Ergoline BVBA

Contactgegevens Ergoline BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Ergoline BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Ergoline BVBA

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): Maasstraat 32,2060, België

Telefoon (phone): 03 233 89 60 03 233 89 60

Fax (fax): 03 234 25 00 03 234 25 00

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Ergoline BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Ergoline BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Ergoline BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Ergoline BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Ergoline BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Ergoline BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Ergoline BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Ergoline BVBA
Products information Ergoline BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE09570983886
Ondernemingsnummer: 7767852783
Hoofdstad (capital): 681,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 590,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2010
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Ergoline BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Ergoline BVBA
(Get full report from official database of BE for Ergoline BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Ergoline BVBA
Addition kinds of activities for Ergoline BVBA

2675. Gegoten papier en bord | Die-cut paper and board
313105. Body parts, schoenen outers | Body parts, shoe outers
317199. Handtassen en portemonnees voor vrouwen, nec | Women's handbags and purses, nec
323199. Producten van gekochte glas, nec | Products of purchased glass, nec
30691100. Rubber haaraccessoires | Rubber hair accessories
32530000. Keramische muur en vloertegel | Ceramic wall and floor tile
34999904. Autostoel kaders, metaal | Automobile seat frames, metal
50520102. Goud erts | Gold ore

Werken bij Ergoline BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Ergoline BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Ergoline BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Ergoline BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator VPK vaste nacht (OUDEGEM)

    Regio: OUDEGEM

    Bedrijf: Synergie Dendermonde Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze grote klant VPK te Oudegem, zijn we op zoek naar een operator voor de vaste nachtploeg te versterken. Qua jobomschrijving: Het opstarten en bewaken van het volledige productieproces van de machine: een afwerkingmachine produceert meestal verschillende producten per ploeg. Ieder product vereist een wissel van stempels, stansen, inkt en karton. Het instellen van de machine en het treffen van alle nodige voorbereidingen. Het mee instaan voor een goede technische en veilige werking van de machine. Het geven van vaktechnische aanwijzingen en instructies aan ondersteunende medewerkers. Het overleggen met verantwoordelijken productie, stempels/stansen/inkt, technische dienst, planning en distributie.

  • Barmedewerker (m/v) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een leuke brasserie in Diksmuide zijn wij op zoek naar een vlotte barmedewerker (m/v). Je zet bestellingen klaar aan de hand van de bon die je binnenkrijgt, vult je bar tijdig aan en houdt de werkruimte op orde. Dit alles doe je met een grote glimlach!

  • Installateur Sanitair en verwarming: DRINGEND (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant die actief is in de sanitaire sector zoeken wij een gemotiveerde helper sanitiar en verwarming. Als helper sanitair/cv is het de bedoeling dat je de leidingen klaarlegt voor de installatie en de meestergast ondersteunt.

  • bottelaar M/V (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: ASAP KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Naast het zorgvuldig opvolgen van het vulproces sta je ook in voor kwaliteitscontroles van het bier. Volle flessen worden in bakken geplaatst om vervolgens te sorteren op paletten. Afhankelijk van de biersoort pas je de machine aan.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Wezembeek-Oppem (WEZEMBEEK-OPPEM)

    Regio: WEZEMBEEK-OPPEM

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Wezembeek-Oppem en omgeving

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) deeltijds/voltijds Izegem,Roeselare (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Herken je uzelf hierin?Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student zaalmedewerker - Pizza Hut Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de zaal: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten. Je bent in staat om een goede service te verlenen. Je bent in staat om telefonische bestellingen te behandelen. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de verschillende werkstations. Je staat in voor het onderhoud van de zaal en het sanitair. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de zaal.

  • SR Accountant - Adviesverlening - stevig loonpakket St. Andries (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Ben je op zoek naar een nieuwe functie niet te ver van huis? Heb je reeds ervaring als Dossierbeheerder? & hou je ervan adviezen op te stellen? Dan kan dit kantoor misschien aan je criteria voldoen. Bekijk hieronder de volledige vacature. Dossierbeheerder / Accountant A-Z : de functie Jouw functie omvat quasi alle taken die in een boekhoudkantoor volbracht worden, daarom dat het ook als A-Z wordt omschreven. Concreet : je verantwoordelijkheid strekt zich uit van het inboeken tot het voorbereiden en het eigenhandig afsluiten van dossiers. Je analyseert de cijfers en stelt dan een advies op voor je klant dat je in een heldere taal kan uitleggen zodat ze begrijpen wat de situatie is en hoe ze eventueel verbeterd kan worden. Je onderhoudt het bestaande contact met klanten en probeert dit ook uit te breiden naar nieuwe.

  • Personal Trainer in Fitness (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: HPA

    Type: Vaste Job

    Scava.be is actief in de verkoop van 'fitness en Wellness' producten en zijn op zoek naar een personal trainer die onze klanten kan begeleiden in het maken van de juiste oefeningen en hen op gang zet met een aangepast trainingsschema. Je bent het uithangbord van ons bedrijf en onze klanten zien in jou het perfecte voorbeeld. Een kwalitatieve service is voor jou prioritair en daarom help je de klanten op een professionele manier verder. Naast het geven van groeplessen en workshops, geef je de klanten ook een persoonlijk voedingsadvies. Extra troeven zijn mogelijks jouw commerciële vaardigeheden, waardoor je ook de juiste accessoires of fitness toestellen kan verkopen en/of aanbevelen.

  • Schilder (m/v) (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: SCHOLENGROEP Fluxus

    Type: Vaste Job

    Wat is het doel van de functie? Je staat in voor het opfrissen van schoolgebouwen en het schilderen van gerenoveerde ruimtes. Wat zijn je taken? Je voert zowel binnen als buiten schilderwerken uit. Je legt linoleum. Je werkt bezettingswerken bij. Je werkt zowel zelfstandig als in team.

  • Mecanicien (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Mecanicien Voor onze klant te Herentals zijn we op zoek naar een Mecanicien; Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud van het wagenpark, bestaande uit kraanwagens, hoogtewerkers, liftwagens,... Zowel klein als groot onderhoud neem je voor je rekening; Je maakt de voertuigen keuringsklaar en bied deze aan bij de keuring ; Je voert herstellingen uit aan de kraan of hoogtewerker, lost olieverlies op door de dichting te vervangen, vervangt hydraulische leidingen,...; Je staat in voor de controle van de voertuigen die binnen staan (bandendruk, verlichting, remmen,...); Je vult werkrapporten in en bezorgt deze aan de juiste afdeling;

  • Health & Beauty coach - bijberoep/hoofdberoep - Prov VL.Brabant - regio Vilvoorde Zaventem (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: VB-CARS & LIFESTYLE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Promotor van onze nieuwe LIFETAKT en ZEITGARD productenlijn. LIFETAKT bundelt eersteklas voedingssuplementen aan individuele, wetenschappelijk gebaseerde oplossingen die afgestemd zijn op de persoonlijke behoeften. Daarnaast ondersteunt LIFETAKT met praktische deskundig advies over dieet, lichaamsbeweging en levenswijze; ZEITGARD is een innovatieve anti-age verzorgingslijn. Je kan persoonlijk advies geven, workshops verzorgen. Indien het je interesseert ben je vrij evenementen of beurzen te organiseren of deel te nemen, ter promotie van je eigen onderneming. We zorgen voor persoonlijke begeleiding en gratis opleiding om je te begeleiden naar het gewenste niveau op onze carrièreladder. Iedereen krijgt de kans te promoveren, mits het volgen van de opleidingen. Ideaal als aanvulling voor schoonheidsspecialistes, nagelstylistes, fitnesscentra,... of aanvullende verdienste bij een deeltijdse job. Ook mogelijkheid om van thuis uit te werken. Je kiest zelf de regio waarin je wenst te werken! Interesse maar je woont in een andere regio? contacteer ons.

Zoek naar antwoorden van Ergoline BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Ergoline BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Ergoline BVBA. Laat een reactie achter voor Ergoline BVBA. Ergoline BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Ergoline BVBA. Leave a respond for Ergoline BVBA. Ergoline BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Ergoline BVBA op de google maps. Adres en contacten Ergoline BVBA
Location of Ergoline BVBA on the google maps. Address and contacts of Ergoline BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Ergoline BVBA Ergoline BVBA: Musée de l'Hôpital N-D à la Rose | Klimathome BVBA | Ambrogio N.V. | Guinevere | Tiense Suikerraffinaderij NV

Other related companies as Ergoline BVBA: Musée de l'Hôpital N-D à la Rose | Klimathome BVBA | Ambrogio N.V. | Guinevere | Tiense Suikerraffinaderij NV

Ergoline BVBA is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is Ergoline BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09570983886. Het bedrijf Ergoline BVBA bevindt zich op het adres: Maasstraat 32,2060. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 681,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 590,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Ergoline BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Ergoline BVBA is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Ergoline BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Ergoline BVBA, openstaande posities, locatie van Ergoline BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Ergoline BVBA is a company, that was registered 2010 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is Ergoline BVBA, company assigned to the tax number BE09570983886. The company Ergoline BVBA is located at the address: Maasstraat 32,2060. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 681,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 590,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Ergoline BVBA were not found.
The main activity of Ergoline BVBA is National Security and International Affairs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Ergoline BVBA is not available. You also can look at reviews of Ergoline BVBA, open positions, location of Ergoline BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Ergoline BVBA, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Ergoline BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Ergoline BVBA, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Ergoline BVBA, employees, financial statistics.