Callier Drukkerij BVBA

Contactgegevens Callier Drukkerij BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Callier Drukkerij BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Callier Drukkerij BVBA

Regio (region): Blankenberge, België

Adres (address): Weststraat 96,8370, België

Telefoon (phone): 050 41 17 26 050 41 17 26

Fax (fax): 050 41 94 61 050 41 94 61

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Callier Drukkerij BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Callier Drukkerij BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Callier Drukkerij BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Callier Drukkerij BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Callier Drukkerij BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Callier Drukkerij BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Callier Drukkerij BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Callier Drukkerij BVBA
Products information Callier Drukkerij BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE07869750976
Ondernemingsnummer: 8771453857
Hoofdstad (capital): 991,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 732,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2001
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Callier Drukkerij BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Callier Drukkerij BVBA
(Get full report from official database of BE for Callier Drukkerij BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Callier Drukkerij BVBA
Addition kinds of activities for Callier Drukkerij BVBA

9229. Openbare orde en veiligheid, nv | Public order and safety, nec
16290100. Dammen, waterwegen, dokken en andere mariene constructies | Dams, waterways, docks, and other marine construction
20130303. Worstbehuizingen, natuurlijk | Sausage casings, natural
24991402. Mallets, hout | Mallets, wood
36790403. Kwarts kristallen, voor elektronische toepassing | Quartz crystals, for electronic application
38290508. Personeel dosimetrie apparaten | Personnel dosimetry devices
50999918. Stacaravan onderdelen en accessoires | Mobile home parts and accessories

Werken bij Callier Drukkerij BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Callier Drukkerij BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Callier Drukkerij BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Callier Drukkerij BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C/CE m/v (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je doet dagritten voornamelijk in België en Noord-Frankrijk - Je staat in voor het leveren van eendagskuikens en het ophalen van broedeieren bij landbouwers - Het laden en lossen van de vrachtwagen neem jij voor je rekening

  • Siroopbereider (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    * Je staat in voor het aanmaken en bereiden van siropen adhv recepturen, afwegen, tellen, klaarzetten en mengen van de grond en hulpstoffen volgens proces * Je zorgt voor de nodige controle van de desbetreffende siroop en de metingen worden genoteerd op de controleformulieren * Je zal ook instaan voor het reinigen, cippen en steriliseren van procesinstallaties * Je zorgt voor het voorraadbeheer van de frequent gebruikte producten * Dagelijks de productieplanning doornemen en niet haalbare siroopproducties signaliseren * Instaan dagelijks voor de bepaalde leveringen van ingrediënten * Je word ingesteld als operator.

  • BEDIENER AUTOMATISCH PICKINGSYSTEEM (M/V) 2 PLOEGEN - Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM FOOD ROESELARE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    BEDIENER AUTOMATISCH PICKINGSYSTEEM (M/V)  2 PLOEGEN -  Roeselare Voor een groot voedingsbedrijf regio Roeselare zijn wij op zoek naar een medewerker om de producten in te scannen. U bent verantwoordelijk voor het klaarzetten van klantenorders met behulp van de automatische pickingmachine, u vult het automatisch lagensysteem aan en lost eventuele kleine storingen op, afgewerkte paletten verplaats je met een heftruck en indien nodig helpt u ook in de handmatige picking.

  • Installatietechnieker (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Waasland zijn we op zoek naar een installatietechnieker. U komt terecht in een dynamisch team. U zal instaan voor het installeren en herstellen van de systemen.

  • Store manager (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als store manager begint je avontuur met: de eindverantwoordelijke voor je store je staat in voor de realisatie van onze ondernemingsmissie. Je neemt hierin het voortouw en je hebt een voorbeeldfunctie Als teamleider ben je verantwoordelijk voor een efficiënte werkplanning en werkorganisatie ( uurrooster interne communicatie...). Je coacht en motiveert voortdurend je medewerkers om bij het adviseren van klanten hun gespecialiseerde kennis en ervaring op een inspirerende manier over te brengen. Je ondersteunt je medewerkers zodat ze hun competenties ( kennis vaardigheden...) optimaal ontwikkelen en versterken. Samen met je team bied je de klanten een aantrekkelijke winkelomgeving waar een persoonlijke en unieke klantenservice centraal staat. Aandacht voor rendement en efficiëntie vind je vanzelfsprekend. Je volgt dan ook nauwgezet de resultaten op en stuurt dagelijks bij waar nodig. Je rapporteert rechtstreeks aan je District manager.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Heusden - Destelbergen solliciteer via sms (HEUSDEN)

    Regio: HEUSDEN

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Studentenjob bediende planlezen en analyse: 19/11 - 30/11 (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een kantoor vlakbij het station van Leuven zijn we op zoek naar 4 studenten. Takenpakket: Aan de hand van een plattegrond op een tablet onderzoeken hoe de werkplekken binnen de kantoorruimte het best georganiseerd worden. De bedoeling is dat je op de tablet gaat registreren welke bureau's nu onbemand zijn, op welke plekken veel gebeld wordt enz. Je krijgt een duidelijke opleiding van een paar uur (die ook betaald is).

  • BUSINESS DEVELOPMENT (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Hays Brugge

    Type: Vaste Job

    Commercieel Technische affiniteit Dynamische high-tech organisatie Dit bedrijf is een dynamische high-tech organisatie, gespecialiseerd in het op contractbasis leveren van "Electronic Manufacturing Services". Dit omvat onder meer het produceren van kabelbundels en racks, printkaartbestukking en montage van gehele modules. Dit bedrijf draagt kwaliteit hoog in het vaandel. Daarnaast investeert men voortdurend in nieuwe technologieën zodat ze een waardige partner kan zijn en blijven voor haar klanten. De klanten vinden we in de diverse sectoren zoals o.a. Industrial, Healthcare, Defense & Avionics, Infrastructure en Railway. Met productievestigingen in België, Nederland, Duitsland, Tsjechië en Roemenië stelt onze klant in totaal meer dan 1800 mensen te werk. Ter versterking van het sales team is Hays op zoek naar een Business Development Manager voor hun Business Unit België (standplaats te Ieper en Kampenhout) Na een interne opleiding ben je verantwoordelijk voor de uitbouw van ons marktaandeel met focus op industriële klanten met een aankoop afdeling in België. Je bouwt een vertrouwensrelatie op met bestaande en nieuwe klanten zowel nationaal als internationaal. Daarvoor maak je op regelmatige basis buitenlandse verplaatsingen binnen de EU. Vanuit een partnership analyseer je de behoeften van de klanten en zoek je naar de toepassingsmogelijkheden voor hun producten waarbij je jouw (technische) expertise op vlak van ontwikkeling weet te nutten. Hiervoor werk je samen met technische expertise oplossingsgericht mee aan het productieproces en beteken je op die manier voor je klant een sterkte toegevoegde waarde.

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • Sollicitatiedag 11 oktober: Schoonmaak burelen regio Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    ISS Facility Services, de grootste dienstverlener van België, zoekt schoonmaaktalenten voor bedrijven, ziekenhuizen, rusthuizen,... Misschien is dit iets voor jou? Onze vacatures vinden meestal plaats in de ochtend tussen 6u en 9u en ‘s avonds tussen 17u en 21u en dit zowel deeltijds als voltijds.

  • zaalhulp en barhulp (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: FANNY

    Type: Flexijob

    Wij zoeken iemand die in de weekends ons team, verantwoordelijk voor de zaal, komt helpen. Dit kan als student of via het flexi-systeem. Wat houdt dit allemaal in? Klanten verwelkomen, hun bestellingen van drankjes klaar nemen en serveren, hun eten serveren en afruimen, de bar en zaal proper houden, opruimen en aanvullen... Kortom een beetje als voorzien om de klanten een gezellige en waardevolle avond te bezorgen.

  • VERKOPER / VERKOOPSTER SLAGERIJ (Flexi) (KORTENAKEN)

    Regio: KORTENAKEN

    Bedrijf: KEURSLAGERIJ NIJNS

    Type: Flexijob

    Voor onze moderne, ambachtelijke keurslagerij zijn we op zoek naar een verkoper. Je hebt volgende taken: Bedienen van onze klanten; Kassawerk; Aanvullen van toonbank. ...

Zoek naar antwoorden van Callier Drukkerij BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Callier Drukkerij BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Callier Drukkerij BVBA. Laat een reactie achter voor Callier Drukkerij BVBA. Callier Drukkerij BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Callier Drukkerij BVBA. Leave a respond for Callier Drukkerij BVBA. Callier Drukkerij BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Callier Drukkerij BVBA op de google maps. Adres en contacten Callier Drukkerij BVBA
Location of Callier Drukkerij BVBA on the google maps. Address and contacts of Callier Drukkerij BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Callier Drukkerij BVBA Callier Drukkerij BVBA: TESTCENTRUM DE LILLE NV | Focquet Ch Cie SA | Ray-Tech | Dries Debackere bvba | Courtois, Cedric

Other related companies as Callier Drukkerij BVBA: TESTCENTRUM DE LILLE NV | Focquet Ch Cie SA | Ray-Tech | Dries Debackere bvba | Courtois, Cedric

Callier Drukkerij BVBA is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio Blankenberge, België. De volledige naam van het bedrijf is Callier Drukkerij BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07869750976. Het bedrijf Callier Drukkerij BVBA bevindt zich op het adres: Weststraat 96,8370. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 991,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 732,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Callier Drukkerij BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Callier Drukkerij BVBA is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Callier Drukkerij BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Callier Drukkerij BVBA, openstaande posities, locatie van Callier Drukkerij BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Callier Drukkerij BVBA is a company, that was registered 2001 in Blankenberge region, Belgium. Full name of company is Callier Drukkerij BVBA, company assigned to the tax number BE07869750976. The company Callier Drukkerij BVBA is located at the address: Weststraat 96,8370. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 991,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 732,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Callier Drukkerij BVBA were not found.
The main activity of Callier Drukkerij BVBA is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Callier Drukkerij BVBA is not available. You also can look at reviews of Callier Drukkerij BVBA, open positions, location of Callier Drukkerij BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Callier Drukkerij BVBA, Blankenberge: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Callier Drukkerij BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Callier Drukkerij BVBA, Blankenberge: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Callier Drukkerij BVBA, employees, financial statistics.