Moreno Olivier

Contactgegevens Moreno Olivier: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Moreno Olivier: address, phone, fax, email, website, opening hours

Moreno Olivier

Regio (region): Brussel (Etterbeek), België

Adres (address): Legerlaan 82A,1040, België

Telefoon (phone): 02 734 34 24 02 734 34 24

Fax (fax): 02 734 96 08 02 734 96 08

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Moreno Olivier: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Moreno Olivier"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Moreno Olivier"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Moreno Olivier, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Moreno Olivier. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Moreno Olivier, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Moreno Olivier. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Moreno Olivier
Products information Moreno Olivier

BTW identificatienummer (tax): BE03494720458
Ondernemingsnummer: 2057434082
Hoofdstad (capital): 347,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 878,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1986
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Moreno Olivier zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Moreno Olivier
(Get full report from official database of BE for Moreno Olivier)

Aanvulling soorten activiteiten voor Moreno Olivier
Addition kinds of activities for Moreno Olivier

7832. Bewegende theaters, behalve de inrijlaan | Motion picture theaters, except drive-in
17990205. waterdichting | Dampproofing
28449902. Deodoranten, persoonlijk | Deodorants, personal
32690203. Filtrerende media, aardewerk | Filtering media, pottery
34790209. Inzameling, met inbegrip van porselein, van metaalproducten | Enameling, including porcelain, of metal products
35699907. Centrifuges, industrieel | Centrifuges, industrial
37110200. Vrachtwagen- en trekkerconstructie | Truck and tractor truck assembly
79970102. Hockey club, behalve professioneel en semi-professioneel | Hockey club, except professional and semi-professional

Werken bij Moreno Olivier: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Moreno Olivier: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Moreno Olivier. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Moreno Olivier. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: Talentus Tessenderlo

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als operator sta je in voor de bediening van machines of bepaalde productielijnen Je waakt erover dat de productie vlot en continue verloopt volgens de kwaliteitsvereisten Je volgt de richtlijnen van de leidinggevende en voert de taken naar behoren uit Je staat in voor een correcte en tijdige registratie van het productieproces (op papier of via de computer) Je voert basisonderhoud uit aan de machines en kan technische storingen detecteren en verhelpen. Je hebt een goed inzicht in de job en draagt actief bij tot de optimalisatie en verbetering van het productieproces Bedrijfsprofiel: Onze klant is een nationaal, dynamisch bedrijf dat produceert voor de retailsector.

  • Commercieel bediende binnendienst (WARNETON)

    Regio: WARNETON

    Bedrijf: Konvert Interim Comines

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Na een interne opleiding groei je uit tot het aanspreekpunt van klanten en transporteurs. Op termijn en afhankelijk van je inzet en ambities, krijg je binnen de dienst meer verantwoordelijkheden en mogelijkheden. Als commercieel bediende verzorg je de orderopvolging van A tot Z: input, voorraadcontrole, orderbevestiging, organisatie en opvolging van het transport. Het bijhouden van verkoop statistieken en het opmaken van prognoses behoort ook tot jouw takenpakket. Je werkt nauw samen met de collega's van planning en de kwaliteitsdienst.

  • chauffeur CE (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als chauffeur zal je volgende taken hebben: 30% rijden naar de verschillende bouwwerven met alle bouwmaterialen. 70% meehelpen in het atelier om voorbereidende werken uit te voeren of helpen op montage. Het is de bedoeling naarmate van tijd dat dit terug 100% vervoer wordt.

  • Enthousiaste thuishulp/huishoudhulp (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • DRINGENDE POETSHULP TE ZINGEM (ZINGEM)

    Regio: ZINGEM

    Bedrijf: AVANTI

    Type: Dienstenchequebaan

    Verrichten van huishoudelijke taken bij gezinnen te Zingem. Schoonmaken, strijken, koken bij de klanten thuis. Werken op dagen en uren die je zelf wil.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Herk-de-Stad (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Studenten gezocht m/v voor mobiele carwash voor in de week (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: FORUM JOBS KONTICH

    Type: Studentenjob

    Ben jij een sportieve persoon die graag zijn handen uit de mouwen steekt? Hebben de straten van Antwerpen- centrum geen geheimen voor jou? Zie jij ook graag blinkende wagens? Dan ben jij de student die we zoeken! Voor een autodeelconcept zijn we namelijk op zoek naar studenten die, doorheen Antwerpen-centrum,  wagens willen poetsen. Je poetst de wagen zowel langs de binnen- als de buitenkant. Het is voor in de week van MA tot VRIJ van 9u tot 17u

  • Medewerker Ornamentiek (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Main d'Or NV

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de vernieuwing en de herstelling van historisch staf- en stucwerk bij de restauratie van kerkgebouwen, kastelen, kloosters, monumentale stationsgebouwen, etc; Je werkt op werven over heel Vlaanderen; Je bent een aanspreektpunt op de werf voor collega's en klanten in het Nederlands; Je kent verschillende technieken zoals lijsten trekken op de trekbank met kalk, gips, e.a. technieken en kan deze eveneens ter plaatse bevestigen; Ervaring met het ontwerpen van metalen en/of zinken profielen en kennis van het maken van stuc- of siliconen mallen is een plus; Basiskennis van boetseren en beeldhouwen is een voordeel.

  • Procesoperator (ERTVELDE)

    Regio: ERTVELDE

    Bedrijf: OLEON

    Type: Vaste Job

    Jouw dag als procesoperator… Als procesoperator bij Oleon ben je verantwoordelijk om het productieproces van A tot Z in goede banen te leiden: Je start je dag met een kort overleg. Samen met je collega’s zorg je voor een goede shiftoverdracht zodat je perfecte inschatting kan maken van de gebeurtenissen in de vorige shift. Daarna is je takenpakket afwisselend: het ene moment werk je als paneloperator, het andere moment als fieldoperator. Als fieldoperator voer je, na het overleg, controlerondes uit tussen onze installaties. Je voert hierbij metingen uit, je neemt stalen, je verpompt onze producten, … Daarnaast maak je werkbonnen aan en voer je kleine technische verrichtingen uit. Als paneloperator werk je vanuit het hart van het proces. Parameters controleren en aanpassen, het proces opvolgen en bijsturen zodat je een kwalitatief eindproduct kan produceren.

  • Consulentes Health & Beauty (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

  • Bijverdienste / FLEXI Kelner(in) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: STRIJDERSHUIS

    Type: Flexijob

    FLEXI ZAAL. Voor ons restaurant en brasserie-restaurant zoeken wij een kelner met ervaring (man of vrouw), uren per weekend te bespreken. Mogelijkheden: vrijdagavond, zaterdagmiddag, zaterdagavond, zondagmiddag, zondagavond. Eventueel ook tijdens de week. EXTRA // FLEXIJOB

  • Flexijob - America Today Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: AMERICA TODAY BELGIUM

    Type: Flexijob

    Ben jij een échte verkoper met inlevingsvermogen in onze klant en ga je vol enthousiasme het verkoopgesprek aan? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze store in Knokke zijn wij op zoek naar DE FLEXIJOB PARTTIME CREWMEMBER die ons team komt versterken! Samen kijken we of je 1 of meerdere dagen per week of per maand kan helpen in onze shop. A day @ America Today Je kan natuurlijk niet wachten om weer te beginnen aan een nieuwe werkdag. Na een warm welkom van je crew begin je de dag weer vol energie! Tijdens de ‘dag-opstart’ worden de targets besproken. De hele dag door ben je bezig met verschillende werkzaamheden. Uiteraard staat de klant hierbij centraal. Je begroet iedere klant die binnen komt en je bent daar waar nodig, of dat nu bij de kassa is of bij de paskamers. Je helpt met de binnengekomen vracht en je maakt de store zo aantrekkelijk mogelijk aan de hand van visual merchandise guidelines. Wanneer nodig krijg je soms aan het einde van de dag de verantwoordelijkheid om de store af te sluiten.

Zoek naar antwoorden van Moreno Olivier in sociale netwerken
Look for responds of Moreno Olivier in social networks

Lees alle opmerkingen voor Moreno Olivier. Laat een reactie achter voor Moreno Olivier. Moreno Olivier bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Moreno Olivier. Leave a respond for Moreno Olivier. Moreno Olivier on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Moreno Olivier op de google maps. Adres en contacten Moreno Olivier
Location of Moreno Olivier on the google maps. Address and contacts of Moreno Olivier

Andere gerelateerde bedrijven als come Moreno Olivier Moreno Olivier: Vekemans & Zn NV | S & S Fitness | G & D Gevel Bepleistering VOF | Too Much Events | De Haeck A & Dendroconsult

Other related companies as Moreno Olivier: Vekemans & Zn NV | S & S Fitness | G & D Gevel Bepleistering VOF | Too Much Events | De Haeck A & Dendroconsult

Moreno Olivier is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio Brussel (Etterbeek), België. De volledige naam van het bedrijf is Moreno Olivier, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03494720458. Het bedrijf Moreno Olivier bevindt zich op het adres: Legerlaan 82A,1040. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 347,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 878,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Moreno Olivier zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Moreno Olivier is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Moreno Olivier is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Moreno Olivier, openstaande posities, locatie van Moreno Olivier op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Moreno Olivier is a company, that was registered 1986 in Brussel (Etterbeek) region, Belgium. Full name of company is Moreno Olivier, company assigned to the tax number BE03494720458. The company Moreno Olivier is located at the address: Legerlaan 82A,1040. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 347,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 878,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Moreno Olivier were not found.
The main activity of Moreno Olivier is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Moreno Olivier is not available. You also can look at reviews of Moreno Olivier, open positions, location of Moreno Olivier on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Moreno Olivier, Brussel (Etterbeek): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Moreno Olivier, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Moreno Olivier, Brussel (Etterbeek): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Moreno Olivier, employees, financial statistics.