Noëlbureau (Ets Théo Noël sprl)

Contactgegevens Noëlbureau (Ets Théo Noël sprl): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Noëlbureau (Ets Théo Noël sprl): address, phone, fax, email, website, opening hours

Noëlbureau (Ets Théo Noël sprl)

Regio (region): Libramont-Chevigny (Recogne), België

Adres (address): Rue de Neufchâteau 74,6800, België

Telefoon (phone): 061 22 37 43 061 22 37 43

Fax (fax): 061 22 53 52 061 22 53 52

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Noëlbureau (Ets Théo Noël sprl): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Noëlbureau (Ets Théo Noël sprl)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Noëlbureau (Ets Théo Noël sprl)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Noëlbureau (Ets Théo Noël sprl), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Noëlbureau (Ets Théo Noël sprl). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Noëlbureau (Ets Théo Noël sprl), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Noëlbureau (Ets Théo Noël sprl). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Noëlbureau (Ets Théo Noël sprl)
Products information Noëlbureau (Ets Théo Noël sprl)

BTW identificatienummer (tax): BE04801818847
Ondernemingsnummer: 1113433837
Hoofdstad (capital): 165,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 308,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1986
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Noëlbureau (Ets Théo Noël sprl) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Noëlbureau (Ets Théo Noël sprl)
(Get full report from official database of BE for Noëlbureau (Ets Théo Noël sprl))

Aanvulling soorten activiteiten voor Noëlbureau (Ets Théo Noël sprl)
Addition kinds of activities for Noëlbureau (Ets Théo Noël sprl)

5948. Bagage- en lederwarenhuizen | Luggage and leather goods stores
279600. Platemaking diensten | Platemaking services
27520603. Overdrachten, decalcomania of droog: gelithografeerd | Transfers, decalcomania or dry: lithographed
34690103. Keukengerei, huishouden: Metalen, behalve gegoten | Utensils, household: metal, except cast
36740211. Semiconductor circuit netwerken | Semiconductor circuit networks
39140202. Bestek, nikkel zilver | Cutlery, nickle silver
39520114. Poeders, goud of brons: kunstenaars ' | Powders, gold or bronze: artists'
51310120. Wollen en worsted stukgoed, geweven | Woolen and worsted piece goods, woven
51599909. Suiker, rauw | Sugar, raw

Werken bij Noëlbureau (Ets Théo Noël sprl): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Noëlbureau (Ets Théo Noël sprl): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Noëlbureau (Ets Théo Noël sprl). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Noëlbureau (Ets Théo Noël sprl). Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE optie vast afzetcontainers (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma aan de kust zijn we op zoek naar een chauffeur CE die wil rijden met afzetcontainers. Het is de bedoeling dat je enkel moet rijden in West-Vlaanderen (regio Bredene, De Haan, Oostende). Het gaat over dagritten : 10u tot 11u per dag. Je start ten vroegste om 6u 's morgens. Nederlandse kennis is belangrijk want de klanten spreken vaak geen Frans of andere talen.

  • Allround medewerker zaadhuis (Zwangerschapsvervanging) (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: SYNERGIE LOKEREN CAREERS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een tijdelijk administratief bediende. Je komt in een team van 4 werknemers terecht. In het zaadhuis worden zaadbestellingen verwerkt en wordt het zaaien van de jongplantenorders voorbereid. Je komt terecht in een familiale bedrijfscultuur waar respect, klanttevredenheid en collegialiteit hoog in het vaandel worden gedragen. Jouw taken Je boekt zaadbestellingen in Je weegt deze zaadbestellingen Je hebt contact met de klanten betreffende hun bestellingen Je boekt bestellingen van klanten in en bevestigt deze Je helpt mee met de stockbeheer: opname, controle en aanvullen van de stock

  • Administratief Medewerker (M/V) | Kallo (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Waasland Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze logistieke klant gevestigd in Kallo zijn wij op zoek naar een Administratief Medewerker. Deze staat in voor de administratieve verwerking van alle laad- en losopdrachten. Takenpakket: Je bent samen met je collega's aanspreekpunt voor de chauffeurs en bezorgt hen de nodige informatie en documenten Communiceren van alle externe operationele activiteiten aan het departement facturatie. Je bent verantwoordelijk voor het verzamelen van een aantal cijfergegevens en stuurt deze rapporten door naar de klant en je rechtstreekse chef. Administratieve taken zoals: klassement, voorbereiding facturatie, bestellen van transporten, etc.

  • Technisch tekenaar / werkvoorbereider (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant biedt interieuroplossingen aan op maat. Je bent verantwoordelijk voor het tekenen van de werkplannen alsook voor het verwerken en opvolgen van bestellingen. Je kan productieplannen uittekenen met behulp van een tekenprogramma. (In hout, metaal en glas) Je kan opmetingen uitvoeren.

  • ervaren pijpfitters (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De werkzaamheden bestaan ondermeer uit: - pijpleidingsystemen samenstellen (fitten) en plaatsen. Het maken en plaatsen van supports, het de- en monteren van flensverbindingen.

  • CUSTOMER SERVICE EXPORT (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Hays Response Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een internationaal bedrijf in de voedingsindustrie in Aalst is Hays Response Gent op zoek naar een customer service medewerker. * Customer service - Export * Nederlands - Engels - Frans * Aalst Als customer service medewerker ben je het aanspreekpunt voor de klanten m.b.t. de orders. Je staat in voor de correcte verwerking van de bestellingen waarbij je rekening houdt met productie en levertermijn. Hiernaast behandel je ook de vragen van klanten inzake de status van hun bestelling, beschikbaarheid van de producten, prijzen, kwaliteit,... Je stemt af met jouw collega's op de verschillende afdelingen en koppelt de informatie terug naar de klanten. Je werkt vooral op de exportmarkt, waarbij je contact hebt met klanten buiten Europa. Je beheert jouw eigen klantenportfolio.

  • Huishoudhulp regio Zemst (m/v) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Mechelen

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van schoonmaken, strijken en andere huishoudelijke taken? Wil jij de persoon zijn die het verschil maakt bij onze klanten? Wij zoeken enthousiaste medewerkers in de regio Zemst via het kantoor te Mechelen Wij bieden een voltijdse of deeltijdse betrekking aan, dit volgens jouw wensen. Bovendien zorgen wij voor een persoonlijke begeleiding en opvolging op maat.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Kerkom-bij-Sint-Truiden – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KERKOM-BIJ-SINT-TRUIDEN)

    Regio: KERKOM-BIJ-SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Exclusieve huismanager (M/V) te Brugge, 20u/per week (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 20 à 24 uren per week, te presteren in 4 à 5 dagen, voor gastgezinnen wonende in regio Brugge. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, wassen en strijken, ev. boodschappen doen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Poetshulp dienstencheques deeltijds of 4/5 (BUDINGEN)

    Regio: BUDINGEN

    Bedrijf: PERFECT HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Je gaat poetsen bij klanten thuis. Je bent sociaal ingesteld en kan je aanpassen aan de behoeftes van de klanten. Je kan zelfstandig werken en bent gemotiveerd in je job.

  • Poetshulp in de zorg regio Sint-Truiden-Heers-Gingelom (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: Ons

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het gewone onderhoud van de bewoonde ruimten bij hulpbehoevende cliënten. Je helpt bij huishoudelijke taken zoals: stofzuigen, dweilen, poetsen van sanitair en keuken en uitzonderlijk met was en strijk, klein verstelwerk, afwas.

  • Inpakker - Productie Drukkerij (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Werfreserve

    Voor een familiebedrijf in Aarschot zijn we opzoek naar gemotiveerde productiemedewerkers die nauwkeurig kunnen werken. Het takenpakket: • het manueel inpakken van goederen • het nauwkeurig stapelen van de goederen • het labelen van de etiketten op een correcte manier Je zal tewerkgesteld worden in een 2 ploegensysteem en soms ook dagdienst. Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige werknemers en gelukkige uitzendkrachten. Voor een job als arbeider kan je zeker bij VIO terecht!

Zoek naar antwoorden van Noëlbureau (Ets Théo Noël sprl) in sociale netwerken
Look for responds of Noëlbureau (Ets Théo Noël sprl) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Noëlbureau (Ets Théo Noël sprl). Laat een reactie achter voor Noëlbureau (Ets Théo Noël sprl). Noëlbureau (Ets Théo Noël sprl) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Noëlbureau (Ets Théo Noël sprl). Leave a respond for Noëlbureau (Ets Théo Noël sprl). Noëlbureau (Ets Théo Noël sprl) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Noëlbureau (Ets Théo Noël sprl) op de google maps. Adres en contacten Noëlbureau (Ets Théo Noël sprl)
Location of Noëlbureau (Ets Théo Noël sprl) on the google maps. Address and contacts of Noëlbureau (Ets Théo Noël sprl)

Andere gerelateerde bedrijven als come Noëlbureau (Ets Théo Noël sprl) Noëlbureau (Ets Théo Noël sprl): VANNESTE | GOEKINT GRAPHICS NV | E-Xperience | LUYTEN HOUTHANDEL | Onderwaterwerken Pellegrims N.V.

Other related companies as Noëlbureau (Ets Théo Noël sprl): VANNESTE | GOEKINT GRAPHICS NV | E-Xperience | LUYTEN HOUTHANDEL | Onderwaterwerken Pellegrims N.V.

Noëlbureau (Ets Théo Noël sprl) is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio Libramont-Chevigny (Recogne), België. De volledige naam van het bedrijf is Noëlbureau (Ets Théo Noël sprl), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04801818847. Het bedrijf Noëlbureau (Ets Théo Noël sprl) bevindt zich op het adres: Rue de Neufchâteau 74,6800. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 165,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 308,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Noëlbureau (Ets Théo Noël sprl) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Noëlbureau (Ets Théo Noël sprl) is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Noëlbureau (Ets Théo Noël sprl) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Noëlbureau (Ets Théo Noël sprl), openstaande posities, locatie van Noëlbureau (Ets Théo Noël sprl) op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Noëlbureau (Ets Théo Noël sprl) is a company, that was registered 1986 in Libramont-Chevigny (Recogne) region, Belgium. Full name of company is Noëlbureau (Ets Théo Noël sprl), company assigned to the tax number BE04801818847. The company Noëlbureau (Ets Théo Noël sprl) is located at the address: Rue de Neufchâteau 74,6800. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 165,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 308,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Noëlbureau (Ets Théo Noël sprl) were not found.
The main activity of Noëlbureau (Ets Théo Noël sprl) is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Noëlbureau (Ets Théo Noël sprl) is not available. You also can look at reviews of Noëlbureau (Ets Théo Noël sprl), open positions, location of Noëlbureau (Ets Théo Noël sprl) on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Noëlbureau (Ets Théo Noël sprl), Libramont-Chevigny (Recogne): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Noëlbureau (Ets Théo Noël sprl), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Noëlbureau (Ets Théo Noël sprl), Libramont-Chevigny (Recogne): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Noëlbureau (Ets Théo Noël sprl), employees, financial statistics.