ervan te garanderen.      o Je treedt op als centraal aanspreekpunt voor alle aangesloten klanten en systemen.      o Je houdt toezicht op de uitrustingen.      o Je spoort anomalieën op en identificeert deze op continue wijze. Hierbij coördineer je ook de tussenkomsten voor correctief onderhoud          in functie van de opgespoorde anomalieën en voert binnen het eigen expertise-domein ook de interventies op de systemen uit.      o Je volgt nadien de ondernomen acties op en stelt alle betrokkenen op de hoogte van de situatie van de systemen.      o Je onderhoudt tevens een database van de gebeurtenissen.

  • Dossierbeheerder: open communicatie en voldoende begeleiding (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Vaste Job

    Dossierbeheerder: open communicatie en voldoende begeleiding Ben jij klaar voor de volgende stap? Kom jij graag terecht in een omgeving dat staat voor open communicatie? Dan ben je hier aan het juiste adres. Dit topkantoor uit Hamme gaat op zoek naar een junior dossierbeheerder om hun team te vervoegen. Je komt in aanmerking met verschillende sectoren en voornamelijk KMO's. Naast de ontspannen sfeer, kan iedereen hier terecht met zijn of haar vragen. Takenpakket: Inboeken van de aankoop- en verkoopfacturen, alsook financieel Voorbereiden van de balans en de jaarrekening Voorbereiden van de btw-aangiftes Voorbereiden van vennootschaps- en personenbelasting Klanten kunnen telefonisch bij jouw terecht met hun vragen waarbij jij hen kan bijstaan

  • Junior IT Recruiter (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: The Adecco Group

    Type: Vaste Job

    Sourcing Ninja's zijn het beginpunt van een professionele loopbaan bij Modis. Je bent gedreven om de juiste kandidaat te vinden en probeert dit op de meest effectieve manier: de telefoon pakken en kandidaten gaan bellen! Eenmaal aan de telefoon ga je de kandidaten screenen, Modis introduceren en uiteindelijk ga je hen blij maken met een nieuwe job bij Modis IT. Eigenlijk ben je een geboren detective, altijd op zoek naar het laatste puzzelstukje in de complexe vraagstukken van onze klant, de KANDIDAAT!

  • KEUKENMEDEWERKER (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: VANGROOTLOON

    Type: Flexijob

    Je staat in voor volgende taken: Tafels afruimen Onderhoud van de keuken Koffie zetten en belegde broodjes maken Afwassen

Zoek naar antwoorden van MORTIER & SCHOENMAEKERS ADVOCATEN in sociale netwerken
Look for responds of MORTIER & SCHOENMAEKERS ADVOCATEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor MORTIER & SCHOENMAEKERS ADVOCATEN. Laat een reactie achter voor MORTIER & SCHOENMAEKERS ADVOCATEN. MORTIER & SCHOENMAEKERS ADVOCATEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MORTIER & SCHOENMAEKERS ADVOCATEN. Leave a respond for MORTIER & SCHOENMAEKERS ADVOCATEN. MORTIER & SCHOENMAEKERS ADVOCATEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MORTIER & SCHOENMAEKERS ADVOCATEN op de google maps. Adres en contacten MORTIER & SCHOENMAEKERS ADVOCATEN
Location of MORTIER & SCHOENMAEKERS ADVOCATEN on the google maps. Address and contacts of MORTIER & SCHOENMAEKERS ADVOCATEN

Andere gerelateerde bedrijven als come MORTIER & SCHOENMAEKERS ADVOCATEN MORTIER & SCHOENMAEKERS ADVOCATEN: Rector Benelux | Cobbaert Luc BVBA | ETS ROBERT & FILS SPRL | 10 Advertising N.V. | M.M.C. s.a

Other related companies as MORTIER & SCHOENMAEKERS ADVOCATEN: Rector Benelux | Cobbaert Luc BVBA | ETS ROBERT & FILS SPRL | 10 Advertising N.V. | M.M.C. s.a

MORTIER & SCHOENMAEKERS ADVOCATEN is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio Sint-Niklaas, België. De volledige naam van het bedrijf is MORTIER & SCHOENMAEKERS ADVOCATEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07326202392. Het bedrijf MORTIER & SCHOENMAEKERS ADVOCATEN bevindt zich op het adres: Prinses Jos.-Charlottelaan 71,9100. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 207,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 279,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in MORTIER & SCHOENMAEKERS ADVOCATEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MORTIER & SCHOENMAEKERS ADVOCATEN is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MORTIER & SCHOENMAEKERS ADVOCATEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MORTIER & SCHOENMAEKERS ADVOCATEN, openstaande posities, locatie van MORTIER & SCHOENMAEKERS ADVOCATEN op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

MORTIER & SCHOENMAEKERS ADVOCATEN is a company, that was registered 1993 in Sint-Niklaas region, Belgium. Full name of company is MORTIER & SCHOENMAEKERS ADVOCATEN, company assigned to the tax number BE07326202392. The company MORTIER & SCHOENMAEKERS ADVOCATEN is located at the address: Prinses Jos.-Charlottelaan 71,9100. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 207,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 279,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in MORTIER & SCHOENMAEKERS ADVOCATEN were not found.
The main activity of MORTIER & SCHOENMAEKERS ADVOCATEN is National Security and International Affairs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of MORTIER & SCHOENMAEKERS ADVOCATEN is not available. You also can look at reviews of MORTIER & SCHOENMAEKERS ADVOCATEN, open positions, location of MORTIER & SCHOENMAEKERS ADVOCATEN on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over MORTIER & SCHOENMAEKERS ADVOCATEN, Sint-Niklaas: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MORTIER & SCHOENMAEKERS ADVOCATEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MORTIER & SCHOENMAEKERS ADVOCATEN, Sint-Niklaas: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MORTIER & SCHOENMAEKERS ADVOCATEN, employees, financial statistics.