MITSELOS COIFFURE SPRL

Particuliere bedrijvenMotorvrachtvervoer • MITSELOS COIFFURE SPRL
Private companiesMotor Freight Transportation • MITSELOS COIFFURE SPRL

Contactgegevens MITSELOS COIFFURE SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MITSELOS COIFFURE SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

MITSELOS COIFFURE SPRL

Regio (region): Brussel, België

Adres (address): Naamsestraat 86,1000, België

Telefoon (phone): 02 374 21 15; 02 375 88 08 02 374 21 15; 02 375 88 08

Fax (fax): 02 375 78 10 02 375 78 10

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MITSELOS COIFFURE SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MITSELOS COIFFURE SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MITSELOS COIFFURE SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MITSELOS COIFFURE SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MITSELOS COIFFURE SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MITSELOS COIFFURE SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MITSELOS COIFFURE SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MITSELOS COIFFURE SPRL
Products information MITSELOS COIFFURE SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE06000976562
Ondernemingsnummer: 2556488037
Hoofdstad (capital): 167,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 433,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1989
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in MITSELOS COIFFURE SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MITSELOS COIFFURE SPRL
(Get full report from official database of BE for MITSELOS COIFFURE SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor MITSELOS COIFFURE SPRL
Addition kinds of activities for MITSELOS COIFFURE SPRL

5074. Loodgieters- en hydronische verwarmingstoestellen | Plumbing and hydronic heating supplies
17990612. Voorafgemaakte open haard installatie | Prefabricated fireplace installation
35940100. Vloeistofpompen | Fluid power pumps
38450111. Endoscopische apparatuur, electromedical, nec | Endoscopic equipment, electromedical, nec
39110202. Sigaren aanstekers, edelmetaal | Cigar lighters, precious metal

Werken bij MITSELOS COIFFURE SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MITSELOS COIFFURE SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MITSELOS COIFFURE SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MITSELOS COIFFURE SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker met technische kennis te Wijnegem in 2 ploegen (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is een metaalverwerkend bedrijf dat ophangsystemen voor verlaagde plafonds vervaardigd. Ze zijn gelegen in de omgeving van Antwerpen en tellen een 175-tal werknemers. Samen met je collega's sta je in voor een correcte productie. - je bent verantwoordelijk voor een goede kwaliteit van het afgewerkt product, dit gebeurt door middel van nametingen van het product - je zorgt voor het correct ombouwen van de machine, tenslotte sta je ook in voor de veiligheid, orde en netheid op de werkplek en het uitvoeren van kleine herstellingen aan uw machine - je werkt met regelmatige uren in een tweeploegenstelsel onder supervisie van een teamleader - je werkt samen met zowel operators en teamleaders.

  • productiemedewerker sportvoeding (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Gemotiveerde productiemedewerker gezocht voor de productie van sportvoeding. Je staat in voor het beheren van het magazijn, verpakken van voeding en afwegen van recepturen. Je wordt intern voorzien van een opleiding, doorgroeimogelijkheden zijn er naar de toekomst toe.

  • Operator – Test Bench operations (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Start People Lommel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Tot je taken behoren: - Als operator werk je binnen onze R&D afdeling Validatie – Test bench operations die instaat voor het valideren van projecten op de teststanden. - Je hebt een goed mechanisch inzicht en bezit een basis aan computervaardigheid. - Je assisteert de test bench engineers en staat in voor de bediening van de teststanden en de praktische realisaties van het monteren en demonteren van onze tandwielkasten op de teststanden. - Je bent nauw betrokken bij verbeteringen en wijzigingen aanbrengen in de test projecten, een echte teamspeler die efficiënt en doelgericht met een oog voor veiligheid, kan samenwerken om tot de juiste oplossingen te komen.

  • Bekister (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn steeds opzoek naar bekisters voor regio Mechelen / Lier / Heist-op-den-berg. Je beschikt over een eerste relevante ervaring of hebt de passende opleiding hiervoor achter de rug.

  • Vacature in magazijn: voltijds aan de slag als orderpicker in Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op zoek naar een job? Een magazijn in Lokeren werft een orderpicker aan: tweeploegensysteem, marktconform loon en leuke collega's. Ben jij op zoek naar een job om je vol energie in te smijten? Heb je een eerste ervaring in een magazijn achter de rug? Woon je in de buurt van Lokeren? Dan is deze job als orderpicker misschien iets voor jou! Je komt terecht in een groeiend en energiek bedrijf, waar je samen met je collega's in een tweeploegensysteem werkt. Je start met een interimcontract en kan erna vast aan de slag. Je krijgt een marktconform loon.

  • INSTALLATEUR CV EN SANITAIR (VLEKKEM)

    Regio: VLEKKEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als installateur cv en sanitair Zelfstandig kunnen meewerken (of toch inzicht in de werken) Gemotiveerd persoon die de teveredenheid van de klant vooropstelt Nauwkeuring en precies werken Goede referenties ( stiptheid werk...)

  • Enthousiaste studenten M/V te Hofstade (HOFSTADE)

    Regio: HOFSTADE

    Bedrijf: BAKKERIJ CARL

    Type: Studentenjob

    Voor onze winkel te Hofstade zijn wij op zoek naar extra studenten voor weekend- en vakantiewerk. We prefereren de combinatie van deze 2. Taken: Je staat mee in voor de bediening van onze klanten. Ja kan werken in de vakantie, maar ook tijdens de weekends ( zaterdag en/of zondag)binnen het schooljaar. Mogelijkheid tot het werken van 2 dagen, alsook 1 dag in het weekend. Indien je wenst te werken op een vaste dag in het weekend is dit ook mogelijk. Interesse? Solliciteer dan snel.

  • STUDENT HORECA (ZEMST)

    Regio: ZEMST

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een traiteurzaak gelegen regio Mechelen zoeken wij meewerkende studenten. Taken: Je gaat op verplaatsing bij events (kleine) waar je instaat voor opdienen & afruimen, afwas, ...

  • Douane Declaranten (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: CEVA LOGISTICS BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Als Douane Declarant lever je assistentie aan onze logistieke organisatie op het gebied van douane aangelegenheden. Met andere woorden je verzorg alle voorkomende douaneaangiften (import/export/transit) en verricht de daarbij behorende administratieve handelingen. Dit zowel voor zowel air, ocean als road zendingen. Bonded Warehouse verrichtingen (inslag/uitslag) zullen eveneens tot het takenpakket kunnen behoren. Je werkt nauw samen met onze expediteurs en warehouses. Je laat documenten aan de juiste instanties bezorgen en je informeert onze klanten. Uiteraard dien je goede contacten met de locale douanediensten te onderhouden Daarnaast verzorg je rapportages op week- en maandbasis en voor douanezaken ben je het aanspreekpunt voor (directe) collega’s en klanten. Je werkt volgens de werkinstructies en helpt bij het continue verbeteren van onze douaneverrichtingen en procedures Waar kom je te werken? Je komt werken in de Customs afdeling van CEVA Freight. Samen werken jullie aan een optimale uitvoering van operationele douaneprocessen voor onze verschillende klanten. Dat is alles behalve saai! Je hebt als standplaats Antwerpen. We leveren logistieke dienstverlening aan diverse industriële klanten en we groeien! Je rapporteert aan de Customs Compliance Coordinator. Wie zijn wij? CEVA Logistics is een van de grootste logistieke dienstverleners ter wereld. Wij ontzorgen onze klanten op het gebied van Contract Logistiek, Freight en Transport Management. De kracht van ons bedrijf zit in het talent van onze mensen; samen willen we ons elke dag verbeteren. Je krijgt bij CEVA dan ook veel ruimte voor jouw ideeën en genoeg kansen om jezelf te ontplooien. How far do you want to go?

  • Commercieel administratief bediende (STROMBEEK-BEVER)

    Regio: STROMBEEK-BEVER

    Bedrijf: Dyco nv

    Type: Vaste Job

    Onthaal van klanten & leveranciers aan de telefoon en in de showroom Orders opnemen, naar leveranciers doorgeven & klasseren Problemen bij leveringen oplossen Binnenkomende collectiestukken controleren Retours van goederen organiseren en controleren. Mailings organiseren en verzenden en dagelijks briefwisseling posten Klanten bellen die te laat betalen.

  • zelfstandige kinesist (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: LOGOPEDIE FRAUKE VERSCHATSE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Aangezien mijn ambities en mogelijkheden het toelaten om te dromen van een multidisciplinaire praktijk, ben ik op zoek naar iemand met een vrij beroep die op zoek is naar een praktijkruimte. Dit mag een kinesist(e), psycholo(o)g(e), diëtist(e) en/of ergotherapeut(e) zijn. Ik geloof steevast in de positieve werking van een multidisciplinaire praktijk. Ik huur het onderste gedeelte van een appartementsgebouw. Hierbij horen 3 bureaus, een wachtruimte, een toilet en een kleine keuken. Ik gebruik voorlopig slechts 1 ruimte. De andere 2 bureaus staan vrij. De praktijkruimte is gelegen op een belangrijke weg in Zulte en is hierdoor ook vrij zichtbaar. Ik bied een eigen ruimte aan en de mogelijkheid om op zelfstandige basis je beroep uit te oefenen. Je bepaalt zelf de te presteren uren en dagen en je breidt naar believen je uurrooster uit.

  • Polyvalente Restomedewerkers (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: BELMOS RESTOTAL JABBEKE

    Type: Werfreserve

    Voor ons zelfbedieningsrestaurant gelegen in Jabbeke langs beide richtingen van de E40 zijn we op zoek naar medewerkers die instaan voor de keuken, de bediening en het onderhoud.

Zoek naar antwoorden van MITSELOS COIFFURE SPRL in sociale netwerken
Look for responds of MITSELOS COIFFURE SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor MITSELOS COIFFURE SPRL. Laat een reactie achter voor MITSELOS COIFFURE SPRL. MITSELOS COIFFURE SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MITSELOS COIFFURE SPRL. Leave a respond for MITSELOS COIFFURE SPRL. MITSELOS COIFFURE SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MITSELOS COIFFURE SPRL op de google maps. Adres en contacten MITSELOS COIFFURE SPRL
Location of MITSELOS COIFFURE SPRL on the google maps. Address and contacts of MITSELOS COIFFURE SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come MITSELOS COIFFURE SPRL MITSELOS COIFFURE SPRL: Ekipe-Verbist Wilfried BVBA | HVH RECLAME.BE | FEDERALE VERZEKERINGEN (DE) | Metal Construct S.A. | Michel Vermaerke

Other related companies as MITSELOS COIFFURE SPRL: Ekipe-Verbist Wilfried BVBA | HVH RECLAME.BE | FEDERALE VERZEKERINGEN (DE) | Metal Construct S.A. | Michel Vermaerke

MITSELOS COIFFURE SPRL is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio Brussel, België. De volledige naam van het bedrijf is MITSELOS COIFFURE SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06000976562. Het bedrijf MITSELOS COIFFURE SPRL bevindt zich op het adres: Naamsestraat 86,1000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 167,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 433,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in MITSELOS COIFFURE SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MITSELOS COIFFURE SPRL is Motorvrachtvervoer, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MITSELOS COIFFURE SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MITSELOS COIFFURE SPRL, openstaande posities, locatie van MITSELOS COIFFURE SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

MITSELOS COIFFURE SPRL is a company, that was registered 1989 in Brussel region, Belgium. Full name of company is MITSELOS COIFFURE SPRL, company assigned to the tax number BE06000976562. The company MITSELOS COIFFURE SPRL is located at the address: Naamsestraat 86,1000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 167,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 433,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in MITSELOS COIFFURE SPRL were not found.
The main activity of MITSELOS COIFFURE SPRL is Motor Freight Transportation, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of MITSELOS COIFFURE SPRL is not available. You also can look at reviews of MITSELOS COIFFURE SPRL, open positions, location of MITSELOS COIFFURE SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over MITSELOS COIFFURE SPRL, Brussel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MITSELOS COIFFURE SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MITSELOS COIFFURE SPRL, Brussel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MITSELOS COIFFURE SPRL, employees, financial statistics.