DEVOS-PARFUMERIE

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • DEVOS-PARFUMERIE
Private companiesCoal Mining • DEVOS-PARFUMERIE

Contactgegevens DEVOS-PARFUMERIE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DEVOS-PARFUMERIE: address, phone, fax, email, website, opening hours

DEVOS-PARFUMERIE

Regio (region): Kuurne, België

Adres (address): Brugsesteenweg 252,8520, België

Telefoon (phone): 056 72 29 66; 056 71 29 66 056 72 29 66; 056 71 29 66

Fax (fax): +32 (51) 342-86-84 +32 (51) 342-86-84

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DEVOS-PARFUMERIE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DEVOS-PARFUMERIE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DEVOS-PARFUMERIE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DEVOS-PARFUMERIE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DEVOS-PARFUMERIE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DEVOS-PARFUMERIE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DEVOS-PARFUMERIE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DEVOS-PARFUMERIE
Products information DEVOS-PARFUMERIE

BTW identificatienummer (tax): BE06540954589
Ondernemingsnummer: 7172393798
Hoofdstad (capital): 648,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 161,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2002
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in DEVOS-PARFUMERIE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DEVOS-PARFUMERIE
(Get full report from official database of BE for DEVOS-PARFUMERIE)

Aanvulling soorten activiteiten voor DEVOS-PARFUMERIE
Addition kinds of activities for DEVOS-PARFUMERIE

25179902. Radio kasten en kasten, hout | Radio cabinets and cases, wood
25420208. Lunchroom armaturen, behalve hout | Lunchroom fixtures, except wood
27820103. Grootboeken en grootboekbladen | Ledgers and ledger sheets
34960103. Stoffen, geweven draad | Fabrics, woven wire
37140306. Zonnedaken, motorvoertuig | Sun roofs, motor vehicle
47310104. Vrachtvervoer makelaars | Truck transportation brokers
73599903. Verhuur van fotografische apparatuur | Photographic equipment rental
78329902. Exposanten, rondreisend: film | Exhibitors, itinerant: motion picture

Werken bij DEVOS-PARFUMERIE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DEVOS-PARFUMERIE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DEVOS-PARFUMERIE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DEVOS-PARFUMERIE. Looking for open vacancies in other companies

  • Lasser - mecanieker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ASAP HERENTALS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je taken bestaan uit: lassen, smeerplannen, onderhoud, bijvullen van heftrucks. Voor deze taken heb je een sterke kennis van motoren; reductoren; leidingwerk en kennis van lobbenpompen. Je hebt de mogelijkheid om in dagploeg of in 2-ploegen te werken.

  • HUISHOUDHULP VICHTE (VICHTE)

    Regio: VICHTE

    Bedrijf: GREENHOUSE WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit VICHTE zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Enthousiaste huishoudhulpen /poetshulpen - Hechtel (HECHTEL)

    Regio: HECHTEL

    Bedrijf: Sthep

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Sthep heeft als enige kantoor in Vlaanderen een doorlopende tewerkstelling waardoor jouw klanten niet mogen afzeggen doorheen het jaar. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is gelegen in Peer. Onze hoofdregio zijn de gemeentes Hechtel-Eksel en Peer. Dankzij ons groot succes zijn we ook volop actief in onze buurtgemeentes (Meeuwen-Gruitrode, Bree, Bocholt, Overpelt en Neerpelt). Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaken, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Sint-Gillis-Waas/De Klinge (DE KLINGE)

    Regio: DE KLINGE

    Bedrijf: FIX & CLEAN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp beschik je over een heel gevarieerd takenpakket. Je staat in voor het opruimen en de schoonmaak van particuliere woningen, maar deinst ook niet terug voor strijken. Je voert deze taken uit bij de klanten thuis, al dan niet in hun aanwezigheid. Jullie hebben de keuze om te werken op basis van een deeltijds uurrooster. Fix & Clean biedt jou een uurrooster op maat. Een diploma is niet vereist, wel zin voor orde, netheid en hygiëne. Wij dragen al onze medewerkers een warm hart toe. We willen dat jullie deze job met plezier en trots uitvoeren. Ben jij de enthousiaste en gemotiveerde kandidaat die wij zoeken? Stuur dan snel jouw CV naar [email protected].

  • Student verkoop sportwinkel (M/V) (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een studentenjob in de verkoop en heb je een passie voor sport? Lees dan zeker verder! Voor een sportwinkel in Gent, zijn we op zoek naar een student die steeds 1 of meerder dagen tijdens kan werken. Jouw takenpakket: - Meehelpen in de winkel - Klanten advies geven - De winkel op orde houden - Labelen van het materiaal - Prijzen zetten op de producten - De producten voorzien van een alarm

  • Storingstechnieker vaste nacht (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Absolute@work

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een storingstechnieker Je bent in staat elektrische storingen op te lossen van allerlei productiemachines. Je hebt een kennis om PLC uit te lezen en fouten op te sporen. Daarnaast heb je basis mechanische kennis.

  • Zaalmedewerker (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: AUBERGE DE HERBORIST

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een vaste zaalmedewerker. Heb je zin om te werken in een jong team! Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

  • Quality Control Engineer - Lasingenieur (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: CARTESIO

    Type: Vaste Job

    Op dit ogenblik zoeken we een Quality Control Engineer - Lasingenieur voor onze klant in de Kempen, actief in de bouw. In deze functie neem je volgende zaken op: Je staat in voor de kwaliteitseisen van projecten. Je begeleidt projectwijzigingen en verbeterprojecten. Je onderhoudt een goed contact met de klanten en lost klachten op wanneer nodig. Je stelt een kwaliteitssysteem op (voor analyses, vaardigheidsattesten en het kalibreren van meetmiddelen). Je volgt metingen op en begeleidt inspecteurs. Je werkt zelfstandig mee aan continue verbeteringsprojecten. Je analyseert productieprocessen. Je bewaakt de kwaliteit van inkomende goederen. Je coördineert de laswerkzaamheden.

  • STORINGTECHNIEKER PLOEGEN (m-v) (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: MAXICON

    Type: Vaste Job

    Om onze teams bij diverse van onze klanten te versterken zijn wij op zoek naar gedreven technici die gebeten zijn van techniek! Zoek je werkzekerheid, variatie en uitdaging in je job? Dan is Maxicon de uitgelezen werkgever voor jou! Als storingstechnieker sta je in voor het elektromechanisch onderhoud bij onze klanten zowel preventief als curatief. Je staat in voor het opsporen en verhelpen van elektrische defecten van technische installaties en hun componenten zoals motoren, sensoren, frequentieomvormers, ... Je neemt ook zelf het initiatief om de machines efficiënter te laten werken. Op mechanisch vlak sta je in voor het preventief onderhoud aan het machinepark.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • KINDERBEGELEIDER (WERFRESERVE BERLAAR-KESSEL) (BERLAAR)

    Regio: BERLAAR

    Bedrijf: KLAVERTJE 4

    Type: Werfreserve

    Vzw Klavertje 4 is een organisatie die 2 kinderdagverblijven beheert : DE KLEINE LOTUS in BERLAAR en 'T VLINDERTJE in KESSEL. Beide kinderdagverblijven zijn vergund door Kind en Gezin. vzw Klavertje 4 ressorteert onder Scholengroep Fluxus. Voor beide kinderdagverblijven wordt een werfreserve opgesteld voor nieuwe voltijdse en deeltijdse kinderbegeleiders. Als medewerker van een klein team zal je instaan voor de begeleiding en verzorging van kinderen tussen 0 en 3 jaar oud. Samen met je collega's kijk je naar wat kinderen boeit, naar wat kinderen nodig hebben en speel je hierop in.

Zoek naar antwoorden van DEVOS-PARFUMERIE in sociale netwerken
Look for responds of DEVOS-PARFUMERIE in social networks

Lees alle opmerkingen voor DEVOS-PARFUMERIE. Laat een reactie achter voor DEVOS-PARFUMERIE. DEVOS-PARFUMERIE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DEVOS-PARFUMERIE. Leave a respond for DEVOS-PARFUMERIE. DEVOS-PARFUMERIE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DEVOS-PARFUMERIE op de google maps. Adres en contacten DEVOS-PARFUMERIE
Location of DEVOS-PARFUMERIE on the google maps. Address and contacts of DEVOS-PARFUMERIE

Andere gerelateerde bedrijven als come DEVOS-PARFUMERIE DEVOS-PARFUMERIE: Elco NV | CAR AUDIO SERVICE BVBA | Janssens Travel | FEBELGRA INTER-FEDERATION BELGE DES INDUSTRIES GRAPHIQUES ET DE LA COMMUNICATION | Swerts Louis BVBA

Other related companies as DEVOS-PARFUMERIE: Elco NV | CAR AUDIO SERVICE BVBA | Janssens Travel | FEBELGRA INTER-FEDERATION BELGE DES INDUSTRIES GRAPHIQUES ET DE LA COMMUNICATION | Swerts Louis BVBA

DEVOS-PARFUMERIE is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio Kuurne, België. De volledige naam van het bedrijf is DEVOS-PARFUMERIE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06540954589. Het bedrijf DEVOS-PARFUMERIE bevindt zich op het adres: Brugsesteenweg 252,8520. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 648,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 161,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in DEVOS-PARFUMERIE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DEVOS-PARFUMERIE is Steenkoolmijnen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DEVOS-PARFUMERIE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DEVOS-PARFUMERIE, openstaande posities, locatie van DEVOS-PARFUMERIE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

DEVOS-PARFUMERIE is a company, that was registered 2002 in Kuurne region, Belgium. Full name of company is DEVOS-PARFUMERIE, company assigned to the tax number BE06540954589. The company DEVOS-PARFUMERIE is located at the address: Brugsesteenweg 252,8520. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 648,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 161,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in DEVOS-PARFUMERIE were not found.
The main activity of DEVOS-PARFUMERIE is Coal Mining, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of DEVOS-PARFUMERIE is not available. You also can look at reviews of DEVOS-PARFUMERIE, open positions, location of DEVOS-PARFUMERIE on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over DEVOS-PARFUMERIE, Kuurne: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DEVOS-PARFUMERIE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DEVOS-PARFUMERIE, Kuurne: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DEVOS-PARFUMERIE, employees, financial statistics.