DHS HAIR COSMETICS

Contactgegevens DHS HAIR COSMETICS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DHS HAIR COSMETICS: address, phone, fax, email, website, opening hours

DHS HAIR COSMETICS

Regio (region): Roeselare, België

Adres (address): Diksmuidsesteenweg 57,8800, België

Telefoon (phone): 051 20 04 99 051 20 04 99

Fax (fax): 051 20 07 71 051 20 07 71

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DHS HAIR COSMETICS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DHS HAIR COSMETICS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DHS HAIR COSMETICS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DHS HAIR COSMETICS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DHS HAIR COSMETICS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DHS HAIR COSMETICS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DHS HAIR COSMETICS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DHS HAIR COSMETICS
Products information DHS HAIR COSMETICS

BTW identificatienummer (tax): BE01093658447
Ondernemingsnummer: 4659545898
Hoofdstad (capital): 663,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 687,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2017
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in DHS HAIR COSMETICS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DHS HAIR COSMETICS
(Get full report from official database of BE for DHS HAIR COSMETICS)

Aanvulling soorten activiteiten voor DHS HAIR COSMETICS
Addition kinds of activities for DHS HAIR COSMETICS

362901. Elektronische generatie apparatuur | Electronic generation equipment
08519903. Plaagbeheer, bos | Pest control services, forest
28930000. Drukinkt | Printing ink
50919903. Bowling apparatuur | Bowling equipment
57369900. Muziekinstrumenten winkels, nec | Musical instrument stores, nec
72199900. Wasserij- en kledingdiensten, nec, nec | Laundry and garment services, nec, nec
96410402. Regulering van de landbouwmarketing, overheidsregering | Regulation of agricultural marketing, state government

Werken bij DHS HAIR COSMETICS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DHS HAIR COSMETICS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DHS HAIR COSMETICS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DHS HAIR COSMETICS. Looking for open vacancies in other companies

  • Zorgkundige (bijwerker) regio Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je zorgkundige en hou je van afwisseling? Dan heeft Randstad je heel wat te bieden. Als gespecialiseerd uitzendkantoor voor de medische sector hebben wij een partnership opgebouwd met tal van zorginstellingen in verschillende regio's. We bieden een brede waaier aan mogelijkheden: een bijverdienste, korte of lange opdrachten, in rusthuizen, week- of weekendwerk, vroege/late/nachtshift, ... Kortom, je kan werken op basis van je eigen voorkeuren, afhankelijk van het aanbod.

  • industrieel allround electricien (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een electriciteitsbedrijf regio Oostkamp zijn wij op zoek naar een industrieel/residentieel electricien om te werken bij een bedrijf in Brugge. Taken : preventief onderhoud van het machinepark allround technieker van het bedrijfsgebouw voornamelijk elektrische werkzaamheden plaatsen van stopcontacten kastenbouw

  • Chauffeur C - bijverdienste (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor oze klant werkzaam in de farmacie zijn wij op zoek naar een gemotiveerde chauffeur C om elke vrijdag te rijden voor rode kruis Vlaanderen. Je start in Boom om 05.300 met het laden van de vrachtwagen en vertrekt om 06.00. Je doet een tiental stops per dag. Je moet hier zelf laden, lossen en de lege containers terug meenemen. Je werkdag eindigt rond 17.00 terug in Boom.

  • Loodgieter (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Knokke zijn wij op zoek naar een LOODGIETER

  • Huishoudhulp regio Lembeke- voltijds / deeltijds (LEMBEKE)

    Regio: LEMBEKE

    Bedrijf: HOME FOR YOU

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen in de ruime regio van Kaprijke zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, boodschappen,... bij jouw vaste klanten. UREN BESPREEKBAAR! Bezoek ook onze website: www.home-for-you.be

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te Destelbergen 8u/week (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden, schoonmaken is hier de hoofdtaak. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8u/week voor een gastgezin wonende te Destelbergen .U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal schoonmaken, strijken en huishoudelijke taken vervullen. U poetst graag, details zijn voor u belangrijk en op dinsdag kan je 8 uur werken, dan is dit het gastgezin, waar we u willen voorstellen. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp regio Merelbeke - Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: TRIXXO HOME GENT

    Type: Dienstenchequebaan

    Werk je graag als huishoudhulp in een particuliere omgeving, bepaal je graag zelf uw uurrooster en sta je open voor sociale contacten? Dan zijn wij op zoek naar u!

  • Praktijkhelp(st)er voor de thuiszorg - regio Gistel (GISTEL)

    Regio: GISTEL

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! In 2016 ontving Familiezorg West-Vlaanderen vzw de ADMB Award voor haar intensief en persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming. Helpt u graag mensen? Houdt u van orde, netheid en gezelligheid? Zoekt u een zinvolle en sociale opdracht waarvoor u veel waardering krijgt? Wil u graag samenwerken met een fijne groep collega's? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste praktijkhelp(st)ers voor de thuiszorg. Aan hulpbehoevende personen die thuis wonen biedt u praktische ondersteuning op het vlak van: wassen en strijken gewone onderhoudstaken (stof afnemen, stofzuigen, vloeren en stoep schoonmaken, keuken en sanitair onderhouden, ramen wassen...) periodiek onderhoud (meubelen schoonmaken, deuren afwassen, luchters schoonmaken, koelkast en diepvries reinigen...) boodschappen de bereiding van maaltijden

  • Jobstudenten winkelverkoop (DADIZELE)

    Regio: DADIZELE

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Studentenjob

    Voor een klant gelegen te groot-Menen zijn wij op zoek naar een jobstudenten die de woensdag of in het weekend wensen te werken. Jouw verantwoordelijkheid bestaat uit het aanvullen van de rekken, aan de kassa staan en klantenadvies verlenen indien nodig. Spreek jij zowel Frans als Nederlands en ben je klantvriendelijk ingesteld? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je komt terecht in een dynamisch bedrijf en een tof team.

  • Jobstudent - marketing/communicatie (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Heusden-Zolder zijn we momenteel op zoek naar een gedreven én gepassioneerde jobstudent met kennis van communicatie, marketing en social media. Kan jij jezelf, naast je studies, ongeveer 1 à 2 dagen per week vrij maken om nog een centje bij te verdienen? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken! Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gevestigde waarde binnen de productie van tegels en klinkers.

  • STUDENT IT helpdesk medewerker (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Ben jij bezig met een IT opleiding? Gek op oplossen en rapporteren van IT vraagstukken en ben je ook bekend met klantcontact? Lijkt het jou een uitdaging om de partners en klanten zo goed mogelijk te voorzien van allerlei IT vraagstukken en onderdeel uit te maken van dit groeiende bedrijf in Antwerpen? Dan zijn we op zoek naar jou! De opdrachtgever is een marktleider in het aanbieden van softwarepakketten voor allerlei doeleinden. Zij zijn op zoek naar verschillende profielen dit kunnen werken met sofware codering in Python, Javascript, PHP, HTML, Xamarin en meer. Hoe vaak werk ik? Als part time- IT helpdesk medewerker werk je 1 dag binnen dit bedrijf van maandag tot vrijdag van 9:00 – 12:00 / 12:30 – 17:00u. Per week werk je minimaal 1 dag. Meer werken kan uiteraard!

  • Regiomanager (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: JobIT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent verantwoordelijk voor het uitbouwen en onderhouden van de Business 2 Business klanten in jouw regio. Dit doe je door zelf afspraken te maken en deze ook zelfstandig af te ronden. Je volgt de gemaakte afspraken goed op en zorgt ervoor dat administratief alles correct verloopt. Later krijg je ook de mogelijkheid om een team voor je regio uit te bouwen. Je taak bestaat eruit om mensen te enthousiasmeren hoe de energiemarkt werkt, zodat ze inzien dat het O model de meest optimale manier us om energie aan te kopen. Naast een aanzienlijke besparing, ontzorgen we onze klanten over de ganse lijn aangaande hun energiedossier. Je maakt deel uit van een jong dynamisch team waarin je toch de eigenheid van een sales profiel behoudt. Je beschikt over een eigen netwerk B2B en je eigen agenda plannen. Krijg je hier enrgie van? Dan is je succes in onze organisatie verzekerd!!

Zoek naar antwoorden van DHS HAIR COSMETICS in sociale netwerken
Look for responds of DHS HAIR COSMETICS in social networks

Lees alle opmerkingen voor DHS HAIR COSMETICS. Laat een reactie achter voor DHS HAIR COSMETICS. DHS HAIR COSMETICS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DHS HAIR COSMETICS. Leave a respond for DHS HAIR COSMETICS. DHS HAIR COSMETICS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DHS HAIR COSMETICS op de google maps. Adres en contacten DHS HAIR COSMETICS
Location of DHS HAIR COSMETICS on the google maps. Address and contacts of DHS HAIR COSMETICS

Andere gerelateerde bedrijven als come DHS HAIR COSMETICS DHS HAIR COSMETICS: Saeys NV | Trainingcentrum | ZTM | Somco S.A. | Jan Vissers

Other related companies as DHS HAIR COSMETICS: Saeys NV | Trainingcentrum | ZTM | Somco S.A. | Jan Vissers

DHS HAIR COSMETICS is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio Roeselare, België. De volledige naam van het bedrijf is DHS HAIR COSMETICS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01093658447. Het bedrijf DHS HAIR COSMETICS bevindt zich op het adres: Diksmuidsesteenweg 57,8800. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 663,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 687,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in DHS HAIR COSMETICS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DHS HAIR COSMETICS is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DHS HAIR COSMETICS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DHS HAIR COSMETICS, openstaande posities, locatie van DHS HAIR COSMETICS op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

DHS HAIR COSMETICS is a company, that was registered 2017 in Roeselare region, Belgium. Full name of company is DHS HAIR COSMETICS, company assigned to the tax number BE01093658447. The company DHS HAIR COSMETICS is located at the address: Diksmuidsesteenweg 57,8800. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 663,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 687,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in DHS HAIR COSMETICS were not found.
The main activity of DHS HAIR COSMETICS is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of DHS HAIR COSMETICS is not available. You also can look at reviews of DHS HAIR COSMETICS, open positions, location of DHS HAIR COSMETICS on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over DHS HAIR COSMETICS, Roeselare: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DHS HAIR COSMETICS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DHS HAIR COSMETICS, Roeselare: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DHS HAIR COSMETICS, employees, financial statistics.