Kindekens Ets

Contactgegevens Kindekens Ets: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Kindekens Ets: address, phone, fax, email, website, opening hours

Kindekens Ets

Regio (region): Brussel (Anderlecht), België

Adres (address): Bergense Steenweg 234,1070, België

Telefoon (phone): 02 522 27 91 02 522 27 91

Fax (fax): 02 520 73 85 02 520 73 85

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Kindekens Ets: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Kindekens Ets"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Kindekens Ets"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Kindekens Ets, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Kindekens Ets. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Kindekens Ets, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Kindekens Ets. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Kindekens Ets
Products information Kindekens Ets

BTW identificatienummer (tax): BE03280761718
Ondernemingsnummer: 5689788818
Hoofdstad (capital): 674,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 623,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1991
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Kindekens Ets zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Kindekens Ets
(Get full report from official database of BE for Kindekens Ets)

Aanvulling soorten activiteiten voor Kindekens Ets
Addition kinds of activities for Kindekens Ets

8043. Kantoren en klinieken van podiatristen | Offices and clinics of podiatrists
01759903. Kersenboomgaard | Cherry orchard
20990400. Geurstoffen en kruiden | Seasonings and spices
23410203. Slips: vrouwen, misses, kinderen en zuigelingen ' | Slips: women's, misses', children's, and infants'
34979907. Nikkelfolie | Nickel foil
34999900. Vervaardigde metaalproducten, nec, nec | Fabricated metal products, nec, nec
72619901. Crematorium | Crematory
73420203. Plaagbestrijding in structuren | Pest control in structures

Werken bij Kindekens Ets: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Kindekens Ets: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Kindekens Ets. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Kindekens Ets. Looking for open vacancies in other companies

  • Ervaren lasser -- pc124! (RIJKEVORSEL)

    Regio: RIJKEVORSEL

    Bedrijf: ASAP Kempen Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je hebt een grondige kennis en ervaring met alle lasvarianten (halfautomaat, TIG, ...) Indien je geautomatiseerde metaalbewerkingsmachines kunt bedienen, is dit een voordeel

  • Mechanieker (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Mol die werkzaam is in de betonsector zijn we op zoek naar een mechanieker die kan lassen en kennis heeft van hydraulica. Jouw takenpakket bestaat uit: - Elektrische , hydraulische en pneumatische schema's lezen en interpreteren. - Het lassen van mechanische stukken en onderdelen. - Revisie en onderhoud van machines. - Controle over elektriciteit en elektronische componenten, geautomatiseerde controlesystemen en PC toepassingen (MS-office)

  • Productieverantwoordelijke (m/v) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf gespecialiseerd in de productie en verwerking van granola, zoeken we een productieverantwoordelijke. Dit betreft een zwangerschapsvervanging (uitval voorzien rond november 2018) met optie vast. Het takenpakket omvat zowel een commercieel en administratief luik. Gaande van bestellingen opmaken, het transport, de stock controleren. Daarnaast hanteer je een allround mentaliteit en help je graag mee in de productie.

  • PRODUCTIEMEDEWERKER TEXTIEL (M/V) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een textielfirma gelegen in Tielt. Zij zijn op zoek naar medewerkers om in de productie aan de slag te gaan. Er zijn opties voor 2 of 3 ploegen. Je houdt de kwaliteit van de producten in de gaten en springt bij waar nodig om de productie draaiende te houden. Je komt tussen bij storingen en zorgt voor het klein onderhoud van het machinepark. Je zorgt er ook voor dat je werkplaats er netjes bij ligt.

  • Student - Bakkerij Merelbeke (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een gekende bakkerij regio Merelbeke, zoeken wij een enthousiaste student(e) die op zoek is naar een leuke weekendjob. Je zal instaan voor de verkoop, het aanvullen van de bakkerij en de opkuis aan het einde van de dag. Je wordt ingeschakeld in het weekend, dit afwisselend op zaterdag en zondag. Je bent flexibel naar uren en vlot in omgang.

  • Telecommunications Engineer / In-Building RF Design Engineers (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: NGIS

    Type: Vaste Job

    Werken bij NGIS is elke dag weer aan de slag met de nieuwste technologieën en innovaties voor onze mooiste klanten in de Benelux. Technologie beheerst ons dagelijks leven en de vraag naar specialistische know-how neemt dan ook alleen maar toe. Maar technologie op zichzelf is niet onderscheidend; onze mensen zijn dat wel. Of het nu gaat om specifieke oplossingen of beheer en onderhoud van netwerken de mensen bij NGIS maken het verschil. Als In-Building RF Design Engineer heb je nodige affiniteit met draadloze communicatie systemen en versta je hoe radio golven zich gedragen in verschillende omgevingen. Je rapporteert aan de technische directeur. Je brengt de klant behoeftes in kaart aangaande de mobiel radio dekking (DMR / TETRA / GSM / UMTS / LTE en weldra 5G). Na analyse van de verschillende meetcampagnes werk je het complete indoor distributie systeem uit (DAS). Hiervoor heb je uiteraard de nodige kennis in het domein van de radio linkbudget nodig alsook een elementaire systeem kennis van de verschillende cellulaire elementen. Het uitgetekende distributed antenna systeem zal je dan in samenwerking met onze architecten omzetten in een implementatieplan en volg je nadien de uitvoering op. Uiteraard hou je jezelf continue op de hoogte van de evoluties en ontwikkelingen om een excellente service aan onze klanten te kunnen bezorgen.

  • Auto - mechanieker (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ADECCO OOSTENDE INDUSTRIE

    Type: Vaste Job

    Ben je een mechanieker die het gewoon is om aan een auto te sleutelen? Kan je basiskennis lassen en zoek je een job te Oostende in een vooraanstaande garage? Dan ben je bij ons bij het juiste adres! Jouw kerntaken als auto mechanieker zijn onder meer: Onderhoud, herstellings- en diagnosewerken en herstellingen van de auto.Dit wordt uitgevoerd conform de richtlijnen van de invoerder en volgens de inhoud van de werkkaart. Administratieve verwerking van uitgevoerde werken volgens de richtlijnen van de constructeur. Oplossingsgericht communiceren met de constructeur bij technische probleemgevallen. Je rapporteert aan de werkplaatsoverste.

  • Design Engineer Sprinklers (ESSEN)

    Regio: ESSEN

    Bedrijf: JOBS IN MIND

    Type: Vaste Job

    Onze partner levert systemen, oplossingen en dienstverlening in verband met intelligente gebouwentechniek. Brandbeveiliging is hierin een cruciale discipline.Een specifieke opdracht hierin is het bouwen van blussystemen op basis van gas of watermist, om kritische infrastructuur niet alleen passief maar ook actief te beveiligen tegen brand. Functiebeschrijving De Design Engineer Sprinklers voert de technische studie en de projectering in 3D van het project uit in opdracht van de Project Manager. Taken: Autonoom uitwerken van een technisch dossier bestaande uit: - AutoCAD tekeningen van: De P&ID’s van het automatisch blussysteem (2D) De batterij met flessen blusgas of watermist (3D) Het piping netwerk van de batterij naar de sproeimonden (3D / ISO) De pneumatische controlekast van de blusinstallatie (2/3D) Het inplantingsplan (2D) - Een berekeningsdossier ter dimensionering van de installatie (aantal flessen, piping diameter, sproeimonden, ledigingstijden, enz.) in een VdS software gebaseerd op Siemens parameters, en rekening houdende met de gevraagde normering van: Synthetische blusgassen Inerte blusgassen Watermist systemen Uitwerken van het technisch dossier: - In offertefase, op basis van een lastenboek en tekeningen van de klant, de installateur of het studiebureau. - In uitvoeringsfase (“To Build”), waarbij aanpassingen aan het concept verwerkt worden. - Aan het einde van de projectfase (“As Built”) waarbij de dossiers in overeenkomst met de werkelijkheid worden gebracht. - Documenteren van aanpassingen en updates tijdens de uitbatingsfase van de installatie. Overdragen van de uitvoeringsdocumenten aan de technici, inbegrepen plaatsbezoeken op de werf om de voortgang, wijzigingen en technische vragen op te nemen. Bewaken van de technische voortgang en kwaliteit en daarover periodiek mondeling en schriftelijk rapporteren, zowel naar de eigen leidinggevende als naar de projectverantwoordelijke. Technische gesprekken met installatiebedrijven en/of eindklanten. Bijdragen aan het opstellen en actueel houden van procedures en standaarden. - Componentenbibliotheken in AutoCAD

  • Reachtruckchauffeur (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Konvert Interim Lommel

    Type: Vaste Job

    Voor een klant in Lommel zijn we op zoek naar een reachtruckchauffeur. Samen met je collega's zorg je voor een stipte voorbereiding van bestellingen voor de levering van de klanten. Je bent een echte teamplayer en samen met je team zorg je dan ook voor een fijne werkplek. Je zet goederen weg in het magazijn, je rijdt ze bij naar de laadplaatsen, je vult pickplaatsen aan,...

  • Junior dossierbeheerder (Waregem) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Vaste Job

    Junior dossierbeheerder (Waregem) Voor een supermodern en vooruitstrevend accountantskantoor regio Waregem gaat Le Grand & Associates, gespecialiseerd in accountancy, taks en legal profielen, op zoek naar een ambitieuze junior dossierbeheerder. Wil jij veel bijleren en jezelf volledig ontplooien als dossierbeheerder en daarbij ook nog een de kans krijgen om door te groeien tot A-Z boekhouder/accountant? Dan is er een grote kans dat jij deze zoektocht kan beëindigen. Onze klant staat bekend om zijn professionele dienstverlening dankzij zijn goed opgeleide team. Een uitgebreid cliënteel kan hierdoor rekenen op een adviesverlening van topkwaliteit. Dit kantoor kan terugkijken op een ervaring van meer dan 25 jaar en is van plan om te blijven groeien gedurende de komende jaren. Kan jij je vinden in deze visie? Lees dan zeker verder. Dit zal jij doen: Jij zal verschillende boekhoudkundige taken onder jouw hoede nemen. Gedurende een inwerkperiode krijg je een intensieve opleiding. Eerst begin je met alle voorbereidende taken: je boekt de aan- en verkoopfacturen in en je ondersteunt de meer ervaren dossierbeheerders. Zo ga je de tussentijdse balansen en de jaarrekening voorbereiden en hou je je bezig met het invoeren van de belastingaangiftes. Na een inwerkperiode krijg je steeds meer taken toevertrouwd. Je wordt naargelang jouw tempo ingezet als A tot Z dossierbeheerder en krijgt zo ook de verantwoordelijkheid over een eigen cliënteel.

  • Verkopers M/V regio Veurne (Regio Veurne)

    Regio: Regio Veurne

    Bedrijf: NIMO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor iedereen die al professioneel bezig is en zijn/haar opties open houdt, als het gaat om geld verdienen buiten hetgeen ze al doen in hun beroep. Uren zelf te bepalen. Verkoop van klantenkaarten aan particulieren, waarmee ze rechtstreeks bij de fabrikant hun verzorgingsproducten, parfums, cosmetica, vervangmaaltijden, voedingssupplementen, end..... kunnen aankopen. Loyaliteitsprogramma en opleiding voorzien. Geen ervaring nodig, u wordt opgeleid

  • ZELFSTANDIG RECRUITER - regio Londerzeel (Regio Londerzeel)

    Regio: Regio Londerzeel

    Bedrijf: RIELIVE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je wil je eigen business uitbouwen. Niet meer werken aan de droom van je baas, wel aan die van jezelf. Recruteren is voor jouw een passie. Je vindt mensen via allerhande kanalen. Het uitschrijven van originele vacatures, LinkedIn en Facebook contacten leggen, zelfs op de hoek van de straat of in de supermarkt 'scout' je mensen. Jouw motto is 'doe wat je graag doet en dan werk je nooit nog een dag'. Netwerken is je tweede natuur. De mensen die je zoekt hebben in meer of mindere mate affiniteit met de health & beauty sector en zijn sales talents, recruiter, make up artist, kapper, diëtist, marketing manager, teamleader, business manager of zelfs ondernemer. De juiste opportuniteit match jij aan de juiste persoon wars van een curriculum vitae dat slechts een vel papier is dat niet de ganse persoonlijkheid, alle competenties en nog minder de emotionele intelligentie blootlegt. Jij praat met een 'persoon, mens' en haalt het beste naar boven. Je kan een team managen, motiveren en houdt er ook van om opleidingen en trainingen te geven. Je bent dreatief, wil je eigen inbreng en denkt out of the box. Zelfstandig zijn en werken is je ding.

Zoek naar antwoorden van Kindekens Ets in sociale netwerken
Look for responds of Kindekens Ets in social networks

Lees alle opmerkingen voor Kindekens Ets. Laat een reactie achter voor Kindekens Ets. Kindekens Ets bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Kindekens Ets. Leave a respond for Kindekens Ets. Kindekens Ets on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Kindekens Ets op de google maps. Adres en contacten Kindekens Ets
Location of Kindekens Ets on the google maps. Address and contacts of Kindekens Ets

Andere gerelateerde bedrijven als come Kindekens Ets Kindekens Ets: Colette Patrice | Gostar BVBA | D.C.L. BVBA | Oppidum | Importec Benelux B.V.B.A.

Other related companies as Kindekens Ets: Colette Patrice | Gostar BVBA | D.C.L. BVBA | Oppidum | Importec Benelux B.V.B.A.

Kindekens Ets is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio Brussel (Anderlecht), België. De volledige naam van het bedrijf is Kindekens Ets, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03280761718. Het bedrijf Kindekens Ets bevindt zich op het adres: Bergense Steenweg 234,1070. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 674,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 623,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Kindekens Ets zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Kindekens Ets is Food and Kindred Products, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Kindekens Ets is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Kindekens Ets, openstaande posities, locatie van Kindekens Ets op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Kindekens Ets is a company, that was registered 1991 in Brussel (Anderlecht) region, Belgium. Full name of company is Kindekens Ets, company assigned to the tax number BE03280761718. The company Kindekens Ets is located at the address: Bergense Steenweg 234,1070. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 674,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 623,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Kindekens Ets were not found.
The main activity of Kindekens Ets is Food and Kindred Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Kindekens Ets is not available. You also can look at reviews of Kindekens Ets, open positions, location of Kindekens Ets on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Kindekens Ets, Brussel (Anderlecht): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Kindekens Ets, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Kindekens Ets, Brussel (Anderlecht): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Kindekens Ets, employees, financial statistics.