Labo Oily SPRL

Contactgegevens Labo Oily SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Labo Oily SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Labo Oily SPRL

Regio (region): Brussel (Vorst), België

Adres (address): Vroegegroentenstraat 69,1190, België

Telefoon (phone): 02 344 22 90; 02 344 27 29 02 344 22 90; 02 344 27 29

Fax (fax): 02 344 22 90 02 344 22 90

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Labo Oily SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Labo Oily SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Labo Oily SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Labo Oily SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Labo Oily SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Labo Oily SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Labo Oily SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Labo Oily SPRL
Products information Labo Oily SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE03663909912
Ondernemingsnummer: 9583068847
Hoofdstad (capital): 930,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 483,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1985
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Labo Oily SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Labo Oily SPRL
(Get full report from official database of BE for Labo Oily SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Labo Oily SPRL
Addition kinds of activities for Labo Oily SPRL

3537. Industriële vrachtwagens en trekkers | Industrial trucks and tractors
10949900. Uranium-Radium-Vanadium Ertsen, Nec | Uranium-radium-vanadium ores, nec
12319902. Herstel van antraciet van culm banken | Recovery of anthracite from culm banks
20460101. Maïszetmeel | Corn starch
38220600. Apparaatcontroles, behalve airconditioning en koeling | Appliance controls,except air-conditioning and refrigeration
51119902. Printpapier | Printing paper
70419900. Lidmaatschap-basisorganisatie hotels, nec | Membership-basis organization hotels, nec
82110106. Katholieke beroeps- / technische school | Catholic vocational/technical school
92249904. Brandpreventiebureau, overheid | Fire prevention office, government

Werken bij Labo Oily SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Labo Oily SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Labo Oily SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Labo Oily SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Machinebediener (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een goeie klant regio Ardooie zoeken we een machinebediener. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse aanvoer van de productie vanuit een geautomatiseerd platenmagazijn. Je bedient verschillende houtbewerkingsmachines: opdeelzaag topie zaagmachine..

  • Chauffeur CE (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klant regio Maasmechelen, zijn we op zoek naar frigochauffeurs. 

  • Administratief/ boekhoudkundig bediende (LANGEMARK)

    Regio: LANGEMARK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Na een grondige interne opleiding zal je administratieve ondersteuning geven voor de boekhouding en verkoop en HR Input en opvolgen klantgegevens Opmaken verkoopfacturen en creditnota?s Boekhoudkundige verwerking hiervan Debiteurenbeheer Klassement archivering telefonie

  • Aanvuller/verkoper (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Uw taak bestaat uit het bestellen en aanvullen van de producten. U helpt onze klanten op een snelle vriendelijke wijze en geeft hen correct advies.

  • Huishoudheld (m/v) Regio Middelburg- Solliciteer met SMS (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: EASY LIFE MALDEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Soraya is dringend op zoek naar gemotiveerde superhelden in het huishouden voor de regio Middelburg. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij EasyLife en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselend job tegemoet.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Regio Oudenaarde en omgeving (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Kwaliteitsmedewerker 2 ploegen (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een flexibele job? Ben je nauwkeurig en nauwgezet? Werk je graag tot in de puntjes? Dan ben jij onze geknipte kandidaat. Voor een bedrijf actief in metaal- en assemblagesector zijn we op zoek naar verschillende kwaliteitscontroleurs. Als kwaliteitsmedewerker ben je verantwoordelijk voor het controleren van onderdelen: Visueel controleren op afwijkingen mbt kleur, grootte, samenstelling... Je staat ook in voor het registreren van alle gegevens in een file. Concreet word je uitgestuurd naar bedrijven waar jij de productie van onderdelen zal controleren en voor eventuele nabewerking zorgt. Jij bent eindverantwoordelijke om uitmuntende kwaliteit af te leveren en noteert je controles schriftelijk en zorgvuldig. Onze klant verwelkomt enthousiaste werkzoekenden die graag de handen uit de mouwen willen steken en biedt hiervoor in ruil een tewerkstelling in een stabiel bedrijf, met aantrekkelijk uurloon.

  • Jobstudent verkoop (HEUSDEN)

    Regio: HEUSDEN

    Bedrijf: Agilitas Houthalen

    Type: Studentenjob

    Je zal de binnengekomen vrachten in de winkelrekken leggen Je staat in voor de orde en netheid van de winkel Je zal ook regelmatig ingeschakeld worden aan de kassa

  • Housekeeping - Vossemeren Lommel (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Ben je enthousiast om vrijdag 26 oktober de handen uit de mouwen te steken bij Vossemeren te Lommel? Dit van 10-15u zoeken we housekeepers (m/v) om bedden op te maken.

  • Jobstudent Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: MS Mode

    Type: Studentenjob

    Looking for a challenge? Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Jobstudent Verkoop, die ervan houdt om de curvy lady te adviseren en ervoor te zorgen dat ze steeds straalt. Ben jij de perfect fit om ons team op regelmatige basis, tijdens het weekend of de vakanties, te vervolledigen? Als verkoopspecialist ben je de ambassadeur van het merk MS Mode en een inspirator voor onze curvy klant. Je bent specialist als het gaat om de perfect fit (perfecte pasvorm) en hebt vakkennis als het gaat om pasvorm en materiaal. Als geen ander weet jij onze klant te enthousiasmeren voor onze collectie. Bovendien ontvang jij de klant met een ‘welkom’ gevoel als zij de winkel binnen stapt. Als mode-expert voorzie je onze klant van vakkundig advies en help je hen met het samenstellen van een totale outfit. Je hebt een enthousiaste en gedreven personality waarmee je de klant voorziet van uitstekende service. Jij kan immers de shopervaring van onze curvy klant rechtstreeks beïnvloeden. Je werkt binnen een hecht verkoopteam en naast het adviseren van de klant, verricht je diverse commerciële activiteiten zoals het bedienen van de kassa en het voorbereiden en presenteren van de collectie door middel van visual merchandise (VM).

  • Verkoopmedewerker Electro (LOVENJOEL)

    Regio: LOVENJOEL

    Bedrijf: DEMESMACRE

    Type: Vaste Job

    Als verkoper sta je in voor de verkoop van ons ruime assortiment. Je ontvangt de klanten, geeft uitleg bij de producten en services van onze winkel. Volgende taken behoren ook tot het pakket: Voorraad opvolgen; Producten en artikels voorbereiden en in de winkel plaatsen (etiketten, prijzen..); Goederen ontvangen en controleren; Klanten adviseren over juiste producten en diensten.

  • Vivid Resourcing - PHP Developer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Company   My client located in Brussels are seeking a freelance PHP developer to join them immediately for an initial 6 month contract. The client are a start-up organisation who provide a software service using Big Data to provide analytics.     Role Developer using latest PHP technologies and to be part of the decision making for the technology / framework choice of the client's platform Provide experience to build MicroServices Ability to assist on front end and back end solutions.    Required 3+ years working as a PHP Developer Proven experience working with Symfony and/or Laravel Experience with MicroServices Knowledge of NoSQL / Data processin Fluent in English    Details Location: Brussels Duration: 6 months Start Date: ASAP   If you wish to be considered for the position available, please e-mail an up to date CV with a contact number via the button below.   Thanks, Sagar

Zoek naar antwoorden van Labo Oily SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Labo Oily SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Labo Oily SPRL. Laat een reactie achter voor Labo Oily SPRL. Labo Oily SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Labo Oily SPRL. Leave a respond for Labo Oily SPRL. Labo Oily SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Labo Oily SPRL op de google maps. Adres en contacten Labo Oily SPRL
Location of Labo Oily SPRL on the google maps. Address and contacts of Labo Oily SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Labo Oily SPRL Labo Oily SPRL: Vernimmen NV | De Zutter E | Belgisch Olympisch & Interfederaal Comité (BOIC) VZW | Janssens Willem Metaalbewerking B.V.B.A | Quest Events

Other related companies as Labo Oily SPRL: Vernimmen NV | De Zutter E | Belgisch Olympisch & Interfederaal Comité (BOIC) VZW | Janssens Willem Metaalbewerking B.V.B.A | Quest Events

Labo Oily SPRL is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio Brussel (Vorst), België. De volledige naam van het bedrijf is Labo Oily SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03663909912. Het bedrijf Labo Oily SPRL bevindt zich op het adres: Vroegegroentenstraat 69,1190. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 930,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 483,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Labo Oily SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Labo Oily SPRL is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Labo Oily SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Labo Oily SPRL, openstaande posities, locatie van Labo Oily SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Labo Oily SPRL is a company, that was registered 1985 in Brussel (Vorst) region, Belgium. Full name of company is Labo Oily SPRL, company assigned to the tax number BE03663909912. The company Labo Oily SPRL is located at the address: Vroegegroentenstraat 69,1190. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 930,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 483,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Labo Oily SPRL were not found.
The main activity of Labo Oily SPRL is Chemicals and Allied Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Labo Oily SPRL is not available. You also can look at reviews of Labo Oily SPRL, open positions, location of Labo Oily SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Labo Oily SPRL, Brussel (Vorst): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Labo Oily SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Labo Oily SPRL, Brussel (Vorst): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Labo Oily SPRL, employees, financial statistics.