ALIZEE (COIFFURE)

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • ALIZEE (COIFFURE)
Private companiesCoal Mining • ALIZEE (COIFFURE)

Contactgegevens ALIZEE (COIFFURE): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALIZEE (COIFFURE): address, phone, fax, email, website, opening hours

ALIZEE (COIFFURE)

Regio (region): Brussel (Sint-Pieters-Woluwe), België

Adres (address): Meiersplein 4,1150, België

Telefoon (phone): 02 771 19 04 02 771 19 04

Fax (fax): 02 771 19 04 02 771 19 04

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALIZEE (COIFFURE): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALIZEE (COIFFURE)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALIZEE (COIFFURE)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALIZEE (COIFFURE), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALIZEE (COIFFURE). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALIZEE (COIFFURE), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALIZEE (COIFFURE). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALIZEE (COIFFURE)
Products information ALIZEE (COIFFURE)

BTW identificatienummer (tax): BE08878570556
Ondernemingsnummer: 6248168945
Hoofdstad (capital): 901,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 100,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2005
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in ALIZEE (COIFFURE) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALIZEE (COIFFURE)
(Get full report from official database of BE for ALIZEE (COIFFURE))

Aanvulling soorten activiteiten voor ALIZEE (COIFFURE)
Addition kinds of activities for ALIZEE (COIFFURE)

12410204. Voorbereiding van schachten of tunnels, bitumineuze of bruinkoolwinning | Preparing shafts or tunnels, bituminous or lignite mining
23299901. Knickers, jurk (apart): mannen en jongens ' | Knickers, dress (separate): men's and boys'
34520103. Lentepennen, metaal | Spring pins, metal
34999915. Magneten, permanent: metallisch | Magnets, permanent: metallic
39490800. Darts en tafel sportartikelen en benodigdheden | Darts and table sports equipment and supplies
92210204. Sheriffs 'kantoor | Sheriffs' office

Werken bij ALIZEE (COIFFURE): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALIZEE (COIFFURE): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALIZEE (COIFFURE). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALIZEE (COIFFURE). Looking for open vacancies in other companies

  • Coördintor Cluster Machinebouw & Mechatronica / NIeuwe Materialen (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: POM WEST - VLAANDEREN

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Coördinatie van de Fabriek voor de Toekomst Machinebouw & Mechatronica en van de Fabriek voor de Toekomst Nieuwe Materialen: je stimuleert en draagt op een constructieve wijze bij tot het ontwikkelen van ideeën, signaleren van kansen en het genereren van activiteiten die bijdragen tot de verwezenlijking van deze Fabrieken (inclusief implementatie via projectwerking); je stelt een jaarlijks actieplan op voor deze Fabrieken en staat mee in voor de uitvoering van deze acties; je zorgt voor ondersteuning van de internationale positionering van de Fabriek voor de Toekomst; samen met TUA West detecteer je mogelijke onderzoeksthema’s rond deze thema's en je stemt deze af met bestaande onderzoeksexpertise; je staat in voor expertise-opbouw en het opvolgen van evoluties m.b.t. de clusters, hierbij inbegrepen het opbouwen van kennis omtrent de inhoudelijk-technische werking van de betrokken partijen en hun producten/diensten; je onderhoudt en bevordert een vlotte en een in een constructieve sfeer verlopende samenwerking tussen de kernactoren.

  • Assistent ploegbaas te Boom (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: ASAP XL Essers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze magazijnen in Boom zijn we op zoek naar een Assistent Ploegbaas in afwisselende posten die zal helpen instaan voor de dagelijkse opvolging en organisatie ter ondersteuning van de ploegbaas. Jouw taken : Je staat in voor de planning van de dagelijkse magazijnactiviteiten. Je ziet toe dat deadlines behaald worden. Je staat in voor de opvolging van een kleine ploeg (10 tot 12-tal) operators (kwantiteit en kwaliteit). Je werkt mee op de werkvloer. Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid in het magazijn. Je fungeert als voorbeeldfiguur voor de groep. Je ziet toe dat er volgens de procedures gewerkt wordt. Kenmerken van de functie: Je rapporteert aan de ploegbaas Je werkt in 2 posten (6 u – 14.30 u en 09.30 u – 18 u). Ervaring met of in het bezit zijn van een Reachtruck of Heftruck brevet is een meerwaarde.

  • Verkoopmedewerker Supermakt (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: QJOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je wordt ingeschakeld voor de verschillende afdelingen: brood en banket, verse afdeling, kassa, ... - Je houdt een overzicht over de winkel: orde en netheid - Informeren en helpen van klanten

  • Chauffeur CE (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Bilzen (regio Hasselt) zijn wij op zoek naar een ervaren chauffeur. Dit familiebedrijf is gespecialiseerd in het leveren van bouwmaterialen + stortklaar beton, de vrachtwagens zijn uitgerust met kranen van 17 meter - 21 meter en 25 meter. 

  • Ervaren tuinman (DADIZELE)

    Regio: DADIZELE

    Bedrijf: t-interim Menen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Dit tuinbedrijf in volle groei zoekt een tuinman die zelfstandig kan werken en zal instaan voor de uitvoering van verschillende tuinwerken. Een tuinarbeider die zelfstandig op de baan kan en nog andere tuinarbeider(s) kan meenemen. Op vlak van tuinaanleg moet je als persoon in staat zijn om alles correct op te meten, zorgen voor een goede communicatie met de werkgever en volgens plan te werken. Nadien is het natuurlijk van belang om het project zelf op een efficiënte manier tot een goed einde te brengen door het werk goed te verdelen onder jezelf en de medewerkers. Op vlak van tuinonderhoud moet je kunnen inschatten welke werken er nog nodig zijn en, in overleg met de klant, de tuin in orde te brengen. Kennis en afleveren van kwaliteit is noodzakelijk! Je werkzaamheden bestaan uit: tuinen aanleggen volgens ontwerpplan uitvoeren grondwerken leggen terrassen en opritten plaatsen omheiningen snoeien van bomen, hagen, heesters,... maaien van gras algemeen onderhoud tuinen Bedrijfsprofiel: Dit tuinbedrijf werkt momenteel met 3 personen, en werkt zowel voor particuliere klanten als voor bedrijven. Door de continue groei is men op zoek naar een ervaren tuinman die mee kan leiding geven over een nieuwe ploeg in de toekomst.

  • Huishoudhelden regio Ledegem (LEDEGEM)

    Regio: LEDEGEM

    Bedrijf: EASY LIFE ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Angie is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhelden. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met een stofzuiger en plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij Easy Life en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselende job tegemoet!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Vorst-Laakdal – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te Zwijnaarde 8u/week (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden, schoonmaken is hier de hoofdtaak. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8u/week voor een gastgezin wonende te Zwijnaarde.U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal schoonmaken en huishoudelijke taken vervullen. U poetst graag, details zijn voor u belangrijk en op vrijdag kan je 8 uur werken, dan is dit het gastgezin, waar we u willen voorstellen. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student(e) voor horeca - zondagnamiddag (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: STEGMANN DEINZE

    Type: Studentenjob

    Een tearoom in het centrum van Deinze is op zoek naar een studente om mee te helpen elke zondagmiddag van 12u tot 17u. Je bestelt de klanten in de zaal of terras en je rekent af.

  • Medewerker recyclagepark (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Studentenjob

    Zorg jij ervoor dat je studentenkamer er altijd opgeruimd en netjes bij ligt? Dan bij jij de student die wij zoeken voor onze vacature als parkwachter bij Igean! Voor deze job zoeken we iemand die als parkwachter aan de slag wil gaan in het containerpark dat wordt beheerd door Igean. Hier is geen enkele werkdag hetzelfde: je moet dus van afwisseling houden! Jij heet de bezoekers welkom in het recyclagepark en kijkt het afval na dat ze willen komen sorteren. Een vlotte babbel in het Nederlands gaat je makkelijk af: jij zorgt ervoor dat iedere bezoeker zijn afval in de juiste container deponeert. Loopt het toch eens mis, kan je op een vriendelijke manier uitleggen hoe er best gesorteerd kan worden. Een stappenteller heb jij niet meer nodig, je bent de hele dag in de weer en dit zowel in openlucht als binnen.

  • Service Technieker Solar (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ENGIE Fabricom

    Type: Vaste Job

    Engie Fabricom Solar Technics, gevestigd te Roeselare, maakt deel uit van de groep ENGIE Fabricom en commercialiseert PV installaties voor het professionele marktsegment van bedrijven en overheidsinstellingen, en zijn op zoek naar een Service Technieker (m/v). Jouw Missie het onderhouden en herstellen van diverse elektrische installaties op het vlak van zonnepanelen in dienst stellen van industriële PV-installaties en hun monitoringssystemen zelfstandig storingen analyseren en oplossen problemen kritisch beoordelen en constructief zoeken naar oplossingen informeren en naleven van gemaakte afspraken met klanten en collega’s je vertrekt meestal met je ENGIE bestelwagen direct vanuit thuis naar klanten verspreid over gans het land

  • ZORGKUNDIGE IN THUISVERPLEGING (ZELFSTANDIG) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: IEZE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zin om als zelfstandig zorgkundige te werken in thuisverpleging? Ben je een zelfstandig persoon? Regel je graag zelf je werk en wil je goed je boterham verdienen? Droom je er van om in de regio Kortrijk/Menen/Waregem in thuisverpleging te werken? Wil jij ook jouw steentje bijdragen om mensen zo lang mogelijk thuis te helpen wonen? Verzorg je graag mensen met hart en ziel? Solliciteer dan snel op deze vacature.

Zoek naar antwoorden van ALIZEE (COIFFURE) in sociale netwerken
Look for responds of ALIZEE (COIFFURE) in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALIZEE (COIFFURE). Laat een reactie achter voor ALIZEE (COIFFURE). ALIZEE (COIFFURE) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALIZEE (COIFFURE). Leave a respond for ALIZEE (COIFFURE). ALIZEE (COIFFURE) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALIZEE (COIFFURE) op de google maps. Adres en contacten ALIZEE (COIFFURE)
Location of ALIZEE (COIFFURE) on the google maps. Address and contacts of ALIZEE (COIFFURE)

Andere gerelateerde bedrijven als come ALIZEE (COIFFURE) ALIZEE (COIFFURE): E.M.V. Industries | Descamps Dekoratie NV | SCHILDERWERKEN | Jan Verheyen NV | Elem S.A.

Other related companies as ALIZEE (COIFFURE): E.M.V. Industries | Descamps Dekoratie NV | SCHILDERWERKEN | Jan Verheyen NV | Elem S.A.

ALIZEE (COIFFURE) is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio Brussel (Sint-Pieters-Woluwe), België. De volledige naam van het bedrijf is ALIZEE (COIFFURE), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08878570556. Het bedrijf ALIZEE (COIFFURE) bevindt zich op het adres: Meiersplein 4,1150. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 901,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 100,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in ALIZEE (COIFFURE) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ALIZEE (COIFFURE) is Steenkoolmijnen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALIZEE (COIFFURE) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALIZEE (COIFFURE), openstaande posities, locatie van ALIZEE (COIFFURE) op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ALIZEE (COIFFURE) is a company, that was registered 2005 in Brussel (Sint-Pieters-Woluwe) region, Belgium. Full name of company is ALIZEE (COIFFURE), company assigned to the tax number BE08878570556. The company ALIZEE (COIFFURE) is located at the address: Meiersplein 4,1150. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 901,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 100,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in ALIZEE (COIFFURE) were not found.
The main activity of ALIZEE (COIFFURE) is Coal Mining, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ALIZEE (COIFFURE) is not available. You also can look at reviews of ALIZEE (COIFFURE), open positions, location of ALIZEE (COIFFURE) on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALIZEE (COIFFURE), Brussel (Sint-Pieters-Woluwe): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALIZEE (COIFFURE), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALIZEE (COIFFURE), Brussel (Sint-Pieters-Woluwe): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALIZEE (COIFFURE), employees, financial statistics.